ayyyy..istanbul gibi şehirde moral bozuk mu olur yafu..gecesi ayrı güzel gündüzü ayrı güzel..çık dışarıya gez toz..gençsin..bekarsın..en güzel günlerin bunlar
haklısın canım , bunları önceden bende çok yaşardım belki 2 sayfada benim mesajlarım hariç 1 mesaj anca olurdu.. hadi gel bak bende geldim beraber çözelim takımı sen olmadan olur mu hiç senin niye moralim bozukPes ettirmiyor ama pek motive de ettirmiyor. :)
Bu şekilde pek giresim gelmiyor takıma Ececim. Bugün yine konuşma olmuş ama normalde hiç olmuyor. Ortaya konu atıyorum cevap veren olmuyor. Hep günaydın-menü-iyi geceler şeklinde gidiyoruz. Ben de cevap almaya almaya bir şey yazmak istemez oldum. Zaten moralim de bozuk bugünlerde, alınganlığım da üstümde. Biliyorum bir tek bana yapılmıyor ama insan bir yerden sonra uğraşmak istemiyor.
haklısın canım , bunları önceden bende çok yaşardım belki 2 sayfada benim mesajlarım hariç 1 mesaj anca olurdu.. hadi gel bak bende geldim beraber çözelim takımı sen olmadan olur mu hiç senin niye moralim bozuk
hoşgeldin canım ne zaman izne ayrılmıştın öyle senMerhaba Kızlar.Ben Funda Mart ayında 90 kiloyla izne ayrılmıştım.Yeni arkadaşlar gelmiş daha doğrusu ben yeni gibi oldum aranızda:)Kendimi tanıtayım 29 yaşındayım 2 yıllık evliyim devlet kurumunda bilgisayar mühendisi olarak çalışıyorum.henüz çocugum yok şu kiloları halledip nasipse bende anne olmak istiyorum.Ebruya geri dönmek istediğimi söyledim artık kesin ve net burdayım.İnşallah herkes kendini iyi hissettiği kiloya ulaşır.bugun tartılarak başladım.boyum 1.73
şuanki kilom:97.5 hedefim:79.5
canım o kadar emin olma belki öyle olsa da düşmeyecekCanım ben burdayım, yazan olduğu sürece cevap veririm. Sen de geri döndüysen zaten sırf ikimizin çenesi kalanları dürtmeye yeter.
Belli bir nedeni yok, genel mutsuzluk. Çok yerimde sayıyorum bu aralar, herhalde ondan. "Mutluluk gelişimdir." mevzusunu konuşmuştuk ya, burda mıydın sen bilmiyorum. Son bir haftada pek gelişmedim.Kilo desen 1 aydır yerinde sayıyor. Aslında şahane durumdayım. O kadar ekmek ve yağlı şeyler yiyorum ki... Ama kilo almıyorum. Yani azıcık rejime başlasam şakır şakır düşecek rakamlar.
Merhaba Kızlar.Ben Funda Mart ayında 90 kiloyla izne ayrılmıştım.Yeni arkadaşlar gelmiş daha doğrusu ben yeni gibi oldum aranızda:)Kendimi tanıtayım 29 yaşındayım 2 yıllık evliyim devlet kurumunda bilgisayar mühendisi olarak çalışıyorum.henüz çocugum yok şu kiloları halledip nasipse bende anne olmak istiyorum.Ebruya geri dönmek istediğimi söyledim artık kesin ve net burdayım.İnşallah herkes kendini iyi hissettiği kiloya ulaşır.bugun tartılarak başladım.boyum 1.73
canım o kadar emin olma belki öyle olsa da düşmeyecekben şimdi okula gidiyorum gelince kaynatalım kazanı yani internette sorun çıkmazsa inşallah
Merhaba adaşım bizim isimden bulmak öyle çok kolay değil aslında sevindim:)Fundacım hepsi olur zamanla bi ucundan başlamışssın işte bendeki sıra farklı biraz:)kilo işini en sona atmışımMerhaba adaşım.
Ben de Funda. :)
Yaş 28, evli değilim, hele çocuğa hiç niyetim yok.İş de yok.
1.66 boy, 78 kiloyum.
Hoşbuldum canım ismini öğrenebilirmiyim?354.etap mart sonu bi gittim pir gittim:)hoşgeldin canım ne zaman izne ayrılmıştın öyle sen
Merhaba Özlemcim nolsun canım buralardan kopmak hiç iyi gelmiyor kaç defa niyetlendim hep bişeyler çıktı nihayet kendime geldim +7.5 ile aranızdayım maşallah sen bırakmadın heralde burayı?Fundacigim hoşgeldin nasilsin görüşmeyeli?..uzun zaman olmuş izne ayrılalı..
Ruhum o kadar ihtiyarladı ki büyük yazmışım yaşımı da...
28 değil, 27 yim.
gubsej nereden geliyor bu arada? Bir anlamı var mı?
İstanbul'da moral bozuk olmayacak da nerede olacak?İnsanın, çevrenin, işin, havanın, suyun, meyvenin en kötüsü, en pisi burada.
Gezmekle sıkıntılarda kurtuluyor olsaydık dünyanın en neşeli insanlarından olurdum, emin ol. :)
Hem bence Denizli daha güzeldir. Gerçi neresinde oturuyorsun bilmiyorum ama...
Merhaba Kızlar.Ben Funda Mart ayında 90 kiloyla izne ayrılmıştım.Yeni arkadaşlar gelmiş daha doğrusu ben yeni gibi oldum aranızda:)Kendimi tanıtayım 29 yaşındayım 2 yıllık evliyim devlet kurumunda bilgisayar mühendisi olarak çalışıyorum.henüz çocugum yok şu kiloları halledip nasipse bende anne olmak istiyorum.Ebruya geri dönmek istediğimi söyledim artık kesin ve net burdayım.İnşallah herkes kendini iyi hissettiği kiloya ulaşır.bugun tartılarak başladım.boyum 1.73
bişey degil cnm.:)Kızlar kızlar kızlar çok kötü durumdayız. Acilen toparlanmamız lazım. Lütfen bu saatten sonra herkes yediğine içtiğine dikkat etsin. Haftaya mutlaka ilk üçe girmemiz şart. Yoksa sarı kart almamız an meselesi. Yeniden ceza almamızı istemiyorum.
Özlem' cim ellerine sağlık. Liste çok güzel olmuş. Haftaya liste hazırlama sırası maalesef Funda' da.
Bu hafta benim durumumda çok kötü. Yediklerime içtiklerime dikkat etmiyorum ama dişimden dolayı miktar olarak az yiyorum. O da kilo almamamı sağlıyor galiba. Benim de biran önce toparlanmam lazım ne alıyorum ne veriyorum. Böyle takıma da zararım oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?