bişey degil cnm.:)
Bu hafta bomba gibi geleceğiz inşallah..
Hoşbulduk :)valla ben o şerefe erişemedim tebrik ederim seni bir kere başarmışssın bu seferde olacağından şüphem yok.hoşgeldin funda.ben de mezun olduktan sonra geri dönenlerdenim
Hoşbuldum ebrummmmm bende kaptan ebruyu çok seviyorum:)Hoş geldin Funda' cım. Bu arada iki Funda bir arada oldu. Seviyorum Funda' ları. Hele birde elmalı Turtamız vardı. Kulakları çınlasın. Gelmez oldu.
Bu arada Funda' cım (Yazagelen) sen bana biraz kırgın mısın yok sa ben mi öyle hissediyorum?
Senin yazma işi çok hoşuma gitti ama kendimi toparlayıp bir türlü yazamadım sana. Bende yazmayı ve okumayı çok severim. Hatta senin verdiğin linkten siteye baktım. İngilizcem çok iyi olmadığı için üye olmaktan çekindim. Üye olunmadan da okunmuyor sanırım. Nasıl okuyabilirim?
Tubaydı değil mi?hoşbulduk canım olsun ya bi şekilde umudu kaybetmeden burda sürekliliği sağlamak çok daha önemli istikrarı sağlayanlar mutlaka başaracaktır.geldim geldim enerji tavan yapacak burda katkım olursa ne mutlu:)Hosgeldin gubsej aramıza tekrar, biz bıraktıgın gibiyiz:) baksana 2 geri 1 ileri.. Gel de canlanalım iyice:)
Kızlar bu hafta gercekten cok kotu olmus takım ortalaması, haftaya duzeltmek zorundayız.
Dın fakulteden bi arkadasla gorustum 3-4 aydır gormemiştim, baya kilolu , 100 civarı.. Diyetisyene gitmeye baslamış, 45 gun olmus baslayalı ve 11 kilo vermiş, hedefi 60.. Yalnız cok farketmiş , insan nasıl hafifliyor, degişiyor.. Cok sevindim onun adına
ben istanbulu ilk defa bu sene gördüm.3 gün kadar gezebildik gerçi.haklısın yaşamak istemezdim ama gezmek için çok güzel bir şehir.bana trafiği katlanılmaz geldi.kısacık mesafelere bile saatlerce bekleyerek gittik.radyo dinlerken hani ara haberleri vardır ya "şimdi de istanbul için yol durumlarını veriyoruz" derler.bana gereksiz gelmiştir hep.ama gidip görünce bunun ne kadar önemli olduğunu anladım.trafik akmıyor.öööyle arabanın içinde oturup duruyoruz.saatlerce..
ama mesela pierre lotiye bayıldım.benim eşim polis olduğu için çok il gezdik.denizli bunlara nazaran orta sayılır.mesela 8 yıl antalyada kaldık.orası da çok güzel..denizli merkezdeyim bu arada
Kızlar kızlar kızlar çok kötü durumdayız. Acilen toparlanmamız lazım. Lütfen bu saatten sonra herkes yediğine içtiğine dikkat etsin. Haftaya mutlaka ilk üçe girmemiz şart. Yoksa sarı kart almamız an meselesi. Yeniden ceza almamızı istemiyorum.
Özlem' cim ellerine sağlık. Liste çok güzel olmuş. Haftaya liste hazırlama sırası maalesef Funda' da.
Bu hafta benim durumumda çok kötü. Yediklerime içtiklerime dikkat etmiyorum ama dişimden dolayı miktar olarak az yiyorum. O da kilo almamamı sağlıyor galiba. Benim de biran önce toparlanmam lazım ne alıyorum ne veriyorum. Böyle takıma da zararım oluyor.
Hoş geldin Funda' cım. Bu arada iki Funda bir arada oldu. Seviyorum Funda' ları. Hele birde elmalı Turtamız vardı. Kulakları çınlasın. Gelmez oldu.
