Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

*** 13. TAKIM 383. ETAP***
Akkat (76,8/76,3/0,5/%0,65)
cerenberen16 (80,9/80.2/0,7/%0,86)
dilarasahra (87,3/86.3/1/%1.14)
LAydLiNe (64.1/64.0/0.1/%0.16)
mavera87 (68/66,9/1,1/%1.61)
Ozlem (73/73/0/%0)
Yazagelen (77.8/78/-0.2/-%0.26) (Fundao8 adlı üye, kullanıcı adını değiştirdi.)

13. Takım ortalaması : %

tubacım bu 384.etap olacak.

Ay doğru ya 384. Etap:). Ebruyla funda kaldı bildirim yapmayan, bir de gulnihal bu hafta listeye girecek miydi? Ebru oyle birsey demişti sanki gecen hafta...

"]*** 13. TAKIM 384. ETAP***
cerenberen16 (80,9/80.2/0,7/%0,86)
dilarasahra (87,3/86.3/1/%1.14)
LAydLiNe (///%)
mavera87 (68/66,9/1,1/%1.61)
Ozlem (73/73/0/%0)
Yazagelen (///) (Fundao8 adlı üye, kullanıcı adını değiştirdi.)

13. Takım ortalaması : %

Kızlar ben yatıyorum, bugün çok yoruldum. Bu gece bir peri kızı gelse, sihirli değneği ile dokunsa ve ben sabah kalktığımda 5 kg vermiş olsam :)

Cümlemize gelsin.

inanmıyorum yaaa alıntı yapmıstım ne guzel yazmıstım, gonderemedim, silinmiş...

Çok sinir bozuyo ya...

Hoş geldin. :)

Benim de aynı dişlerim, o yüzden anlıyorum seni... Şimdi bile feci bir kırığım ve birkaç çürüğüm var ama gidemiyorum dişçiye... Benim dişçim de pahalı sağolsun ama ondan başkasına güvenemiyorum. Bir kere başka birine yaptırdım, doğru düzgün kazımamış çürüğü, kökü çürümüş dişin, çekmek zorunda kaldık sonra onu. Ama senin uyuşmaman çok kötü, benim hiç öyle bir sorunum yoktu. En kısa zamanda en az acıyla bitir şu sorunlarını da rahatla canım.

Günaydın kızlar,
geçen hafta:76,8 kg
bu hafta:76,3 kg
fark:0,5 kg = %0,65

bu haftaki hatalarımın farkındayım, haftaya bunları telafi etmek ümidiyle.

Yİne de güzel. :)

Kızlar bildirimi yapayım

geçen hafta 87,30
bu hafta 86,30

tam 1 kg
sporlar işe yarıyo gerçekten

Vaaaay. Tebrikler.

bildirimimi de yapım
geçen hafta 93.1
bu hafta 91.5
fark 1.6
:) eski kiloma döndüm sanırım gerçi ebru benden daha iyi biliyor izne ayrıldığım kiloyu :)

Çok güzel...

Kilo bildirimi yapıyorum
Geçen hafta : 80.9
Bu hafta : 80.2
Fark : 700 gr
Çok iyi değil ama bu hafta spor yapmamanın cezasını çekiyorum.

Daha ne olsun kız, arada bir de birkaç yüz gram az veriver.
Çok güzel gidiyorsun.

günaydınlar...hayırlı cumalar olsun herkese......
kilo bildirimi yapayım
başlangıç kilo:71.6
geçen hafta:70.8
bu sabah:70.2
bi kayfaltı yapam gelem

Tebrikler canım. :) Güzel sonuç.

----------
Tubacım Gülnihal'in durumuna yine Ebru karar verir. Onun gelişini bekle.

78.0
77.9
100 gram

Takımın yüz karasıyım, yemin ediyorum. Sizleri böyle görünce kendimden utanç duyuyorum. İyice kaybettim yolumu, zaten menü de yazmaz oldum. Kalori hesaplarını bıraktım. Offf, offf. Ne desem yalan.

Günaydın Kızlar

Gülnihal bu hafta listeye girsin Tuba' cım. Ama hedef kilosunu yeniden yazması lazım. Hazır burdayken yazsın.

Gülnihal' cim kendi sorunlarım yüzünden seni ve menülerin çok takip edemedim. Eskiden ne kadar iyi yarıştığına güvenerek listeye alıyorum seni. İnşallah yine güzel güzel verirsin.

Benim kilom bu hafta maalesef ki sabit.

*** 13. TAKIM 384. ETAP***

cerenberen16 (80,9/80.2/0,7/%0,87)
dilarasahra (87,3/86.3/1/%1.15)
hepbera (70.8/70.2/0.6/%0.85) Mezun olan üye yeniden yarışıyor Hedef:
LAydLiNe (64/64/0/%0) Kilosu sabit
mavera87 (68/66,9/1,1/%1.62)
Ozlem (73/73/0/%0) Kilosu sabit
Yazagelen (78/77.9/0.1/%0.13)

13. Takım ortalaması : % 0.66

Tuba' cım ellerine sağlık ufak tefek yuvarlama hataları olmuş. Onları düzelttim. Sadece Gülnihal' in hedef kilosu kaldı. Onu yazdıktan sonra paylaşım alanında paylaş lütfen. Ortalamayı da ben ekliyorum şimdi.

