Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım sen anlatınca benim de aklıma kucuklugum geldi, bir gun babanneme gittim okuldan dönüşte, orda suan kim oldugunu hatırlamadıgım bir teyze vardı, beni görünce "kardeşi daha guzel, ablasını gecicek" dedi.. Ben de içeriye gidip "allahım nlur kardesim benden daha guzel olmasın" diye dua ettiğimi cok net hatırlıyorum:) kardesim suan baya bi kilolu, bazen öyle diyorum, ben masum masum dua etmiştim , cocugun duası kabul olur tabi, o yuzden sen kilo aldın bu kadar filan diyorum:)) kızıyor :)

Dediğin dogru yani, anne babanın tavrı obemli oldugu kadar etraftakilerin de davranısları cok etkiliyor.. Biz hamilelikten itbaren bu konuda cok hassas davrandık, esim aylarca kucuk kızımı sevemedi doya doya, kucagına pek almadı, ablası yokken seviyordu.. Ben 1 aylık bebegi anneme bırakıp ablasıyla gezmye, pizza yemwye vs gidiyordum..yakın arkadaslara bebek gormeye gelirken kucugune degil buyugune hediye alın diyorduk ... Bu tarz seylere cok dikkat ettik etmesine ama gelin gorun ki herkes aynı hassasiyeti gosteremiyor.. Gecen gun komsuya gitmişti kızların ikisi de, buyuk kızım sinirle ve aglamaklı geldi, hep ervayla oynuyorlar benimle hiç konusmuyorlar oynamıyorlar, hep onunla ilgileniyorlar diye... Dısarıda otobuste metroda bile, gelip küçüğü seviyorlar sen ne tatlısın diyerek, buyuge kimse bakmıyor.. Bunlar cok etkiliyor cocugu..

(Ay bu arada bu yazıyı 3 postada yazdım, biraz yazıp bişe oluyor kalkıyorum,2-3 saat sonra bir daha oturup yazıyorum, öğlen basladıgım yazıyı su anda bitiriyorum ancak :) ne yazdıgımı ben de unuttum, sakin kafayla tekrar bakıcam artık..)

Gunaydın hanımlar, yeni bir haftaya baslıyoruz, bu hafta çok guzel sonuclar alabilmek umuduyla...:)
Sabah-ı şeriflerleriniz hayrolsun efendim:)

Günaydın kızlar.. Nasılsınız? Inşallah herkes sağlıklı beslenme konusunda iyi gidiyordur.
Cuma günü süper sonuçlar almalıyız.

telefonda azda olsa smileyler çıkmaya başlamış.

Günaydın Zeynepcim.

Günaydın Fatmacım.

Günaydın kızlar.. Nasılsınız? Inşallah herkes sağlıklı beslenme konusunda iyi gidiyordur.

Günaydın Özlem. Cumaya takımca motive olalım. Güzel sonuçlar alınca aslında insan daha çok şevke geliyor. Bir başlasak güzel tablolar görmeye.

günaydın kızlar..çok şükür sağ salim geldim,tatil bitti.tatilde genelde aç kaldım çünkü mutfakları hiç bize göre değildi.ama açlıktan ekmek ve götürdüğüm peynirleri yedim..bu günden itibaren diyetime ve sporuma geri döndüm..inş telafi edeceğim.

günaydın canım..evet bu cuma takımca çok başarılı olmamız gerek.

Hoşgeldin Dilara.

Hoşgeldin Dilara. Nereye tatile gittin merak ettim. Bu hafta sakın kaçamak yok. Çok sıkı hazırlanıyoruz bu haftaya.

Hoşgeldin Dilara. Nereye tatile gittin merak ettim. Bu hafta sakın kaçamak yok. Çok sıkı hazırlanıyoruz bu haftaya.

Hoşbulduk canım.Avusturya,Almanya,Macaristan,Slovakya,Çek Cumhuriyeti'ne gittim..Görsen yemekleri hep av hayvanlarına dayalı..Çorba istiyosun getirdikleri ceylan etinden çorba.Ördek,yaban domuzu,tavşan eti vs yiyolar hep..İtalyan rest.nı görürsem pizza yedim o da bir iki dilim mecburen.O yüzden bu hafta hiç kaçamaksız geçicek canım.

Maşallah dilaracım. Avrupa turu diyelim biz onu kısaca. Oralarda öğle canım. Bu hafta düzenli menülerini bekliyoruz.

Şimdi kızlar herkezden bir fikir bekliyorum. Siyah sade bir elbise aldım. Beni çok zayıf gösterdi çok mutlu oldum. Ama yakası bisiklet yaka dolayısıyla üzerine kolye almam lazım size şöyle iki soru sorucam. Birincisi kısa mı uzun kolye mi. İkincisi de taşlı mi sadece metal mi sizce. Ayakkabılarım da topuklu önde kurdele detayı olan sade bir nubuk topuklu.

Selam kızlar..kayınvalidem gitmedi.. Gitmeyecekmiş..iş yerinde çok sıkıntılarım var yöneticilik bana göre degil..çok saf bi insanım.. Kimi zaman salak oldugumuda düşünmüyo degilim..arkamdan çevirilen işlerin farkında bile degilmişim.. En son Ögrencilerim hocam artık dayanamıyoruz arkanızdan bunlar bunlar yapılıyo söyleniyo dediğinden beri kayışlar koptu bende..art niyetli siyasetci bi insan olmak istiyorum cidden bilen varsa ögretsin ben başa çıkamıyorum..

^Siyah elbiselere bayılırım, her zaman zarif gösterir. Eğer yakası açıksa, taşlı bir kolye alabilirsin. gerdan kısmını kapatacak şekilde. ne demek istediğimi daha iyi ifade etmek için bir foto gönderiyorum. Yakası kapalıysa uzun daha iyi olur.

Eklentiler

• kolye.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 100
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…