tubacım bu 384.etap olacak.*** 13. TAKIM 383. ETAP***
Akkat (76,8/76,3/0,5/%0,65)
cerenberen16 (80,9/80.2/0,7/%0,86)
dilarasahra (87,3/86.3/1/%1.14)
LAydLiNe (64.1/64.0/0.1/%0.16)
mavera87 (68/66,9/1,1/%1.61)
Ozlem (73/73/0/%0)
Yazagelen (77.8/78/-0.2/-%0.26) (Fundao8 adlı üye, kullanıcı adını değiştirdi.)
13. Takım ortalaması : %
Kızlar ben yatıyorum, bugün çok yoruldum. Bu gece bir peri kızı gelse, sihirli değneği ile dokunsa ve ben sabah kalktığımda 5 kg vermiş olsam :)
inanmıyorum yaaa alıntı yapmıstım ne guzel yazmıstım, gonderemedim, silinmiş...
Ben geldim
Dişlerim hala çok kötü. Hatta ilk başladığım günden daha kötü. En arka azılardan bir tanesine kanal tedavisi yapılması gerekti. Üç tane kanaldan birisi tıkalı açamadı doktor. Nasıl oluyor bu işler anlamadım ama çok acı verici. Anestezi tutmuyor. İlk iğneyi yapıyor. 10-15 dk geçiyor ikincisini yapmak zorunda kalıyor. Anestezi geçtikten sonra ki acı ise felaket. Bugünde yapılmayı bekleyen başka bir dişimin geçici kaplaması kırıldı. Sanırım uzun bir süre bu dişlerden çekeceğim. Dua edin bana. Ağrılarım çok olduğu için buraya da gelemiyorum. İş yeri çok yoğun. Aynı zamanda kurslar devam ediyor. İşaret dili çok zorlaştı. Çalışmazsam eğer olmuyor. Hepsi üst üste geldi. Burun ameliyatını da erteledim çünkü dişle ikisi bir arada çok zor olacaktı. Çocuklara bakması için annem gelecek inşallah aralık gibi. O zaman da onu halledeceğim. Çok konuştum içinizi kararttım. Ama dediğim gibi dua edin lütfen. Çünkü çok kötü hissediyorum kendimi. Bu arada yediklerime içtiklerime de dikkat edemiyorum. + değilim ama - de de değilim. Ama eğer yarın doktor geçicimi yapamazsa büyük ihtimal çorbayla beslenmeye başlayacağım. O da zayıflamam için bir neden olacak gibi.
Günaydın kızlar,
geçen hafta:76,8 kg
bu hafta:76,3 kg
fark:0,5 kg = %0,65
bu haftaki hatalarımın farkındayım, haftaya bunları telafi etmek ümidiyle.
Kızlar bildirimi yapayım
geçen hafta 87,30
bu hafta 86,30
tam 1 kg
sporlar işe yarıyo gerçekten
bildirimimi de yapım
geçen hafta 93.1
bu hafta 91.5
fark 1.6
:) eski kiloma döndüm sanırım gerçi ebru benden daha iyi biliyor izne ayrıldığım kiloyu :)
Kilo bildirimi yapıyorum
Geçen hafta : 80.9
Bu hafta : 80.2
Fark : 700 gr
Çok iyi değil ama bu hafta spor yapmamanın cezasını çekiyorum.
günaydınlar...hayırlı cumalar olsun herkese......
kilo bildirimi yapayım
başlangıç kilo:71.6
geçen hafta:70.8
bu sabah:70.2
bi kayfaltı yapam gelem
Günaydın Kızlar
Gülnihal bu hafta listeye girsin Tuba' cım. Ama hedef kilosunu yeniden yazması lazım. Hazır burdayken yazsın.
Gülnihal' cim kendi sorunlarım yüzünden seni ve menülerin çok takip edemedim. Eskiden ne kadar iyi yarıştığına güvenerek listeye alıyorum seni. İnşallah yine güzel güzel verirsin.
Benim kilom bu hafta maalesef ki sabit.
