- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
kız geçmişte çok bişey yokİnşallah canım dört gözle bekliyorum geçmesini. En son ölçü alındı. Sanırım yarısı bitti ama benimde ömrümden ömür gitti. Sanırım mevsimden kaynaklı o yorgunluk. Dedim yaa benim de hiç bişey yapasım yok. Öyle dolanıp duruyorum. Düşün geçmişi bile okumaya istekli değilim. Çok tuhaf bir haldeyim. Böyle diye diye senide sıkmayayım. Su içmen çok iyi olmuş. Umarım hep böyle bol bol içersin.
ne zaman bitecek canım senin dişlerinİyi olmaya çalışıyorum canım. Diş problemim var hala devam ediyor. Yine ağrı kesici almak zorunda kaldım. O nedenle keyfim hiç iyi değil. Doğal olarak bütün yaşamım aksıyor. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor okul?
canım keşke o patates en fazla yarım olsaydı onun yerine kahvaltılık yeseydin :/bu gün ki menüm
kahvaltı 10:30
2 patatesi kızarttım
yoğurt
portakal suyu
15:00
4 sıkım çiğ köfte
marul
yarım bardak ayran
18:45 (haşlıyorum şimdi)
2 tavuk but haşlanmış
2lt su içtim dahada içerim mekik çekcem birazdan 60 tane
canım çok çekti kaç gündür büyük değildi zaten patetsler birde zaten eve patates almıyorum kardeşim gelince o almıştı onalr da gitti daha da almam artıkcanım keşke o patates en fazla yarım olsaydı onun yerine kahvaltılık yeseydin :/
az gibi görünüyor ama kötü değil sanırım gözüme pek bişey çarpmadı
az yemişsin gibi geldi bana birde krem peynir çok yağlı oluyor canım bende az az yiyordum da kızlar yağlı oluyor deidler diye yemeyi bıraktım11.30 2,5 dl kepekli ekmek, 3er dl domates salatalık, 30 gr krem peynir şekersiz çay, bir dl salamın 3/9 u
14.30 yeşilçay
15,15 1 kivi
17,30 1 kase çorba, 2 köfte, 1 yk makarna, yr dl kepekli ekmek, 1 kase yoğurt
2 litre su(artar spor yaparken), 1 yeşilçay, 15 dk yürüyüş, 15 dk bisiklet, 25 mekik..
iyi bari canım :)canım çok çekti kaç gündür büyük değildi zaten patetsler birde zaten eve patates almıyorum kardeşim gelince o almıştı onalr da gitti daha da almam artık
canım ben yemekli yurtta kalıyorum, normal peynir varken elimi bile sürmüyorum zaten diğerine.. maddi durumumda pek iyi değil o yüzden elimden geldiğince düzeltiyorum ama oluyor mutlaka fazlalıklar.. o kadar domates salatılığı da uzun uğraşlarla koyduruyorum resmen.. yokse bende bırakmıştım yemiyordumaz yemişsin gibi geldi bana birde krem peynir çok yağlı oluyor canım bende az az yiyordum da kızlar yağlı oluyor deidler diye yemeyi bıraktım
anladım canım afiyet olsun o zaman:)iyi bari canım :)
canım ben yemekli yurtta kalıyorum, normal peynir varken elimi bile sürmüyorum zaten diğerine.. maddi durumumda pek iyi değil o yüzden elimden geldiğince düzeltiyorum ama oluyor mutlaka fazlalıklar.. o kadar domates salatılığı da uzun uğraşlarla koyduruyorum resmen.. yokse bende bırakmıştım yemiyordum
sağol canım :)anladım canım afiyet olsun o zaman:)
Fundacım ben de bu irade zayıflıģını hiç sevmiyorum. Benim gibi hırslı bir insan nasıl bu konuda bu kadar zayıf olur diye kızıyorum.uzun ama ne güzel yazmışsın canım farkındasın bunun kader olmadığının neden bu umutsuzluk?
asıl mevzu şişmanlığın sembolize ettiği "irade zayıflığı" durumu bu yüzden ciddiye alınmadığımızı düşünüyorum.iradesiz bir insan başarılı olamaz,iradesiz insan sağlıklı olamaz,iradesiz insan ciddiye alınmaz ne yazık ki...beslendiği kaynakta pişmanlık.yedikçe pişman olup pişman oldukça yiyoruz...bu kısır döngüyü yıkmak için burdayız en azından ben bunun için burdayım dedin ya hani işim yok eşim yok çocugum yok diye ben bir çok şeyi geride bıraktım 8 yıllık düzeyli bir ilişkiyi evlilikle devam ettiriyorum üniversiteyi bitiridim kpss kazandım yaşadığım yerden memnun olmasamda para kazanıyorum herşey mükemmel değil mi???ama nedir bu mutsuzluk enerjimi yerle bir yapan ne?bulaşıkları makineye koymak bile ağır gelir mi birine?ağız dolusu kahkahaları neden atamıyorum?mutsuzum...sebep? şişmanım çünkü...ben kendimi ciddiye almazken...