Bu arada Funda' cım (Yazagelen) sen bana biraz kırgın mısın yok sa ben mi öyle hissediyorum?
Senin yazma işi çok hoşuma gitti ama kendimi toparlayıp bir türlü yazamadım sana. Bende yazmayı ve okumayı çok severim. Hatta senin verdiğin linkten siteye baktım. İngilizcem çok iyi olmadığı için üye olmaktan çekindim. Üye olunmadan da okunmuyor sanırım. Nasıl okuyabilirim?
Hosgeldin gubsej aramıza tekrar, biz bıraktıgın gibiyiz:) baksana 2 geri 1 ileri.. Gel de canlanalım iyice:)
Kızlar bu hafta gercekten cok kotu olmus takım ortalaması, haftaya duzeltmek zorundayız.
Dın fakulteden bi arkadasla gorustum 3-4 aydır gormemiştim, baya kilolu , 100 civarı.. Diyetisyene gitmeye baslamış, 45 gun olmus baslayalı ve 11 kilo vermiş, hedefi 60.. Yalnız cok farketmiş , insan nasıl hafifliyor, degişiyor.. Cok sevindim onun adına
sarı kart ne demek kaptan
iş de yok kısmı epey güldürdüMerhaba adaşım.
Ben de Funda. :)
Yaş 27, evli değilim, hele çocuğa hiç niyetim yok.İş de yok.
1.66 boy, 78 kiloyum.
ben değil ama bazen metabolizman seni ters psikolojiye getirebilirEce sopayla karşılarım seni burda.Ne demek "Emin olma, belki öyle de düşmeyecek."
Ters psikolojiyle gaza getirmeye mi çalışıyorsun benin ne yapıyorsun.
niye yaşlandırıyosun böyle ruhunu be canım :)Ruhum o kadar ihtiyarladı ki büyük yazmışım yaşımı da...
28 değil, 27 yim.
gubsej nereden geliyor bu arada? Bir anlamı var mı?
maşallah pir gitmişsin gerçektenMerhaba adaşım bizim isimden bulmak öyle çok kolay değil aslında sevindim:)Fundacım hepsi olur zamanla bi ucundan başlamışssın işte bendeki sıra farklı biraz:)kilo işini en sona atmışım
Hoşbuldum canım ismini öğrenebilirmiyim?354.etap mart sonu bi gittim pir gittim:)
Merhaba Özlemcim nolsun canım buralardan kopmak hiç iyi gelmiyor kaç defa niyetlendim hep bişeyler çıktı nihayet kendime geldim +7.5 ile aranızdayım maşallah sen bırakmadın heralde burayı?
ilginç :)yıllardır kullandığım nicktir gubse çerkezceymiş canımın içi demekmiş j' si de benden olsun dediydim o zamanlar:)
İstanbul sadece gezilesi bir il zaten :) benim yapılacaklar listemin %35i İstanbul gezmek :)ben istanbulu ilk defa bu sene gördüm.3 gün kadar gezebildik gerçi.haklısın yaşamak istemezdim ama gezmek için çok güzel bir şehir.bana trafiği katlanılmaz geldi.kısacık mesafelere bile saatlerce bekleyerek gittik.radyo dinlerken hani ara haberleri vardır ya "şimdi de istanbul için yol durumlarını veriyoruz" derler.bana gereksiz gelmiştir hep.ama gidip görünce bunun ne kadar önemli olduğunu anladım.trafik akmıyor.öööyle arabanın içinde oturup duruyoruz.saatlerce..
