Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Öyle Tubacım, seni de tebrik ediyorum. Bu haftanın cezalısı ben olacağım galiba.

herkese merhaba.ben eski üyelerdenim.diyet gruplarıyla çok güzel kilo vermiştim.ama kiloyu korumak vermek kadar zormuş.bir de buralardan uzak olunca tekrar kilo aldım.eğer kabul ederseniz bu takımda çıtır olmak istiyorum :)

A-ha da sürpriz sonuç:

2 hafta önce: 77.9
Bu hafta: 77.8

100 gram müz gram ama kilo vermişim. Tanrım acıdı halime valla, kıyak geçti, sağolsun.

-----------

Kızlar... Sizce bir ayda 8 kilo vermek ne kadar mümkün?
Offff, tabi değil. Koca bir ayda anca 100 kcal yersem verirmişim 8 kilo.
Ama her gün 500 kcal yersem 6 kilo verebilirim gibi görünüyor.

Acil kilo vermem lazım bir ay içinde, önerisi olan var mı?

Özlem harika sonuç

Zeynep tebrikler.

Şöyle bir takımları dolaştım, aslında bayağı veren takım varmış. Eski zamanlarımdan çok daha farklı olmuş bu işler. :) Ama bir takım var, onda daa sadece 1 kişi vermiş, kalanların hepsi almış. Sonuncu olmayız bence o yüzden.

*** 13. TAKIM 380. ETAP***

Akkat (78.1/77.6/0.5/%0.64)
cerenberen16 (84/82.9/1.1/%1.31)
dilarasahra (90/89.3/0.7/%0.78)
Funda08 (78.2/77.9/0.3/%0.38)
LAydLiNe (64.4/64.2/0.2/%0.31)
mavera87 (67/66.9/0.1/%0.15)
Ozlem (74/75/-1/%-1.35)

13. Takım ortalaması : % 0.32

Bu en son etabın sonuç listesi. Bu hafta tek kilo alan Fatma olduğu için listeyi o hazırlayacak.

Fatma' cım listedeki ilk satır bir önceki haftanın kilosu. İkinci satır bu haftanın kilosu. Üçüncü satır geçen haftadan bu haftanın sonucunun çıkartılmasıyla oluşan fark. En son satırda yüzdelik dilimi.

Geçen haftaki etap/ bu haftaki etap/ fark/ yüzde

Takıldığın yeri sor mutlaka. Ben kontrolde olacağım. Maalesef ilk haftanın cezasını sen çekmiş oluyorsun.

Bende bildirimimi yapayım hemen.

Bayram öncesi : 64.2

Bayram haftası: 63.8

Bu hafta : 64.1

+ da çıkmayıp -100 olduğum için mutlu oldum. Bu hafta hepimiz çok kötüydük ama çok ufak yaralarla atlattık. İnşallah haftaya her şey daha güzel olacak.

Mümkün olduğunca herkes paylaşımını artırsın. Çünkü ne kadar çok burada olursak o kadar az kaçamak yapıp kilo veriyoruz.

Özlem' cim seni ayrıca tebrik ediyorum aramızda en iyi sen verdin. Umarım sorunları halledebilirsin.

Kızlar birde şöyle bir tespitim oldu. Diyet işi bittikten sonra ki bu benim üçüncü yarışım. İkincisinde mecburen kilo aldım hamilelikten sonra. Ama son mezuniyetten sonra öğrendim ki buradan uzaklaşınca kilo alınıyor. Diyet bittikten sonra bile bir süre buralarda olmamız lazım. Yoksa koruyamıyoruz. Ben şu son bir aydır nasıl kilo korunur çok iyi öğrendim. Umarım mezuniyetten sonra bu işin sırlarını sizlerle de paylaşırım.

kaptanınız takımda yer olduğunu ve katılabileceğimi söyledi.umarım haftaya listeye girerim.kalori sayımıyla diyet yapıyorum.dah önce de bu şekilde 27 kilo vermiştim.90 dan 63 e inmiştim.şu anda 72 kiloyum.hedefim 60..herkese kolay gelsin

Hoş geldin canım aramıza. Benim ismim Ebru. Bildiğin gibi takım kaptanıyım. Konya' da yaşayan iki çocuk annesi 32 yaşında çalışan bir insanım. Uzun zamandır takımın kaptanlığını ben götürüyorum. Ve bu toplamda üçüncü yarışım. Seni de hatırlıyorum listelerden. Kilo almış olmana üzüldüm ama eminim burada bizimle birlikte rahatlıkla verebilirsin. Takımın ilk sayfasında kurallarımız var. Deneme haftası 2 yazıyor olabilir ama 3 hafta deneme süremiz var. Kuralları bir ara güncelleyeceğim inşallah. Onun haricinde günlük menülerimizi akşam yemeğinden sonra toplu şekilde yazıyoruz. Kurallar okuduktan sonra senin için de uygunsa eğer okudum kabul ediyorum diye geri bildirim yapman lazım.