Kızlar ben şimdilik çıkıyorum. Liste neredeyse hazır. Birazdan öğle yemeğini yiyip diş için gideceğim. Öğleden sonra gelmeye çalışırım. Takım ve liste size emanet.

çok geçmiş olsun canım.ağrı kesici iğnelerin etki etmemesi çok ilginç, çatır çatır diş yaptırıryorsun Allah kolaylık versin.listeye bu haftada girmeyeyim bence.çünkü yakında oruca başlıyorum.belki bu kadar hızlı veremem.sizleri de etkilemesin

geçmiş olsun canım bazen kanallar kalsifiye oluyor yani kemik benzeri bi yapı oluşuyor kanal içinde ve buda kanalda ilerlemeyi engelliyor doktorun kalsifiye ise sana mutlaka bunu söyler ve kanalın ucuna kadar ilerleyemediğini ve yarım kalacağını sana belirtir ve bazen bazı insanların -yüzde olarak azdır- anatamik farklılıkları oluyor ve bu da anestezi yapımını ve tutmasını zorlaştırıyor sanırım sende o şanssız yüzdedesin ağrı kesici al mide rahatsızlığın yoksa majezik iyi gelir midende rahatsızlık varsa arvales al ama majeziğin etkisi daha iyidir ve geçici yemek yiyebilmen için değil diş kesilince sinirlerin olduğu kısma yaklaşılıyor ve diş kesildiği kadar uzama yapabiliyor yani dişi korumak için yapılır geçici , dişin üzreinden alındığı için sinirlerin olduğu kısma giden tübüller var ve bunların aracılığıyla iletim oluyor buda sana ağrı yapar sonuçta dişin düzenini bozuyorsun dişin tepkisi gibi düşünebilirsin bunu ve birde lütfen geçicinin olduğu dişlerle yemek yememeye özen göster ki bir sonraki seansa kadar seni idare etsin ve eğer düşerse mutlaka doktorunu ara ve yapıştırt tekrar zor bi süreç inşallah en kısa zamanda hallolur

biraz toparlan ama funda.en azından sakın alma verdiğini..menulerınıde yazmaya basla bence artık :)

Günaydın kızlar..
Kilom 73 sabit.
Insallah bu hafta çok güzel olur.yarından sonra internet paketim yenilenecek,aranızda olacağım tekrardan..
böyle haftalardan sonra daha iyi kilo verilir canım bu hafta çok iyi bi sonuç alacaksın bence

Kilo bildirimi yapıyorum
Geçen hafta : 80.9
Bu hafta : 80.2
Fark : 700 gr
Çok iyi değil ama bu hafta spor yapmamanın cezasını çekiyorum.
700gr haftalık az değil tebrik ederim canım:))

Ben de kilo bildirimimi yapayım

gecen hafta 68
bu hafta 66,9
fark 1,1
tebrik ederim çok güzel:))

günaydınlar...hayırlı cumalar olsun herkese......
kilo bildirimi yapayım
başlangıç kilo:71.6
geçen hafta:70.8
bu sabah:70.2
bi kayfaltı yapam gelem
tebrik ederim canım bu arada hoşgeldin aramıza:))

zaman zaman banada oluyor kontrol bile edemiyorum yediğimi içtiğimi o da+ olarak dönüyor haliyle ama en büyük avantajıda aldığın hızla geri veriyorsun o +ları bu hafta senin için iyi olur inşallah canım:))

Gulnihal ablacım, hedef kilonu söylersen paylasacagım artık listeyi, sadece o kaldı..

Ben geldim Tuba. Gülnihal bu hafta girmek istemiyor listeye. Onu çıkartıp yüzdemizi yeniden hesaplamamız lazım. Öyle paylaşalım.

*** 13. TAKIM 384. ETAP***

cerenberen16 (80,9/80.2/0,7/%0,87)
dilarasahra (87,3/86.3/1/%1.15)
LAydLiNe (64/64/0/%0) Kilosu sabit
mavera87 (68/66,9/1,1/%1.62)
Ozlem (73/73/0/%0) Kilosu sabit
Yazagelen (78/77.9/0.1/%0.13)

13. Takım ortalaması : % 0.63

Tuba yeni ortalama yukarıda ki gibi. Benim mesajı taşı lütfen paylaşım alanana. Eğer telefonla zor olacaksa ben pc den bağlanıyorum. Ben paylaşayım istersen?

Çok teşekkürler Havva' cım. Doktorumda aynı şeyleri söyledi. Anatomik farklık konusunu anlattı. Diş konusunda gerçekten şanssızım. Geçicilerin olduğu yerle yemek yemek zorundayım çünkü. Sağ üst en arka, sağ ve sol alt arka dişlerime köprü yapılıyor. Tek sağlam taraf sol üst. Dolayısıyla mecburen yemek yiyorum geçicilerle. Dedim yaa zaten maalesef dün kırıldı birisi. Az önce sağolsun yenisini yaptı. Kanal dediğin gibi yarım kalacak gibi. Tam anlamadım dediklerini ama bir tanesi tıkalıymış. Ne yapacak bundan sonra bilmiyorum. Kısacası ağzımda diş kalmadı. İnşallah biran önce biterde kurtulurum. Çünkü çok acı çekiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…