- 24 Ocak 2014
- 1.575
- 1.149
- 248
ahahaha şuan tam olarak bende öyle hissediyorum ve buna bi çözüm yok bunaldım sıkıldım vs vs..Kızlar ben kendimi çok kötü çok yalnız hissediyorum
Daha iyi olmuşFotografini çektim ama ekleyededim Ece..
Kızlar ben kendimi çok kötü çok yalnız hissediyorum
Bende öyleyim kızlar..ahahaha şuan tam olarak bende öyle hissediyorum ve buna bi çözüm yok bunaldım sıkıldım vs vs..
noldu ki?Resmen param yok ya da diyete uyup onlarla yemeğe inmedim diye kötü ben oldumBen mi sorunluyum diye düşünüyorum ama iyi olmakta ısrar edince de üzülen ben oluyorum anlayamadım gitti
ayy çok güzel olmuş ellerinize sağlık :)Harcı az olan kalmış 1 tane onu cektim:)
canım yemeğe indiler akşamda döner yeriz diye ısrar ettiler hem param yok hem diyet yapıyorum ben sonra inerim dedim surat astılar.. Tek yemek yerken hızlı yiyorum inşallah tanıdık birini görebilirim yemekhanedenoldu ki?
Aynı şehirde olsayedik yerdik birlikte..ayy çok güzel olmuş ellerinize sağlık :)
tamam canım sağol :)Aynı şehirde olsayedik yerdik birlikte..
Arkadaşlarinoda kafaya takmamaya çalış cnm,derslerine bak sen..
yaaa ama çok güzel bişey buu yenir kiii:))Harcı az olan kalmış 1 tane onu cektim:)
takma kafana oluyor öyle şeyler yurtta herkes kendi istediği olsun istiyor işte sen boşver diyet yapıyorsun sonuçta ve hedefin avr senincanım yemeğe indiler akşamda döner yeriz diye ısrar ettiler hem param yok hem diyet yapıyorum ben sonra inerim dedim surat astılar.. Tek yemek yerken hızlı yiyorum inşallah tanıdık birini görebilirim yemekhanede
öyle canım :)takma kafana oluyor öyle şeyler yurtta herkes kendi istediği olsun istiyor işte sen boşver diyet yapıyorsun sonuçta ve hedefin avr senin
menün çok güzel olmuş canım tebrikler :) :) sodalı ayran nasıl oluyormenüm
kahvaltı 8:30
1 yumurta
6 zeytin
1.5 dilim çavdar ekmek üzerine labne
domates salatalık
12:30
1 bardak sodalı ayran
öğlen 13:30
1 tabak yeşil mercimek
1 bardak ayran
akşam 18:15
yarım palamut
1 kase salata
1 bardak şalgam
1 saat step yaptım 2.5 litre su içtim
spora gittim de bu gün hoca mutlaka sodalı ayran için dedi 1 büyük bardağın yarısına kadar soda koydum üstüne de tuzsuz ayran koydum bu kadar:)) tadıda güzel oluyormenün çok güzel olmuş canım tebrikler :) :) sodalı ayran nasıl oluyor
Faydalarına baktım ama pek bir şey yok.. zayıflamaya etkisi var mıymış?? :)spora gittim de bu gün hoca mutlaka sodalı ayran için dedi 1 büyük bardağın yarısına kadar soda koydum üstüne de tuzsuz ayran koydum bu kadar:)) tadıda güzel oluyor
zayıflamaya etkisini bilmiyorum da tereleyerek çok fazla mineral kaybediliyor onu geri almak için birde spordan sonra karbonhidrat almayın dedi ayran soda için dediFaydalarına baktım ama pek bir şey yok.. zayıflamaya etkisi var mıymış?? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?