- 27 Mart 2014
- 3.123
- 4.528
- 248
Bu arada Edacım ne zamandır söyleyeceğim. Profil foton çok güzel. :) Nerden buldun?
fundacımmm hani nerden buldun diye sormuşsun ya faceten bulup indirmişimdir dedim yani..:)Yok yahu, burdaki foto, face'ini nerden bulayım ben senin.
Bence bu hafta ortalama bir takım olacağız. Herkes artıkların bir kısmını verdi gibi sanki... Mutlaka çok batıran takımlar vardır.
Aman Ebrucum, hiç de öyle abartılacak bir şey yok. Tek problem perşembe olması ama yarına fark yaratmaz bence bu.
hoşgeldiniz :) ben eda 28 yaşındayım aksarayda yaşıyorum 3 aylık evli 7 haftalık hamileyim :)ben gülnihal.denizlide yaşıyorum.42 yaşındayım.kendisine göre 17 bana göre 16 yaşında bir oğlum var.çalışıyorum ve gündüz daha rahat paylaşımda bulunabilirim.kurallarınızı okudum kabul ediyorum.ama 3 hafta deneme süresi uzunmuş keşke hemen listeye girebilseydim.malum ilk haftalarda daha çok kilo verilebiliyor.neyse bu arada birbirimizi tanımış oluruz.bu arada hoşbuldum fatmacım.sağolasın
Herkesten aynı iddiayı bekliyorum Zeynep' cim.
ben gülnihal.denizlide yaşıyorum.42 yaşındayım.kendisine göre 17 bana göre 16 yaşında bir oğlum var.çalışıyorum ve gündüz daha rahat paylaşımda bulunabilirim.kurallarınızı okudum kabul ediyorum.ama 3 hafta deneme süresi uzunmuş keşke hemen listeye girebilseydim.malum ilk haftalarda daha çok kilo verilebiliyor.neyse bu arada birbirimizi tanımış oluruz.bu arada hoşbuldum fatmacım.sağolasın
Memnun oldum yeniden. Ben nedense sana abla demek istemiyorum ama karar senin. İstersen isminle hitap edebiliriz. Takımda abla kelimesini kullanmıyorum ama dediğim gibi yaşın itibariyle eğer istersen abla diyebiliriz. 3 hafta deneme süremiz var ama ilk haftadan listeye giren üyeler de var. O üyenin paylaşım güzelliğine, verdiği kilo miktarına göre değişiyor. Yani listeye girip girmeme durumu tamamen senin performansına bağlı.ben gülnihal.denizlide yaşıyorum.42 yaşındayım.kendisine göre 17 bana göre 16 yaşında bir oğlum var.çalışıyorum ve gündüz daha rahat paylaşımda bulunabilirim.kurallarınızı okudum kabul ediyorum.ama 3 hafta deneme süresi uzunmuş keşke hemen listeye girebilseydim.malum ilk haftalarda daha çok kilo verilebiliyor.neyse bu arada birbirimizi tanımış oluruz.bu arada hoşbuldum fatmacım.sağolasın
Bugün tartılmış mıydın? Tartıldıysan eğer kilonu yazarsan not alayım. Yoksa yarın tartılıp yazabilirsin. Bu arada boyunu ve hedef kilonu de belirtirsen notlarım arasına ekleyeyim.bayramdan dönünce tartıldım 72 kiloyum.bugün diyette 3. günüm.haftaya cuma sizlerle birlikte ben de tartılayım bakalım ne durumdayım.hepinizin cuması mübarek olsun.herkese iyi tatiller ayrıca
Cidden şaka gibi. Bu hafta kötüydük. Haftaya hepimiz birlik olalım derece alalım.Kızlar şaka gibi bir durum var ortada. Hala şoktayım. Daha bütün takımlar belli olmadı ama şuana kadar açıklanan sonuçlara göre biz birinci gibi duruyoruz.
Cidden şaka gibi. Bu hafta kötüydük. Haftaya hepimiz birlik olalım derece alalım.
Ebru küçük kızın nasıl. Kaç gündür aklımda sorucağım. Benim ki düz duvara çıkıcak. Çok yaramaz oldu.
9. Takım kaptı birinciliği. 0,65 ortalamaları var. Ama büyük ihtimal ilk üçteyiz bu hafta. O nedenle performansta kart görmeyebiliriz.
Benimki de yaramaz. Ortalığı darma duman ediyor. Bütün evin altı üstüne geliyor. Onun arkasını toparlamaktan canım çıkıyor. Birde yaramazlığı yaparken gözümün içine bakıp bakıp yapıyor. En son dün bağırıp kızdım. Anladı uzaklaştı. Ama çok yaramaz olacağı kesin.
