Şimdi kızlar herkezden bir fikir bekliyorum. Siyah sade bir elbise aldım. Beni çok zayıf gösterdi çok mutlu oldum. Ama yakası bisiklet yaka dolayısıyla üzerine kolye almam lazım size şöyle iki soru sorucam. Birincisi kısa mı uzun kolye mi. İkincisi de taşlı mi sadece metal mi sizce. Ayakkabılarım da topuklu önde kurdele detayı olan sade bir nubuk topuklu.
9 yıl oldu göreve başlayalı hala akıllanmadım ya ona yanıyorum...en nefret ettiğim insan tipleri gelip beni buluyo hani kendi reklamını güzel yapan tipler bir yaptığını on anlatanlar..bizde anlatmayınca bire bin katmayınca işten kaytaran gibi duruyoruz ya pes diyorum...
Teşekkürler Kızlar. Gerçekten çok zor. Dişlerinize iyi bakın. İhmal etmeyin kendinizi. Dün çok kötüydüm. Akşam size yazdıktan sonra geçici kaplamalardan birisi çıktı. Tekrar nöbetçi hastaneye gittim. Yapıştırdı doktor sağ olsun. Arkasından bir ağrı kesici alıp yattım. Şimdi biraz daha iyiyim.
Bu arada burnumda sorun vardı. Küçükken kırılmıştı. Ameliyat gerekiyordu. Korkumdan olmuyordum. Şimdi onun da kararını verdim. Dün muayene oldum. Filmler çekildi. Bugün kanları verdim. Haftaya da burun ameliyatım var inşallah. Bu aralar sağlıktan yana kötü durumdayım.
kızlar selam
Çok geçmiş olsun Ebrucum.
Sarma konusunda haklısın. Şu dönemde yapmam evde öyle şeyler ama kızım istediği için kayınvalidem yapmış. tencere ile göndermiş. kalanını dondurucuya attım, tehlike teşkil etmesin diye. :)
Mücver tabiki fırında ve tüm tepsiye 1 kaşık yağ, 1 kaşık un koyarak yaptım.
Ödem çayının tarifini bir diyetisyen vermişti. Tadı çok güzel, tavsiye ederim.
bir tutam maydanoz, evde yoktu koymadım.
1 elma, dörde bölünmüş
2 kabuk tarçın
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı karanfil
3-4 kuru kayısı
bir tutam kiraz sapı
1 limon, dörde bölünmüş.
1,5 litre su.
hepsini bir tencereye koyup kaynatıyorsun. Günde 3 bardak içiyorsun. Üç günden fazla üst üste tüketmemek gerekiyor.
Menün yine çok güzel, afiyet olsun canım.
Sana da afiyet olsun Dilaracım, güzel menü.
Ebrucum cok gecmiş olsun.. Dayan biraz, yakında rahat ediceksin insallah
Fundacım o yarısma cok hosuma gitti, ayrıntılı bilgi bekliyoruuummm:)
Fatmacım benim annem de bize sarma yollamıs:) ben de cok severim , yiyiverdim
Edacım sen cizginide sinirini de bozma yine
Dilaracım yurda hoş geldiinn
Zeybepcim bi ara bakıcam kolye modeli, gonderirim:)
Gunaydın kızlaarr okula gidiyorum yoldayım
zaten çok kilolu değilsin zeynepcim eminim çok şık olmuşsundur.günlük kullanımda uzun kolyeler daha iyi duruyor bence
edacım sen doğru ol eğri belasını bulur derler.niye beğenmediğin insanlar gibi olmak istiyorsun.inan güzel davranmaya çalışan güzel insanlar da var.ve sen de onlardan birisin.sayılarınız artsın inşallah.
