Ben kaçırmışım canım, kayınvaliden sizde mi kalıyor?Selam kızlar..kayınvalidem gitmedi.. Gitmeyecekmiş..iş yerinde çok sıkıntılarım var yöneticilik bana göre degil..çok saf bi insanım.. Kimi zaman salak oldugumuda düşünmüyo degilim..arkamdan çevirilen işlerin farkında bile degilmişim.. En son Ögrencilerim hocam artık dayanamıyoruz arkanızdan bunlar bunlar yapılıyo söyleniyo dediğinden beri kayışlar koptu bende..art niyetli siyasetci bi insan olmak istiyorum cidden bilen varsa ögretsin ben başa çıkamıyorum..
9 yıl oldu göreve başlayalı hala akıllanmadım ya ona yanıyorum...en nefret ettiğim insan tipleri gelip beni buluyo hani kendi reklamını güzel yapan tipler bir yaptığını on anlatanlar..bizde anlatmayınca bire bin katmayınca işten kaytaran gibi duruyoruz ya pes diyorum...Ben kaçırmışım canım, kayınvaliden sizde mi kalıyor?
kendine salak demekle haksızlık ediyorsun , "iyi niyetli" diyelim. İş hayatım boyunca öyle insanlar gördüm ki, insanlardan nefret eder oldum, hatta kendi arkadaşlarımla bile görüşmez oldum bir ara. Yani senin yaşadıklarını emin ol, iyi niyetli çok insan yaşıyor.
Zamanla insanları tanımayı öğreniyorsun, böyle böyle tecrübe ediniyorsun. kendini kullandırmamayı öğreniyorsun canım.
Şuan bunları kafana takacak lüksün yok ayrıca, bebeğine odaklanmalısın.
kaptanım çok geçmiş olsun diş agrısı çok fenadır rabbim şifa versin en kısa zamanda bekliyoruz..dikkat et kendineKızlar bu hafta beni affedin. Gelemeyeceğim. Dişlerimi yapmaya başladı doktor. Şuan öyle kötü durumdayım ki anlatamam. Saat 13:30 da başladı. Koltuktan kalktığımda saat 16:30 du. Anestezi etkilemiyor. Şuan dişlerim felaket durumda. Ağrı kesici aldım umarım işe yarar. Çünkü çok acı çekiyorum. Merak etmeyin diye haber vermek istedim. Cumaya inşallah gelirim. Öpüyorum hepinizi. Lütfen dikkat edin diyetlerinize. Ben yokum diye sapıtmayın. Funda' cım takım sana emanet canım. Ece yok bu aralar ortalıklarda. Öpüyorum hepinizi. Dua edin bana biran önce kurtulayım şu diş belasından.
^Siyah elbiselere bayılırım, her zaman zarif gösterir. Eğer yakası açıksa, taşlı bir kolye alabilirsin. gerdan kısmını kapatacak şekilde. ne demek istediğimi daha iyi ifade etmek için bir foto gönderiyorum. Yakası kapalıysa uzun daha iyi olur.
Selam hanımlar, bugun okuldaydım.Butun gun, simdi eve geldim, duşumu aldım, yemek yemem lazım cok acıktım..
Siyah elbisenin üstüne gidecegin yere gore kolye sec bence, eger düğüne filan diceksen fatmanın dediği gibi kısantaslı filan kolye guzel olur, ama gunlukolacaksa bence uzun bir kaç zincirli guzel kolyeler de var onlar da olur, :)
Ben kaçırmışım canım, kayınvaliden sizde mi kalıyor?
kendine salak demekle haksızlık ediyorsun , "iyi niyetli" diyelim. İş hayatım boyunca öyle insanlar gördüm ki, insanlardan nefret eder oldum, hatta kendi arkadaşlarımla bile görüşmez oldum bir ara. Yani senin yaşadıklarını emin ol, iyi niyetli çok insan yaşıyor.
Zamanla insanları tanımayı öğreniyorsun, böyle böyle tecrübe ediniyorsun. kendini kullandırmamayı öğreniyorsun canım.
Şuan bunları kafana takacak lüksün yok ayrıca, bebeğine odaklanmalısın.