ama mesela pierre lotiye bayıldım.benim eşim polis olduğu için çok il gezdik.denizli bunlara nazaran orta sayılır.mesela 8 yıl antalyada kaldık.orası da çok güzel..denizli merkezdeyim bu arada
Ortalamayı görünce çığlık attım*** 13. TAKIM 385. ETAP***
Akkat (76.3/76.3/0/%0) Kilosu sabit
cerenberen16 (80.2/80/0.2/%0.25)
dilarasahra (86.3///%) Bildirim yapmadı
Hepbera (70.2/69.6/0.6/%0.85) Mezun olan üye yeniden yarışıyor Hedef:60
LAydLiNe (64/64/0/%0)Kilosu sabit
mavera87 (66.9/66.8/0.1/%0.15)
Ozlem (73/73/0/%0) Kilosu sabit
Yazagelen (77.9/78.2/+0.3/+%0.39)
13. Takım ortalaması : %0.11
canım toparlanma dikkat kelimelerini bırakalım ters tepiyor galiba ne zaman toparlanalım desek dibe vuruyoruz.. Sen kendini kasma zorladıkça tepki verebiliyor bünye önce bir diş sorunundan kurtul sende demişsin zaten fazla yiyemiyorsun..Kızlar kızlar kızlar çok kötü durumdayız. Acilen toparlanmamız lazım. Lütfen bu saatten sonra herkes yediğine içtiğine dikkat etsin. Haftaya mutlaka ilk üçe girmemiz şart. Yoksa sarı kart almamız an meselesi. Yeniden ceza almamızı istemiyorum.
Özlem' cim ellerine sağlık. Liste çok güzel olmuş. Haftaya liste hazırlama sırası maalesef Funda' da.
Bu hafta benim durumumda çok kötü. Yediklerime içtiklerime dikkat etmiyorum ama dişimden dolayı miktar olarak az yiyorum. O da kilo almamamı sağlıyor galiba. Benim de biran önce toparlanmam lazım ne alıyorum ne veriyorum. Böyle takıma da zararım oluyor.
ayyy fundaa hoşgeldin geçen gün de aklıma gelmiştin naptı ki diye sende kilo alıp gelmişsn benim gibiMerhaba Kızlar.Ben Funda Mart ayında 90 kiloyla izne ayrılmıştım.Yeni arkadaşlar gelmiş daha doğrusu ben yeni gibi oldum aranızda:)Kendimi tanıtayım 29 yaşındayım 2 yıllık evliyim devlet kurumunda bilgisayar mühendisi olarak çalışıyorum.henüz çocugum yok şu kiloları halledip nasipse bende anne olmak istiyorum.Ebruya geri dönmek istediğimi söyledim artık kesin ve net burdayım.İnşallah herkes kendini iyi hissettiği kiloya ulaşır.bugun tartılarak başladım.boyum 1.73
şuanki kilom:97.5 hedefim:79.5
mesajın başını anlamadım ama olsun :) beklerim aradaHaftasonu dediğin NaNo'nun ilk 2 günü.
O yüzden planım mümkün olduğunca çok yazıp fazladan birkaç yüz kelime cebe atmak.
Ama madem sen burda olacaksın, dakikası dakikasına cevap yazamam belki ama gelirim. :)
mesajın başını anlamadım ama olsun :) beklerim arada
inşallah haftaya artık zaten bu haftada kaçamakla dolu bi hata oldu reglden demek de hata olurAllah kolaylık versin Tubacım, şanslısın en azından annen çocuklarınla ilgilenebiliyor.
Regl dönemini kaçamaksız atlatırsan iyi kilo veriyorsun canım.
Tebrikler
Tebrikler Gülnihalcim, hem oruç tutup hem kilo vermek büyük başarı.
bu hafta birazda kaçırdım aslında hepsini regle yüklemek de hata olurcanım ben not aldım regl dönemiyle ilgiler bilgiler vardı arşivimde onlardan paylaşayım ilk fırsatta..Birisi söylemiş zaten regl döneminde kaçamak olmazsa iyi kilo veriliyor ama kendini çok sıkar yanlış yönlendirirsen psikolojini acısı bir kerede çıkıyor..
Havvacım nasılsın, ne var ne yok :)
uzun ama ne güzel yazmışsın canım farkındasın bunun kader olmadığının neden bu umutsuzluk?Her kiloda fark ediyor işte 10 kilo.
