Bugünkü menüm
08:30
1 hsilanmış yumurta
1 dlm peynir
Domates, yeşil biber
Çay
10:30
Kahve
12:30
3 küçük hurma
14:00
1 orta boy dolma
1 kase yoğurt-kırmızı pancar karışımı
1 ceviz
18:00
200 g hamsi ( yarım tatlı kaşığı z.yağı ile)
Salata(az peynir ve ceviz ilaveli)
20:00
1 hurma
2,5 lt su, 20 dk yürüyüş
Fatma menünü çok beğendim afiyet olsun.
Kırmızı pancar ve yoğurdu nasıl yapıyorsun ben de merak ettim.
Kızlar formasyon almaya hak kazandım cok buyuk bir rahatlama geldi üstüme:) stresliydim alabilecek miyim alamayacak mıyım diye, bu aksam belli oldu.. Formasyonun yogun programı baslayacak yani 27sinde.. Zor olacak süreç, ama sonunda çekilen sıkıntılara degecek insallah...
Bu arada regl oldum bugun, bu hafta tartıda ne yapıcam hiç bilmiyorum.. İnsallah kotu sonuc almam
Fundacım bu arada yazarımız demiyeyim o zaman, yazagelenimiz diyeyim sana:)
Kızlar beim yatma saatim geldi de gecti, leptin hormonumu salgılamam için hemen uyumam lazım, gec kaldım:) ders calıstım herkes uyurken, iyi geceler hepinize..
Zeynepcim kolye resmi buldum ama internetim cok yavas, bir turlu yukleyip de gonderemedim.. Googleda uzun kolye modelleri diye aramıstım, guzel seyler var..
herkese günaydın kızlar.
kırımızı pancar salatası şöyle yapılıyor Zeynepcim,
Kırmızı pancar rendelenip tavada hafif soteleniyor, kendi suyuyla. (haşlayıp da rendelenebilir)
Yeşil elma kabukları ile rendeleniyor.
yoğurt, sarmısak, pancar ve yeşil elma karıştırılıyor.
üzerine ceviz serperek afiyetle yeniyor :) :)
Bu arada kalori olarak; 1 kibrit kutusu pancar = 1 meyve ediyor.
Çok sevindim senin adına Tubacım. Ben de dün regl oldum, bakalım ne çıkacak cumaya. bu dönemde kaçamak yapmamak çok önemli.
selam herkese ben geldim kızlar iki gündür biraz sorunlarım vardı uğrayamadım bu gün spora başlıyorum şimdi gidip kaydolcam
erkek arkadaşımla sıkıntı vardı, ama döndüm artık şimdi de gidip spora kaydolcam sen nasılsın ne var ne yok takımda geçmişi de okuyamadım gelince okuycamNerelerdesin kaçak?
Küçük sorunlarmıştır umarım...
------
Bu arada Tuba sen sormuş muydun elbise işini? bir daha bahsetmedik sanki...
erkek arkadaşımla sıkıntı vardı, ama döndüm artık şimdi de gidip spora kaydolcam sen nasılsın ne var ne yok takımda geçmişi de okuyamadım gelince okuycam
yok gitmiyordum gidicem diyordum da gidememiştim :) bgn karar verdim başlıcam inşallah gelince okuycam artıkHadi ya...
Sen zaten gidiyordun spora değil mi? Aynı yere mi kaydolacaksın?
İyiyim ben de, bildiğin gibiyim.
Takım bu aralar durgun, kolay okursun geçmişi, pek bir şey yazılmadı.
Hoş geldin canım. istikrarla devan edersin umarım. spor salonuna mı kaydolacaksın?selam herkese ben geldim kızlar iki gündür biraz sorunlarım vardı uğrayamadım bu gün spora başlıyorum şimdi gidip kaydolcam
selam dilara.ben gülnihal.takımda yeniyim.senle tanışamadık.tatildeymişsin.ne güzel gezmişsin.hoşgeldin
Slm Eda, benim keyfim pek yok. sen nasılsın. bebeği büyütmüşsün maşallah, 2 gram!a ulaşmış. :)Selam kızlar keyifler nasıl...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?