Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Fundacım ben de akşama mercimek yaptım. Benimkiside tuzlu olmuş nasıl kurtarırım diye düşünüyorum. İçine bir tane patates doğrayacağım küp küp. Akşama yesem şişkinlik yapar mı sizce kızlar. Yeşil mercimek bu arada.

Ben perşembeleri çok mercimek yedim. Şişkinlik yapmadı bende. Keşke patates doğramak benim de aklıma gelseydi ama ben dün yaptım, çoktan soğudu yemek. Zaten akşam da dışarda unutmuşum, bir kez daha ısıt-soğut da yapamam. Ah ah, asi gençlik yıllarımın sonucuna bak. "Ev kadını olmayacağım." diye hiçbir şey yapmayı öğrenmedim, şimdi bir patatesi bile akıl edemiyorum. Bundan sonra toparlayabilirim umarım.

fundacım tok tutsun diye patates yemen dogru bi tercih degil gibi geldi bana..patatesin glisemik indeksi çok yüksek ani lan sekeri yükseltip düşürebilir buda seni acıktırır bi dene bakalım acıkacak mısın

fundacım tok tutsun diye patates yemen dogru bi tercih degil gibi geldi bana..patatesin glisemik indeksi çok yüksek ani lan sekeri yükseltip düşürebilir buda seni acıktırır bi dene bakalım acıkacak mısın

Beni acıktırmıyor vallahi. Sabahtan yesem öğleden sonraya kadar tok tutar. Buyrun menüm:

9:30
1 tabak yeşil mercimek

14:00
1 tabak yeşil mercimek

15:00
1 mandalina

18:30 gibi herhalde...
1,5 haşlanmış patates

Su yine içmedim. Çay içtim ama... Hadi bu saatten sonra içeyim bari yarım litre falan.
Artık yarına ne çıkacağız bakalım...

Kızlar selamlar herkese,
Bu akşam kıZımın çok ödevi vardı. Ders çalıştırdın onu. Bir de yürüyüş yaptım. Tam ısınmadım galiba. Dizinin arkası çok ağrıyor . Son yürüyüş yaptığımda da aynı yer ağrımıştı.
Okuduğum kitap fena değil, üçte birini okudum ama hala nasıl mutlu olunur anlayamadım :)
Bence her insan önce kendini tanımalı, nasıl mutlu olacağını kendini keşfederek bulmalı. Kitaplardan öğrenilir mi mutluluk bilmiyorum. Belki ilerleyen sayfalarda fikrim değişir.
Detoksa bugün devam ettim ana akşam üstü midemde kazınma oldu. Kaçamak yapmadım ama normal menüye yumuşak geçiş yaptım. Bakalım yarın ne olacak.
Menümü de yazayım, yatayım. Çok yordu dersler beni :)
08:30
Elma çayı+tarçın
09:00
1 haşlanmış yumurta
1 dlm ekmek
1 dlm peynir
Domates, yeşil biber

12:00
1 kase mercimekli bulgurlu yoğurt

14:00
1 kase mercimekli bulgurlu yoğurt

16:00
Kepekli ekmekten yağsız tost

17:30
1 dlm ekmek
4köfte

2 lt su. 45 dk yürüyüş.

Fatmacım afiyet olsun, sonucu ben de merak ediyorum..

Fundacım , bu hafta olmasa da haftaya guzel sonuclarla gelecegimize inanıyorum:)

Kızlar ben yatayım, iyi geceler

Dün yemedim ama Tuba bugün iş çıkışı eve gelince resmen gömüldüm tatlıya. Aksilik gibi hala var ve evde kimse tatlı yemiyor. Şaştım kaldım. Bugün ki menüm dehşet ötesi. Sırf beni kınayın kızın diye yazacağım. Resmen utanıyorum kendimden. Ara ara böyle dönemler oluyor ama bugün resmen rezaletti.

Tartıldım kızlar, artıda degilim cok sevindim, aynıyım gecen haftayla..
Şımarma sakın diyecektim ki sende kaçırmışsın.

Özlem' cim yazdım sana özelden ama görmedin galiba. Lütfen bırakma kendini. Sakın ama sakın. Yaz konuşalım. İstersen telefon numaramı vereyim oradan görüşelim.

