Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam hanımlar, bugun okuldaydım.Butun gun, simdi eve geldim, duşumu aldım, yemek yemem lazım cok acıktım..

Siyah elbisenin üstüne gidecegin yere gore kolye sec bence, eger düğüne filan diceksen fatmanın dediği gibi kısantaslı filan kolye guzel olur, ama gunlukolacaksa bence uzun bir kaç zincirli guzel kolyeler de var onlar da olur, :)

Ben kaçırmışım canım, kayınvaliden sizde mi kalıyor?
kendine salak demekle haksızlık ediyorsun , "iyi niyetli" diyelim. İş hayatım boyunca öyle insanlar gördüm ki, insanlardan nefret eder oldum, hatta kendi arkadaşlarımla bile görüşmez oldum bir ara. Yani senin yaşadıklarını emin ol, iyi niyetli çok insan yaşıyor.
Zamanla insanları tanımayı öğreniyorsun, böyle böyle tecrübe ediniyorsun. kendini kullandırmamayı öğreniyorsun canım.
Şuan bunları kafana takacak lüksün yok ayrıca, bebeğine odaklanmalısın.

Selam kızlar,
Bugünkü menüm (başka birşey yememek için erken yazıyorum)
08:00 yeşil çay+tarçın
08:30
1,5 haşlanmış yumurta
1 dlm peynir
1 dlm köy ekmeği

11:00 1 fincan ödem çayı

12:00
1 porsiyon sarma

17:30
1 porsiyon sebze mücveri
yoğurtlu kırmızı pancar salatası

18:00
1 porsiyon ödem çayı

2 litre su,
10 dk trambolinde kardiyo egzersizleri
45 dk tempolu yürüyüş

9 yıl oldu göreve başlayalı hala akıllanmadım ya ona yanıyorum...en nefret ettiğim insan tipleri gelip beni buluyo hani kendi reklamını güzel yapan tipler bir yaptığını on anlatanlar..bizde anlatmayınca bire bin katmayınca işten kaytaran gibi duruyoruz ya pes diyorum...

Birazdan püsküütten mesaj alabilirim konunuzu ilgili bölüme taşıyorum :) dogru bdv ye :)

Kızlar bu hafta beni affedin. Gelemeyeceğim. Dişlerimi yapmaya başladı doktor. Şuan öyle kötü durumdayım ki anlatamam. Saat 13:30 da başladı. Koltuktan kalktığımda saat 16:30 du. Anestezi etkilemiyor. Şuan dişlerim felaket durumda. Ağrı kesici aldım umarım işe yarar. Çünkü çok acı çekiyorum. Merak etmeyin diye haber vermek istedim. Cumaya inşallah gelirim. Öpüyorum hepinizi. Lütfen dikkat edin diyetlerinize. Ben yokum diye sapıtmayın. Funda' cım takım sana emanet canım. Ece yok bu aralar ortalıklarda. Öpüyorum hepinizi. Dua edin bana biran önce kurtulayım şu diş belasından.

kaptanım çok geçmiş olsun diş agrısı çok fenadır rabbim şifa versin en kısa zamanda bekliyoruz..dikkat et kendine

Fatmacım önerini çok beğendim. Yakası kapalı. Ama kapalıda da güzel durur bence. Ama günlük kullanmak için de uzun kolye alıcağım bir tane.

Teşekür ederim tubacım. Alternatifleri seçenekleri bekliyorum resim olarak.

Fatmacım ben de iyi niyetliyimdir ve sonunda üzülürüm. O yüzden son zamanlarda iş ortamında çok samimi olmuyorum. Üzülmektense inan bu daha güzel.

su spor güzel amma velakin sarma olmamış bir de mücver kızartma değil mi.
Ödem çayı ne ayrıca. Satılıyor mu satılıyorsa nerede satılıyor.

Ay öyle insan o kadar çok ki. Sıkma canını rabbim biliyor öğrenci ile başbaşa kalıncs kimin ne yaptığını. Ben de hiç konuşamam bire bin katarak ama okuldaki öğretmen çocukları hepsi benim sınıflarımda. İşten anlayan kimin çalışıp çalışmadığını anlıyor.

Kaptanım geçmiş olsun. Diş ağrısı zordur bilirim. Yemek de yiyemessin.

Kızlar bu günkü menümü yazayım
Sabah 6.30
1 dilim ekmek
1 domates
1 kk peynir

Ara 10.30
1 süt
2 tane eti burçak

Öğle 14.00
1 tabak biber patlıcan kavurmasi ( 1 yk zeytinyag ile )
3 yk yoğurt
1 dilim ekmek

ara 17.30
1 dilim ekmek
1 kk peynir

akşam 19.00
1 kase salata

2 litre su ve 35 dk yürüyüş

Kızlar menüm

Sabah 9,30 kepekli tost,cay

Öğle 13,00 mercimek çorbası yağsız bir kase,bol salata,1 dilim kepek ekmeği

Ara bir avuc beyaz leblebi

Akşam 4 köfte,2 kase yoğurt,1 yeşil ekşi elma

Su 2 lt,spor 45 dk tempolu yürüyüş

Afiyet olsun canım güzel olmuş menün

Afiyet olsun canım güzel olmuş menün

Teşekür ederim dilaracım. Senin menün de çok güzel olmuş. Eve döndüğun belli düzenli menülere dönmüşsun ,bizi düzenli menü düze çıkarır canım.yoksa işimiz çok zor.

kaptanım çok geçmiş olsun diş agrısı çok fenadır rabbim şifa versin en kısa zamanda bekliyoruz..dikkat et kendine

Teşekkürler Kızlar. Gerçekten çok zor. Dişlerinize iyi bakın. İhmal etmeyin kendinizi. Dün çok kötüydüm. Akşam size yazdıktan sonra geçici kaplamalardan birisi çıktı. Tekrar nöbetçi hastaneye gittim. Yapıştırdı doktor sağ olsun. Arkasından bir ağrı kesici alıp yattım. Şimdi biraz daha iyiyim.

