Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Valla süpersin canım ben yine unutmuştum kullanıcı adını. Tek problem - kalmış. O negatif işaretlerini de yüzdenin başına değilde rakamın başına ekle.

harika bir fikir. Bu sabah forum kapalıydı. Ben de herkesin email adresini alıp ayrı bir yere kaydedeyim diye düşünmüştüm.

Ben takıma 12 Eylül'de girdim. O tarihten beri kim ne kadar vermiş, analiz ediyorum.
Bugüne kadar, yani 5 hafta en çok kilo veren arkadaşımız, Zeynep. Hemen arkasından Dilara geliyor.
Zeynep ve Dilara'nın başarısında benim görüşüm şu oldu, düzenli beslenme ve düzenli spor mutlaka sonuç veriyor.

Sıralama/Ad/Kaybedilen kg/Yüzde

1 Cerenberen 4,3 5,05
2 Dilarasahra 3,8 4,17
3 Akkat 2,2 2,78
4 Ozlem 1,8 2,41
5 Yazagelen 1,1 1,39
6 Ladyline 0,5 0,78
7 mavera87 -1 -1,49

Eline sağlık cnm..
1,8 mi vermişim ben?

Aman allahım, ben du saatten sonra takıma girmeye utanıyorum... Ay hakkatten ebrunun şikayet ettiği kadar varım, hiç bahane yok regl megl , resmen 1 kg artıda cıktım işte..

Bugunden itibaren yine menumlerimi yanımfa tasıdıgımkagıdıma yazayım, en son bu sekilde 3 kilo vermiştim 3 haftada.. İşe yarıyor yine öyle yapayım

Bu arada ben liste hazırlamayı hiç bilmiyorum biraz yorucam seni kaptan haftaya..

Kilo verenleri cok cok tebrik ediyorum, ebru seni az tebrik ediyorum, vere vere 100 gr vermişsin..

dünkü menüm
sabah:
2 dilim ekmek
1 salatalık
2 kibrit kutusu peynir
maydanoz
1 tatlı kaşığı bal
ara:
1 mandalina
öğle:
6 tane istavrit
1 porsiyon salata
1 kepçe mercimek çorbası
ara:
1 elma
akşam:
1 tabak taze fasülye yemeği
1 salatalık,1 domates,1 biberden söğüş
1 kase yoğurt
ara:
1 bardak süt

Kızlar paylaşım sorunumuz var galiba. Saatler olmuş kimse gelmemiş. Lütfen bulduğumuz her fırsatta gelelim takıma. Yoksa olmuyor bu iş.

Afiyet olsun canım. Bal olmamış sadece. Onun haricinde süper bir menü. Birde öğünlerinin yanına saatlerini yazar mısın? Akşam yemeğini yedin mi bilmiyorum ama eğer bu saatte yediysen çok erken. Su ve spor yazılmamış birde.

Canım çok güzel olmuş eline sağlık.ben bu liste yapma işinden pek bişey anlamadım iyi yapmışsın ama

Ben excelde tablo yaptım Tubacım. verileri girince yüzdeleri hesaplıyor. istersen gönderebilirim.

Afiyet olsun. İyi menü.

Hala sitede sorun var. Çoklu alıntı yapamıyorum.
Bugünkü menüm:
08:30 yeşil çay + tarçın
09:00 2 dlm keçi peyniri, 1 dlm tam tahıllı ekmek, domates, çay, 1 haşlanmış yumurta
13:00 1 büyükçe porsiyon pirinç pilavı, 1 büyükçe porsiyon izmir köfte (patatesli)
17:30 5 badem, 3 hurma

2 lt su. 45 dk yürüyüş.
Ne zamandır canım pilav istiyordu, cuma ödülü olarak bugün yedim. Hala o kadar tokum ki akşam yemeği yiyemedim.

sana da afiyet olsun canım.hurma da tok tutar.pilavı desteklemiştir.

Kızlar menüm,

Sabah 9,30 kepekli tost

Öğle 13,00 bol salata,2 tane snitzel fırında,2 dilim ekmek

Ara bir avuç ceviz

Akşam 19,00 taze fasülye bir tabak,1 kase yoğurt,1 armut

Su 1 lt,sporu sanırım ara vericem bu akşam ya da biraz dinlenip 45 dk yaparım

saatlerini de yazayım inşallah.bu dünkü menümdü.akşam 6 gibi yemeğimi yemiş oluyorum.sütü 9 civarı içtim.hımm...spor yapamıyorum.rahatsızım canım.ve su içme özürlüyümyarın ne kadar içebilirim bi bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…