Hiç mi yemeseydin acaba canımBugünkü menüm
07:00
1 kupa inek sütü ile şekersiz nescafe
09:00
2 küçük hurma
13:00
1 dilim ekmek
Biraz peynir,5 zeytin
17:30
2 lokma ekmek,yumurta ve peynir
1 salatalık,3 dilim domates
2,5 L su
Merhaba Funda, takımımıza hoş geldin. Gerçi sen benden daha kıdemli üyesin. Ben 34 yaşındayım. kesinlikle bünyem kaldırmıyor, sindiremiyorum atıl olmayı. İş yerinde yaşadıklarını okudum az önce, ama yine de kıymetini bil. Ben de çok yorulurdum, insanlarla uğraşmak çok yıpratırdı ama yine de o günlerimi mumla arıyorum.Merhaba fatma ben funda kac yasindasin?canim bende muhendisim hele ki sen baya donanim sahibisin diger meslekler icinde oyledir ama ozellikle bukadar basarili egitim ve is hayati gecirip evde oturmak zulum bizim bunyemiz kaldirmaz bunu.uretmeye farkli dusunmeye yitiyor bu meslek.ben de arkadaslar gibi cocukdan once is sahibi olman gerektigini dusunuyorum.onemli olan senin isteklerin muthis kariyer yapip evde kalip pasta borekle mutlu olanlar da var bu bir secim sonucta ama belli ki sen hazmedemiyorsun bu durumu esinle konus mutsuzlugunu dile getir eminim anlayacaktir seni.
Yok Ece yok. sıkıntılı olsam da çok yanlış şeyler yedim. Son 10 gündür böyle aslında. Spor da yapamadım. Yarın telafi etmem lazım.özellikle kaymak! Özellikle mozaik pasta hemde gözlemenin yanına!Ara öğün saatinde 2 dl ekmekle 4-5 yk et sote! (bunu %40 diğer öğün saatlerinden karşılasak %60 kalır)
Suyu biraz daha zorlamaya çalış en azından canım spor vb bir şey yok mu..Sıkıntılı durumunu göz önüne alırsam kötü değil ama dikkat edilmeli
Özlemmm, nasıl doydun arkadaşım bugün.Bugünkü menüm
2 küçük hurma
1 dilim ekmek
Biraz peynir,5 zeytin
2,5 L su
Fundacım normalde de böyle az mı yiyorsun. Ben de günde 3000 kaloriyi alınca herkesi az yiyor olarak görmeye başladım.Kizlar gelemedim bugun bir yogundu ki is yeri
dandikten bir menu yazacam size cidden vaktim olmadi ama yarin kahvaltimi ve ogle uemegimi is yerine goturecegim.
sabah
1 dilim kepekli biskuvi
3 cay bardagi nescafe
ogle
1 turk kahvesi
1 armut
aksam
2 kase az pirincli yayla corba
3 adet etimek
oldurun beni!!hic yazmamam gerken bir menu ama buraya yazinca yuzlesiyor insan.
bak ne güzel yazınca görüyor insan eninde sonunda düzeltiyor :) bilyorsun zaten ama söyleyeyim akşam yine fena olmamış ama sabah çok az dengesiz ve sağlıksızKizlar gelemedim bugun bir yogundu ki is yeri
dandikten bir menu yazacam size cidden vaktim olmadi ama yarin kahvaltimi ve ogle uemegimi is yerine goturecegim.
