Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ne bileyim canım ya... Bilmiyorum neden. Ama dediğin gibi kendini kendini ispatlamak önemli olan. Takımda olduğum süreçte bir şeyleri kaybettim. Önemli olan onları tekrar bulabilmek. Umarım önümüzdeki günlerde çözülür. :)

işin zor canım Allah yardımcın olsun inşallah uygun bi iş bulabilirsin
çikolata kısmı çok iyi geldi:))) sağol canım
sağol canım..abartmamak kaydıyla iyi :)
evet doğru canım , kurala rağmen gelmeyenlerde olabiliyor ne yazık ki.. o yüzden öyle düşündüm canım :)

Bana 13. takım kaptanı ve takıma üye olanların listesini link oalrak yani profil adresi verebilir misiniz ?

Kızlar ben link verecektim ama çıkmam gerek arkadaşlar spora çıkıyor bende gideyim

Gunaydınlar edendim, dun ne guzel kaynatmıssınız, bir kac sayfa birikmiş gecmiş.. Bugun kızlarımı tiyatroya gorurdum, ordyken okudum gecmişi de, bir kaç tane alıntı yapıp cevap yazacagım seyler var, uygun bir anımda yazmaya calısıcam

Takım bu hafta toparlayacak gibi, öyle hissediyorum..:)

Ne kadar güzel bir etkinlik yapmışsınız tubacım. Kızların eğlenmiş.

Fundacım ben de bu irade zayıflıģını hiç sevmiyorum. Benim gibi hırslı bir insan nasıl bu konuda bu kadar zayıf olur diye kızıyorum.
Şişman olunca insanın kendine olan güveni kayboluyor. En çok da bu üzüyor insanı. Ama bu sefer hep beraber verelim bu kiloları ve artık kilo yüzünden kendimizi üzmeyelim.

Kızlaaar mutlu haftasonları :) arada geldim baktım ama yazamadan çıktım :) ama geldim şimdi

gelde kaynatalım beraber :) tiyatro da çok iyi olmuş canım :)

Kızlar nerdesiniz yaaa ben 1 litre su bitirdiysem bu takımın tarihsel başarıları olmazsa başımıza taş yağar

Kızlar nerdesiniz yaaa ben 1 litre su bitirdiysem bu takımın tarihsel başarıları olmazsa başımıza taş yağar

Geç oldu ama ben geldim. Bugün tembellik yaptım. Zaten canım da hiç bişey yapmak istemiyordu. Hala da istemiyor.

yeşilçay içtim suya devam inşallah bunların acısı çıkmaz ve karşılığımı alırım kızlaar :) Vee bugün tartılmadım akşam spordada tartılmazsam hiç fena olmaz

boşver yapma nasılsın kaptancım hiiiç göremiyorum seni

İyi olmaya çalışıyorum canım. Diş problemim var hala devam ediyor. Yine ağrı kesici almak zorunda kaldım. O nedenle keyfim hiç iyi değil. Doğal olarak bütün yaşamım aksıyor. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor okul?

geçmiş olsun canım yaa az sabret geçecek inşallah.. bende iyiyim okul nasıl gidiyor bilmem valla üstümde bir tembellik her zaman ki gibi.. arkadaşlarım nasıl çalışabiliyor anlamıyorum yaa

geçmiş olsun canım yaa az sabret geçecek inşallah.. bende iyiyim okul nasıl gidiyor bilmem valla üstümde bir tembellik her zaman ki gibi.. arkadaşlarım nasıl çalışabiliyor anlamıyorum yaa

İnşallah canım dört gözle bekliyorum geçmesini. En son ölçü alındı. Sanırım yarısı bitti ama benimde ömrümden ömür gitti. Sanırım mevsimden kaynaklı o yorgunluk. Dedim yaa benim de hiç bişey yapasım yok. Öyle dolanıp duruyorum. Düşün geçmişi bile okumaya istekli değilim. Çok tuhaf bir haldeyim. Böyle diye diye senide sıkmayayım. Su içmen çok iyi olmuş. Umarım hep böyle bol bol içersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…