Herkes aynı durumda sanırım Funda'cıgım..
Kendimize kötülük etmeden,verdigimiz kiloları almadan harekete geçmemiz lazım.
Heergun 1 saat kadar yürümeye çalısiyorum sporuda çok aksattım.haftalardir yerimde sayıyorum diyebilirim.hattâ biraz + bile ciktim,onun gitmesi için uğraşıyorum,ve eksiyi görmeye başlarim inşallah yarın.
Hadi kızlar kendimizi toparlayalim Cumaya koskoca 3 gün var bugunude sayarsak..
Burdayım ama bir anlamı yok galiba.
Günaydın kızlar bu arada.
Dünkü menümü de iyi kötü yazayım.
Patatesli kabak yemeği- mandalina- yeşil mercimek- yer fıstığı- kabak çekirdeği
Bunlardan yedim, son zamanlarda yaptığım gibi çok yağlı yemedim ya da doğası gereği yağlı şeyler yedim diyebilirim bu durumda.
Selamlar
Ümitsizliğe düşenler kaçamaklar yapanlar olmus... Ne zaman toparlanıcaz ya? Ben de bu haftaya cok guzel baslamıstım, ama dün gece 2 ye kadar calıstım, çalısırken birseyler istedi canım hep, evdede atıstıracak bişe yoktu, sacma sapan seyler yedim, iyi olmadı.. Takımı boyle gordukca benim de salasım geliyor, bugun canım cok tatlı cekiyor.. Yardım ediiiinnnnnnn
Burda olmanın niye bir anlamı olmasın funda , aksine cok etkiliyor senin buralarda olman, ne guxel yazıyorsun bıcır bıcır, senleniyor buralar.. :)
Kesinlikle katılıyorum sana.. Cok dogruYok be Tubacım, kendim için demedim. :) Buraya gelmek bana iyi geliyor. Ama takım olarak o kadar koptuk ki kimse kimseyi pek dikkate almaz ya da fark etmez oldu. Herkes giriyor, yazacağını yazıp çıkıyor. Ben bile artık bunları gördükçe herkese cevap yazmaz oldum.
Tekrar diyorum, berbat durumdayız ama bu durumdan anca bireysel kurtulmalarla kurtuluruz. O yüzden kimseye bir şey dediğim yok. Salanlar kendini toparlasın. Moraller düzeldikçe sohbet de düzelir.
Canım bence de çok koptuk birbirimizden. Bunun cezasını da kilo alarak çekiceğiz bence. Acilen toparlanmamız lazım.Yok be Tubacım, kendim için demedim. :) Buraya gelmek bana iyi geliyor. Ama takım olarak o kadar koptuk ki kimse kimseyi pek dikkate almaz ya da fark etmez oldu. Herkes giriyor, yazacağını yazıp çıkıyor. Ben bile artık bunları gördükçe herkese cevap yazmaz oldum.
Tekrar diyorum, berbat durumdayız ama bu durumdan anca bireysel kurtulmalarla kurtuluruz. O yüzden kimseye bir şey dediğim yok. Salanlar kendini toparlasın. Moraller düzeldikçe sohbet de düzelir.
Canım bence de çok koptuk birbirimizden. Bunun cezasını da kilo alarak çekiceğiz bence. Acilen toparlanmamız lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?