Benim kisi de sürekli alıyor. İnan bazen oturup bende ağlıyorum sinirimden. Hiç bir şeyden memnun olmuyor. Hiç oynamıyor. Ya gezecek ya da ağlıyacak. Acaba diyorum azıları çıkıyor diye mi bu kadar mız mız bilemedim.
Canım 15 aylık oldu. Yürüyor hatta hiç oturmuyor. O yüzden de sürekli peşinde koşmak gerekiyor. Hiç oturamıyorum. En büyük sorunumuz iş yaptırmıyor bana. İş yapmaya başladığım zaman avazı çıktığı kadar ağlıyor. Onunla oyun oynayacağım. Hiç değilse ben oturacağım o oynayacak.Bazı dönemler öyle mızmızlıkları oluyor. Yürümeye başladı mı senin kişi? Bu arada kaç aylıktı? Benim ki 18. ayını bitirdi ayın 4 ünde. Bence hiç sinirlerini bozma. Bir şekilde büyüyorlar. Büyüdükleri zamanda küçüklüklerini özlüyorsun. Yaşadığın anın tadını çıkart. Çünkü bir daha hiç o yaşlarında olmayacaklar. Sadece keyif almaya çalış. Her şey daha güzel oluyor.
Kızlar neredesiniz??????
Bugünkü menüm
08:30
1 adet yulaf kepekli krep (kaşar ve mantarlı)
13:00
1 tabak salata
1 kepçe çorba
1 porsiyon yoğurtlu yeşil biber (1 tatlı kaşığı yağda sotelenmiş)
18:00
1 porsiyon et haşlama
2 kaşık yoğurt
1 lt kadar su. Yatana kadar 1 lt daha içerim.
20 dk yürüyüş.
Afiyet olsun Zeynepcim, böyle giderse bu hafta iyi kilo verirsin. Ben sana güveniyorum menülerin istikrarlı oluyor.Bu günkü menüm
Sabah 7.00
1 kase sütlü nesfit
Öğle 14.00
1 tabak biber kavurmasi( 1 yemek kaşığı zeytinyağ ile kavrulmuş)
Avuç içi kadar tavuk göğsu
1 bardak ayran
Domates rendesiücudum
1 dilim eknek
Ara 16.00
Nescafe
19.30
1 kase yeşil mercimek çorbası
Yarım dilim ekmek
Söğüş 2 küçük domates
2 litre su ve 35 dk yürüyüş
Dün diyetisyen kontrolüm de vardı. Bana daha sıkı bir dyet verdi. malum gebe kalmadan önce kilo vermem lazım.Fatmacım afiyet olsun. Menün güzel bence.
Afiyet olsun Zeynepcim, böyle giderse bu hafta iyi kilo verirsin. Ben sana güveniyorum menülerin istikrarlı oluyor.
Dün diyetisyen kontrolüm de vardı. Bana daha sıkı bir dyet verdi. malum gebe kalmadan önce kilo vermem lazım.
3 haftada 4 kg yağ parçalamışım, 2 sini atmışım ama 2 si hala atamamışım. Eğer kaçamak yaparsam, vücutta kalırmış. Bu hafta çok dikkatli olmam lazım o nedenle.
yüzde olarak değil de kg olarak söyleyeyim. yağ miktarı 26 kg dan 22 kg a inmiş. sabah sabah iğrenç bir muhabbet oldu. :)Fatmacım ne guzel 2 kg yagan kurtulmuşsun, şimdilik, bu hafta diğer ikisini de atarsın bence, yag oranın kaç?
sonucu dün gece yatmadan kontrol ettim ama açıklanmamıştı hala. kardeş kıskançlığı konusunda birşey diyemeyeceğim, çünkü benim tek çocuğum var. O da kardeşi olmasını çok istiyor. Ama benim sevgimden alıp ona verirseniz çok kıskanırım dip notunu da eklemeyi ihmal etmiyor.Gunaydın herkese,
Dün bütün takımlar batırmıs demek, ilk üçe girdik mi ? Sonuc ne oldu?
Bizde esimle sabah 7 olmadan kalktık, ders calısıyoruz hazır cocuklar uyurken.. Birazdan kalkarlar..
Bu arada çocuk muhabbetlerine ben de katılayım, benim büyük kızım da kardesini hala çok kıskanıyor, cok bencil bir de.. Cok uzuluyorum onun adına.. 7 yasında, kardesi 3,5 olmadı daha..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?