Evet canım paylaşım sorunu var grupta. Ama en kısa sürede değişir herhalde.Aynen canım yaaa. Ömrümden ömür gitti resmen. Birde herşey aksi gidiyor. Tabii ki Allahın takdiri ama dayanmak çok zor. Biteceği günü sabırsızlıkla bekliyorum. İnşallah kurtulurum biran önce.
Sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor hayat?
Geçmişi okumaya çalışıyorum ama paylaşım yetersizliği yine başlamış galiba. Umarım çözülür biran önce.
Evet canım paylaşım sorunu var grupta. Ama en kısa sürede değişir herhalde.
Bende durumlar çok yoğun Ebru. Okulda 40 saat dersim var. Hazırlanması da uzun sürüyor. Çocuklar falan cok yoğun bir hayatım var. Küćük kızım sürekli aģlıyor. Dışarda bir sorun yok. Eve girdiğimiz an kuduruyor.
Bu hafta ićin de canım sıkkın. ćok iyi gitmiyordu bir de regl oldum üstüne. İşin ilginç yanı kaçamak yapmıuorum ama bir hafta güzel veriyorum bir hafta duruyorum. Buna çözüm bulmam lazım.
Ben de aynıyım canım yemekdiz çok kalıyorum. Sürekli kucak benim ki de. Birde azılar çıkmaya başladı onlar da mı yapıyor diyorum. Şaştım kaldım.Bence spor yoksa sporda eklemelisin. O çok etkiliyor. Benim ufak kızda öyle. Kucağımdan inmiyor. Yemek dahi yapamıyorum. Sürekli onunla ilgilenmem gerekiyor. Birazcık idare etcez artık az kaldı büyümelerine. Ama çok sevimliler. Öpüyor yanağımdan yaptığı bütün yaramazlıklar uçup gidiyor anında.
Ebrucum hoş geldin, mavi karakterli yazılarını özlemişim doğrusu. Çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda toparlanırsın. Burun ameliyatını sonraya bırakmakla doğru karar vermişsin.Dişlerim hala çok kötü. Hatta ilk başladığım günden daha kötü. En arka azılardan bir tanesine kanal tedavisi yapılması gerekti. Üç tane kanaldan birisi tıkalı açamadı doktor. Nasıl oluyor bu işler anlamadım ama çok acı verici. Anestezi tutmuyor. İlk iğneyi yapıyor. 10-15 dk geçiyor ikincisini yapmak zorunda kalıyor. Anestezi geçtikten sonra ki acı ise felaket. Bugünde yapılmayı bekleyen başka bir dişimin geçici kaplaması kırıldı. Sanırım uzun bir süre bu dişlerden çekeceğim. Dua edin bana. Ağrılarım çok olduğu için buraya da gelemiyorum. İş yeri çok yoğun. Aynı zamanda kurslar devam ediyor. İşaret dili çok zorlaştı. Çalışmazsam eğer olmuyor. Hepsi üst üste geldi. Burun ameliyatını da erteledim çünkü dişle ikisi bir arada çok zor olacaktı. Çocuklara bakması için annem gelecek inşallah aralık gibi. O zaman da onu halledeceğim. Çok konuştum içinizi kararttım. Ama dediğim gibi dua edin lütfen. Çünkü çok kötü hissediyorum kendimi. Bu arada yediklerime içtiklerime de dikkat edemiyorum. + değilim ama - de de değilim. Ama eğer yarın doktor geçicimi yapamazsa büyük ihtimal çorbayla beslenmeye başlayacağım. O da zayıflamam için bir neden olacak gibi.
Spor yapmadığım haftalar ben de çok veremiyorum. Kalori yakmanın dışında metabolizmayı hızlandırıyor spor. Küçük çocukla da çok zor.Ben de aynıyım canım yemekdiz çok kalıyorum. Sürekli kucak benim ki de. Birde azılar çıkmaya başladı onlar da mı yapıyor diyorum. Şaştım kaldım.
Spor yapamıyorum bu ara o da tabi kilo vermemi etkiledi. Büyük kızımın ödevleri
12 - 1 gibi ancak bitiyor. Ondan sonra yürüyüp de sabah da 6.30 da kalkmaya gözüm yemiyor. Ama bu hafta hergün yürüyeceğim bakalım nasıl olucak.
Günaydın Havva, kardeşin hoş gelmiş. Menünü beğendim. Kola hariç tabiki. Afiyet olsun.günaydın kızlar dün kardeşim geldi uğrayamadım akşama yemek yapma gidip onu karşılama falan derken
menüm
kahvaltı
1 yumurta
1 dilim çavdr üzerine labne
1 domates az bi kkırmıız biber
5 zeytin
öğlen 12:40
1 kase çorba
2 parça kırmızı et haşlanmış
2 çatal pilav
arada
2 madlen çikolata
akşam 18:30
1 kase mercimek çorba
hamsi buğlama
yarım bardak zero kola
teşekkür ederim canım benim için çok iyi oldu özlemiştim de :))Günaydın Havva, kardeşin hoş gelmiş. Menünü beğendim. Kola hariç tabiki. Afiyet olsun.
Tubacım şöyle hesaplıyorsun:Gunaydın hanımlar
düm alıntılar yapmıstım, silinince moralim bozulu, tekrar tekrR denedim olmadı birtürlü, internette sorun vardı, gıcık oldum birdaha girmedim..
zeynep fatma ve fundanın yardım mesajlarını alıntılamıstım, bugun listeyi hazorlamamda yardım edeceklerini soyledikleri için tesekkur etmişstim:)
ebrucum hosgeldin, allah ysrdımcın olsun, diş zor gercekten, cok cekmişsin, dayan az kaldı, gecicek..
Birazdan listeyi hazırlayacagım, hesaplama nasıl yapılıyordu unuttum, esliden herkes yuzdesini kendi hazırlayıp yazıyordu, fatma oyle yapmıs cok iyi olmus, bu arada kızlar şimdiye kadar takım iyi gidiyor, kilo verilmiş cok guzel, ben de tartılayım gideyim
geçen haftaki listeGecen haftaki listeyi nasıl bulabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?