Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Teşekkürler Zeynep' cim. Yay burcu olunca böyle her şeye hevesli oluyorsun. El atmadığım iş yok sanırım Bu kurs meselesi nedir canım yaaa? Bizim çocuklara da oluyor mu? Ben de okul dışı faaliyet yapsın istiyorum ama nasıl olacak tam bulamadım.

Duraklama diye birşey yok ayrıca. Sadece motivasyon eksikliğinden saldık kendimizi. Ama en kısa zamanda toparlayacağımıza inanıyorum.


Hımm. Boyuna göre kilon normalden fazla. İlk diyete başladığında kaç kiloydun? Yani ilk mezuniyetinden önce. Menü konusunda haklısın. Sana benim menüleri kontrol yetkisi veriyorum. Yetki değilde özellikle sen kontrol et ki bende kendimi zorunlu hissedeyim. Belki sizlerden utanınca menülerim düzelir. Çünkü bu saate kadar pek iç açıcı beslenmedim. Akşama menümü yazacağım inşallah.

Evet canım metal prova yapılacak henüz yapılmadı. Böyle renkli renkli maddelerle aldı ölçüyü. Kesilen dişimin bir tanesinde ağrı var ama ben ağrıyı üst tarafta hissediyorum. Yani kesim yapılan yer sol alt çene. Ağrı sol üst çenede. Kesim yapılan tarafla yemek yiyebiliyorum ama böyle tuhaf bir ağrısı oluyor. Daha önce kanal yapılan dişin ağrısı gibi değil. Onda dişin üzerine hiç basamıyordum. Bu dişin üzerine basabiliyorum ama birazcık sert bir madde de ağrıyor. Ağrısı dayanılamayacak kadar kötü değil. Ayrıca ağrı durduk yere ve sürekli. Ağrı kesici alınca rahatlıyor. Ama etkisi geçince yeniden başlıyor. Bugün 13:30 da gideceğim inşallah. Umarım güzel geçer. Çünkü provadan çok korkuyorum. Hassasiyet olunca çok kötü oluyor.

Eski kaşar ve akşam öğün saati haricinde hepsi çok güzel. Akşamın çok geç olmuş. Kaşar yerine de normal peynir yesen daha iyi olurdu. Umarım tatilde çok kaçırmamışsındır. Çünkü haftaya kilon ikiye bölünecek. Ayrıca bir daha ki sefere lütfen izin alacağın zaman bildirimden önce söyle ki mesela haftaya bir işin var bildirim yapamayacaksın. Bu cumadan izne ayıralım. Aynı hafta söylersen listeyi olumsuz etkiliyorsun.

İkince öğretimlerden çekmeyen yok anlaşılan. Bende çektim ama en son kendimi kaybedip kıyameti koparınca düzeldi herşey. Çok ilginçler gerçekten. Menün klasik Funda menüsü ama akşam çok geç yemişsin. Bu arada dünde ben zeytini abarttım. Ne zaman zeytin yesem sen geliyorsun aklıma. Ben de çok severim zeytini.
 
Günaydın kızlar...

Günaydın kızlar
Sizlere de günaydın kızlar

Grup oluşturmaya gerek yok kızlar. Liste sıramıza göre herkes bir üsttekinin menüsünü kontrol etsin. En üstteki yani Fatma en altakini yani Fundayı. Döngü o şekilde devam etsin. Listede olmayanları da ben kontrol ederim. Her akşam menü yoklaması var bundan sonra. Ona göre dikkat. Bu arada Fatma yok bir kaç gündür. Haberi olan var mı?
 
Eyvah eyvah..
Dermişim
Ben henüz hurma dışında bişey yemedim.
 
Tebrikler 35 yasinda üniversite sınavına girmek,kazanmak ve okumak büyük cesaret ve başarı..
Benimde yıllardan beri istediğim ama bunun için 1 adım atmadıgim bir konu bu..
Evet Ebru'cuğum biliyorum onu.
Önümde koskoca 3 gün var iyi değerlendirmem lazım..
 
E bi zahmet yaz artık :) bu seferlik affediyorum saatleri akşam düzgün yemezsen o saatte tekrar ekmek yersin işte.. onun yerine başka bir şey deneseydin keşke.. biraz göbek falan atsan gidiyor açlık hissin :)
Tabiki yazacaksın canım :) kaçamakta olsa farketmez sen yazacaksın biz göreceğiz... Dünküyle birlikte bekliyoruz bugünün raporunu :)
tam hatırlamıyorum sanırım 70 civarıydım. Bugünün raporunu dünkü menüyle birlikte bekliyorum canım :)
Gördüğüme hissettiğime yapışırım yanlış anlaşılmasın
 
Günaydın kızlaar :) 6 gün olmak üzere abur cubur yemeyeli mutluyum Tartıda aynıyım regl olucam ondan sanırım.. Ama pat diye abur cubura dibine kadar dalmaktan çok korkuyorum
 
Selam kızlar,
Utanarak geliyorum, bu aralar moralim bozuktu. 1 haftadır çalışamıyorum, bilgisayarı bile açmak canım istemiyor, yine yemek yiyerek duygusal açlığımı bastırmaya çalıştım.
Hemen toparlanmam lazım.
Ebru, bu hafta izinli olabilir miyim? Takımın performansını düşürmek istemiyorum.
 