Selam kızlar,
Bugünkü menüm (başka birşey yememek için erken yazıyorum)
08:00 yeşil çay+tarçın
08:30
1,5 haşlanmış yumurta
1 dlm peynir
1 dlm köy ekmeği
11:00 1 fincan ödem çayı
12:00
1 porsiyon sarma
17:30
1 porsiyon sebze mücveri
yoğurtlu kırmızı pancar salatası
18:00
1 porsiyon ödem çayı
2 litre su,
10 dk trambolinde kardiyo egzersizleri
45 dk tempolu yürüyüş
9 yıl oldu göreve başlayalı hala akıllanmadım ya ona yanıyorum...en nefret ettiğim insan tipleri gelip beni buluyo hani kendi reklamını güzel yapan tipler bir yaptığını on anlatanlar..bizde anlatmayınca bire bin katmayınca işten kaytaran gibi duruyoruz ya pes diyorum...
Kızlar bu hafta beni affedin. Gelemeyeceğim. Dişlerimi yapmaya başladı doktor. Şuan öyle kötü durumdayım ki anlatamam. Saat 13:30 da başladı. Koltuktan kalktığımda saat 16:30 du. Anestezi etkilemiyor. Şuan dişlerim felaket durumda. Ağrı kesici aldım umarım işe yarar. Çünkü çok acı çekiyorum. Merak etmeyin diye haber vermek istedim. Cumaya inşallah gelirim. Öpüyorum hepinizi. Lütfen dikkat edin diyetlerinize. Ben yokum diye sapıtmayın. Funda' cım takım sana emanet canım. Ece yok bu aralar ortalıklarda. Öpüyorum hepinizi. Dua edin bana biran önce kurtulayım şu diş belasından.
Kızlar bu günkü menümü yazayım
Sabah 6.30
1 dilim ekmek
1 domates
1 kk peynir
Ara 10.30
1 süt
2 tane eti burçak
Öğle 14.00
1 tabak biber patlıcan kavurmasi ( 1 yk zeytinyag ile )
3 yk yoğurt
1 dilim ekmek
ara 17.30
1 dilim ekmek
1 kk peynir
akşam 19.00
1 kase salata
2 litre su ve 35 dk yürüyüş
Kızlar menüm
Sabah 9,30 kepekli tost,cay
Öğle 13,00 mercimek çorbası yağsız bir kase,bol salata,1 dilim kepek ekmeği
Ara bir avuc beyaz leblebi
Akşam 4 köfte,2 kase yoğurt,1 yeşil ekşi elma
Su 2 lt,spor 45 dk tempolu yürüyüş
Afiyet olsun canım güzel olmuş menün
kaptanım çok geçmiş olsun diş agrısı çok fenadır rabbim şifa versin en kısa zamanda bekliyoruz..dikkat et kendine
su spor güzel amma velakin sarma olmamış bir de mücver kızartma değil mi.
Ödem çayı ne ayrıca. Satılıyor mu satılıyorsa nerede satılıyor.
Ay öyle insan o kadar çok ki. Sıkma canını rabbim biliyor öğrenci ile başbaşa kalıncs kimin ne yaptığını. Ben de hiç konuşamam bire bin katarak ama okuldaki öğretmen çocukları hepsi benim sınıflarımda. İşten anlayan kimin çalışıp çalışmadığını anlıyor.
Kaptanım geçmiş olsun. Diş ağrısı zordur bilirim. Yemek de yiyemessin.
Günaydın herkese. Gününüzün güzel geçmesi dileyiğle.
Çok geçmiş olsun Ebrucum.Kızlar bu hafta beni affedin. Gelemeyeceğim. Dişlerimi yapmaya başladı doktor. Şuan öyle kötü durumdayım ki anlatamam. Saat 13:30 da başladı. Koltuktan kalktığımda saat 16:30 du. Anestezi etkilemiyor. Şuan dişlerim felaket durumda. Ağrı kesici aldım umarım işe yarar. Çünkü çok acı çekiyorum. Merak etmeyin diye haber vermek istedim. Cumaya inşallah gelirim. Öpüyorum hepinizi. Lütfen dikkat edin diyetlerinize. Ben yokum diye sapıtmayın. Funda' cım takım sana emanet canım. Ece yok bu aralar ortalıklarda. Öpüyorum hepinizi. Dua edin bana biran önce kurtulayım şu diş belasından.
Sarma konusunda haklısın. Şu dönemde yapmam evde öyle şeyler ama kızım istediği için kayınvalidem yapmış. tencere ile göndermiş. kalanını dondurucuya attım, tehlike teşkil etmesin diye. :)su spor güzel amma velakin sarma olmamış bir de mücver kızartma değil mi.