sabah
1 dilim kepekli biskuvi
3 cay bardagi nescafe
ogle
1 turk kahvesi
1 armut
aksam
3 adet etimek
Aslında menün iyi Ece, şu sosisten de kurtulsan daha iyi olur.Merhaba canlarım :) Aslında moralim bozuk kendimi çok yalnız hissediyordum ama buraya girince dağıldı biraz :) İşte rapor
07,30 : 2şer dl domates salatalık, 2 kk peynir, 1 küçük sosis, 2 dl kepekli ekmek, yr bardak şekersiz çay
11,30: saati ortalama yazdım tek tek yediğim leblebiler toplam 1 avuç. 2 saatte anca bitti
13, 15: yr kase domates çorbası, 2 yk pilav, 4 yk kuru fasulye, 1 kase yoğurt
18,40: yr kase şehriyeli tavuk çorbası, 2 yk makarna, 1 tabak köfteli kabak, 1 kase yoğurt
su içemedim akşam ne içersem artık.. 1 saat yürüyüş, spora iner miyim bilmiyorum yarın 2 sınavım var. öğleden sonraki sınava bi tek bugün çalıştım ama iyi geçti. Şimdi 24 sayfa ve 3 ünite çalışmam gerek raporun sonunu tekrar bildiririm.
Birden düzelicem diye kasma kendini canım bünyen sana ters tepki vermesinYok Ece yok. sıkıntılı olsam da çok yanlış şeyler yedim. Son 10 gündür böyle aslında. Spor da yapamadım. Yarın telafi etmem lazım.
Canım küçüktü çok ama sosis sosistir haklısın tabi :) arada bir çıkıyor öyle şeyler zaten :)Aslında menün iyi Ece, şu sosisten de kurtulsan daha iyi olur.
Hosbuldum fatma memnun oldum.yok kiymet biliyorum da iste bazen sinirim tavan yapiyor.ya aslinda asil mesele mutlu olmayi bilmiyoruz biz bence.daha bundan 3 yil oncesine kadar zir agliyordum isim yok ben ne yapacagim diye simdi bundan dert yaniyorum insanogluna yetmiyor iste kilomdan da belli degil mi doymuyorum bir turlu!!! :)Merhaba Funda, takımımıza hoş geldin. Gerçi sen benden daha kıdemli üyesin. Ben 34 yaşındayım. kesinlikle bünyem kaldırmıyor, sindiremiyorum atıl olmayı. İş yerinde yaşadıklarını okudum az önce, ama yine de kıymetini bil. Ben de çok yorulurdum, insanlarla uğraşmak çok yıpratırdı ama yine de o günlerimi mumla arıyorum.
Yok Ece yok. sıkıntılı olsam da çok yanlış şeyler yedim. Son 10 gündür böyle aslında. Spor da yapamadım. Yarın telafi etmem lazım.
Özlemmm, nasıl doydun arkadaşım bugün.
Fundacım normalde de böyle az mı yiyorsun. Ben de günde 3000 kaloriyi alınca herkesi az yiyor olarak görmeye başladım.
Aynen savunulacak tarafi yok ece yarina hayirlisi bakalim:)bak ne güzel yazınca görüyor insan eninde sonunda düzeltiyor :) bilyorsun zaten ama söyleyeyim akşam yine fena olmamış ama sabah çok az dengesiz ve sağlıksız
Adasim bahaneler uretip duruyoruz mu ne bana mi oyle geldi:)kendime soz geciremiyorum da senin ic sesin ve vicdanin olabilirim ne dersin:)Ben bugün menü yazmayayım kızlar. Tatlıyı kafamdan atamayınca mecburen bol bol tatlı yedim çünkü yazıma konsantre olamıyordum. Sandviç tabi bir de, bol bol. 3000 kalori bende de vardır diyip geçeyim bugün.
Funda bekliyoruz canım menü. İnan buraya yazınca insan silkelenip kendine geliyor.Ben bugün menü yazmayayım kızlar. Tatlıyı kafamdan atamayınca mecburen bol bol tatlı yedim çünkü yazıma konsantre olamıyordum. Sandviç tabi bir de, bol bol. 3000 kalori bende de vardır diyip geçeyim bugün.