Ayrıca sende kendini benim tanıttığım gibi tanıtırsan sevinirim.

*** 13. TAKIM 382. ETAP***

Akkat (77.6/78/-0.2/%-0.26)
cerenberen16 (82.9/82.7/0.1/%0.12)
dilarasahra (89.3/88.4/0.45/%0.50)
Funda08 (77.9/77.8/0.05/%0.06)
LAydLiNe (64.2/64.1/0.05/%0.08)
mavera87 (66.9/66.9/0/%0) Kilosu sabit
Ozlem (75/73.3/0.85/%1.13)

13. Takım ortalaması : % 0.23

Kızlar Fatma' nın liste hazırlama işinden tam emin olamadım. Son defa bu hafta listeyi ben hazırladım.

Haftaya Fatma hazırlayacak. Fatma' cım lütfen kendini haftaya cumaya hazırla.

Ben şimdi listemizi paylaşıyorum. Çünkü öğle yemeğinden sonra dişçi randevum var. Gelemem.

Hepimizi toptan kınıyorum çünkü hayatımızın iki haftasını daha istediğimiz kiloda geçiremedik. Haftaya cumaya herkesten en iyi sonucu bekliyorum.

Kızlar kilo veren herkesi tebrik ederim.
Bence bu hafta almamak da güzel. Koca bayram geçti aradan. Ama haftaya muhteşem dönüşümü görün. Çok iddialıyım. En az 1 kilo. Bakın buradan ilan ediyorum.

Ahahaha funda ajanlık yaptın demek:))

Bu arada 100 gr 100 gr dır, bu hafta için almamaktı hedef zaten, sen üstüne vermişsin cok iyi,

Özlemcim sonuc mukemmel, bayrama göre cok iyi vermissin , gercekten bravo..

Herkesten aynı iddiayı bekliyorum Zeynep' cim.

Tebrik ederim Fundacım.
Ebrucum dışardaydım. Hazırlamışsın sen galiba listeyi. Haftaya ben hazırlarım, söz. Saat kaça kadar hazırlamak gerekiyor?

Bayram öncesi : 64.2

Bayram haftası: 63.8

Bu hafta : 64.1

+ da çıkmayıp -100 olduğum için mutlu oldum. Bu hafta hepimiz çok kötüydük ama çok ufak yaralarla atlattık. İnşallah haftaya her şey daha güzel olacak.

Mümkün olduğunca herkes paylaşımını artırsın. Çünkü ne kadar çok burada olursak o kadar az kaçamak yapıp kilo veriyoruz.

Özlem' cim seni ayrıca tebrik ediyorum aramızda en iyi sen verdin. Umarım sorunları halledebilirsin.
[/QUOTE] Tebrik ederim.
Hoşgeldin canım.

Kızlar kusura bakmayın benim yüzümden yüzdelik baya düşmüş. Bana herkes bir ceza versin bakalım.
Tamam Ebrucum, haftaya ben hazırlıyorum listeyi. Bu hafta çok iddialı geliyorum, ona göre hazırlayın kendinizi kızlar!

Sagolun kizlar...
Oncelikle kusurabakmayin dikkatli bir sekide takip edemedigim icin pek yorumda bulunamadim,sohbetlere katilamadim.
--
Insallah haftaya cok iyi sonuclar aliriz.
--
Ebrucugum sagol insallah..
Eger 2 hafta onceki bildirimde +1 cikmasaydim suan 1 kilo daha az olurdum.1 haftam bosa gitti.

ben gülnihal.denizlide yaşıyorum.42 yaşındayım.kendisine göre 17 bana göre 16 yaşında bir oğlum var.çalışıyorum ve gündüz daha rahat paylaşımda bulunabilirim.kurallarınızı okudum kabul ediyorum.ama 3 hafta deneme süresi uzunmuş keşke hemen listeye girebilseydim.malum ilk haftalarda daha çok kilo verilebiliyor.neyse bu arada birbirimizi tanımış oluruz.bu arada hoşbuldum fatmacım.sağolasın

Aramıza hoşgeldin Gülnihal abla, ben tuba, biri 3,5 diğeri 7 yasında olan iki kızım var, istanbuldayım, 27 yasındayım, marmara üni son sınıf öğrencisiyim, 169 boyum 67 kilom..
:) memnun oldum

hoşbuldum tubacım.maşallah hem kızlar hem öğrencilik..10 parmağında 10 marifet.Allah kolaylık versin canım.bir kızım olsun çok isterdim ama nasip değilmiş.kızlar çok farklı..daha cana yakın daha şirinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…