- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
Günaydın kızlar, gelmeyeli özlemişim buraları. Benim sorunum istikrar, istikrar, istikrar. Yine kilo alarak döndüm. Eşim ne zaman annenlerle olsan kilo alıyorsun diyor
Bol bol gezdik, dışarda yedim, buraya da uğrayamadım, menü de yazamadım.
Offff en kötüsü de ümidimi kaybettim.
Gram gram verdiğim kiloları 2-3 gün içinde almam çok büyük haksızlık
İnşallah döndüm kızlar :) tartıldım da sonunda65 çıktım .. sporumuda yaptım.. İşte size rapor
vize dönemi öncesi soğuk havanın azizliğiyle kırgınlık vardı üstümde ilaç içip yattım uzamasın diye geç uyandım bu seferlik..
11.15: 3 dilim kepekli ekmek, 1 kk peynir, 3er dl domates salatalık, küçük kahvaltılık çilek reçeli ve tahin pekmez çay (tatlı kısmı hiç iyi değil, ama bu iyi bir kararıma neden oldu)
18.00: yr dl kepekli ekmek, yr kase yoğurt çorbası, yr tabak makarna, 2 küçük kabak, 1 kase yoğurt
yr lt su, 1 br çay, 35 dk spor, 1 saat dans
eleştiri kısmını size bırakıyorum ben kabullenince garip oluyorkulbum çok var
Kizlar iyi aksamlar..urfaya geldik abime kiz istemeye hemde tatil.dikkat etmeye calissamda burda biraz zor vallahihaftaya telafisi buyuk olucak insallah
hemen incelemeye aldım :) heyecanla darısı önümüzdeki dönemlere :)Günün ilk günaydını benden gelsin.
Bu günden itibaren herkes geçmişi unutup geleceğe odaklansın. Takım analizleri yapılmış. Ve en yüksek karne notu olan ikinci takımız. Bir daha ki döneme de iyi bir not alabilmemiz için toparlanmamız lazım. Takımın birincisi Dilara. Kocaman kutluyorum canım seni de. Analize linkten ulaşabilirsiniz. Mutlaka inceleyin.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-takimlarinin-analiz-raporlari.267230/page-29
Hoşbuldum canım seni hatırlıyorum :) sen geldin ben ara verdim takıma daha yarışmaya girmedim :) sende hoşgeldingünaydınlarrr.......
dans güzelmiş...hoşgeldin canım.ben gülnihal.takıma yeni katıldım
hoşbuldum canııım :) o saatte dersmi olur yahuuu :)Gunaydın herkese
Bugun orucluyum, aksam 5 ten 21:40 a kadar dersim var, şaka gibi.. Gitmek zorundayım.. Simdi evimde işlerimi hallediyorum , 3 gibi çıkarım..
Ececim hoşgeldin, gel de canlandın takım biraz, ebrunun dediği gibi yeni üyeler çağıralım, taze kana ihtiyacımız var.. Yoksa durumumuz kötü..
Bence de şaka gibi. Saati çok ters. Telafi mi yoksa sürekli mi öğle. Kolay gelsin sana canım.Gunaydın herkese
Bugun orucluyum, aksam 5 ten 21:40 a kadar dersim var, şaka gibi.. Gitmek zorundayım.. Simdi evimde işlerimi hallediyorum , 3 gibi çıkarım..
Ececim hoşgeldin, gel de canlandın takım biraz, ebrunun dediği gibi yeni üyeler çağıralım, taze kana ihtiyacımız var.. Yoksa durumumuz kötü..
Yazagelen sen Fundaydın di miyanlış olmasın bir de.. Çok ara girdiği için geçmişi okumadım ama toparlanırız allahın izniyle.. kış geldi (yani biz donuyoruz) dışarıda çıkılamayacağından ister istemez burada takılacağız
nasılsın kaptanım :)Yeni geldim kızlar eve. Yemek yok. Hemen yemek hazırlıklarına girişiyorum. Çocuklar acıktı yemek bekliyorlar. Geçmişe bakamadım. Yemek arasında ya da yemekten sonra bakarım. Hadi canlanalım biraz daha. Ben inanıyorum toparlayabileceğimize.
naber kızEvet Ececim, benim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?