Neyse artık yenilenme zamanı elbet tökezleyeceğiz ama istikrar devam edecek...
urfaya selamlar..2 yıl orda çalıştım.güzel şehirdir.yakında düğününüz var demek..hayırlı olsun canım
canım tebrik ederriiiiimSlm kızlar benimde üzerimde yorgunluk var.biraz temizlik yaptım okadar..heryerim agriyor sanki dayak yemiş gibiyim.
Misafirimde vardı az önce gittiler..
--
Kızlar 30 kot pantolon kaç bedene eşdeğer oluyor.
Kalçamdan yukarı çıkmadıgi için bazanın içine koyduğum 2 kotumu dün çıkarttım ve denedim.tam oldular,düğmeleri kapandı.
Şöyle bir kaç kilo daha verirsem daha rahat ederim sanirim.düşük bel oldukları için çok rahat edemedim içlerinde ama olsun üzerime olması bile güzel bir duygu.
Aynen guven gidince insan aynaya bakamio mutlu olamiyor kaldi ki cevrene faydan olsun.insallah su uzerimizdeki yukten kurtulalim artik.Fundacım ben de bu irade zayıflıģını hiç sevmiyorum. Benim gibi hırslı bir insan nasıl bu konuda bu kadar zayıf olur diye kızıyorum.
Şişman olunca insanın kendine olan güveni kayboluyor. En çok da bu üzüyor insanı. Ama bu sefer hep beraber verelim bu kiloları ve artık kilo yüzünden kendimizi üzmeyelim.
o hazzi hic biseye degismem ozlem tebrik ederim.arada bi denemek lazim motivasyon acisindan bazen insanlar zayifladin dese bile sen idealine ulasmadin die kendini sisman goruyosun ara sira daha kucuklerini de giy:)Slm kızlar benimde üzerimde yorgunluk var.biraz temizlik yaptım okadar..heryerim agriyor sanki dayak yemiş gibiyim.
Misafirimde vardı az önce gittiler..
--
Kızlar 30 kot pantolon kaç bedene eşdeğer oluyor.
Kalçamdan yukarı çıkmadıgi için bazanın içine koyduğum 2 kotumu dün çıkarttım ve denedim.tam oldular,düğmeleri kapandı.
Şöyle bir kaç kilo daha verirsem daha rahat ederim sanirim.düşük bel oldukları için çok rahat edemedim içlerinde ama olsun üzerime olması bile güzel bir duygu.
tatlim haftasonu ancak yeni firsat buldum bende:)gec uyan misafirlik felan derken bu saat oldu.ben menu yazacak durumda degilim hala pazartesi tam anlamiyla daimi uye olcam spor menu duzene sokacam insallah.yarin erken kalkip evi temizlemem gerekYa kızlar hadi yazacak bişey bulamadınız menüde mi yazmıyorsunuz.. bu halde toparlanamaz kimse.. İlle ayıklamaya mı başlasın kaptan ..
canım yarın iyi kötü kesinlikle yaz menünü ki bizler yorum yapalımtatlim haftasonu ancak yeni firsat buldum bende:)gec uyan misafirlik felan derken bu saat oldu.ben menu yazacak durumda degilim hala pazartesi tam anlamiyla daimi uye olcam spor menu duzene sokacam insallah.yarin erken kalkip evi temizlemem gerek
Soyle anlatayim benim en buyuk problemim tek ogun beslenmek sabah agzima lokma koyasim gelmez oglen de ayni sekilde zerre aclik hissetmem kahve ve suyla aksami bulurum aksamda yemege abaninca gelsin kilolar:)amacim onu duzene sokabilmek.yarin temizlik yapacagim icin sabah erken kalkacamve oyle guzel bi kahvalti hazirlayamam kendime 2 yumurta haslar yerim cok cok:)pazartesi is yerine goturecegim ancak sabah ogle aksam yersem menu yazabilirim:)canım yarın iyi kötü kesinlikle yaz menünü ki bizler yorum yapalımelinde somut fikirler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?