Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

olsun zararın neresinden dönsen kâr :) canım o zaman kahveyi kes belki o kesiyordur seni ..
Gunaydın kızlar iyi pazarlar..
Günaydın canım sanada iyi pazarlar :)

formasyon olunca....öğretmenlik mi okuyorsun tuba

İlahiyat okuyorum canım, öğetmen olucam hayırlısıyla..

Funda öyle guzel yazıyorsun, ve öyle guzel ifade ediyorsun ki soylemek istediklerini, ben ancak altına evet dogru aynen katılıyorum filan yazabiliyorum:) sen herseyi yazmıs oluyorsun:) masallah, ilk kitap cıakrdıgında imzalayacagına soz ver:)
Ne kadar güzel bir etkinlik yapmışsınız tubacım. Kızların eğlenmiş.

Evet zeynepcim , kızlar cok seviyor bu tiyatroları,ilk kızımın kucuklugunden beri hep geliyoruz böyle...:)

formasyon olunca....öğretmenlik mi okuyorsun tuba

İlahiyat okuyorum canım, öğetmen olucam hayırlısıyla..

Funda öyle guzel yazıyorsun, ve öyle guzel ifade ediyorsun ki soylemek istediklerini, ben ancak altına evet dogru aynen katılıyorum filan yazabiliyorum:) sen herseyi yazmıs oluyorsun:) masallah, ilk kitap cıakrdıgında imzalayacagına soz ver:)
Ne kadar güzel bir etkinlik yapmışsınız tubacım. Kızların eğlenmiş.

Evet zeynepcim , kızlar cok seviyor bu tiyatroları,ilk kızımın kucuklugunden beri hep geliyoruz böyle...:)

Kızlar kafa olarak çok fenayım çünkü çok yedim.

Gözünaydın Özlemcim. :) Karın yağları eriyince rahat olur düşük beller. :)
42 olması lazım 30'un.

Selam hanımlar

Suan yine tiyatrodayız kızlarla.. Tiyatro sezonu acıldı, artık her haftasonu boyle:)

Yaaa, ne güzel... :) İyi eğlenceler. Çok severim tiyatroyu, tabi güzel olanını.

Tubacım çok güzel, çok gaza getirici konuşuyorsun. Öncelikle bunun için teşekkürler.
Ama kitap çıkartmak öyle zor ki... O kitabı fıstık gibi yazacaksın da, sonra bir de yayınevlerinin beğenmesini umut edeceksin. Zaten ben şu an berbat yazıyorum. Bütün cümleler dökülüyor, bir sürü araştırma yapmam gerekiyor kitap için. Yani elimdekini adam etmem en aşağı 6 ay, en mantıklı ise 1 yıl sürer. :) Önce bakalım ben beğenecek miyim, güzel olacak mı? Sonra bakalım yayınlamayı düşünecek miyim? Sonra yayınevleri kabul edecek mi?

"Bizim politikamızla uyuşmuyor, biz kurgu basmıyoruz, yerli yazar basmıyoruz." vs. deyip de reddedilenler dolu. Yani yayınevine gönderme noktasına kadar gelsem bile reddedilmem çok mümkün. Zaten kabul edilsem mucize olur.

Ama öyle bir gün gelirse ve hala irtibat halinde olursak sözüm olsun sana.

Özlemcim daha erken... Bundan sonra yediklerinle bütün günü baştan yazarsın.

Selam hanımlar

Suan yine tiyatrodayız kızlarla.. Tiyatro sezonu acıldı, artık her haftasonu boyle:)
ne güzel :) bende mi bir aktivite bulsam kendime :) düşüneyim bunu

günaydın herkese ben geldim kahvaltımı yaptım sporumuda yaptım,

hafta sonu mağduru oldun sende toparlarsın canım daha çok var cumaya:))
Cumaya çok var derken bazen tekrar kaçamak yapabiliyoruz dikkat edelim kızlar
Bende isterim Basılan bazı kitaplar var ki pek bişeye yaramıyor be canım yani önemli olan senin kendine uygun bir yer bulman

Bende isterim Basılan bazı kitaplar var ki pek bişeye yaramıyor be canım yani önemli olan senin kendine uygun bir yer bulman

Aynen öyle canım.
Hiç unutmam ilk BBG'den sonra kırtasiyelerde Hülya'nın yazdığı bir kitap vardı. "Kamera arkasında ne oldu." falan diye... Bugünün parasıyla 50 kuruştu fiyatı. İnanamamıştım. Hala da daha ucuz kitap görmedim.

Inşallah Funda
Biberli ekmek yapmıştık
5-6 tane yemisimdir.
Kendimi mutfakta buluyorum bu ara.

Biber salcasi,peynir yada çökelek,
Maydanoz istenirse soğan ve baharatlar kimyön,karabiber,kekik,reyhan,susam ve zeytin yağı karıştıriyorsun.
Fırına yolluyolsun,onlar yapiyor.
Evdede yapılabilir,pağaca hamurundan da harika oluyor.

sıcak sıcak olsa ne güzel yenir ki o canım çekti kokusu geldi burnuma accıktım bile

hmm çok güzel göründü hayali bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…