Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Cok harika bi menu olmus bence, örnek menu seciyorum bunu:)

Fundacım senin menun bana da cok az geldi, dikkat et kıtlık sinyali vermesin vucudun :)

Kızlar formasyon almaya hak kazandım cok buyuk bir rahatlama geldi üstüme:) stresliydim alabilecek miyim alamayacak mıyım diye, bu aksam belli oldu.. Formasyonun yogun programı baslayacak yani 27sinde.. Zor olacak süreç, ama sonunda çekilen sıkıntılara degecek insallah...

Bu arada regl oldum bugun, bu hafta tartıda ne yapıcam hiç bilmiyorum.. İnsallah kotu sonuc almam

Fundacım bu arada yazarımız demiyeyim o zaman, yazagelenimiz diyeyim sana:)

Kızlar beim yatma saatim geldi de gecti, leptin hormonumu salgılamam için hemen uyumam lazım, gec kaldım:) ders calıstım herkes uyurken, iyi geceler hepinize..

Zeynepcim kolye resmi buldum ama internetim cok yavas, bir turlu yukleyip de gonderemedim.. Googleda uzun kolye modelleri diye aramıstım, guzel seyler var..

herkese günaydın kızlar.
Fatma menünü çok beğendim afiyet olsun.
Kırmızı pancar ve yoğurdu nasıl yapıyorsun ben de merak ettim.

kırımızı pancar salatası şöyle yapılıyor Zeynepcim,
Kırmızı pancar rendelenip tavada hafif soteleniyor, kendi suyuyla. (haşlayıp da rendelenebilir)
Yeşil elma kabukları ile rendeleniyor.
yoğurt, sarmısak, pancar ve yeşil elma karıştırılıyor.
üzerine ceviz serperek afiyetle yeniyor :) :)
Bu arada kalori olarak; 1 kibrit kutusu pancar = 1 meyve ediyor.

Çok sevindim senin adına Tubacım. Ben de dün regl oldum, bakalım ne çıkacak cumaya. bu dönemde kaçamak yapmamak çok önemli.

Zeynepcim kolye resmi buldum ama internetim cok yavas, bir turlu yukleyip de gonderemedim.. Googleda uzun kolye modelleri diye aramıstım, guzel seyler var..

Teşekür ederum tubacım. Bir bakayım neker var bakalım.

Teşekkür ederim canım. En kısa zamanda deniyeceğim. Çok cazip geldi bana. Diyet için de uygun.

selam herkese ben geldim kızlar iki gündür biraz sorunlarım vardı uğrayamadım bu gün spora başlıyorum şimdi gidip kaydolcam

Nerelerdesin kaçak?
Küçük sorunlarmıştır umarım...

------
Bu arada Tuba sen sormuş muydun elbise işini? bir daha bahsetmedik sanki...
erkek arkadaşımla sıkıntı vardı, ama döndüm artık şimdi de gidip spora kaydolcam sen nasılsın ne var ne yok takımda geçmişi de okuyamadım gelince okuycam

erkek arkadaşımla sıkıntı vardı, ama döndüm artık şimdi de gidip spora kaydolcam sen nasılsın ne var ne yok takımda geçmişi de okuyamadım gelince okuycam

Hadi ya...
Sen zaten gidiyordun spora değil mi? Aynı yere mi kaydolacaksın?
İyiyim ben de, bildiğin gibiyim.
Takım bu aralar durgun, kolay okursun geçmişi, pek bir şey yazılmadı.

Hadi ya...
Sen zaten gidiyordun spora değil mi? Aynı yere mi kaydolacaksın?
İyiyim ben de, bildiğin gibiyim.
Takım bu aralar durgun, kolay okursun geçmişi, pek bir şey yazılmadı.
yok gitmiyordum gidicem diyordum da gidememiştim :) bgn karar verdim başlıcam inşallah gelince okuycam artık

kızlar ben bugün 3 tane kocaman kurabiye yedim. regl oldum dün tatlı yeme ihtiyacımı bastıramadım

Bugünkü menüm
09:00
1 dlm peynir
1 yumurtadan az yağlı omlet
1 dlm tb ekmeği
çay

11:00
3 yemek kaşığı haşlanmış kuru fasülye

14:00
1,5 kase şehriyeli domates çorbası

16:00
200 ml kefir
20 g light kraker

17:30
3 BÜYÜK KURABİYE
1 kase şehriyeli domates çorbası

Görüldüğü gibi dengesiz ve kaçamaklı bir menü oldu.
1 saat avm de dolaşma(spor sayılmaz ama hareket işte)
1,5 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…