Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Seni de bekliyoruz kaynatmaya kaptanım :)
canım şu an ulaşabilir miyim bilmiyorum. Ama regl olsam bir an evvel 2. günü sorun kalmaz. Ama kırgınlığım çok oluyor diye de çok hevesli değilim sınavlarım var.. Öyle aradayım .. Sağol yardımın için. :)

Kızlar ben bir halt ettim az önce kahvaltıda tereyağ yedim şu küçük kahvaltılıklar oluyor ya onlardan 2 yudum da patatesli poğaça.. günün devamını kurtarmaya çalışıcam artık

Kızlar size danışmak istediğim bir konu var. Yazıp çıkacağım öğleden sonra yine sınavım var. ben 1 haftadır abur cubur yemiyorum. Arkadaşım dün gece dedi ki hiç olmazsa arada bizden al çok küçük miktar da olsa. Göz hakkıdır dedi. Bi de bu canı isterse göğsü şişer durumu vardır ya. Nedense bundan çok korkuyorum. Bir de regl dönemim ya göğsüm şişerse bilinçaltım can istemesine bağlayacak çok düşündüğümden biliyorum. Yani siz ne düşünüyorsunuz. Nedense ağrı çekme düşüncesi canımı sıkıyor. Aslında gece düşünürken daha çok bahane gibi geldi ama ne bileyim. Size anlatayım yorum alayım dedim hem böylece bahane ise geçer, kuruntu ise gider diye düşündüm..

Kızlar listeye göre üstümüzdekine mi altımızdakine mi bakacağız ebru yazmiştı da kafam karıştı simdi de baktım bulamadım.

günaydın hanımlar...maşallah geçmişi oku oku bitmedi

selamlar abla.. Allah kabul etsin ....
ben sahura kalkamıyorum daha dogrusu yiyemiyorum akşamdan yedim biraz...
sen çalışıyormuydun abla ?
selam güzeller herkese selamlar

selam canım.senin orucunu da Allah kabul etsin.evet çalışıyorum.laboratuvar teknisyeniyim

fıstığım sen niye bu kadar bunaldın ki.problemin içinde boğulup kalmışsın.dışardan bakınca çok zor bir durum görünmüyor.sen çalışmayı seviyorsun.anladığım kadarıyla iş anlamında da yetenekli ve değerli birisin.öncelikli olan iş gibi duruyor.erteleme bence hemen iş başvurunu yap canım.çünkü bir evde kadın mutluysa diğerleri de mutlu olur.
herkes gibi ben de kendime göre sıkıntılar yaşadım.sana çıkardığım dersi söyliyeyim; çok uzun vadeli planlar yapıp, onların sonuçları konusunda endişelenmiyorum.geleceğin ne getireceği belli değil.6 ay sonra, 1 yıl sonra ya da 3 yıl sonra ne olur bilemeyiz.bunun için şimdiden endişelenmek depresyonu getiriyor.öncelikli olan nedir buna bak canım.burada öncelikli olan çalışman.sonrası...işte sonrasına sonra bak..hepsini aynı anda düşünürsen..al sana depresyon...ye,iç,kilo al,ağla...
acil eylem planında 2. öncelik çocuk gibi duruyor.kendinbakman şartıyla demiş eşin ama bir erkeği hemen ikna edemezsin zaten.onlar biz kadar hızlı ve çözüm odaklı düşünemezler.çalışrken eve birini tutsan, hem bebişe bakar hem de evi derler toplar.çocuğuna bakılan,yemeği,ütüsü tam olan erkek sıkıntı çıkarmaz, sakin sakin tv izler :) elbette bunu şimdi söylesen kabul etmez.sana bir sır.erkeğe fikir ek canım.çok ileride düşündüğün birşeyin bir kısmını sanki önem vermiyormuşsun gibi söyle geç.ilk etapta itiraz edip söylenecektir.takışma.aradan biraz aman geçince tekrar söyle.yine itiraz edecektir.ama artık kafasında "bu kadın bunu söylüyor, yapar mı acaba, yaparsa nasıl olur" şeklinde ölçüp biçmeye başlar.sonra bir ara yeniden söyle.seslenmediğini göreceksin.ben buna fikir ekme diyorum :)
son olarak eşinle hiçbirşeyin aranıza kavga olarak girmesine izin verme canım.çocuklar gidecekler,işten emekli olacağız ama yine onlarla birarada olacağız.bir ömürlük ilişki, halledilebilecek problemlerle yıpranmamalı.çünkü şu hayatta esas olan mutluluk..sen ona baktığında mutluluk duyabiliyorsan, o sana baktığında mutluluk duyabiliyorsa..gerisi detay bence..
Allah sıkıntı duyduğun konudaki çıkış yollarını görebilmeyi nasip etsin sana inşallah.

hahhaaaaa.......kesinlikle bahane.......

