Tebrikler.bu hafta listeye girer miyim bilmiyorum ama ben de kilo bildireyim
geçen hafta 71.6
bu hafta 70.8
fark 800gr
Günaydınlar.
Kilo bildirimi yapıyorum 3 2 1........
Geçen hafta : 82.7
Bu hafta : 80.9
Fark : 1.8 kg.
Kızlar süper bir sonuç aldım çok mutluyum.
Günaydın kızlar.
Geçen hafta: 78 kg
Bu hafta: 76,8
Fark: 1,2 kg
bu hafta listeye girer miyim bilmiyorum ama ben de kilo bildireyim
geçen hafta 71.6
bu hafta 70.8
fark 800gr
Böyle haftaların ardından daha çok veriliyor.Ben de Tubayla beraber nazar boncuğu görevini üstleniyorum.
Geçen hafta: 77.8
Bu hafta: 78
Bu hafta gelemedim canım. Dolayısıyla takımda durumlar nasıl çok haberim yok. İnşallah bugünden itibaren gelmeye çalışacağım. Çok güzel vermişsin. Bu hafta değil de haftaya alayım seni listeye. Zaten verdiğin kilolar bölünmeyecek. İnşallah haftaya daha güzel bir sonuçla girersin listeye.bu hafta listeye girer miyim bilmiyorum ama ben de kilo bildireyim
geçen hafta 71.6
bu hafta 70.8
fark 800gr
Geldim Fatma' cım. Bu hafta liste olayı sende biliyorsun zaten. Benim öğleden sonra diş randevum var. İnşallah Özlem le Dilara gelir biran önce listeni kontrol edebilirim. Takıldığın bir yer var mı?Henüz bildirim yapmayan Özlem, Dilara ve Ebru var. Kızlar nerdesiniz?
Geçmiş olsun Ebru. Umarım en kısa zamanda toparlanırsın.Slm kızlar
Gelemiyorum yaa çok özledim sizi. Burdan uzak olunca yediklerime de çok dikkat etmedim. Hatta dün resmen tıka basa yedim. Sırf içimdeki psikolojik açlığı gidermek için. Sabah tartıdan çok korkmuştum çok artı çıkacağım diye ama allaha şükür korktuğum olmadı.
Geçen hafta :64.1
Bu hafta : 64
Fark sadece 0,1 ama bu bile beni mutlu etti. Listeyi kötü etkilediğim için üzgünüm. İnşallah şu diş işi bitince herşey daha güzel olacak. Bir haftadır çok kötüyüm.
Havva' cım pazartesi dişlerimin kesimini yaptı, üzerine geçicileri yapıştırdı ama bir tanesinin üzerine basamıyorum. Acaip derecede ağrıyor. Sence neden olabilir? Bugün randevum var gideceğim ama önce sana danışmak istedim.
Geçmiş olsun Ebru. Umarım en kısa zamanda toparlanırsın.
Şuna kadar bildirim yapanların hesabını yaptım. Kontrol et istersen. Bazı sorularım var ayrıca.Bu hafta gelemedim canım. Dolayısıyla takımda durumlar nasıl çok haberim yok. İnşallah bugünden itibaren gelmeye çalışacağım. Çok güzel vermişsin. Bu hafta değil de haftaya alayım seni listeye. Zaten verdiğin kilolar bölünmeyecek. İnşallah haftaya daha güzel bir sonuçla girersin listeye.
Geldim Fatma' cım. Bu hafta liste olayı sende biliyorsun zaten. Benim öğleden sonra diş randevum var. İnşallah Özlem le Dilara gelir biran önce listeni kontrol edebilirim. Takıldığın bir yer var mı?
Liste çok garip çıktı yayınlayınca. Düzeltirim ben formatını.Şuna kadar bildirim yapanların hesabını yaptım. Kontrol et istersen. Bazı sorularım var ayrıca.
[xtable=skin1]
{tbody}
{tr}
{td}*** 13. TAKIM 383. ETAP***
[xtable=skin1]
{tbody}
{tr}
{td}Akkat (78/76.8/1.2/%1.54){/td}
{/tr}
{tr}
{td}cerenberen16 (82.7/80.9/1.8/%2.18){/td}
{/tr}
{tr}
{td}dilarasahra (88.4/?/?/?){/td}
{/tr}
{tr}
{td}yazagelen (77.8/78/-0.2/-%0.26){/td}
{/tr}
{tr}
{td}LAydLiNe (64.1/64.0/0.1/%0.16){/td}
{/tr}
{tr}
{td}mavera87 (66.9/68/-1,1/-%1.64){/td}
{/tr}
{tr}
{td}Ozlem (73.3/?/?/%?){/td}
{/tr}
{tr}
{td}13. Takım ortalaması : % ?{/td}
{/tr}
{/tbody}
[/xtable]{/td}
{/tr}
{/tbody}
[/xtable]
Bildirim yapmayan olursa ortalamayı hesaplarken dikkate alınmıyor değil mi? Yani 7 kişiden 1 i bildirim yapmazsa örneğin, 6 ya bölerek ortalamayı alıyoruz, değil mi?
bir de sonuç listelerini saat kaça kadar, nereye gönderiyoruz?
Son olarak Funda'yı listenin sonuna aldım. (Alfabetik sıraya göre sıralama yapılıyor sanırım)*** 13. TAKIM 383. ETAP***
Akkat (78/76.8/1.2/%1.54)
cerenberen16 (82.7/80.9/1.8/%2.18)
dilarasahra (88.4/87.3/1.1/%1.24)
Yazagelen (77.8/78/-0.2/%-0.26)
LAydLiNe (64.1/64.0/0.1/%0.16)
mavera87 (66.9/68/-1,1/%-1.64)
Ozlem (73.3/73/0.3/%0.41)
13. Takım ortalaması : % 0.52
Liste doğru canım. Ellerine sağlık. Bu şekilde paylaşım alanında paylaş lütfen.
Haftaya listeyi bu haftanın yüz karası Tuba hazırlayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?