- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
Anladım canım çok iyi aslında ama sadece soda içsek o da yeterli olur mu kizayıflamaya etkisini bilmiyorum da tereleyerek çok fazla mineral kaybediliyor onu geri almak için birde spordan sonra karbonhidrat almayın dedi ayran soda için dedi
Günaydın canım geçmiş olsun ..Günaydın kızlar.. Basagrisıyla başladım güne..
Boşver canım sen sınavına konsantre ol. Stres yaparsan daha çok yanlış yaparsın.Günaydın canlarımböyle gülüyorum ama sınava çalışmaıdm desem yeri var. Bir de istemeden yeterince kısık sesle konuşmadım diye kavga edenler sabahın köründe kahkahayla uyandırdı.. biraz sinirim bozuk..
ne zaman bitecek canım senin dişlerin
Geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın? Benim diş ağrısı ömrümü yiyor. Sabırsızlıkla hiç bir yerimin ağrımadığı günleri bekliyorum.Günaydın kızlar.. Basagrisıyla başladım güne..
Kötü başlamışsın ama iyi bitirmek senin elinde. Boş ver biraz görmezden gel sorunları. Kısaca hee dee geç. Şuan sadece diyetine odaklan. Gerisi eminim düzelecektir.günaydınlar efenim benim günüm pek aymadı.tüm sinirim zıpladı yine bu lanet iş yerinde!!erkek egemen toplumumuzda hele de erkek egemen bir iş yerindeyseniz vay halinize!!!psikolojimi alt üst ediyor burası halbuki haftasonu ne kadar mutluydum sabaha enerjim yüksek başladım uykusuzda olsam taa ki buraya gelene kadar.offfff poffff!!!
Hangi oyuna gittiniz? Devlet tiyatrosu dimi? Önceden söylemişimdir mutlaka. Bende yaklaşık 5 yıl oyunculuk yaptım. Şimdi imkanım olsa eminim yine oynarım. Hayatımın vazgeçilmezlerinden birisi tiyatro.Selam hanımlar
Suan yine tiyatrodayız kızlarla.. Tiyatro sezonu acıldı, artık her haftasonu boyle:)
Çok yemişsin Özlem yaaa. 5-6 tane keşke bir taneyle kalsaydın. Cumaya kadar telafisini yap mutlaka.Kızlar kafa olarak çok fenayım çünkü çok yedim.
Sanırım oda arkadaşlarınla sorunun var. Bende yaşamıştım aynı sorunları. En güzeli onları yok sayıp görmezlikten gelmek. Onlar yokmuş gibi davran. En güzel cevap bu olur onlara.Günaydın canlarımböyle gülüyorum ama sınava çalışmaıdm desem yeri var. Bir de istemeden yeterince kısık sesle konuşmadım diye kavga edenler sabahın köründe kahkahayla uyandırdı.. biraz sinirim bozuk..
Başıma ağrı girdi valla ebru şartlarım çok zor bir görsen ortamıKötü başlamışsın ama iyi bitirmek senin elinde. Boş ver biraz görmezden gel sorunları. Kısaca hee dee geç. Şuan sadece diyetine odaklan. Gerisi eminim düzelecektir.
Başıma ağrı girdi valla ebru şartlarım çok zor bir görsen ortamıeve gideceğim anı bekliyorum beynim okadar yoruluyorki keşke iş yapıp yorgun düşsem umarım geçer.Diyete odaklandım iyi gelişmeler var cumaya müthiş bi sürpriz yapabilirim:)bu arada çok geçmiş olsun diş ağrısı kötüdür benimde bi gitmem lazım baya kötü durumda ağzım.
elimden geldiğince öyle yaptım zaten canım :)Boşver canım sen sınavına konsantre ol. Stres yaparsan daha çok yanlış yaparsın.
