Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kızlaaarrr....günaydın zeynepcim
Günaydın canım

Kızlar bu hafta herkes kendine bir hedef belirlesin ve yazalım derim. Bu şekilde en azından ona ulaşmak için bazı kaçamakları atlatırız.
İlk hedef benden gelsin.
Geçen hafta 80.9 dum. Bu haftaki hedefim 79.9 . Hadi bakalım. 7 li rakamları görmeyi çok istiyorum.

Selamlar kızlar
Bol sporlu az kalorili haftalar:)
Hedef belirliyoruz demek.. Ben gecen hafta 68 idim, bu hafta da 67,5 olsun hedefim en az..

Dün sabah guzel baslamıstım ama iyi bitmedi, bugun devam..

Gorusuruz, simdi okuldayım, yogun bugun

Kızlar bu hafta herkes kendine bir hedef belirlesin ve yazalım derim. Bu şekilde en azından ona ulaşmak için bazı kaçamakları atlatırız.
İlk hedef benden gelsin.
Geçen hafta 80.9 dum. Bu haftaki hedefim 79.9 . Hadi bakalım. 7 li rakamları görmeyi çok istiyorum.[/QUOTE] Benim de hedefim 76.3 kg olsun. geçen hafta 76.8 idi.

benimde hedefim 86 lı rakamlar.87,30 idi en son.

inanılmaz şişlik var karnımda kızlar.önerilerinizi bekliyorum.ne yapsam bilemedim.
ödem çayı öneririm. geçen hafta bende de vardı, bu çayla atlattım.
1 dörde bölünmüş limon, 1 dörde bölünmüş elma, 1 çay k.karabiber, 3 tarçın, 1 çay k.karanfil, bir tutam maydanoz, 3-4 kuru kayısı, 1,5lt su. Hepsini koyup kaynatıyoruz, günde 3 bardak içiyoruz. 3 günden fazla içilmemeli.

selam kızlar
menüm
sabah 7:45
2 kepçe tarhana çorba
1 kutu süt

ara
ikisi bir arada

öğlen 12:30
1 kase ezogelin çorba
1 yk pilav
1 porsiyon nohut

ara
mandalina

akşam 18:15
1 tabakk pırasa
brokoli salatası
yoğurt

2 litreye yakın su içtim birazdan 60 mekik çekcem

Bugünkü menüm
09:00 1 tb ekmeğe yağsız tost, haşl.yumurta
12:30 1 kase çorba
2 dlm tb ekmeği
1 kase muhammara

16:30
1 kase irmik helvası
Reglim bitti ama tatlı krizim devam ediyor

17:30
1 dlm ekmek
1 porsiyon sulu köfte

Tesekkur ederim canimmmm

Kızlar bizim takımın durumu ne olacak böyle? kimseler uğramaz oldu buralara. Açıkçası benim de yazma hevesim kalmadı, uzun zamandır sohbet imkanı olmuyor. Sanki kendi kendime yazıp okuyormuşum gibi hissediyorum.

Kizlar menum

Sabah 9,30 bir kepekli tost

Ogle 13,00 bir tabak ispanak,1 kase yogurt,1 kase corba az yagli

Aksam

Evet herkes nerde gercekten?funda fln gorunmuyor.kizlar ne oldu boyle herkese

Kizlar menum

Sabah 9,30 bir kepekli tost

Ogle 13,00 bir tabak ispanak,1 kase yogurt,1 kase corba az yagli

Aksam

Evet herkes nerde gercekten?funda fln gorunmuyor.kizlar ne oldu boyle herkese
Akşam yemeğin çıkmamış Dilaracım. Bir durgunluk var burda, nedenini çözemedim. Ben burdaki paylaşımlarla çok motive oluyordum, bugüne kadar hiçbir diyetim bu kadar uzun sürmemişti.

Kızlar dün gece 7-8 tane fındık draje yedim. Kızıma sinirlendim lale yi birleştiremedi. Bir de regl oldum. Tabi bunlar neden değil ama vicdanım sızladı. Başka kaçamağım yok.

Kızlar dün gece 7-8 tane fındık draje yedim. Kızıma sinirlendim lale yi birleştiremedi. Bir de regl oldum. Tabi bunlar neden değil ama vicdanım sızladı. Başka kaçamağım yok.
Onunla atlaşmış ol bu dönemi canım, ben dün gece 1 kaşık helva yedim :) Hiçbir mazeretim de yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…