Canım bence biraz da bahane böyle şeyler. Bana da çok diyorlar bir de emzirdiğim icin ama ben çok inanmıyorum yaa. Aslında kafanda bitirdiğin zaman inan hiçbirşey canın istemiyor.
Kendini tut ve zayıfladığında giyeceģin güzel kıyafetleri düşün.
Ben çok bunaldığımda alış verişe çıkıyorum ve 44 ü isteyince moralim bozuluyor yeme duygum körükleniyor. Amacım 40 beden olmak. 40 ı giydiğim an benden mutlusu olmaz. Belki 38 bile giyerim hayal işte.

Kızlar ben bir halt ettim az önce kahvaltıda tereyağ yedim şu küçük kahvaltılıklar oluyor ya onlardan 2 yudum da patatesli poğaça.. günün devamını kurtarmaya çalışıcam artık
Kuzum kocaman bir gün var önünde spor yap yediklerine dikkat et çok rahat kurtarırsın. Yeter ki devam etme.

dünkü menüm........
sahur:
1 haşlanmış yumurta
1 lavaş
kk peynir
3 zeytin
biraz maydanoz
1 kaşık reçel
çay
iftar:
yarım kase çorba
7-8 kaşık bulgur pilavı
salata
1 kase yoğurt
ara:
1 elma
ara:
1 dilim ayva
3-4 badem

1 litre su.

Adasim bahaneler uretip duruyoruz mu ne bana mi oyle geldi:)kendime soz geciremiyorum da senin ic sesin ve vicdanin olabilirim ne dersin:)

Bilmem ki adaşım, bahane mi... Aslında benim canım 15 günde 1 tatlı çekerse çeker. Yazının stresine bağladım dün ama bugün bir baktım ki regl olmuşum. Anlaşılan ondanmış. Çünkü her reglin önceki günü deli gibi tatlı ister canım. Bu da bilmem bahane mi... Bana açık açık hormonal geliyor. Çünkü hesaplamamıştım bile hangi gün olacağını, hiç aklımda değildi.

Ama gel sen benim vicdanımın sesi ol. :) Çok sevinirim.
Bugünü mümkün olduğunca çayla geçireceğim. Kalktığımdan beri anca biraz ay çekirdeği yedim, şimdi çayımı aldım yanıma. :)

Funda bekliyoruz canım menü. İnan buraya yazınca insan silkelenip kendine geliyor.

Ne yazacağımı gerçekten bilmiyorum. Ne saat var ne miktar... Kilo kilo un var yine.

Silkeleneceğim artık ya... Dün akşam yeni bir kitaba başladım. Neredeyse 2 yıl önce almıştım ama nedense sonra kötü çıkacak korkusuyla başlayamamıştım. Bir de ana karakterin ağzından anlatılmış. Öyle kitapları da sevmem, kolaya kaçmak gibi gelir bana. Ama dün şeytan dürttü, başla dedi. Akşamdan bu yana 160 sayfa okudum. Bazı inanınırlığı düşük yerleri var ama yine de gayet zevkle okuyorum. Uzun zamandır denk gelmemiştmi bu kadar ilgimi çeken bir kitaba...

Her neyse... Ben sadece çocukluğumda büyüme meraklısıydım. 21'i geçtiğim gün yaşlanma korkularım başladı. Ama kendimi bildim bileli de heyecanını koruyan insanları sevmiş ve onlar gibi olmak istemişimdir. Çocuksu demek istemiyorum çünkü sırf hareketi ve neşeyi seviyor diye insanlara çocuk damgasının yapışmasını sevmiyorum. Yaşıtlarım (mesela sizler) benden daha büyük gibi hissettiriyor bana. Ben büyümek istemiyorum. 40'ıma gelsem bile hala 20'lerdeymiş gibi davranacağım galiba... Bu yüzden çocuk kitaplarını ve genç yetişkin kitaplarını severim. Bu da bir genç yetişkin kitabı. Zaten ergenleri çok severim. Yetişkin bedenine sahiptirler ama yetişkinler kadar kirlenmemişlerdir henüz ve hayatın tüm imkanları ayaklarının altındadır.

Kahraman 16 yaşında bir kız. Tabi oldukça hareketli bir hayat, dövüşüyor, tırmanıyor vs. Benim de genç ruhum içimde harekete geçiyor onu okudukça. Az önce bir sahne okudum mesela... Kız 35 metre yüksekliğe tırmanmış, bir terslik oluyor, düşme tehlikesi yaşıyor. Arkasındaki de hemen beline sarılıp yapıştırıyor kızı olduğu yere. Bunu okurken çok iyi tabi... Ama hayal ederken bende problem çıkıyor. Benim belime kim öyle sarılabilir Allah aşkına. Yani böylesine genç ve hareketli bir kızı okudukça içimde bir şeyler kıpırdanıyor. Ben de onun gibi olmak istiyorum. Zaten tüm gün çay kararını da kitaptan sonra aldım.

