- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
Kızlar 3 gündür menülerimi yazamıyorum, şok diyetlerin ne kadar zararlı olduğunu bile bile öyle bir diyete başladım. Ama malesef dün çük kötü oldum, tansiyonum düştü, başımın arkadına şiddetli bir ağrı girdi. Tabi yemeğe dayandım. Sabah tartıldım şuan verdiğimin fazlasını almış durumdayımHer hafta 400-500 g vermeye sabrım gelmiyor, zıplama yapmak istedim ama geriye zıpladım
Kızlar 3 gündür menülerimi yazamıyorum, şok diyetlerin ne kadar zararlı olduğunu bile bile öyle bir diyete başladım. Ama malesef dün çük kötü oldum, tansiyonum düştü, başımın arkadına şiddetli bir ağrı girdi. Tabi yemeğe dayandım. Sabah tartıldım şuan verdiğimin fazlasını almış durumdayımHer hafta 400-500 g vermeye sabrım gelmiyor, zıplama yapmak istedim ama geriye zıpladım
bende eskiden senin gibiydim canım.dukan diyetini yapıyordum hemde atak bölümünü.10 günde 6-7 kg verdiğimi biliyorum ama belli bi süreden sonra dayanamayıp bırakıyorsun ve fazlasını geri alıyorsun.o yüzden sabredip her hafta 500gr-en fazla 1 kg verip sağlıkla kilo vermeliyiz.
Selamlar kızlar
bugun tartıldım cok guzel br sonuc gordum, umutlandım, şımardım... İnsallah yarın da guzel olur.. BU arada yarın listeyi ben hazırlıyorum, elimde ipad var sadece , bilgisayar yok, ipadimde de excel programı yok, nasıl yapıldıgına dair hiç bir fikrim de yok:) yok babam yok:)
Ebru yetiş!
Bana birileri anlatır di mi? Simdiden heyecan bastı, nasıl yapıcam diye..
Selam kızlarSelamlar kızlar
bugun tartıldım cok guzel br sonuc gordum, umutlandım, şımardım... İnsallah yarın da guzel olur.. BU arada yarın listeyi ben hazırlıyorum, elimde ipad var sadece , bilgisayar yok, ipadimde de excel programı yok, nasıl yapıldıgına dair hiç bir fikrim de yok:) yok babam yok:)
Ebru yetiş!
Ben de yardımcı olurum sana, istersen yarın ben de hesaplayabilirim Tubacım. Geçen hafta öğrendim nasıl olsa.Selamlar kızlar
Ebru yetiş!
süper süper süper.Kızlar menüm
sabah 9,00 1 haslanmıs yumurta,2 dilim ekmek,2 dilim kaşar
öğle 13,00 1 tabak pırasa,1 tabak salata,1 kase çorbA
akşam 1 tabak slaata,1 kase çorba
spr 1 saat,2 lt su
Kızlar menüm
sabah 9,00 1 haslanmıs yumurta,2 dilim ekmek,2 dilim kaşar
öğle 13,00 1 tabak pırasa,1 tabak salata,1 kase çorbA
akşam 1 tabak slaata,1 kase çorba
spr 1 saat,2 lt su
Kızlar ben yatıyorum, bugün çok yoruldum. Bu gece bir peri kızı gelse, sihirli değneği ile dokunsa ve ben sabah kalktığımda 5 kg vermiş olsam :)
Ben geldim
Geçmiş olsun Kuzum. Diş çok fena. Rabbim yardım etsin herşey yolunda gitsin ve en kısa sürede biter inşallah.Dişlerim hala çok kötü. Hatta ilk başladığım günden daha kötü. En arka azılardan bir tanesine kanal tedavisi yapılması gerekti. Üç tane kanaldan birisi tıkalı açamadı doktor. Nasıl oluyor bu işler anlamadım ama çok acı verici. Anestezi tutmuyor. İlk iğneyi yapıyor. 10-15 dk geçiyor ikincisini yapmak zorunda kalıyor. Anestezi geçtikten sonra ki acı ise felaket. Bugünde yapılmayı bekleyen başka bir dişimin geçici kaplaması kırıldı. Sanırım uzun bir süre bu dişlerden çekeceğim. Dua edin bana. Ağrılarım çok olduğu için buraya da gelemiyorum. İş yeri çok yoğun. Aynı zamanda kurslar devam ediyor. İşaret dili çok zorlaştı. Çalışmazsam eğer olmuyor. Hepsi üst üste geldi. Burun ameliyatını da erteledim çünkü dişle ikisi bir arada çok zor olacaktı. Çocuklara bakması için annem gelecek inşallah aralık gibi. O zaman da onu halledeceğim. Çok konuştum içinizi kararttım. Ama dediğim gibi dua edin lütfen. Çünkü çok kötü hissediyorum kendimi. Bu arada yediklerime içtiklerime de dikkat edemiyorum. + değilim ama - de de değilim. Ama eğer yarın doktor geçicimi yapamazsa büyük ihtimal çorbayla beslenmeye başlayacağım. O da zayıflamam için bir neden olacak gibi.
Geçmiş olsun Kuzum. Diş çok fena. Rabbim yardım etsin herşey yolunda gitsin ve en kısa sürede biter inşallah.
Bence de burnu sonraya bırak canım. İkisi bir arada senin için çok zor klur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?