- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
iyiyim canımİyiyim, sen nasılsın? :)
Formasyon derslerim basladı bugun canım, persembe cuma boyle olucak artık, sıkıcaz dişimizi, hiç bir seyi altın tepside sunmuyorlar ama hakikaten cok zor, suan yoldayım eve donuyorum , 1,5 saatlik yolum var daha.. Cocuklarım coktan uyumustur.. Sabır..Bence de şaka gibi. Saati çok ters. Telafi mi yoksa sürekli mi öğle. Kolay gelsin sana canım.
sabır canım sabır.. Formasyonda başarılar :)Formasyon derslerim basladı bugun canım, persembe cuma boyle olucak artık, sıkıcaz dişimizi, hiç bir seyi altın tepside sunmuyorlar ama hakikaten cok zor, suan yoldayım eve donuyorum , 1,5 saatlik yolum var daha.. Cocuklarım coktan uyumustur.. Sabır..
Formasyon derslerim basladı bugun canım, persembe cuma boyle olucak artık, sıkıcaz dişimizi, hiç bir seyi altın tepside sunmuyorlar ama hakikaten cok zor, suan yoldayım eve donuyorum , 1,5 saatlik yolum var daha.. Cocuklarım coktan uyumustur.. Sabır..
Tubacım tebrik ederim. En azından almadık bu hafta.Gecen hafta 66,9
Bu hafta 66,8
Fatk 100 gr
Hafta içinde 68i gormustum, onun için bu sonucu öpüp başıma koydum:)
Gülnihalcim tebrik ederimkilo bildirimi yapayım.........
geçen hafta:70.2
bu hafta:69.6
fark:600 gr
başlangıç kilom:71.6
hedef kilo:60
Tebrik ederim Gülnihal, hem dengeli hem sağlıklı bir menü. Allah kabul etsin. Su miktarını yazmamışsın ama umarım 2 litre içebilmişsindir.dünkü menüm.........
sahur:
1 haşlanmış yumurta
çeyrek ekmek
1 kk peynir
domates,maydanoz
4 zeytin
çay
iftar:
1 hurma
1 kase çorba
4 ızgara köfte
az salata
3-4 kaşık makarna
1 kase yoğurt
ara:
1 elma
ara:
1 bardak tarçınlı süt
2 diyet bisküvi
Teşekkür ederim desteğin için.günaydınlarrr.......
ümidini kaybetme canım.buradasın ve hepimiz yanındayız.birçok insan kilo verebiliyor sen niye veremeyesin..böyle düşün..ya da daha önce yapmıştım, yine diyet yapabilirim de..ama vazgeçme lütfen..
Selam Ebru, dişlerin nasıl oldu?Yeni geldim kızlar eve. Yemek yok. Hemen yemek hazırlıklarına girişiyorum. Çocuklar acıktı yemek bekliyorlar. Geçmişe bakamadım. Yemek arasında ya da yemekten sonra bakarım. Hadi canlanalım biraz daha. Ben inanıyorum toparlayabileceğimize.
Ececim hoşgeldin, sen gelince biraz hareketlenmiş burası. Menüyle ilgili olarak suyun zaten farkındasın ama ben salama takıldım. Bir de gün içinde az yeyince akşama yüklenmişsin. akşamla öğlenin yeri değişseydi daha iyi olurdu. Spor da çok iyi. Afiyet olsun.10,30: 3er dilim domates salatalık, 6 zeytin, 20 gr krem peynir, yr dilim salam, çay, 2 dl kepekli ekmek
13,15: 20 gr baharatlı krem peynir, yr dl salam
17,15: 1 kase çorba, 1 yk pilav, 1 tabak yeşil mercimek, yr dilim kepekli ekmek, cacık
70 dk yürüyüş, 15 dk dans, 0,75 lt su
Malesef uzun zamandır böyle, geçen hafta gelemedim ben ama şunu farkettim buraya gelmeyince iyice salıyorum. Bir daha büyük bir mazeret olmadığı sürece uzaklaşmayacağım.takımın durumu gerçekten de vahim bir ara yetişemezdim 1 saatlik geçmişe bile şimdi kimseler yokKaptanım yer varsa taze kan alalım böyle olmayacak. Kuralla da olmaz, nereye kadar
Allah kolaylık versin Tubacım, şanslısın en azından annen çocuklarınla ilgilenebiliyor.Formasyon derslerim basladı bugun canım, persembe cuma boyle olucak artık, sıkıcaz dişimizi, hiç bir seyi altın tepside sunmuyorlar ama hakikaten cok zor, suan yoldayım eve donuyorum , 1,5 saatlik yolum var daha.. Cocuklarım coktan uyumustur.. Sabır..
Regl dönemini kaçamaksız atlatırsan iyi kilo veriyorsun canım.Günaydın kızlar
Geçen hafta 91.5
Bu hafta 92.4
Fark +900gr
Regl olcam olamadım şiştim kaldım
TebriklerGecen hafta 66,9
Bu hafta 66,8
Fatk 100 gr
Hafta içinde 68i gormustum, onun için bu sonucu öpüp başıma koydum:)
Tebrikler Gülnihalcim, hem oruç tutup hem kilo vermek büyük başarı.kilo bildirimi yapayım.........
geçen hafta:70.2
bu hafta:69.6
fark:600 gr
başlangıç kilom:71.6
hedef kilo:60
Kilo bildirimim.
Geçen hafta : 80.2
Bu hafta : 80.0
Fark : 200 gr
Bu ara iyice rahatladım. Acilen disipline girmem lazım.
Tebrikler Zeynepcim.Kilo bildirimim.
Geçen hafta : 80.2
Bu hafta : 80.0
Fark : 200 gr
Bu ara iyice rahatladım. Acilen disipline girmem lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?