Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kız geçmişte çok bişey yok ben varım son günlerde ayrıca bendeki tembellik mevsimlik değil yıllardır var suyu içiyorum ama wcdende çıkamıyorum bir de 6 kişiyiz odada sıra oluşuyor

bu gün ki menüm
kahvaltı 10:30
2 patatesi kızarttım
yoğurt
portakal suyu

15:00
4 sıkım çiğ köfte
marul
yarım bardak ayran

18:45 (haşlıyorum şimdi)
2 tavuk but haşlanmış

2lt su içtim dahada içerim mekik çekcem birazdan 60 tane

canım keşke o patates en fazla yarım olsaydı onun yerine kahvaltılık yeseydin :/
az gibi görünüyor ama kötü değil sanırım gözüme pek bişey çarpmadı

11.30 2,5 dl kepekli ekmek, 3er dl domates salatalık, 30 gr krem peynir şekersiz çay, bir dl salamın 3/9 u
14.30 yeşilçay
15,15 1 kivi
17,30 1 kase çorba, 2 köfte, 1 yk makarna, yr dl kepekli ekmek, 1 kase yoğurt

2 litre su(artar spor yaparken), 1 yeşilçay, 15 dk yürüyüş, 15 dk bisiklet, 25 mekik..

canım keşke o patates en fazla yarım olsaydı onun yerine kahvaltılık yeseydin :/
az gibi görünüyor ama kötü değil sanırım gözüme pek bişey çarpmadı
canım çok çekti kaç gündür büyük değildi zaten patetsler birde zaten eve patates almıyorum kardeşim gelince o almıştı onalr da gitti daha da almam artık

az yemişsin gibi geldi bana birde krem peynir çok yağlı oluyor canım bende az az yiyordum da kızlar yağlı oluyor deidler diye yemeyi bıraktım

canım çok çekti kaç gündür büyük değildi zaten patetsler birde zaten eve patates almıyorum kardeşim gelince o almıştı onalr da gitti daha da almam artık
iyi bari canım :)
az yemişsin gibi geldi bana birde krem peynir çok yağlı oluyor canım bende az az yiyordum da kızlar yağlı oluyor deidler diye yemeyi bıraktım
canım ben yemekli yurtta kalıyorum, normal peynir varken elimi bile sürmüyorum zaten diğerine.. maddi durumumda pek iyi değil o yüzden elimden geldiğince düzeltiyorum ama oluyor mutlaka fazlalıklar.. o kadar domates salatılığı da uzun uğraşlarla koyduruyorum resmen.. yokse bende bırakmıştım yemiyordum

anladım canım afiyet olsun o zaman:)

Fundacım ben de bu irade zayıflıģını hiç sevmiyorum. Benim gibi hırslı bir insan nasıl bu konuda bu kadar zayıf olur diye kızıyorum.
Şişman olunca insanın kendine olan güveni kayboluyor. En çok da bu üzüyor insanı. Ama bu sefer hep beraber verelim bu kiloları ve artık kilo yüzünden kendimizi üzmeyelim.

Slm kızlar benimde üzerimde yorgunluk var.biraz temizlik yaptım okadar..heryerim agriyor sanki dayak yemiş gibiyim.
Misafirimde vardı az önce gittiler..
--
Kızlar 30 kot pantolon kaç bedene eşdeğer oluyor.
Kalçamdan yukarı çıkmadıgi için bazanın içine koyduğum 2 kotumu dün çıkarttım ve denedim.tam oldular,düğmeleri kapandı.
Şöyle bir kaç kilo daha verirsem daha rahat ederim sanirim.düşük bel oldukları için çok rahat edemedim içlerinde ama olsun üzerime olması bile güzel bir duygu.

canım tebrik ederriiiiim çok sevindim :)

Ya kızlar hadi yazacak bişey bulamadınız menüde mi yazmıyorsunuz.. bu halde toparlanamaz kimse.. İlle ayıklamaya mı başlasın kaptan ..

Aynen guven gidince insan aynaya bakamio mutlu olamiyor kaldi ki cevrene faydan olsun.insallah su uzerimizdeki yukten kurtulalim artik.
o hazzi hic biseye degismem ozlem tebrik ederim.arada bi denemek lazim motivasyon acisindan bazen insanlar zayifladin dese bile sen idealine ulasmadin die kendini sisman goruyosun ara sira daha kucuklerini de giy:)

Ya kızlar hadi yazacak bişey bulamadınız menüde mi yazmıyorsunuz.. bu halde toparlanamaz kimse.. İlle ayıklamaya mı başlasın kaptan ..
tatlim haftasonu ancak yeni firsat buldum bende:)gec uyan misafirlik felan derken bu saat oldu.ben menu yazacak durumda degilim hala pazartesi tam anlamiyla daimi uye olcam spor menu duzene sokacam insallah.yarin erken kalkip evi temizlemem gerek

tatlim haftasonu ancak yeni firsat buldum bende:)gec uyan misafirlik felan derken bu saat oldu.ben menu yazacak durumda degilim hala pazartesi tam anlamiyla daimi uye olcam spor menu duzene sokacam insallah.yarin erken kalkip evi temizlemem gerek
canım yarın iyi kötü kesinlikle yaz menünü ki bizler yorum yapalım elinde somut fikirler olsun

canım yarın iyi kötü kesinlikle yaz menünü ki bizler yorum yapalım elinde somut fikirler olsun
Soyle anlatayim benim en buyuk problemim tek ogun beslenmek sabah agzima lokma koyasim gelmez oglen de ayni sekilde zerre aclik hissetmem kahve ve suyla aksami bulurum aksamda yemege abaninca gelsin kilolar:)amacim onu duzene sokabilmek.yarin temizlik yapacagim icin sabah erken kalkacamve oyle guzel bi kahvalti hazirlayamam kendime 2 yumurta haslar yerim cok cok:)pazartesi is yerine goturecegim ancak sabah ogle aksam yersem menu yazabilirim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…