Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bende eskiden senin gibiydim canım.dukan diyetini yapıyordum hemde atak bölümünü.10 günde 6-7 kg verdiğimi biliyorum ama belli bi süreden sonra dayanamayıp bırakıyorsun ve fazlasını geri alıyorsun.o yüzden sabredip her hafta 500gr-en fazla 1 kg verip sağlıkla kilo vermeliyiz.

Şokun da bir dozu olmalı Fatmacım. Hele 3 gün üst üste yapıyorsan en kötü ihtimak 1000 kcal alınmalı bence... Artık şok yapma.

Evde yapılacak benim bir süre önce uyguladığım egzersizi söyleyeyim: step.
10 cm. falan yüksekliğindeki banyo mermerinde yapıyordum bu evde ama önceden de koltukların üstünde yapmışlığım var. Ama tabi en doğrusu standart yükseklikte uygun bir yer, bir eşya bulmak.

Bu bedava yapılacak olanı... Bunun dışında bir sürü video var, bilirsiniz, leslie, jillian...
Aslında benim en keyif aldığım spor yürüyüş. Ama oturduğum yer öyle bir yer ki yürüyecek yerim yok maalesef... Umarım şu evi taşıdığımızda düzgün bir yere gideriz de ben de çıkar yürürüm. Semtinin çarşısına yakın olanlar için en iyi seçim bence bu, üşenmeyin yürüyün.

günaydın arkadaşlar..güzel ve kilo vermeli birgün olsun inşallah.........................

geçmiş olsun canım.geçmişte benim de şok diyetler yapmışlığım var.sabredemiyoruz işte.ama bunlar tecrübe oluyor, şu anda oğlum da benimle diyet yapıyor.internet üzerinde şok diyetlere bakıyor bazen.onu gülümseyerek seyrediyorum.biliyorum o da bir kere bunu yapmalı..

eveett...dukanın atağı ne güzel kilo verdiriyor..keşke geri alınmasa

dünkü menüm.........
sabah 8.30
yarım poğaça
öğle 12
2 etli biber dolma
1 kepçe yoğurt
1 kepçe çorba
ara:
1 mandalina
ara:
1 mandalina
akşam 5.30
3 domates+1 soğan+100 gram kadar kuşbaşı etle menemen
1 kase yoğurt
ara:
1 elma
yaklaşık kalori 1480

Selamlar kızlar
bugun tartıldım cok guzel br sonuc gordum, umutlandım, şımardım... İnsallah yarın da guzel olur.. BU arada yarın listeyi ben hazırlıyorum, elimde ipad var sadece , bilgisayar yok, ipadimde de excel programı yok, nasıl yapıldıgına dair hiç bir fikrim de yok:) yok babam yok:)
Ebru yetiş!

Bana birileri anlatır di mi? Simdiden heyecan bastı, nasıl yapıcam diye..

Ebru gelir herhalde, zaten kilo bildirmesi de gerekiyor.
Ama o gelmezse ben yardımcı olurum sana.
Excel sadece hesaplamayı otomatik yapmak için, yani illa onu kullanmana gerek yok. Elde de hesaplayabilirsin.

Bu arada merak ettim nasıl bir sonuç gördün. :) Ama sakın söyleme, yarına sürpriz olsun.

Selam kızlar
Tubacım çok merak ettim sonucunu. Fısıldasana bana. Sabırsızımdır ben. Ben de tam dersi bu hafta geçen haftayla aynıyım anlamıyorum. Bir hafta çok iyi sonuç alıyorum bir hafta sabit. Bakalım sabrediceğim bh sefer bozmak yok ilk hedef 70 sonra da 65 le final yapıp ayrılacsğım. Burdan kızlar dn az 1 yıl burdayım ben.

Merhaba 13. Takımcım,

Son sekiz etabı kapsayan analiz raporunuzu hazırladım.

Tebrik ediyorum. Karne notunuz 100 üzerinden 70
Aslında genele baktığımızda hep yüksek dereceler almışsınız.. Ancak 380. etapta Ozlem arkadaşımızın kilo almış olması nedeniyle ve o hafta diğer takımların yüzdeleri yüksek seyrederken sizin ortalamanız %32 ye düşünce, genel sıralamada 10. olmanız diğer etaplardaki başarılarınızı az da olsa aşağı çekmiş. Yoksa çok daha yüksek not alırdınız.

