Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar menum

Sabah 9,30 2 dilim ekmek,iki dilim peynir,yesilcay

Ogle 13,00 bir kas yayla corbasi,1 dilim kepekli ekmek,1 kase salata,3 kofte

Aksam 19,30 bir kase mercimek corbasi,1 armut

Spor 45 dk yuruyus,2 lt su

Kizlar menum

Bence eksik ama senin menüler hep eksik. İyi doyuyorsun valla böyle, keşke ben de doysam.

O çarpıntı kafeinden oluyormuş demekki. benim de öyle bir anım var. Son sınıfta, son final sınavınaa girecektim. yine malum karışım, kahve+kola. Sabaha kadar ders çalışmıştım. saat 5 gibi 2 saat uyuyup okula gideyim diye yatağa gittim ama o an dünya döndü sanki, kalbim çarpmaya başladı, kalbim ağzımdan çıkacaktı sanki. Kalp krizi geçirdiğimi sanmıştım. Ne kadar bilinçsizce. Kafeindenmiş demek ki.

Kizlar menum

Funda'ya katılıyorum. Akşam çok hafif olmuş doyduysan sorun yok Dilaracım.

Öyle oluyor işte...
O yüzden diyorum, mutlaka rejim süresince kafein alalım ama mümkünse öldürmeyecek dozda olsun.

ben kaçtım kızlar, yarın görüşürüz. Bu arada özlem'den hiç ses yok.

Link vermek yasak ama burda sorun olmaz herhalde. Şunu okuyun kızlar:

http://www.gidamo.org.tr/resimler/ekler/bcbff5c1f1ded46_ek.pdf?dergi=11

Hayvanlar üzerinde yapılan deneylerin sonuçlarını anlatıyor. Gerçekten göz ardı edilmeyecek etkisi var. Gerçi netten arattığımda kalp krizi falan da çıkıyordu ama okumadım, bilmiyorum kalp krizi yapıyor mudur, etraflıca araştırıp başlayacağım ben. Her gün bol bol çay içeceğim.

İyi aksamlar kızlar, az da olsa hareketlenmiş burası, sevindim

Kızlar bugun ikinci kez hala oldumm:) abimin kızı dogdu bugun, öyle minik ki, kedi gibi.. Ya nasıl bişe bu, cok buyuk bir mucize..

Öyle yani bebek gormeye gittik, hayırlı omru olsun insallah

Ben yarın cok kotu bi sonucla gelicem galiba, reglin de etkisiyle, moralim bozuk yani, haftaya kaldı yine..

Ay bu arada funda sen ne yapmıssın oyle, kız aklını mı kacırdın:) iyi ölmemişsin yani:)

Fatmacım kahve kola karısımını hayal bile edemiyorum:)) esim de cayla sütü karıstıırır bazen, cok komik yaa:)

Tebrik ederim Tubacım. :)
Ben de herhalde ekşimeden dolayı kötü çıkacağım. Ne zaman midem ekşise ertesi güne tartıda berbat oluyorum. Ama yine de sabah olmadan moralleri bozmayalım.

Herkesin vardır böyle hikayeleri bence... Fatma ile ben anlatanlardan olduk.
Çayla sütü bütün dünya karıştırıyor aslında, İngilizler öyle içiyor çünkü... Ben taaa çocukken denemiştim, benim aklım almıyor onu.

-------
Hadi benden sonra gelen olursa ona iyi geceler dileyeyim ben de bari.
İyi geceler...

Evt cayla sütü içen milletlet var, pakistanda da öyle içiyorlar, ay kötü bence:)

günaydınlar kızlar....hayırlı cumalar hepinize...

Günaydınlar.
Kilo bildirimi yapıyorum 3 2 1........
Geçen hafta : 82.7
Bu hafta : 80.9
Fark : 1.8 kg.
Kızlar süper bir sonuç aldım çok mutluyum.

tebrik ederim zeynepcim

Günaydın kızlar.
Geçen hafta: 78 kg
Bu hafta: 76,8
Fark: 1,2 kg

tebrik ederim fatmacım

Kızlar gunaydın

Gecen hafta 67
Bu hafta 68
Fark +1

Üzgünüm.

bayram sonrası hemen toparlanamıyoruz tubacım..haftaya güzel bir sonuç görürsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…