Zeynep aksam bilinclimi az yiyorsun canim menun.ekmek fazla olmus sanki ama onun disinda guzel menun.Kızlar bende menümü yazayım
Sabah 6.30
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 domates
Ara 11.00
3 adet eti burçak
Öğlen 13.30
1 tabak yoğurtlu ıspanak yemeği
1 dilim ekmek
Ara 16.00
1 dilim ekmek ve 1 kk peynir
Akşam 18.30
Bol salata
1 dilim ekmek
1.5 litre su spor maakesef yok
Fundacım 3 gün abarttım ciddi artılarda çıkıyorum. O yüzden cumaya kadar akşam salatalarla geçiştireceğim. En fazla ax bir et türü ekleyebilirim. Bilinçli yapıyorum canım.Zeynep aksam bilinclimi az yiyorsun canim menun.ekmek fazla olmus sanki ama onun disinda guzel menun.
Mutluluk yolculuktur varış noktası değilHosbuldum fatma memnun oldum.yok kiymet biliyorum da iste bazen sinirim tavan yapiyor.ya aslinda asil mesele mutlu olmayi bilmiyoruz biz bence.daha bundan 3 yil oncesine kadar zir agliyordum isim yok ben ne yapacagim diye simdi bundan dert yaniyorum insanogluna yetmiyor iste kilomdan da belli degil mi doymuyorum bir turlu!!! :)
Canim normalde gun icinde kahve disinda bisey koymuyordum agzima aksam basliodum yemeye halbuki sabah ogle duzgun yiyebilsem aksam saldirmayacagim biseylere.ama yarin is yerine goturecegim daha duzgun menuler goreceksiniz bundan sonra:)
Yazmış kadar oldun zaten canım ama lütfen yazıya konsantre olurken su iç abartmadan çay bitki-meyve çayı iç leblebi ye salatalık havuç ye ama sandviç ve tatlı yeme.. Canım bu yazı işi bittiğinde canın sıkılır üzülürsün dikkat et şimdiden onun için.. Şu an tam hissetmeyebilirsin ama tut kendini yemeBen bugün menü yazmayayım kızlar. Tatlıyı kafamdan atamayınca mecburen bol bol tatlı yedim çünkü yazıma konsantre olamıyordum. Sandviç tabi bir de, bol bol. 3000 kalori bende de vardır diyip geçeyim bugün.
inşallah :)Aynen savunulacak tarafi yok ece yarina hayirlisi bakalim:)
güzel olmuş menün canım ama akşam çok az değil mi ya en azından çorba olsaydı keşke :)Kızlar bende menümü yazayım
Sabah 6.30
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 domates
Ara 11.00
3 adet eti burçak
Öğlen 13.30
1 dilim ekmek
Ara 16.00
Akşam 18.30
Bol salata
1 dilim ekmek
Bugünkü menüm
2 küçük hurma
1 dilim ekmek
Biraz peynir,5 zeytin
2,5 L su
Kizlar gelemedim bugun bir yogundu ki is yeri
sabah
1 dilim kepekli biskuvi
3 cay bardagi nescafe
ogle
1 turk kahvesi
1 armut
aksam
3 adet etimek
yazma aşkı böyle bişey bende yazın bi keresinde tam 28 saat boyunca aralıksız yazmıştım da yediğim sadece çikolata kahveydi ben bişey diyemiycem zaten takımdan çok şeyler diyen olacaktırBen bugün menü yazmayayım kızlar. Tatlıyı kafamdan atamayınca mecburen bol bol tatlı yedim çünkü yazıma konsantre olamıyordum. Sandviç tabi bir de, bol bol. 3000 kalori bende de vardır diyip geçeyim bugün.
sanırım sende ekmeksiz doyamayanlardansın ekmek çok geldi gözüme birde akşam sanki azmış gibiKızlar bende menümü yazayım
Sabah 6.30
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 domates
Ara 11.00
3 adet eti burçak
Öğlen 13.30
1 dilim ekmek
Ara 16.00
Akşam 18.30
Bol salata
1 dilim ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?