Diyecek bişey bulamadım canım ya sakin olmaya çalış ama kendin için sakin olmaya çalışgünaydınlar efenim benim günüm pek aymadı.tüm sinirim zıpladı yine bu lanet iş yerinde!!erkek egemen toplumumuzda hele de erkek egemen bir iş yerindeyseniz vay halinize!!!psikolojimi alt üst ediyor burası halbuki haftasonu ne kadar mutluydum sabaha enerjim yüksek başladım uykusuzda olsam taa ki buraya gelene kadar.offfff poffff!!!
neyy tiyatro mu oyunculuk muuHangi oyuna gittiniz? Devlet tiyatrosu dimi? Önceden söylemişimdir mutlaka. Bende yaklaşık 5 yıl oyunculuk yaptım. Şimdi imkanım olsa eminim yine oynarım. Hayatımın vazgeçilmezlerinden birisi tiyatro.
Çok yemişsin Özlem yaaa. 5-6 tane keşke bir taneyle kalsaydın. Cumaya kadar telafisini yap mutlaka.
öyle yapmaya çalışıyorum canım :)Sanırım oda arkadaşlarınla sorunun var. Bende yaşamıştım aynı sorunları. En güzeli onları yok sayıp görmezlikten gelmek. Onlar yokmuş gibi davran. En güzel cevap bu olur onlara.
Günaydın canlarımböyle gülüyorum ama sınava çalışmaıdm desem yeri var. Bir de istemeden yeterince kısık sesle konuşmadım diye kavga edenler sabahın köründe kahkahayla uyandırdı.. biraz sinirim bozuk..
günaydınlar efenim benim günüm pek aymadı.tüm sinirim zıpladı yine bu lanet iş yerinde!!erkek egemen toplumumuzda hele de erkek egemen bir iş yerindeyseniz vay halinize!!!psikolojimi alt üst ediyor burası halbuki haftasonu ne kadar mutluydum sabaha enerjim yüksek başladım uykusuzda olsam taa ki buraya gelene kadar.offfff poffff!!!
Özel yurttaydın değil mi canım sen? Kaç kişi kalıyordunuz? İlk yılın mı?
Bak ben Selimiye Yurdu'nda kalıyordum, 8 kişi kaldığım da oldu, 6 kişi de... Düdük kadar odada üstelik.
Ebru görmezden gel demiş ama ben tam tersini söyleyeceğim. Hangisini yapacağın sana kalmış.
İlk yılımda herkesle anlaşma isteği içinde yerleşmiştim odama. Herkesle arkadaş olmak mümkün değildi belki ama hiçkimseyle kavga etmemenin mümkün olduğunu düşündüm. Ama herhalde çok mülayim görünmüşüm.
Kızlardan bir tanesi tutturdu bana "Sadenaz, Sadenaz" demeye başladı. Birkaç kere kibarca uyardım. Her defasında pişkin pişkin "Ay bilmem ki neden karıştırıyorum acaba?" dedi. Ama ağzımdan kibar uyarılar çıksa da sinir içimde birikti tabi. En sonunda bir gün patladım. Ne bağırdım, ne bağırdım anlatamam. Oda da doluydu, herkes ordaydı. Gerçek yüzümü ilk orda gördüler. Kimse de dönüp bir şey diyemedi bana. O kız da bir daha adımdan başka bir şekilde çağıramadı.
Ses kavgası bizde de olurdu. Sözde ses konusunda çok hassas olan ve kendini çok saygılı sanan bir arkadaş bir gün odada kalmayan 4-5 arkadaşını toplamış getirmiş. Gece saat 2. O gün de o kız ve benden başka odada kalan yok. Bunlar dır dır konuşuyorlar, benim de yarın sınavım var erkenden. Uyardım bunları "Kızlar sessiz olur musunuz, uyumaya çalışıyorum." diye... 1-2 dakika sessiz durdular sonra yine başladılar. Ama öyle böyle değil, kahkahalar vs. Bir kez daha uyardım, yine anca 1-2 dakika sürdü. En sonunda kaldırdım kafamı saydırdım. "Yarın sabah 8 de sınavım var. Bağıra bağıra konuşuyorsunuz. Gecenin 2 si olmuş. Sonra gelip bir de siz sessiz ol diyorsunuz." vs. Bağırmadım o saatte ama yüksek sesle tersledim. Sonra kalkıp kantine indiler. Ertesi gün de o kız gelip benden özür diledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?