Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

*** 13. TAKIM 385. ETAP***
Akkat (76,3/76,3/0/%0) Kilosu sabit
cerenberen16 (80.2/80/0.2/%0.25)
dilarasahra (86.3///%)
Hepbera (70.2/69.6/0.6/%0.85)
Mezun olan üye yeniden yarışıyor Hedef:60
LAydLiNe (64///%)
mavera87 (66,9/66.8/0.1/%0.15)
Ozlem (73/73/0/%0) Kilosu sabit
Yazagelen (77.9/78.2/+0.3/+%0.35)

13. Takım ortalaması : %

Son düzenleme:
Gecen hafta 66,9
Bu hafta 66,8
Fatk 100 gr

Hafta içinde 68i gormustum, onun için bu sonucu öpüp başıma koydum:)

Kilo bildirimim.
Geçen hafta : 80.2
Bu hafta : 80.0
Fark : 200 gr
Bu ara iyice rahatladım. Acilen disipline girmem lazım.

Günaydın kızlar,
Bu hafta çok vahim geçti, üzgünüm kilo vermedim ama eski kiloma sıkı gayretlerle ulaştım.
Geçen hafta:76.3
Bu hafta:76.3
fark=>0

önceki diyetimde sıkı menü takibime rağmen 1 ay gram veremediğim zamanlar oldu kızlar..bu iş böyle malesef..siz niye 100 gr-200 gr deyip beğenmiyorsunuz.geçen gün çarşıda alışveriş yapıyorum.insanlar kıtlıktan çıkmış gibi yiyorlardı ve çevrede çok şişman vardı.en azından buradayız, birbirimizleyiz.bu çok önemli..bu hafta menüler iyi olmaz haftaya üzülür düzeltiriz.yeter ki vazgeçmeyelim.inanın mutlaka hedefe ulaşılıyor

Günaydın kızlar
Geçen hafta 91.5
Bu hafta 92.4
Fark +900gr
Regl olcam olamadım şiştim kaldım
canım ben not aldım regl dönemiyle ilgiler bilgiler vardı arşivimde onlardan paylaşayım ilk fırsatta..Birisi söylemiş zaten regl döneminde kaçamak olmazsa iyi kilo veriliyor ama kendini çok sıkar yanlış yönlendirirsen psikolojini acısı bir kerede çıkıyor..

Gecen hafta 66,9
Bu hafta 66,8
Fatk 100 gr

Hafta içinde 68i gormustum, onun için bu sonucu öpüp başıma koydum:)
öyle oluyor canım hafta içi o korkuyu yaşayınca öpüp başına koyuyor insan
Kilo bildirimim.
Geçen hafta : 80.2
Bu hafta : 80.0
Fark : 200 gr
Bu ara iyice rahatladım. Acilen disipline girmem lazım.
canım nasıl olsa toplanıyoruz da :) şöyle düşünelim buraya övünerek yazabileceğimiz bir gün geçirmeliyiz disiplin 13. takımın işi :) :)
Günaydın kızlar,
Bu hafta çok vahim geçti, üzgünüm kilo vermedim ama eski kiloma sıkı gayretlerle ulaştım.
Geçen hafta:76.3
Bu hafta:76.3
fark=>0
zararın neresinden dönsek kâr'dır canım
Canım haklısın salam ve öğün konusunda ama yurtta kalıyorum şu ara para sıkıntım üst düzeyde elimden gelenin en iyi şekliyle düzenlemeye çalışıyorum. Allahtan akşam yemeğimi geç yemiyorum
Günaydın

Geçen hafta: 77.9
Bu hafta: 78.2
Fundacım bu seni pes ettirmiyor di mi, inşallah.. nerelerdesin hiç göremiyorum seni

verdiğin örnek çok içime işledi canım çok iyi doğru önemli olan pes etmemek..

özlemcim yazagelen 0,39 olacak yüzdesi

Inşallah haftaya çok iyi sonuçlar alacağız kızlar..
Telefondan zor oldu listeyi hazirlamak.ateş gibi oldu telefonum ve dondu
ilk hazırlayisim ve telefonun azizliginden dolayi hata olmuş olabilir.

bakış açını çok beğendim Gülnihalcim, keşke bu inancı hiç kaybetmesek.
Günaydın

Geçen hafta: 77.9
Bu hafta: 78.2
Günaydın Funda, haftaya toparlarsın eminim.

Ececiğim düzenlemenin zamanı dolmadan Fundayıda ekleyim diye acele ile yanlış yazmışım.
ilgilendiğin için teşekkürler cnm.

bende tartıldım bu sabah :) 65te duruyorum daha 2 gün oldu tartılalı , hemde regl dönemim yakın hadi bakalım hayırlısı :) şimdiden cumayı iple çekiyorum

özlem ellerine sağlık canım..
ben ne zaman mezun oldummmm....hatırlamıyorum valla..2-3 yıl anca olmuştur

Fundacım bu seni pes ettirmiyor di mi, inşallah.. nerelerdesin hiç göremiyorum seni

Pes ettirmiyor ama pek motive de ettirmiyor. :)
Bu şekilde pek giresim gelmiyor takıma Ececim. Bugün yine konuşma olmuş ama normalde hiç olmuyor. Ortaya konu atıyorum cevap veren olmuyor. Hep günaydın-menü-iyi geceler şeklinde gidiyoruz. Ben de cevap almaya almaya bir şey yazmak istemez oldum. Zaten moralim de bozuk bugünlerde, alınganlığım da üstümde. Biliyorum bir tek bana yapılmıyor ama insan bir yerden sonra uğraşmak istemiyor.

dünkü menüm........
sahur:
1 haşlanmış yumurta
1 lavaş
2 közlenmiş biber
1 tatlı kaşığı krem peynir
1 armut(çok canım çekti)
iftar:
1 hurma
yarım kase çorba
az salata
1 kase yoğurt
1 tabak yeşil domates bulgurlaması
ara:
1 kase zerde
ara:
1 mandalina
suyu pek içemiyorum yaa..en fazla 1 litre falan

ayyyy..istanbul gibi şehirde moral bozuk mu olur yafu..gecesi ayrı güzel gündüzü ayrı güzel..çık dışarıya gez toz..gençsin..bekarsın..en güzel günlerin bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…