- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
Kizlar menum
Sabah 9,30 2 dilim ekmek,iki dilim peynir,yesilcay
Ogle 13,00 bir kas yayla corbasi,1 dilim kepekli ekmek,1 kase salata,3 kofte
Aksam 19,30 bir kase mercimek corbasi,1 armut
Spor 45 dk yuruyus,2 lt su
O çarpıntı kafeinden oluyormuş demekki. benim de öyle bir anım var. Son sınıfta, son final sınavınaa girecektim. yine malum karışım, kahve+kola. Sabaha kadar ders çalışmıştım. saat 5 gibi 2 saat uyuyup okula gideyim diye yatağa gittim ama o an dünya döndü sanki, kalbim çarpmaya başladı, kalbim ağzımdan çıkacaktı sanki. Kalp krizi geçirdiğimi sanmıştım. Ne kadar bilinçsizce. Kafeindenmiş demek ki.Nasıl içiyordun onu kız?
Ben Türk kahvesini de sevmiyorum ya...
Çaydaki kafein kahveden çok daha az ama ben de çayı çok severim.
Bir kere bir rejim yapıyordum, rejim dediğimde bütün gün hiçbir şey yemiyordum.Abartmıyorum he, sadece midem açlıktan acımaya başladığında bir ısırımlık ekmek yiyordum. Birkaç gün sonra şu anki sevgilimle buluşacaktım çünkü, zayıflayayım diye yapıyordum. Neyse... Tabi mide dolu olsun diye her gün çay, belki de 3-4 litre çay... En sonunda bir gece yatağa bir yattım, kalbim öyle bir çarpıyor ki resmen deprem oluyor. Yarım saat yatmama rağmen geçmedi. "Aha" dedim, "Ölüyorum galiba..." Sonra tabi bir tarafımlarım tutuşunca hemen dua ettim. "Tanrım, söz sana, bu geceyi bir atlatayım, yarın bu mantıksız rejime bir son vereceğim."
Sonra uyumuşum, bir uyandım ki güneş doğmuş, "Yaşıyorum, oley..." Bir anlık bir sevinç... Tabi boşuna demezler "İnsanoğlu nankördür." diye... Yataktan daha doğrulmadan "Demek ki öldürmüyormuş bu rejim, iyi bari, bir gün daha devam edeyim." dedim.
Yıllar sonra öğrendim çayın böyle etkiler yapabileceğini... Ondan sonra da bir daha öyle rejim (!) yapmadım ama...
Kilo vereceğiz diye neler neler yaşıyoruz...
Funda'ya katılıyorum. Akşam çok hafif olmuş doyduysan sorun yok Dilaracım.Kizlar menum
Sabah 9,30 2 dilim ekmek,iki dilim peynir,yesilcay
Ogle 13,00 bir kas yayla corbasi,1 dilim kepekli ekmek,1 kase salata,3 kofte
Aksam 19,30 bir kase mercimek corbasi,1 armut
Spor 45 dk yuruyus,2 lt su
O çarpıntı kafeinden oluyormuş demekki. benim de öyle bir anım var. Son sınıfta, son final sınavınaa girecektim. yine malum karışım, kahve+kola. Sabaha kadar ders çalışmıştım. saat 5 gibi 2 saat uyuyup okula gideyim diye yatağa gittim ama o an dünya döndü sanki, kalbim çarpmaya başladı, kalbim ağzımdan çıkacaktı sanki. Kalp krizi geçirdiğimi sanmıştım. Ne kadar bilinçsizce. Kafeindenmiş demek ki.
Bence eksik ama senin menüler hep eksik. İyi doyuyorsun valla böyle, keşke ben de doysam.
Pek doydugum soylenemez ama doymus gibi yapiyorum fundacin haahah
İyi aksamlar kızlar, az da olsa hareketlenmiş burası, sevindim
Kızlar bugun ikinci kez hala oldumm:) abimin kızı dogdu bugun, öyle minik ki, kedi gibi.. Ya nasıl bişe bu, cok buyuk bir mucize..
Öyle yani bebek gormeye gittik, hayırlı omru olsun insallah
Ben yarın cok kotu bi sonucla gelicem galiba, reglin de etkisiyle, moralim bozuk yani, haftaya kaldı yine..
Ay bu arada funda sen ne yapmıssın oyle, kız aklını mı kacırdın:) iyi ölmemişsin yani:)
Fatmacım kahve kola karısımını hayal bile edemiyorum:)) esim de cayla sütü karıstıırır bazen, cok komik yaa:)
Gerçekten süper bir sonuç Tebrik ederim Zeynepcim. Bu haftanın 1.si olma ihtimalin var.Günaydınlar.
Kilo bildirimi yapıyorum 3 2 1........
Geçen hafta : 82.7
Bu hafta : 80.9
Fark : 1.8 kg.
Kızlar süper bir sonuç aldım çok mutluyum.
Günaydın Havva, geçen hafta kaçtın?günaydın kızlar
bu hafta 93.1kg
Tebrik ederim Tubacım. :)
Ben de herhalde ekşimeden dolayı kötü çıkacağım. Ne zaman midem ekşise ertesi güne tartıda berbat oluyorum. Ama yine de sabah olmadan moralleri bozmayalım.
Herkesin vardır böyle hikayeleri bence... Fatma ile ben anlatanlardan olduk.
Çayla sütü bütün dünya karıştırıyor aslında, İngilizler öyle içiyor çünkü... Ben taaa çocukken denemiştim, benim aklım almıyor onu.
-------
Hadi benden sonra gelen olursa ona iyi geceler dileyeyim ben de bari.
İyi geceler...
Günaydınlar.
Kilo bildirimi yapıyorum 3 2 1........
Geçen hafta : 82.7
Bu hafta : 80.9
Fark : 1.8 kg.
Kızlar süper bir sonuç aldım çok mutluyum.
Günaydın kızlar.
Geçen hafta: 78 kg
Bu hafta: 76,8
Fark: 1,2 kg
Kızlar gunaydın
Gecen hafta 67
Bu hafta 68
Fark +1
Üzgünüm.
Ooo Tubacım, bugünden itibaren toparlaman lazım.Kızlar gunaydın
Gecen hafta 67
Bu hafta 68
Fark +1
Üzgünüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?