Ödem çayı ne ayrıca. Satılıyor mu satılıyorsa nerede satılıyor.
Ay öyle insan o kadar çok ki. Sıkma canını rabbim biliyor öğrenci ile başbaşa kalıncs kimin ne yaptığını. Ben de hiç konuşamam bire bin katarak ama okuldaki öğretmen çocukları hepsi benim sınıflarımda. İşten anlayan kimin çalışıp çalışmadığını anlıyor.
Kaptanım geçmiş olsun. Diş ağrısı zordur bilirim. Yemek de yiyemessin.
Menün yine çok güzel, afiyet olsun canım.Kızlar bu günkü menümü yazayım
Sabah 6.30
1 dilim ekmek
1 domates
1 kk peynir
Ara 10.30
1 süt
2 tane eti burçak
Öğle 14.00
1 tabak biber patlıcan kavurmasi ( 1 yk zeytinyag ile )
3 yk yoğurt
1 dilim ekmek
ara 17.30
1 dilim ekmek
1 kk peynir
akşam 19.00
1 kase salata
2 litre su ve 35 dk yürüyüş
Sana da afiyet olsun Dilaracım, güzel menü.Kızlar menüm
Sabah 9,30 kepekli tost,cay
Öğle 13,00 mercimek çorbası yağsız bir kase,bol salata,1 dilim kepek ekmeği
Ara bir avuc beyaz leblebi
Akşam 4 köfte,2 kase yoğurt,1 yeşil ekşi elma
Su 2 lt,spor 45 dk tempolu yürüyüş
Baştan aşağı bir dönüşüm olacak yani Ebrucum, biraz zorluk çekeceksin ama hepsi tamamlandığında yenilenmiş olacaksın.Teşekkürler Kızlar. Gerçekten çok zor. Dişlerinize iyi bakın. İhmal etmeyin kendinizi. Dün çok kötüydüm. Akşam size yazdıktan sonra geçici kaplamalardan birisi çıktı. Tekrar nöbetçi hastaneye gittim. Yapıştırdı doktor sağ olsun. Arkasından bir ağrı kesici alıp yattım. Şimdi biraz daha iyiyim.
Bu arada burnumda sorun vardı. Küçükken kırılmıştı. Ameliyat gerekiyordu. Korkumdan olmuyordum. Şimdi onun da kararını verdim. Dün muayene oldum. Filmler çekildi. Bugün kanları verdim. Haftaya da burun ameliyatım var inşallah. Bu aralar sağlıktan yana kötü durumdayım.
9 yıl oldu göreve başlayalı hala akıllanmadım ya ona yanıyorum...en nefret ettiğim insan tipleri gelip beni buluyo hani kendi reklamını güzel yapan tipler bir yaptığını on anlatanlar..bizde anlatmayınca bire bin katmayınca işten kaytaran gibi duruyoruz ya pes diyorum...
Kızlar bu hafta beni affedin. Gelemeyeceğim. Dişlerimi yapmaya başladı doktor. Şuan öyle kötü durumdayım ki anlatamam. Saat 13:30 da başladı. Koltuktan kalktığımda saat 16:30 du. Anestezi etkilemiyor. Şuan dişlerim felaket durumda. Ağrı kesici aldım umarım işe yarar. Çünkü çok acı çekiyorum. Merak etmeyin diye haber vermek istedim. Cumaya inşallah gelirim. Öpüyorum hepinizi. Lütfen dikkat edin diyetlerinize. Ben yokum diye sapıtmayın. Funda' cım takım sana emanet canım. Ece yok bu aralar ortalıklarda. Öpüyorum hepinizi. Dua edin bana biran önce kurtulayım şu diş belasından.
Teşekkürler Kızlar. Gerçekten çok zor. Dişlerinize iyi bakın. İhmal etmeyin kendinizi. Dün çok kötüydüm. Akşam size yazdıktan sonra geçici kaplamalardan birisi çıktı. Tekrar nöbetçi hastaneye gittim. Yapıştırdı doktor sağ olsun. Arkasından bir ağrı kesici alıp yattım. Şimdi biraz daha iyiyim.
Bu arada burnumda sorun vardı. Küçükken kırılmıştı. Ameliyat gerekiyordu. Korkumdan olmuyordum. Şimdi onun da kararını verdim. Dün muayene oldum. Filmler çekildi. Bugün kanları verdim. Haftaya da burun ameliyatım var inşallah. Bu aralar sağlıktan yana kötü durumdayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?