Ancak dikkatimi çeken şey; yedi kişilik bir takımda analiz döneminde herkesin kilo vermiş olması. Bunun için ayrıca tebik ediyorum.

Keşke hiçbir takımda kilo alan ve/ya veremeyen arkadaşımız olmasa..

Başarılarınızın bir sonraki analiz döneminde de devam etmesini dilerim.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-29#post-37441951

Ben de yardımcı olurum sana, istersen yarın ben de hesaplayabilirim Tubacım. Geçen hafta öğrendim nasıl olsa.

Kızlar menüm

sabah 9,00 1 haslanmıs yumurta,2 dilim ekmek,2 dilim kaşar

öğle 13,00 1 tabak pırasa,1 tabak salata,1 kase çorbA

akşam 1 tabak slaata,1 kase çorba

spr 1 saat,2 lt su

Kızlar menüm

spr 1 saat,2 lt su
süper süper süper.

Ben de yazayım menümü.
09:00
1 haşlanmış yumurta, 1 dlm peynir

13:00
1 dlm irmikli sütlü keşkül

16:00
5 badem + 5 fındık

18:00
1 kase çorba
2 yk erişte

20:00
5 g çikolata

sağlıksız ve az bir menü oldu. bugün yemek hazırlamaya üşendim. dışardan da kalorili diye yemek istemedim.

inanmıyorum yaaa alıntı yapmıstım ne guzel yazmıstım, gonderemedim, silinmiş...

Dişlerim hala çok kötü. Hatta ilk başladığım günden daha kötü. En arka azılardan bir tanesine kanal tedavisi yapılması gerekti. Üç tane kanaldan birisi tıkalı açamadı doktor. Nasıl oluyor bu işler anlamadım ama çok acı verici. Anestezi tutmuyor. İlk iğneyi yapıyor. 10-15 dk geçiyor ikincisini yapmak zorunda kalıyor. Anestezi geçtikten sonra ki acı ise felaket. Bugünde yapılmayı bekleyen başka bir dişimin geçici kaplaması kırıldı. Sanırım uzun bir süre bu dişlerden çekeceğim. Dua edin bana. Ağrılarım çok olduğu için buraya da gelemiyorum. İş yeri çok yoğun. Aynı zamanda kurslar devam ediyor. İşaret dili çok zorlaştı. Çalışmazsam eğer olmuyor. Hepsi üst üste geldi. Burun ameliyatını da erteledim çünkü dişle ikisi bir arada çok zor olacaktı. Çocuklara bakması için annem gelecek inşallah aralık gibi. O zaman da onu halledeceğim. Çok konuştum içinizi kararttım. Ama dediğim gibi dua edin lütfen. Çünkü çok kötü hissediyorum kendimi. Bu arada yediklerime içtiklerime de dikkat edemiyorum. + değilim ama - de de değilim. Ama eğer yarın doktor geçicimi yapamazsa büyük ihtimal çorbayla beslenmeye başlayacağım. O da zayıflamam için bir neden olacak gibi.

Kızlar menüm

spr 1 saat,2 lt su

Dilara süper bir menü
Bu hafta senden yine güzel bir kilo bekliyorum.

Kızlar ben yatıyorum, bugün çok yoruldum. Bu gece bir peri kızı gelse, sihirli değneği ile dokunsa ve ben sabah kalktığımda 5 kg vermiş olsam :)

Aynı perinin ana da gelmesi gerekir canım. Yoksa bende de durum bu hzfta kötü. Bir de regl oldum üstüne. 500 gr versem inan çok seviniceğim.

Hoşgeldin Ebru. Nerelerdesin.

Geçmiş olsun Kuzum. Diş çok fena. Rabbim yardım etsin herşey yolunda gitsin ve en kısa sürede biter inşallah.
Bence de burnu sonraya bırak canım. İkisi bir arada senin için çok zor klur.

Geçmiş olsun Kuzum. Diş çok fena. Rabbim yardım etsin herşey yolunda gitsin ve en kısa sürede biter inşallah.
Bence de burnu sonraya bırak canım. İkisi bir arada senin için çok zor klur.

Aynen canım yaaa. Ömrümden ömür gitti resmen. Birde herşey aksi gidiyor. Tabii ki Allahın takdiri ama dayanmak çok zor. Biteceği günü sabırsızlıkla bekliyorum. İnşallah kurtulurum biran önce.
Sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor hayat?
Geçmişi okumaya çalışıyorum ama paylaşım yetersizliği yine başlamış galiba. Umarım çözülür biran önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…