Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

aynen canım bende ekmeği cok cok az tuketıyorum..

kızlar birbirimize evde yapabileceğimiz spor önerilerinde bulunalım ne dersiniz?mesela leslie sansone gibi internet üzerinden takip edip,uygulayabileceğimiz seçeneklerimiz var mı?

Dilaracım bence de hüzel bir konu. Ben kendi fikrimi söyleyeyim bir dönem ben evde pilates yapmıştım ebru şallının videolarından çok işime yaramıştı.

Zeynep nerelerdesin bu arada ? :)

Dilara burdayım canım. Bu ara çok yoğundum. Ama artık bayağı düzene girdi herşey. Bir tek akşamları kızım bire başladığı için çok uğrayamayabilirim ama gündüz buralarda olucağım.
Sen neler yapıyorsun. Gezdin geldin diyete devam. Maşallah menülerini takip ediyorum süpersin.

dünkü menümü vereyim
sabah 8.30
2 dilim ekmek
1 haşlamış yumurta
maydanoz,1 domates
çay
ara:
1 mandalina
öğle 12.00
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
1 kepçe çorba
ara:
1 elma
akşam 6.30:
1 tabak kıymalı menemen
1 su bardağı ayran

Geçmiş olsun canım dikkat et havalar soğuk artık

teşekkür ederim canım ankarada soğudu birden

kızlar birbirimize evde yapabileceğimiz spor önerilerinde bulunalım ne dersiniz?mesela leslie sansone gibi internet üzerinden takip edip,uygulayabileceğimiz seçeneklerimiz var mı?
ben mekik aleti aldım sabah akşam 60 tane yapıyorum tavsiye ederim :))

menüm
kahvaltı 7:45
1 yumurta
1 domates
1 dilim çavdar ekmeği üzerine labne peynir
bir parça kırmzı biber
maydanoz

öğlen 12:30
1 kase şehriye çorba
1.5 fırın tavuk baget
1 kase keşkül

15:00
1 mandalina
18:15
3 kepçe sebzeli türlü
1 tabak brokoli salatası

2lt su içtim sabah 60 mekik çektim akşamda 60 mekik çekicem

Kızlar menum

sabah 9,00 4 grisini,2 dilim peynir,10 zeytin,domates

öğle 12,30 büyük tabak salata,bir tabak yayla çorbası pirinçli

akşam 20,00 2 dilim ekmek,3 dilim eski kaşar

spor 45 dk,2 lt su

Afiyet olsun cnm güzel olmuş

Allah kolaylık versin canım.bende senin menülerini sürekli takip ediyorum birlikte kilo veriyoruz negüzel:)pilatese gelince hiç denemedim şimdiye kadar.daha çok yağ yakmak için kardiyoya ağırlık vereyim diğerşerini en son yaparım diye düşündüm.
salona gidicek zamanım yok işim evime çok uzak evde koşu bandım var.ya kosu bandında calısıyorum ya da leslie yapıyorum.

Cnm menün güzelmış.kÇ kg ya inmiştin?keşkül olmasaymıs sanki daha iyi olurmus en azından gündüz yemiisin ve sütlü tatlı.bende hç dyaanamıyorum su tatlıya:)

Cnm menün güzelmış.kÇ kg ya inmiştin?keşkül olmasaymıs sanki daha iyi olurmus en azından gündüz yemiisin ve sütlü tatlı.bende hç dyaanamıyorum su tatlıya:)
bende dayanamadım :) bide kilinikten çok aç çıktım o açlıkla keşküle saldırdım zaten çok şekerli sevmiyorum şekeri falan azdı en son 93düm

ben de aynı kararı aldım Fundacım, ekmeksiz doymuyorum ama ekmekle de kilo veremiyorum. Aç dolaşmaya alışmam lazım.

Afiyet olsun, güzel menü olmuş.
Afiyet olsun Havva, kızlar yazmışlar zaten keşkil olmasaydı daha iyiymiş.

Ben de evde koşu bandı ile yürüyorum (dizlerimi ağrıtıyor ama dışarı çıkamadığımda mecburen tercih ediyorum), internetten trambolinde kardiyo egzersizleri ve Ender Saraç'ın önerdiği bazı hareketleri indirdim onları yapıyorum. Mekik aleti de almak istiyorum ama evde yer kalmadı.

Kızlar 3 gündür menülerimi yazamıyorum, şok diyetlerin ne kadar zararlı olduğunu bile bile öyle bir diyete başladım. Ama malesef dün çük kötü oldum, tansiyonum düştü, başımın arkadına şiddetli bir ağrı girdi. Tabi yemeğe dayandım. Sabah tartıldım şuan verdiğimin fazlasını almış durumdayım Her hafta 400-500 g vermeye sabrım gelmiyor, zıplama yapmak istedim ama geriye zıpladım

evde yer olmaması büyük sıkıntı.bende bisiklet almak istiyorum ama yer yok nereye koyacağım..mecburen koşu bandıyla idare ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…