Aslında bir düşünün... Hani derler ya "Ülkemi şurda- burda temsil etmek için..." "Ailemi temsil etmek için..." "Şehrimi temsil etmek için..."
Tüm bunların ötesinde biz kendimizi temsil etmiyor muyuz? Bu muyuz yani biz? Herkesin kilolulara ve şişmanlara ne gözle baktığı belli. "Obur, tembel, pis kokulu" Daha uzar gider böyle... Youtube'da bir sürü "Şişmanlardan neden nefret ediyorum?" videoları var. İnsanların gözünde biz buyuz. Üstelik şişmanlığı 80 kilodan sonra görenler de kendisi ya da çevresinde birileri şişman olan/ olmuş kişiler. Çoğu insan boyunun üzerinde 5 kilosu olana şişman gözüyle bakıyor.
Peki soruyorum size... Hanginiz tembel? Hanginiz pis kokulu? Hanginiz bu imajı vermek istiyor? Haklı olduğunuz için kavga çıkarttığınızda bile ardınızdan "Kocasından tokmağı yemeye yemeye böyle olmuş." diyorlar. Belki abarttığımı düşüneceksiniz, belki düşünmeyeceksiniz. Ama dünya insanı tahmin ettiğimizden çok çok daha kötü. Ben bunu anladım artık.
Ben bu olmak istemiyorum. Bana göre inandığım her şeyi temsil ediyorum. İnançlarımı, beğenilerimi, hedeflerimi... Onları bu şekilde temsil etmek de istemiyorum. Ailemin şişmanı olmak istemiyorum. Hem işsiz, hem şişman ve sonuç olarak iki kat başarısız biri olmak istemiyorum. Sırf bu kilolar yüzünden kafadan "Nasılsa sevgilisi yoktur." "Azıcık kur yapsam hemen verir." damgası yemeyi istemiyorum. "Kafasının içi de kendisi gibi hastalıklıdır." diye düşünülmesini istemiyorum. Soruyorum size, şişman ve yaratıcı olan kaç kişi gördünüz? Kaç kişi sayabilirsiniz? Şişman ve kibar olan? Benim bile aklıma gelenler parmakla sayılıyor. Çalıştığım iş yerlerinde patronlara verdiğim ilk izlenim "tembel" oluyor.
Ben bunları istemiyorum artık. Hayatımın her yönünü bir anda değiştirmek istiyorum. Şikayetçi olduğum her şeyi değiştirmek istiyorum. Ama nedense son 1 aydır rejim konusunda içimde istek yok. Tok olduğum ve midem bundan rahatsız olduğu halde yemek yiyorum. Canımı istemediğin biliyorum, yediğimin lezzetli gelmediğini de biliyorum ama yiyorum. Hep bu eski inanışlar... Dün akşam yine ekmek yedim, çok lezzetli olacak sandım ama değildi. Ama yine de yedim. Hoşuma da gitmedi ama bitirdim. Bilmiyorum yine neden böyle olmaya başladığını... Şimdi de içimden bir ses "mayalı güzel bir hamur yapıp fırına atıver." diyor. İçime cin girdiğini mi düşünsem acaba? Ya da düşmanlarımın kilo veremeyeyim diye üzerime büyü yaptığını falan... İşe yarar mı?
Ne uzun yazdım.
tövbe est.Kasım ayı boyunca kampa giriyorum da... Bir ayda 50.000 kelime yazma etkinliğine katılıyorum. Onun adı NaNo.
Gelirim ama yine de, siz yeter ki sohbet edin.
iyi bende canım sınavlara çalışmam lazım ama biraz tembellik var ..inşallah haftaya artık zaten bu haftada kaçamakla dolu bi hata oldu reglden demek de hata olur
bu hafta birazda kaçırdım aslında hepsini regle yüklemek de hata olur
ayy çok iyi olur canım paylaşırsan
üşüttüm heralde midem bulanıyor üşüyorum halsizlik kötüyüm yatıyorum iyi gelir umuduyla
sen nasılsın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?