Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canlarım ben çıkıyorum. Listeyi paylaştım. Öpüyorum hepinizi.

sert şeyler yememeye çalış o zaman çünkü onların yapıldığı madde çok dayanklı değil bundan sonra iyi bak dişlerine inşallah en kısa zamanda biterde kurtulursun canım yani kalsifiye olduysa yarım kalsada sorun olmaz senin için

Simdi listeyi paylaşmak için girdim nete ama sen paylaşmıssın ebrucum, annemdeydim, eve geldim koştura koştura, kızım gelicek okuldan diye.. Gelir gelmez actım ama bana kalmamıs, iyi madem.. Bugunu de atlattık:)
ibu arada cook vok gecmiş olsun ebru yaa

teşekkür ederim.hoşbuldum.

Kızlar kilo veren herkesi tebrik ederim. Umarım haftaya çok daha güzel sonuçlar görürüz hep beraber.
Bu hafta da hedef belirleyelim. Gerçi ben geçen hafta ki hedefime ulaşamadım ama yaklaştım. Bir de bu hafta spor konusunda herkes birbirini takip etsin. Perşembe akşamı da haftalık liste olarak sporlarımızı paylaşalım. Bu şekilde sporun faydasını daha net görmüş oluruz.

dünkü menüm..........
sabah 9.00
2 dilim ekmek arasına 1 tatlı kaşığı krem peynir
çay
ara:
1 mandalina
öğle 12:
1 tabak terbiyeli köfte
1 tabak salata
ara:
1 mandalina
ara:
1 elma
akşam:
1 kase çorba
1 kase yoğurt
1 tabak yumurta salatası
1 litre tarçınlı su ancak içebildim.spor yapamadığım için yok

Kızlar ben yatıyorum, bugün çok yoruldum. Bu gece bir peri kızı gelse, sihirli değneği ile dokunsa ve ben sabah kalktığımda 5 kg vermiş olsam :)

hahhaaaaa...çok hoşsun..

ben de bu haftaki hedefimi tutturamadım zeynepcim.haftaya inşallah herkes istediği kiloyu verir

Çok teşekkürler Havva' cım. Keşke sen Konya da olsaydın. Direkt sen yapardınn dişlerimi. Sanırım ömrümün sonuna kadar bu diş belası ile uğraşacağım.

Teşekkürler Tuba' cım. Her ihtimale karşı paylaşayım dedim. Senin de ellerine sağlık. Bu arada haftaya listemizi Özlem paylaşacak. Çünkü bu hafta ikimizin kilosu sabitti. Bende bir sonraki hafta %0,30 un altına düşen olmazsa hazırlarım. Böyle süper oldu. Hem herkes hesap yapmayı öğreniyor hem de listeyi kötü etkileyen cezasını çekiyor.

Haklısın Zeynep' cim. Birbirimizi takip etmeden olmuyor. Özellikle spor konusu önemli. Bende bu hafta eğer sağlığım yerinde olursa spora başlamayı düşünüyorum. Bu günden itibaren de herkes menülerine dikkat etsin. Haftaya güzel bir sonuç alalım. Artık istediğim kiloya inmek istiyorum. Zaman geçtikçe insan sıkılıyor.

Kızlar takımımıza bir kaç yeni üye çağıralım biraz hareketlenelim. Yarışmaya katılmak isteyenler topiğinde özellikle verilecek kilosu çok olan üyelerden gördüğünüzü takıma çağırabilirsiniz. Kurallarımız takımın ilk sayfasında yazılı. Zaten herkes biliyor artık yeni gelenlere neler söyleneceğini. Ben olmadığım zamanlarda da lütfen yeni üyelerle ilgilenin. Şimdilik kaçıyorum mesaim bitmek üzere. Akşama görüşürüz inşallah.

Kızlar ben yarın yokum. Anneme gidiceğim. Orada internetim yok. Allahın izniyle pazar günü buradayım.

Kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum, bugun benim menum berbattı, uzun zamandır boyle saçmalamamıstım.. Neyseki bugun cuma, tartı gunune cok var, toparlarım insallah..

Selam kızlar, ben de bugün Bozüyük'e kardeşimin yanına geldim. Annemler gelmişlerdi, (annemler 1000 km uzakta yaşıyorlar), beni çok fit gördüler, çok zayıflamış buldular. Bugün biraz fazla yedim ama yarın toparlayacağım. Burada pek İnternet'e giremiyorum. Hafta sonu için sizden izin istiyorum.
Bu arada hepimizi kutluyorum.

günaydın kızlar dün aslında iyi başlayıp kötü bitirdim günü
menüm
kahvaltı 7:45
1 yumurta
1 dilim çavdar ekmeğin üzerine labne

öğlen 13:00
1 kase mercimek çorba
2 kepçe türlü
yoğurt

akşam 17:00
iskender ekmeğini yemedim
ayran

20:00
çiğ köfte marulla yedim
1 bardak ayran

22:00
3 -4 tane anne böreği

Ben geldiiim :) Araya çok fazla zaman girdi sizi çook özledim ve hep aklım buradaydı ama gelme fırsatım olmadı. Yurtta internette yoktu zaten. Nasılsınız neler yapıyorsunuz yeni gelenler gidenler var mı

Kızlar selam.
Annemden gece dönecektim ama küçük kızım gece kusmaya başladı ben de öğlende dönüp doktora götürdüm ama şu saat oldu hala idrar alamadık.

Kızlar menüm

Sabah kepekli tost,1 yumurta

Öğle tavuk suyu çorba 1 kase,1 kase bulgue pilavı,1 tabak salata

Akşam bamya 1 porsiyon,1 kase cacık,1 dilim ekmek
1 kase tavuk göğsü (dayanamadım malesef tatlıya)

Su 1,5 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…