Ev hanımlığının tadını çıkart canım. Sonra çok özleyeceksin o günleri. Tayinin Ankara olmazsa Konya yaz. Belki aynı hastanede çalışırız.

Zaten böyle gidersek bir ileri iki geri 13. takımda çıtır olacağız diye yaşlanıp gideceğiz. Senin yaşlılığında hiç çekilmez Tuba

Evet kızlar. Her türlü kötü söze hazırım. Çünkü fazlasıyla hak ettim. Sebebini bilmiyorum ama dediğim gibi arada kendimi kaybediyorum. İyi ki siz varsınız yoksa eminim bu şekilde kısa zamanda eski halime dönerim.

Kahvaltı YOK

Sabah uyanamadım. Minik kuşun 18. ay aşısı vardı. Oraya götürdüm. Kendime de tetanoz aşısı yaptırdım. 5 dozluk korumayı tamamlamaya çalışıyorum. Eda cım sende ihmal etme. Önemli çünkü. Gebelikte yapılmaya başlanıyor.

Öğle (12:30)

1 kepçe barbunya yemeği
1 tane tavuk but (yanında bir iki küçük patates)
Ayran

Ara (17:00)
4 tane bülbül yuvası

Akşam (19:00)
Yarım ekmek arası tavuk ciğer
1 bardak kola

22:00
İki küçük kare bitter çikolata

Su çok az. Şuan şekersiz ve sütsüz sade nescafe içiyorum.

Çok ama çok kötü bir gündü. Hem iş yeri açısından hem ev açısından. Çok yorgunum. Dinlenemiyorum ve resmen duygusal açlık çekiyorum. Birde tartıda + görmeyince şımarıyorum. Daha önce defalarca söyledim ama bu kez kesinlikle ve kesinlikle yarın tartıldıktan sonra tartıyı kaldırıyorum. Ve haftaya cumaya kadar tartılmıyorum.

:) Sagol canım hiç hatırlamıyorum ama faceten falan heralde...

Yok yahu, burdaki foto, face'ini nerden bulayım ben senin.

Fundacım , bu hafta olmasa da haftaya guzel sonuclarla gelecegimize inanıyorum:)

Bence bu hafta ortalama bir takım olacağız. Herkes artıkların bir kısmını verdi gibi sanki... Mutlaka çok batıran takımlar vardır.

Aman Ebrucum, hiç de öyle abartılacak bir şey yok. Tek problem perşembe olması ama yarına fark yaratmaz bence bu.

Ebrucum senin şuan çok fazlan olmadığı için arada bir tatlı yemende sakınca yok bence. Ben kolaya takıldım. Kalan bülbülleri acil olarak komşuya vermeni yada dondurucuya atmanı tavsiye ediyorum biran önce :)

Üzgün olarak kilo bildirimini yapayım:
Önceki hafta:77,6
Geçen hafta: 77,2
Bu hafta: 78,0

Geçen haftadan bu haftaya fark : +800 g
Önceki haftadan bu haftaya fark: +400 g

Ayran detoksu ile 2 günde 79,2 den 78 e düştüm. muhtemelen ödem attım. Ama 1,5 gün uygulayabildim, belki 2 gün uygulayabilseydim 77,5 a düşerdim.

Fatmacım afiyet olsun, sonucu ben de merak ediyorum..

Sonucu yazdım Tubacım. Tekrar alıntılayayım.

Ayran detoksu ile 2 günde 79,2 den 78 e düştüm. muhtemelen ödem attım. Ama 1,5 gün uygulayabildim, belki 2 gün uygulayabilseydim 77,5 a düşerdim.

Kızlar daha sık uğramaya çalışalım buraya. Ne kadar sık uğrarsak o kadar az kaçamak yapıyoruz.

Gunaydın kızlar

Kaptan şurda kaç gundur canımı bülbül yuvası cektiriyorsun zaten, buralarda yaşlanırsam sorumlusu sen olursun, artık çekilir mi çekilmez mi bilemem:)

İyi gitmiş fatmacım, son anda baya bi düzeltmissin, tebrik ederim:)

Önceki hafta 66.9
Gecen hafta 67
Bu hafta 66,9

Sabit olmak da bişey tabi.. Koskoca bayram atlattık, etler baklavalar cikolatalar bülbül yuvaları atlattık (bazılarımız bülbül yuvalarını atlatamadı ama..) :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…