Canım bir tavsiye yemek yiyip duygusal açlığını bastırmaya çalışmak sonradan çifte kendini yeme faslına dönüşür. Onun yerine gel buraya açıktan anlatmak istemiyorsan özelden anlat saçmala araştırma yap paylaş vs vs toparlanman için elimizden geleni yapalım .. Moralin niye bozuktu
 
Hepberaaa adınıda unuttum hadi hayırlısı :) beğenip kaçmakla olmaz gelde uzun uzun konuşalım yahu
 
sadece sizin işyerlerinizde sorun yok.sorun galiba heryerde.bize de yeni iki dr gönderdiler.tahlil sonuçlarını onaylıyorlar.laboratuvar sorumlusu yani.ama işi abarttılar.bazen zulüm boyutuna giriyor.bıktırıyorlar.normalde herkesin iyi bildiği bir cihaz vardır ve onda çalışırız.yani hepsini biliriz ama işte birini daha iyi biliriz.bunlar odalarında sıkılıyorlar galiba.her ay başka bir cihazda çalışacaksınız diye tutturdular.toplamda 10 kişiyiz.3 cihaz var.hiç değilse iş yaptığını bildiğimiz, rahat anlaşabildiğimiz arkadaşlarla çalışalım diyoruz.hayır efendim.olmazmış.kura çekiyorlar el kadar yerde...dünden beri yeni bir cihazdayım.yanımda da pek iyi anlaşamadığım arkadaşlar var.offff..tahmin edersiniz diken üstündeyim.
 
Kolay gelsin canım ya var öyleleri kendini ispat çabası işte :)
 
menü yazayım bari kafam dağılsın...........
sahur:
1 haşlanmış yumurta
kk peynir
1 kaşık bal
1 domates,2 biberle söğüş
çeyrek ekmek
iftar:
1 kase yoğurt çorbası
1 tabak yağsız saç kavurma
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
1 bardak light kola
ara:
1 armut
ara:
1 bardak tarçınlı süt
1 ceviz
 
hımmm suyu yazmayı unutmuşum.dün kendimi zorladım ama 1.5 litre anca içebildim.
 
hımmm suyu yazmayı unutmuşum.dün kendimi zorladım ama 1.5 litre anca içebildim.
selamlar abla.. Allah kabul etsin ....
ben sahura kalkamıyorum daha dogrusu yiyemiyorum akşamdan yedim biraz...

sen çalışıyormuydun abla ?


selam güzeller herkese selamlar
 
Eyvah eyvah..
Dermişim
Ben henüz hurma dışında bişey yemedim.
Bu aralar benimde canım kahvaltı istemiyor. Eskiden çok güzel yapardım. Şimdi hiç iştahım yok. Gün içinde iyiyim ama akşama iştahım tavan yapıyor. Tabii kendini akşama kadar aç bırakınca ne yiyeceğini şaşırıyor vücut. Toparlanabilmen için düzenli kahvaltı şart. Bence zorla biraz kendini. Sabah erken kalkıp kahvaltı yapmak lazım.

Yani az kalmış eski kilona dönmene. Senin daha çok çabalaman lazım. Listeye girmeyi düşünmüyor musun? Dün çok saçma sapan beslendim. Hatırladığımı yazayım ama hatırlamıyorum. Sabah sabah 6-7 tane çiğ köfte yedim yanına da bir bardak kola içtim. Öğlen hastanede 1 servis kaşığı pirinç pilavının üstünde 1 servis kaşığı kuru fasulye ve 1 kepçe cacık vardı. Saat 17:00 gibi 2 dilim kek 2 lavaşın arasına peynir ve yaklaşık 10 tane zeytin yedim. 1-2 yemek kaşığıda mercimek çorbası. Aslında genel toplamda yediklerim çok görünmüyor ama tamamen sağlıksız. Bu arada az biraz + çıkıyorum umarım biran önce eksiye geçerim. Çünkü bende iki haftadır sabit çıkıyorum. Bugün diş randevum var. Umarım akşama kötü patlamaz benim için.

Günaydın kızlaar :) 6 gün olmak üzere abur cubur yemeyeli mutluyum Tartıda aynıyım regl olucam ondan sanırım.. Ama pat diye abur cubura dibine kadar dalmaktan çok korkuyorum
Pat diye abur cubura dalma zaten. Dalarsan kötü olur. Hem ayrıca senin paran yok ne abur cuburuymuş öyle. Gereksiz sağlıksız şeylere para verme. Aslında ben senin yerinde olsam çok güzel diyet yaparım. Hem maddi olarak ta rahatlarsın abur cubur almazsan.

Fatma' cım bu hafta bildirim yapmazsan zaten takımı kötü etkiliyorsun. Kilo durumun nasıl? İzne ayrılırsan en az iki hafta yeniden listeye giremiyorsun. Ona göre kararını ver. Ayrıca buradan uzak kalmak çözüm değil. Daha çok çözümsüzlük yaratıyor. Yardımcı olabileceğimiz bir durum varsa yardımcı oluruz. Buradan uzaklaşırsan kendini zor toparlarsın.

Ne güzel bir meslektaşım daha varmış. Şimdi farkettim senin mesleğini. Bende sağlıkçıyım. Çok iyi anlayabiliyorum seni. Aynı sıkıntılar her yerde var. Boş ver gitsin. Nasıl olsa bir gün düzelir. Biliyorsun ki yaptıkları kimsenin yanına kalmıyor.

Ben çıkıyorum kızlar sınavım var görüşürüz :)
Başarılar canım umarım güzel geçer sınavın. Bende senden ders raporu istiyorum ona göre. İyi çalış sınavlarına.

Menün kola haricinde çok güzel. Afiyet olsun ve Allah kabul etsin.

hımmm suyu yazmayı unutmuşum.dün kendimi zorladım ama 1.5 litre anca içebildim.
Su çok az olmuş canım. En az iki içmen lazım. Sanırım niyetli olduğun için öyle oldu.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…