Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar pazar gunu esimin dogumgunuydu, ona bi yemek sözüm car, o gun duyunvardı yemee gidemedik oyuzden, bugun bi plan yapıp biyere yenege goturmek istiyorum, bakalım.. Tabiki dikkatli olucam..

Herkes aynı durumda sanırım Funda'cıgım..
Kendimize kötülük etmeden,verdigimiz kiloları almadan harekete geçmemiz lazım.
Heergun 1 saat kadar yürümeye çalısiyorum sporuda çok aksattım.haftalardir yerimde sayıyorum diyebilirim.hattâ biraz + bile ciktim,onun gitmesi için uğraşıyorum,ve eksiyi görmeye başlarim inşallah yarın.
Hadi kızlar kendimizi toparlayalim Cumaya koskoca 3 gün var bugunude sayarsak..

Bugünkü menüm
10:00
1 yumurta
kk peynir
10 zeytin
Avuc içi kadar ekmek
Domates,salatalık

18:30
6 yk mercimekli bulgur pilavı
Turşu
Avuç içinden az ekmek

3 L su
1 soda
2 kahve

Spor
Akşam 45 dk bebek arabasıyla tempolu yürüyüş

Ögleden sonrada azcik kek yedim.

Ben depresif açıdan demiştim. Hepinizin depresyondasınız da ben mi farkında değilim yoksa? Niye böyle oldu? Niye olsun ki, takımın geneli güzel kilo veriyor.

Kızkar kötu menümü yazayım
Sabah : geç kaldığım için bir kase sütlü nesfit

Öğle 13.00 kase tavuksuyu çorba
1 dilim ekmek
Yarım kase yoğurt

Ara 17.00
1 büyuk hurma

Akşam 19.00
1 kase domates çorbası
2 parça haşlanmış tavuk
1 servis kaşığı pilav

Ara 24.00
1 büyuk hurma ve 1 brovni intence
2 litre su
Kızlar bu son kötü menüm
Buradan yazayım. Çok utandım yazarken. 10 ağustosta anneme gidip abartmıştım sonra çok güzel gitmiştim. Gene anneme gidince abarttım ama son bu bundan sonra çok dikkatli olucağım. Yarın çok güzel bir menü geliyor.

Günaydın kızlar, gelmeyeli özlemişim buraları. Benim sorunum istikrar, istikrar, istikrar. Yine kilo alarak döndüm. Eşim ne zaman annenlerle olsan kilo alıyorsun diyor
Bol bol gezdik, dışarda yedim, buraya da uğrayamadım, menü de yazamadım.
Offff en kötüsü de ümidimi kaybettim.
Gram gram verdiğim kiloları 2-3 gün içinde almam çok büyük haksızlık

Burdayım ama bir anlamı yok galiba.
Günaydın kızlar bu arada.

Dünkü menümü de iyi kötü yazayım.
Patatesli kabak yemeği- mandalina- yeşil mercimek- yer fıstığı- kabak çekirdeği
Bunlardan yedim, son zamanlarda yaptığım gibi çok yağlı yemedim ya da doğası gereği yağlı şeyler yedim diyebilirim bu durumda.

Selamlar

Ümitsizliğe düşenler kaçamaklar yapanlar olmus... Ne zaman toparlanıcaz ya? Ben de bu haftaya cok guzel baslamıstım, ama dün gece 2 ye kadar calıstım, çalısırken birseyler istedi canım hep, evdede atıstıracak bişe yoktu, sacma sapan seyler yedim, iyi olmadı.. Takımı boyle gordukca benim de salasım geliyor, bugun canım cok tatlı cekiyor.. Yardım ediiiinnnnnnn

Burda olmanın niye bir anlamı olmasın funda , aksine cok etkiliyor senin buralarda olman, ne guxel yazıyorsun bıcır bıcır, senleniyor buralar.. :)

Tubacım yeme tatlı. Takım battı, kurtaran kendini kurtaracak. Herkes birbirine bakıyor. Böyle olmaz. Birilerinin örnek olması lazım. Örneklerden biri de sen ol, bu fikir seni motive etsin.

Bak ben dün uzun zamandan sonra düzgün bir şeyler yedim. Bugün de öyle yapacağım, üstelik yürüyüş de yapacağım.

Dün dünde kaldı. Bugün kaldığın yerden devam et. Birbirimizden o kadar çok fayda ve destek bekliyoruz ki, bu işi başaracak olan asıl kişinin kendimiz olduğunu unutuyoruz. Yarışma ve takımlar sadece aracı.

Burda olmanın niye bir anlamı olmasın funda , aksine cok etkiliyor senin buralarda olman, ne guxel yazıyorsun bıcır bıcır, senleniyor buralar.. :)

Yok be Tubacım, kendim için demedim. :) Buraya gelmek bana iyi geliyor. Ama takım olarak o kadar koptuk ki kimse kimseyi pek dikkate almaz ya da fark etmez oldu. Herkes giriyor, yazacağını yazıp çıkıyor. Ben bile artık bunları gördükçe herkese cevap yazmaz oldum.

Tekrar diyorum, berbat durumdayız ama bu durumdan anca bireysel kurtulmalarla kurtuluruz. O yüzden kimseye bir şey dediğim yok. Salanlar kendini toparlasın. Moraller düzeldikçe sohbet de düzelir.

C
Kesinlikle katılıyorum sana.. Cok dogru

Canım bence de çok koptuk birbirimizden. Bunun cezasını da kilo alarak çekiceğiz bence. Acilen toparlanmamız lazım.

Kizlar iyi aksamlar..urfaya geldik abime kiz istemeye hemde tatil.dikkat etmeye calissamda burda biraz zor vallahihaftaya telafisi buyuk olucak insallah

Kızlar nerelerdesiniz?
Bugün bölüm bölüm olsada toplam 1 saat yürüyüş yapmış oldum.40 dakikası bebek arabasıyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…