geçmiş olsun canım bazen kanallar kalsifiye oluyor yani kemik benzeri bi yapı oluşuyor kanal içinde ve buda kanalda ilerlemeyi engelliyor doktorun kalsifiye ise sana mutlaka bunu söyler ve kanalın ucuna kadar ilerleyemediğini ve yarım kalacağını sana belirtir ve bazen bazı insanların -yüzde olarak azdır- anatamik farklılıkları oluyor ve bu da anestezi yapımını ve tutmasını zorlaştırıyor sanırım sende o şanssız yüzdedesin ağrı kesici al mide rahatsızlığın yoksa majezik iyi gelir midende rahatsızlık varsa arvales al ama majeziğin etkisi daha iyidir ve geçici yemek yiyebilmen için değil diş kesilince sinirlerin olduğu kısma yaklaşılıyor ve diş kesildiği kadar uzama yapabiliyor yani dişi korumak için yapılır geçici , dişin üzreinden alındığı için sinirlerin olduğu kısma giden tübüller var ve bunların aracılığıyla iletim oluyor buda sana ağrı yapar sonuçta dişin düzenini bozuyorsun dişin tepkisi gibi düşünebilirsin bunu ve birde lütfen geçicinin olduğu dişlerle yemek yememeye özen göster ki bir sonraki seansa kadar seni idare etsin ve eğer düşerse mutlaka doktorunu ara ve yapıştırt tekrar zor bi süreç inşallah en kısa zamanda hallolurDişlerim hala çok kötü. Hatta ilk başladığım günden daha kötü. En arka azılardan bir tanesine kanal tedavisi yapılması gerekti. Üç tane kanaldan birisi tıkalı açamadı doktor. Nasıl oluyor bu işler anlamadım ama çok acı verici. Anestezi tutmuyor. İlk iğneyi yapıyor. 10-15 dk geçiyor ikincisini yapmak zorunda kalıyor. Anestezi geçtikten sonra ki acı ise felaket. Bugünde yapılmayı bekleyen başka bir dişimin geçici kaplaması kırıldı. Sanırım uzun bir süre bu dişlerden çekeceğim. Dua edin bana. Ağrılarım çok olduğu için buraya da gelemiyorum. İş yeri çok yoğun. Aynı zamanda kurslar devam ediyor. İşaret dili çok zorlaştı. Çalışmazsam eğer olmuyor. Hepsi üst üste geldi. Burun ameliyatını da erteledim çünkü dişle ikisi bir arada çok zor olacaktı. Çocuklara bakması için annem gelecek inşallah aralık gibi. O zaman da onu halledeceğim. Çok konuştum içinizi kararttım. Ama dediğim gibi dua edin lütfen. Çünkü çok kötü hissediyorum kendimi. Bu arada yediklerime içtiklerime de dikkat edemiyorum. + değilim ama - de de değilim. Ama eğer yarın doktor geçicimi yapamazsa büyük ihtimal çorbayla beslenmeye başlayacağım. O da zayıflamam için bir neden olacak gibi.
78.0
77.9
100 gram
Takımın yüz karasıyım, yemin ediyorum. Sizleri böyle görünce kendimden utanç duyuyorum. İyice kaybettim yolumu, zaten menü de yazmaz oldum. Kalori hesaplarını bıraktım. Offf, offf. Ne desem yalan.
böyle haftalardan sonra daha iyi kilo verilir canım bu hafta çok iyi bi sonuç alacaksın benceGünaydın kızlar..
Kilom 73 sabit.
Insallah bu hafta çok güzel olur.yarından sonra internet paketim yenilenecek,aranızda olacağım tekrardan..
700gr haftalık az değil tebrik ederim canım:))Kilo bildirimi yapıyorum
Geçen hafta : 80.9
Bu hafta : 80.2
Fark : 700 gr
Çok iyi değil ama bu hafta spor yapmamanın cezasını çekiyorum.
tebrik ederim çok güzel:))Ben de kilo bildirimimi yapayım
gecen hafta 68
bu hafta 66,9
fark 1,1
tebrik ederim canım bu arada hoşgeldin aramıza:))günaydınlar...hayırlı cumalar olsun herkese......
kilo bildirimi yapayım
başlangıç kilo:71.6
geçen hafta:70.8
bu sabah:70.2
bi kayfaltı yapam gelem
zaman zaman banada oluyor kontrol bile edemiyorum yediğimi içtiğimi o da+ olarak dönüyor haliyle ama en büyük avantajıda aldığın hızla geri veriyorsun o +ları bu hafta senin için iyi olur inşallah canım:))78.0
77.9
100 gram
Takımın yüz karasıyım, yemin ediyorum. Sizleri böyle görünce kendimden utanç duyuyorum. İyice kaybettim yolumu, zaten menü de yazmaz oldum. Kalori hesaplarını bıraktım. Offf, offf. Ne desem yalan.
geçmiş olsun canım bazen kanallar kalsifiye oluyor yani kemik benzeri bi yapı oluşuyor kanal içinde ve buda kanalda ilerlemeyi engelliyor doktorun kalsifiye ise sana mutlaka bunu söyler ve kanalın ucuna kadar ilerleyemediğini ve yarım kalacağını sana belirtir ve bazen bazı insanların -yüzde olarak azdır- anatamik farklılıkları oluyor ve bu da anestezi yapımını ve tutmasını zorlaştırıyor sanırım sende o şanssız yüzdedesin ağrı kesici al mide rahatsızlığın yoksa majezik iyi gelir midende rahatsızlık varsa arvales al ama majeziğin etkisi daha iyidir ve geçici yemek yiyebilmen için değil diş kesilince sinirlerin olduğu kısma yaklaşılıyor ve diş kesildiği kadar uzama yapabiliyor yani dişi korumak için yapılır geçici , dişin üzreinden alındığı için sinirlerin olduğu kısma giden tübüller var ve bunların aracılığıyla iletim oluyor buda sana ağrı yapar sonuçta dişin düzenini bozuyorsun dişin tepkisi gibi düşünebilirsin bunu ve birde lütfen geçicinin olduğu dişlerle yemek yememeye özen göster ki bir sonraki seansa kadar seni idare etsin ve eğer düşerse mutlaka doktorunu ara ve yapıştırt tekrar zor bi süreç inşallah en kısa zamanda hallolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?