uzun ama ne güzel yazmışsın canım farkındasın bunun kader olmadığının neden bu umutsuzluk?
asıl mevzu şişmanlığın sembolize ettiği "irade zayıflığı" durumu bu yüzden ciddiye alınmadığımızı düşünüyorum.iradesiz bir insan başarılı olamaz,iradesiz insan sağlıklı olamaz,iradesiz insan ciddiye alınmaz ne yazık ki...beslendiği kaynakta pişmanlık.yedikçe pişman olup pişman oldukça yiyoruz...bu kısır döngüyü yıkmak için burdayız en azından ben bunun için burdayım dedin ya hani işim yok eşim yok çocugum yok diye ben bir çok şeyi geride bıraktım 8 yıllık düzeyli bir ilişkiyi evlilikle devam ettiriyorum üniversiteyi bitiridim kpss kazandım yaşadığım yerden memnun olmasamda para kazanıyorum herşey mükemmel değil mi???ama nedir bu mutsuzluk enerjimi yerle bir yapan ne?bulaşıkları makineye koymak bile ağır gelir mi birine?ağız dolusu kahkahaları neden atamıyorum?mutsuzum...sebep? şişmanım çünkü...ben kendimi ciddiye almazken...
Neyse artık yenilenme zamanı elbet tökezleyeceğiz ama istikrar devam edecek...
sağol canım..abartmamak kaydıyla iyi :)işin zor canım Allah yardımcın olsun inşallah uygun bi iş bulabilirsin
çikolata kısmı çok iyi geldi:))) sağol canım
evet doğru canım , kurala rağmen gelmeyenlerde olabiliyor ne yazık ki.. o yüzden öyle düşündüm canım :)Buraya uğramadan sohbet çıkmaz ki. Benim inancıma göre kuralların olmadığı yerde istikrar ve başarı olmaz. Buraya gelip bir iki msj yazdığında sohbete dahil olmuş oluyorsun ve de ağrılmak istemessin. Ben bazen uğruyorum bir şey yazılmış olmuyor ve çıkıyorum.
tamamı ve özelden mi? Bir de nedenini merak ettim ama paylaşım sayfasında varsa diye çekindim :)Bana 13. takım kaptanı ve takıma üye olanların listesini link oalrak yani profil adresi verebilir misiniz ?
Ne kadar güzel bir etkinlik yapmışsınız tubacım. Kızların eğlenmiş.Gunaydınlar edendim, dun ne guzel kaynatmıssınız, bir kac sayfa birikmiş gecmiş.. Bugun kızlarımı tiyatroya gorurdum, ordyken okudum gecmişi de, bir kaç tane alıntı yapıp cevap yazacagım seyler var, uygun bir anımda yazmaya calısıcam
Takım bu hafta toparlayacak gibi, öyle hissediyorum..:)
Fundacım ben de bu irade zayıflıģını hiç sevmiyorum. Benim gibi hırslı bir insan nasıl bu konuda bu kadar zayıf olur diye kızıyorum.uzun ama ne güzel yazmışsın canım farkındasın bunun kader olmadığının neden bu umutsuzluk?
asıl mevzu şişmanlığın sembolize ettiği "irade zayıflığı" durumu bu yüzden ciddiye alınmadığımızı düşünüyorum.iradesiz bir insan başarılı olamaz,iradesiz insan sağlıklı olamaz,iradesiz insan ciddiye alınmaz ne yazık ki...beslendiği kaynakta pişmanlık.yedikçe pişman olup pişman oldukça yiyoruz...bu kısır döngüyü yıkmak için burdayız en azından ben bunun için burdayım dedin ya hani işim yok eşim yok çocugum yok diye ben bir çok şeyi geride bıraktım 8 yıllık düzeyli bir ilişkiyi evlilikle devam ettiriyorum üniversiteyi bitiridim kpss kazandım yaşadığım yerden memnun olmasamda para kazanıyorum herşey mükemmel değil mi???ama nedir bu mutsuzluk enerjimi yerle bir yapan ne?bulaşıkları makineye koymak bile ağır gelir mi birine?ağız dolusu kahkahaları neden atamıyorum?mutsuzum...sebep? şişmanım çünkü...ben kendimi ciddiye almazken...
Neyse artık yenilenme zamanı elbet tökezleyeceğiz ama istikrar devam edecek...
gelde kaynatalım beraber :) tiyatro da çok iyi olmuş canım :)Gunaydınlar edendim, dun ne guzel kaynatmıssınız, bir kac sayfa birikmiş gecmiş.. Bugun kızlarımı tiyatroya gorurdum, ordyken okudum gecmişi de, bir kaç tane alıntı yapıp cevap yazacagım seyler var, uygun bir anımda yazmaya calısıcam
Takım bu hafta toparlayacak gibi, öyle hissediyorum..:)
Kızlar nerdesiniz yaaaben 1 litre su bitirdiysem bu takımın tarihsel başarıları olmazsa başımıza taş yağar
Geç oldu ama ben geldim.Bugün tembellik yaptım. Zaten canım da hiç bişey yapmak istemiyordu. Hala da istemiyor.
boşver yapmanasılsın kaptancım hiiiç göremiyorum seni
geçmiş olsun canım yaa az sabret geçecek inşallah.. bende iyiyim okul nasıl gidiyor bilmem vallaİyi olmaya çalışıyorum canım. Diş problemim var hala devam ediyor. Yine ağrı kesici almak zorunda kaldım. O nedenle keyfim hiç iyi değil. Doğal olarak bütün yaşamım aksıyor. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor okul?
geçmiş olsun canım yaa az sabret geçecek inşallah.. bende iyiyim okul nasıl gidiyor bilmem vallaüstümde bir tembellik her zaman ki gibi.. arkadaşlarım nasıl çalışabiliyor anlamıyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?