geçmiş olsun kaptancım.diş zordur gerçekten.burun ameliyatı benim de olmam gerekiyordu ama korkudan karar veremiyorum bir türlü.Allah kolaylık versin sana.ağrısız acısız geçsin inşallah canım
dünkü menüm
sabah :
1 yumurta
2 dilim ekmek domates
ara:
1 elma
öğle:
etli patlıcan
bulgur pilavı
cacık
ara:
1 mandalina
akşam:
soğanlı kıymalı yumurta
ayran
ekmek
içerik olarak iyi ama miktarları da yazarsan daha iyi olur yorumlamak açısından Gülnihal. Afiyet olsun.dünkü menüm
sabah :
1 yumurta
2 dilim ekmek domates
ara:
1 elma
öğle:
etli patlıcan
bulgur pilavı
cacık
ara:
1 mandalina
akşam:
soğanlı kıymalı yumurta
ayran
ekmek
Fundacım, siteyi imkan buldugum an girip inceleyecegim, ona gore de zaman yettirebilecrk gibi olursam denemek isterim, sma sen muhakkak katılmalısın bu etkinliğe.. Grubumuzun yazarı sensin:)
Karatay programına başlamışsın sanırım. Afiyet olsun canım, devamlı olsun. Güzel menü olmuş.Gunku menum
Sabah 8:50
1 yumurta
Yarım avuc ceviz
Peynir zaytin
Salatalık domates
Biraz pastırma
Ara
1 bardak kahve (sütsüz sekersiz)
Oğlen 16:15
10-12 tane zeytin
Aksam 19:30
2-3 servis kasıgı bulgur pilavı
2 servis kasıgı mantar sote
Yogurt
Salata
Su henuz 1 lt ancak.. Yatana kadar içmeye calısacagım..
çok az olmuş Fundacım, tüm gün 5 kalem şey yemişsin. Böyle günlerin ardından iştah açılması olabilir, dikkatli ol canım.Menüm
Sabah
2 dilim ekmek
salata
Öğlen
2 tabak yeşil mercimek yemeği
1 dilim ekmek
Akşam 2 haşlanmış patates
Sürekli insanın kendini motive etmesi gerekiyor, başka yapacak birşey yok. Bilinç altımızı yönetmeliyiz. Bunu kendimiz için biz yapamazsak başlası asla yapamaz. Kilo vermek konusunda da aynı durum var benim tarafımda. Son 2 yılda 82 ile 78 kg arasında hep gidip geldim. Daha aşağısına inemeyeceğini düşünüyor sanırım bilinçaltım.Fatmacım öğrenilmiş çaresizlik deniyor ona psikolojide. (Hani ukalalık olsun diye değil ama olayla adı arasında ilişki kurmak için... :))Bir şekilde hepimizde vardır herhalde... Birkaç kez başarısız olduk mu hepten ilgimizi keseriz. Ama inatçı olmak lazım. Edison ampulu bulmak için bin kereden fazla deneme yapmış derler ya, öyle olmak lazım. Çünkü her başarısızlık aslında yanlış yaptığımız bir şeyi öğretiyor bize... Tabi bu yazıyı bir hikaye olarak ele alırsan sadece "Doğru zamanı bekleyin." ana fikri çıkar ortaya.Ama bundan fazlası var. Zaten bu takımda olan herkes bir şeyleri değiştirmek için harekete geçmiş kişiler. Gelişime daha açık kişiler. Ama bazen öyle bir şey olur ki hiç fark etmeden öğrenilmiş çaresizlik geliştiririz. Mesela ben iş konusunda öyleyim. O kadar kötü deneyim yaşadım ki fırsat ayağıma gelse "Olmayacak ama benden çıksın." diye gidiyorum. Bir de ben pireler gibi defalarca kafayı çarpınca geliştirmiyorum onu, birkaç kerede geliştiriyorum. Aslında çok kötü bir huy. Hayatın sunduğu fırsatları kendimize kapatmış oluyoruz böyle yapınca. Bunları tespit edip yenmenin bir yolu olmalı. :)
Fatma menünü çok beğendim afiyet olsun.Bugünkü menüm
08:30
1 hsilanmış yumurta
1 dlm peynir
Domates, yeşil biber
Çay
10:30
Kahve
12:30
3 küçük hurma
14:00
1 orta boy dolma
1 kase yoğurt-kırmızı pancar karışımı
1 ceviz
18:00
200 g hamsi ( yarım tatlı kaşığı z.yağı ile)
Salata(az peynir ve ceviz ilaveli)
20:00
1 hurma
2,5 lt su, 20 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?