Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İnşallah döndüm kızlar :) tartıldım da sonunda 65 çıktım .. sporumuda yaptım.. İşte size rapor

vize dönemi öncesi soğuk havanın azizliğiyle kırgınlık vardı üstümde ilaç içip yattım uzamasın diye geç uyandım bu seferlik..
11.15: 3 dilim kepekli ekmek, 1 kk peynir, 3er dl domates salatalık, küçük kahvaltılık çilek reçeli ve tahin pekmez çay (tatlı kısmı hiç iyi değil, ama bu iyi bir kararıma neden oldu)
18.00: yr dl kepekli ekmek, yr kase yoğurt çorbası, yr tabak makarna, 2 küçük kabak, 1 kase yoğurt

yr lt su, 1 br çay, 35 dk spor, 1 saat dans
eleştiri kısmını size bırakıyorum ben kabullenince garip oluyor kulbum çok var

Yazagelen sen Fundaydın di mi yanlış olmasın bir de.. Çok ara girdiği için geçmişi okumadım ama toparlanırız allahın izniyle.. kış geldi (yani biz donuyoruz) dışarıda çıkılamayacağından ister istemez burada takılacağız

Sabah erkenden dersim var kızlar duş alıcam daha çıkıyorum o yüzden hoşçakalın iyi geceler :)

Günün ilk günaydını benden gelsin.
Bu günden itibaren herkes geçmişi unutup geleceğe odaklansın. Takım analizleri yapılmış. Ve en yüksek karne notu olan ikinci takımız. Bir daha ki döneme de iyi bir not alabilmemiz için toparlanmamız lazım. Takımın birincisi Dilara. Kocaman kutluyorum canım seni de. Analize linkten ulaşabilirsiniz. Mutlaka inceleyin.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-takimlarinin-analiz-raporlari.267230/page-29

Günaydın Ebru, günaydın kızlar..
Ebrucugum sen yokken bir ara Puskut paylaşmıştı bizim takımda analizi aynısı sanırım.

günaydınlarrr.......

ümidini kaybetme canım.buradasın ve hepimiz yanındayız.birçok insan kilo verebiliyor sen niye veremeyesin..böyle düşün..ya da daha önce yapmıştım, yine diyet yapabilirim de..ama vazgeçme lütfen..

dans güzelmiş...hoşgeldin canım.ben gülnihal.takıma yeni katıldım

dünkü menüm.........
sahur:
1 haşlanmış yumurta
çeyrek ekmek
1 kk peynir
domates,maydanoz
4 zeytin
çay
iftar:
1 hurma
1 kase çorba
4 ızgara köfte
az salata
3-4 kaşık makarna
1 kase yoğurt
ara:
1 elma
ara:
1 bardak tarçınlı süt
2 diyet bisküvi

Gunaydın herkese

Bugun orucluyum, aksam 5 ten 21:40 a kadar dersim var, şaka gibi.. Gitmek zorundayım.. Simdi evimde işlerimi hallediyorum , 3 gibi çıkarım..
Ececim hoşgeldin, gel de canlandın takım biraz, ebrunun dediği gibi yeni üyeler çağıralım, taze kana ihtiyacımız var.. Yoksa durumumuz kötü..

hemen incelemeye aldım :) heyecanla darısı önümüzdeki dönemlere :)
günaydınlarrr.......

dans güzelmiş...hoşgeldin canım.ben gülnihal.takıma yeni katıldım
Hoşbuldum canım seni hatırlıyorum :) sen geldin ben ara verdim takıma daha yarışmaya girmedim :) sende hoşgeldin
hoşbuldum canııım :) o saatte dersmi olur yahuuu :)

Dilara'cım Urfa fotoğrafları bekliyorum çok merak ederim inşallah yapılacaklar listemde de var.. oraya dair herhangi bir kare olsun yeter :)

Bence de şaka gibi. Saati çok ters. Telafi mi yoksa sürekli mi öğle. Kolay gelsin sana canım.

Yeni geldim kızlar eve. Yemek yok. Hemen yemek hazırlıklarına girişiyorum. Çocuklar acıktı yemek bekliyorlar. Geçmişe bakamadım. Yemek arasında ya da yemekten sonra bakarım. Hadi canlanalım biraz daha. Ben inanıyorum toparlayabileceğimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…