Bu arada burnumda sorun vardı. Küçükken kırılmıştı. Ameliyat gerekiyordu. Korkumdan olmuyordum. Şimdi onun da kararını verdim. Dün muayene oldum. Filmler çekildi. Bugün kanları verdim. Haftaya da burun ameliyatım var inşallah. Bu aralar sağlıktan yana kötü durumdayım.

Çok geçmiş olsun Ebrucum.
Sarma konusunda haklısın. Şu dönemde yapmam evde öyle şeyler ama kızım istediği için kayınvalidem yapmış. tencere ile göndermiş. kalanını dondurucuya attım, tehlike teşkil etmesin diye. :)
Mücver tabiki fırında ve tüm tepsiye 1 kaşık yağ, 1 kaşık un koyarak yaptım.
Ödem çayının tarifini bir diyetisyen vermişti. Tadı çok güzel, tavsiye ederim.
bir tutam maydanoz, evde yoktu koymadım.
1 elma, dörde bölünmüş
2 kabuk tarçın
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı karanfil
3-4 kuru kayısı
bir tutam kiraz sapı
1 limon, dörde bölünmüş.
1,5 litre su.
hepsini bir tencereye koyup kaynatıyorsun. Günde 3 bardak içiyorsun. Üç günden fazla üst üste tüketmemek gerekiyor.
Menün yine çok güzel, afiyet olsun canım.
Sana da afiyet olsun Dilaracım, güzel menü.

Baştan aşağı bir dönüşüm olacak yani Ebrucum, biraz zorluk çekeceksin ama hepsi tamamlandığında yenilenmiş olacaksın.

Aynen ben de senin gibiyim ve bana da hep öyleleri denk gelir. Demek ki bugünün dünyasında herkes cin olmuş. Adam bütün gün oturur ama patron o olmasa işler yürümeyecek sanır. Senin yabancı dilin katır gibidir, o kalas aksanıyla ve bebe cümleleriyle konuşur ama hep senden daha fazla bildiği varsayılır. Bilmiyorum ya... IQ'su düşük insanlar daha aptal ama daha cin oluyorlar. Nefret ediyorum bu dünyanın düzeninden ve insanlarından. Daha da sinirlendirdim seni tabi şimdi...

Zaman gösterecek her şeyi, yapacak bir şey yok. Kıymet bilen bir yere denk gelmeyi dileyeceğiz.

Ebrucum çok geçmiş olsun. Sen iyi olmaya bak. Gözün arkada kalmasın, cuma gelemesen bile ben her şeyi hallederim.

Doğru karar almışsın, hatta çok bile bekletmişsin. Akılda kalmasına değmiyor. Umarım en kısa zamanda keyfin yerine gelir tekrar.

--------

Günaydın kızlar.
Sizlere küçük bir duyuru yapmak istiyorum. :)
Kasım ayında bir online etkinliğe katılacağım. (Gerçi ben yarından başlıyorum. Hedefim daha büyük.) Etkinliğin amacı bir şeyler yazmak isteyen insanları harekete geçirmek. Kasım ayı boyunca elli bin kelime yazıyorsunuz. Elli bini tamamlayan kazanmış sayılıyor. Kazananlara çeşitli yazı programlarından indirim veriliyor. Daha başka şeyler de var tabi ama en büyük ödül bitmiş olan elli bin kelime oluyor. Bir günde bin altı yüz altmış yedi kelime yazılması gerekiyor yani... Ben bunun varlığını daha birkaç gün önce öğrendim. Dünya çapından yüz binlerce insan katılıyor ve etkinliğin Türkiye ayağı da var. İlgilenenler olursa daha ayrıntılı yazarım. :)

-------

Bugün tartıldım, fena bir sonuç değildi ama dün aşırı su kaybım olmuş olabilir, malum bir nedenden ötürü... Karnım hala gurul gurul gurulduyor. Bugün bol bol su içeceğim, umarım tartıda kaybolan rakam su değildir de, yağdır.

Ebrucum cok gecmiş olsun.. Dayan biraz, yakında rahat ediceksin insallah

Fundacım o yarısma cok hosuma gitti, ayrıntılı bilgi bekliyoruuummm:)

Fatmacım benim annem de bize sarma yollamıs:) ben de cok severim , yiyiverdim

Edacım sen cizginide sinirini de bozma yine

Dilaracım yurda hoş geldiinn

Zeybepcim bi ara bakıcam kolye modeli, gonderirim:)

Gunaydın kızlaarr okula gidiyorum yoldayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…