Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

heycanlandım hemde çok hemen baktım üye bile oldum
daha önce çok yazdım sen söyleyince çok heycanlandım ama kasımda sınavlarım var ve o sınavların telafi şansı yok kendimi biliyorum gece uyumam gündüz okula gitmem korktum bi an kendimden ama seneye mutlaka katılıcam

Ben elde 3 saatte yazıyorum. Bilgisayarda yazdığında (tabi yazarken oyalanmadığını farzedersek) 1 saatte bitirebilirsin bence... Hatta Ama illaki vakit yetiremiyorum diyorsan kendince bir hedef koy, 30.000, 20.000 neyse... Onu tutturmaya çalış. Çünkü bahanelerin sonu yok. Seneye de bir şeyler çıkar merak etme sen. :) Bence bir ucundan başlamak gerek. Ama yine de sen bilirsin.

Heyecanları ertelememek lazım. :)
Kasımdaki sınavlarına da şimdiden çalışmaya başla.

Editörlük konusunda kendime çok güvenmiyorum Fundacım, Ama bir okuyucu olarak yorumlayabilirim. Bunu da zevkle yaparım. Bu arada hedefi tutturana ödül var mı?
nolmuş buralara ya ben hastalıktan kurtulup gelemiyorum neler neler olmuştur diye geliyorum ama kimseler gelmemiş kış geldi herkes bi sıcak bi köşeye çekildi heralde
Yaa öyle oldu malesef. Bu hafta sonuçlar ne çıkacak merak ediyorum.

Editörlük konusunda kendime çok güvenmiyorum Fundacım, Ama bir okuyucu olarak yorumlayabilirim. Bunu da zevkle yaparım. Bu arada hedefi tutturana ödül var mı?

Var Fatmacım. Birden fazla ödül var ama şu şekilde:

- X programından % 50 indirim.
- Kitabını bizim sitemizden (e-kitap olarak) yayınlayana kitabın ücretsiz 2 kağıt cildi. (Kargo ödemek şartıyla :) )

Yani en büyük ödül bitirmiş olduğun işin. Zaten geçen sene 14.000 kazanan olduğunu ve sitenin ticari bir site olmadığını düşünürsen 14.000 insana ceplerinden ödül vermeleri imkansız oluyor. Zaten en güzeli kendi kendine verdiğin ödül. :)

Kızlar menüm

Sabah 9,00 bir orta boy omlet,2 dilim peynir,1 dilim ekmek

Öğle 12,30 bir tabak karnınahar,1 kase mercimek çorbası,1 kase salata

Akşam 5 ızgara çinekop,bol salata

Su 2 lt,4 mil leslie

Funda valla yazdıklarını okudukca ben senin adına heyecanlanıyorum, kendim için ise, bana uygun olmadıhına karar verdim, ben gunluk hayatımda da hiç konuskan biri degilim, dinlerim genelde... Anlatacak cok seyim yok, aklıma bişe gelmez:) 50000 kelime benim için çok ucuk herhalde...

Birtek kızıma uydurdugun hikayelerde basarılıyım, onu da kızımın duramayan kahkahalarından anlıyorrum, ama onlar da kısa oluyor tabi, roman beni aşar yani.. Siz yazın biz okuyalım gençler:)

menüm

8:00
1 yumurta
6 zeytin
1 kk kadar light peynir
yarım domates
1 dilim çavdar ekmeği

12:30
1 kase düğün çorba
1 porsiyon sebze kebap
2 yk erişte
1 kutu yoğurt

13:00
ikisi bir arada

15:00
kutu süt

18:00
2 haşlanmış but
1 kase patlıcan salata

19:00
1 trabzon hurması

20:00
1 süt burger

2.5-3 lt su içtim sabah 60 mekik çektim yatmadan 60 daha çekerim

Tubacım bir roman 50.000 de kelime olmaz. Genelde 90.000 olur. Yani 50.000'de de iş bitmiyor maalesef. Ama kaptırdın mı çok güzel gidiyor. Mesela ben 10.000 kelime nasıl yazdım anlamadım. Hala başlardayım, daha yeni yeni girmeye başladım asıl olaya...

Bu işler konuşkanlıkla ne kadar alakalı bilmem. Bence dertlerle alakalı... Mesela benim o kadar derdim var ki anlat anlat bitmez. İnsanlardan yana, dünyadan yana, kendimden yana... Tabi insanlar da sıkılıyor dert dinlemekten. Sen de yaza yaza anlatıyorsun işte. Aslında şu an yazdığım hikaye tamamen kişisel kabullerim, retlerim, dertlerim ve hayallerimle alakalı...

Bir de hikayecinin iyisinden asıl çocuklar anlar derler. Benden söylemesi. :)
50.000'i 30 güne bölünce de 1666 kelime çıkıyor günlük. :) Bu da 7 - 8 basılmış kitap sayfası demek.
Ben teknik bilgileri vereyim de, içinde olan başlasın. Yoksa amacım kimseyi zorlamak değil. :)

Sen nerelerdeydin fundacım iki gündür sesin çıkmaı.yokluğun belli oluyor takımda kuzum:)))

Kafamı kaldıramadım iki gündür Dilaracım. Bir dolu işim vardı, ondan gelemedim.
Artık geldim ama.
Herkesin yokluğu belli oluyor, herkesin tadı ayrı. :)

Güzele benziyor. :)

Kızlar menüm

Sabah 9,00 bir orta boy omlet,2 dilim peynir,1 dilim ekmek

Öğle 12,30 bir tabak karnınahar,1 kase mercimek çorbası,1 kase salata

Akşam 5 ızgara çinekop,bol salata

Su 2 lt,4 mil leslie

Ayy, karnabahar çıktı mı?
Bayılırım. Bulayım da ben de yapayım.

Senin menüne baktıkça ben acıktım Dilara. Çok az geldi gözüme.

Ya bu sitenin düzenletmeme huyu beni deli ediyor.
Bir de şimdi 10 dakikaya düşürmüşler. Abuk subuk bir şey yazmışım oraya düzeltemiyorum ya...
Üye olduğum başka hiçbir forumda yok böyle bir şey, offf...

kızlar birbirimize evde yapabileceğimiz spor önerilerinde bulunalım ne dersiniz?mesela leslie sansone gibi internet üzerinden takip edip,uygulayabileceğimiz seçeneklerimiz var mı?

Uzuuuuuun bir süre hiç ekmek yememeye karar verdim, hem de hiç.
Bugün "hadi bir tartılayım" dedim, 79 çıktım. Hep o sandviçler yüzünden.
Yani sloganım "Ekmek yok mercimek var, bulgur var."
Artık bu.
Bu ne böyle yaaa...
Yağdan beter ediyor adamı bu ekmekler. Bayramda o kadar kızartma yemiştim de böyle kilo almamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…