Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

10,30: 3er dilim domates salatalık, 6 zeytin, 20 gr krem peynir, yr dilim salam, çay, 2 dl kepekli ekmek
13,15: 20 gr baharatlı krem peynir, yr dl salam
17,15: 1 kase çorba, 1 yk pilav, 1 tabak yeşil mercimek, yr dilim kepekli ekmek, cacık

70 dk yürüyüş, 15 dk dans, 0,75 lt su

takımın durumu gerçekten de vahim bir ara yetişemezdim 1 saatlik geçmişe bile şimdi kimseler yok Kaptanım yer varsa taze kan alalım böyle olmayacak. Kuralla da olmaz, nereye kadar

Bence de şaka gibi. Saati çok ters. Telafi mi yoksa sürekli mi öğle. Kolay gelsin sana canım.
Formasyon derslerim basladı bugun canım, persembe cuma boyle olucak artık, sıkıcaz dişimizi, hiç bir seyi altın tepside sunmuyorlar ama hakikaten cok zor, suan yoldayım eve donuyorum , 1,5 saatlik yolum var daha.. Cocuklarım coktan uyumustur.. Sabır..

sabır canım sabır.. Formasyonda başarılar :)

Gecen hafta 66,9
Bu hafta 66,8
Fatk 100 gr

Hafta içinde 68i gormustum, onun için bu sonucu öpüp başıma koydum:)

kilo bildirimi yapayım.........
geçen hafta:70.2
bu hafta:69.6
fark:600 gr
başlangıç kilom:71.6
hedef kilo:60

formasyon olunca....öğretmenlik mi okuyorsun tuba

Kilo bildirimim.
Geçen hafta : 80.2
Bu hafta : 80.0
Fark : 200 gr
Bu ara iyice rahatladım. Acilen disipline girmem lazım.

Günaydın kızlar,
Bu hafta çok vahim geçti, üzgünüm kilo vermedim ama eski kiloma sıkı gayretlerle ulaştım.
Geçen hafta:76.3
Bu hafta:76.3
fark=>0

Tebrik ederim Gülnihal, hem dengeli hem sağlıklı bir menü. Allah kabul etsin. Su miktarını yazmamışsın ama umarım 2 litre içebilmişsindir.
Teşekkür ederim desteğin için.

Selam Ebru, dişlerin nasıl oldu?

Ececim hoşgeldin, sen gelince biraz hareketlenmiş burası. Menüyle ilgili olarak suyun zaten farkındasın ama ben salama takıldım. Bir de gün içinde az yeyince akşama yüklenmişsin. akşamla öğlenin yeri değişseydi daha iyi olurdu. Spor da çok iyi. Afiyet olsun.

takımın durumu gerçekten de vahim bir ara yetişemezdim 1 saatlik geçmişe bile şimdi kimseler yok Kaptanım yer varsa taze kan alalım böyle olmayacak. Kuralla da olmaz, nereye kadar
Malesef uzun zamandır böyle, geçen hafta gelemedim ben ama şunu farkettim buraya gelmeyince iyice salıyorum. Bir daha büyük bir mazeret olmadığı sürece uzaklaşmayacağım.

Allah kolaylık versin Tubacım, şanslısın en azından annen çocuklarınla ilgilenebiliyor.
Günaydın kızlar
Geçen hafta 91.5
Bu hafta 92.4
Fark +900gr
Regl olcam olamadım şiştim kaldım
Regl dönemini kaçamaksız atlatırsan iyi kilo veriyorsun canım.
Gecen hafta 66,9
Bu hafta 66,8
Fatk 100 gr

Hafta içinde 68i gormustum, onun için bu sonucu öpüp başıma koydum:)
Tebrikler
kilo bildirimi yapayım.........
geçen hafta:70.2
bu hafta:69.6
fark:600 gr
başlangıç kilom:71.6
hedef kilo:60
Tebrikler Gülnihalcim, hem oruç tutup hem kilo vermek büyük başarı.
Kilo bildirimim.
Geçen hafta : 80.2
Bu hafta : 80.0
Fark : 200 gr
Bu ara iyice rahatladım. Acilen disipline girmem lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…