Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hoş geldin canım. istikrarla devan edersin umarım. spor salonuna mı kaydolacaksın?
burda ankara büyük şehir belediyesinin açtığı lokal var oraya yazıldım canım haftada 4 gün gidicem inşallah aksatmadan devam edebilirim

kızlar ben bugün 3 tane kocaman kurabiye yedim. regl oldum dün tatlı yeme ihtiyacımı bastıramadım
regl olunca zor oluyor tarçınlı süt yapıp onu içiyorum ben

menüm
kahvaltı 8:00
1 haşlanmış yumurta
bir parça peynir
4 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği

öğlen 12:30
1 kase düğün çorba
1 kepçe şehriye güveç
1 porsiyon zeytin yağlı fasülye
1 çatal supangle

ara 15:30
1 fincan sütlü türk kahvesi

akşam
2 kepçe tarhana çorba
patlıcan salata
1 yk kavurma

2 lt su içmişimdir dahada içerim 1 saat dışarda yürdüm

Ay funda yaa elbise işi yattı, konuyu actım soyleyecektim, ama meger musterileri varmıs, bi dugun için , kayınvalideye elbise birde geline kına gecesi elbisesi bir de galiba gelinin annesine elbise dikmesi gerekiyor.. Ve bunları 10-12 gunde bitirmesi gerekiyor, aslında dugune daha var ama kayınvalidem parise gidicek 21inde.. Kızı orda, onun cocuguna bakmaya gidicek.. Onun için bitirip gitmesi lazım.. E durum boyle olunca lafını bile etmedim tabi...

Aman neyse:) giymeyiveririm:)

Kızlar selam nasılsınız ben bu aralar çok yoğunum. Düğun telaşı nedeniyle uğrayamıýorum . Bu gün tüm gün çarşıdaydım. Çanta ve ayakkabı aldım. Takı aradım tüm gün. Bulamadım hoş bir şeyler. Ama taşlı almaya karar verdim.

Öğlen biraz yüklenmişsin sanki ama sonra toparlamışsın. Afiyet olsun canım, iyi bence.

keyifler sürünüyo yerlerde.. Bugün bi parka gidip saatlerce boş boş amacsızca oturup etrafı seyrettim...
Sorun ne ki Edacım, yoksa hala iş yerindekiler mi? öyleyse kızıcam sana, başkaları için bebeğini de üzdüğün için.

Kızlar siz de çok anlayışlısınız, 3 büyüak kurabiye yedim dedim kimseden ses yok. Ebru olsaydı buralarda hemen kızardı, Funda nerelerdesin? bana adam akıllı kızıp hırslandıracak kimse yok mu?

Menumu yazayim

Sabah 9,30 bir kase nesfit

Ogle 13,30 1 tabak yagsiz mercimek corbasi,2 kase salata,2 dilim ekmek
Ara armut bir tane

Aksam 19,30 bir tane orta boy cipura,bol salata,1 dilim
Ekmek
Spor 1 saat tempolu yuruyus,2 lt su

Kimin dugunu vardi canim kolay gelsin

Ogleyi sanki biraz arttirmissin canim
Ama diger ogunler gayet guzel olmus afiyet olsun

Günaydın herkese.
Çok uykum var bu saatte okul mu olur. Hadi biz büyükler yine kalkıyoruz da 5. Sınıflar var 11 yaşında en çok onlara yazık. Uyuyup dinlenmeleri gerekirken bu saatte okul yolunda kuzucuklar.

Günaydın herkese.
Çok uykum var bu saatte okul mu olur. Hadi biz büyükler yine kalkıyoruz da 5. Sınıflar var 11 yaşında en çok onlara yazık. Uyuyup dinlenmeleri gerekirken bu saatte okul yolunda kuzucuklar.

Cok zor zeynepcim ya.ben hala sabahları uyanmakta güçlük çekiyorum malesef alışamadım bir türlü

Günaydın kızlar.
Menumu yazayim

Ara armut bir tane

Ekmek
Günaydın herkese.
Haklısın canım, resmen karanlıkta gidiyor çocuklar. Benim kızım 8,30 da servise biniyor onu bile 7,30 da zor kaldırıyorum. Kışın soğuğunda daha da zor.

Menumu yazayim

Ara armut bir tane

Ekmek
Alıntıladım ama yorum çıkmadı Dilaracım, afiyet olsun. Yine menün ve sporun çok güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…