Merak edenler için kitabın adı Uyumsuz, filmi de çekilmiş. Ama ben kitabı okumadan filmi izlemek istemedim, fragmanını bile izlemedim. :)

Bak yine ne çok konuştum ya... Durmuyor çenem.

Ya aslında yazarken çay içmeyi bile unutuyorum, aklıma bile gelmiyor. Sanırım reglden dolayı öyle olmuş.

yazma aşkı böyle bişey bende yazın bi keresinde tam 28 saat boyunca aralıksız yazmıştım da yediğim sadece çikolata kahveydi ben bişey diyemiycem zaten takımdan çok şeyler diyen olacaktır

28 saat mi.
Nasıl yani? O kadar çekici gelecek nasıl bir konu buldun?
Ya ben gerçekten aklımdan atamadığım için aldım. Sabah kahvaltı yaptım, çay içtim. Tatlı isteğimin aklına düştü andan 3 saat sonra bile hala istemeye devam ediyordum. Word'ün başındayken gözümün önünden kakaolar, lokumlar geçiyordu. Ben de baktım böyle olmayacak, gittim aldım. Zaten +1 olmuşum 1 günde. Amaaan ben böyle işin. Bu gidişle haftaya da liste bana kalacak.

Ececim bir anlık uygulanabilecek mucize bir formül yok bildiğim kadarıyla. Ama şöyle 2 basket topu büyüklüğünde karışık bir salata yersen onun içerdiği lifler en kısa zamanda harekete geçirecektir bağırsaklarını. Ama bol su içmeyi de unutma. Kabızlığın nedenlerinden biri de yeterli su içmemek.

O kadardan bir şey olmaz ---- henüz. :) Günü sıkı tut.

Ececim "Oran buran şişer." diye bir şey yok. Her canımız bir şey istediğinde şişecek olsaydık halimiz ne olurdu? Ha şimdi diyeceksin ki "Sonradan iner.". Valla benim canım hep bir şey istiyor ama yemediğim için hiç şiştiğim olmadı. Aksine, yediğim için şişiyorum.

Çok fena bahaneler bunlar, mantığı bile olmayan bahaneler. Bunlara inanacak hale geldiysen arada bir parça bir şey ye bari. Ama "şişmeyeyim" diye değil, "şişmelere inanmaya başlamayayım" diye ye.

Yemezsen şişmezsin, yok öyle bir şey. :)

Menün güzel canım afiyet olsun.

Kızlar listeye göre üstümüzdekine mi altımızdakine mi bakacağız ebru yazmiştı da kafam karıştı simdi de baktım bulamadım.

Akkat (76.3/76.3/0/%0) kilosu sabit
cerenberen16 (80.2/80/0.2/%0.25)
dilarasahra (86.3///%) bildirim yapmadı
Hepbera (70.2/69.6/0.6/%0.85) mezun olan üye yeniden yarışıyor hedef:60
LAydLiNe (64/64/0/%0)kilosu sabit
mavera87 (66.9/66.8/0.1/%0.15)
Ozlem (73/73/0/%0) kilosu sabit
Yazagelen (77.9/78.2/+0.3/+%0.39)

Allahım Allaım Allahım

Kızlar mahvettiniz beni, ne kadar cok gecmiş birikmiş, yuzlerce mesaj okudum, ben okurken bir yandan gecmiş artarak birikiyor.. Dünden beri okuyoeum ancak bitirebildim.. Masallah masallah nazar degmesin takımımıza.. Ne muhbbetler donmus ne sorunlar BlTılmıs, ne fikirler verilmiş... Aile ortamı gibi burası:)
Fundacım uyumsuz filmini izledim, gayet guzeldi: ) bir Ksamda 160 sayfa okumus olmana sasırmıyorum yani, heyecanlı ilerliyordur:)

Kızlar benim vize donemim basladı, bu aralar cok sık gelemeyebilirim.. Fırsat buldukca gelmeye calısıcam gabi.. Simdi parka getirdim kızımı, istnabul bugun cok guzel:) sıcacık

kız ben de unuttum

canım güzel olmuş ama su az ve spor yok
giyeriz tabi ne olmuş 40 giyen 38de giyer 36 da ayy hayali bile çok güzel inşallah
anam kısalta kısalta anca bu kadar kısaltabildim maşallah benden daha çok çene varmış :) :) regl falan farketmez. Eğer bir hafta öncede kesersen canın istese de istemiyor Gece arkadaşım cips uzattı, çikolata uzattı ama ı ıh dedim olmaz dedim. Vicdan yaptırdılar yine de almadım. bugün olurum gibi geliyor ama olmayadabilir ne regl miş anam ya..
Canım regl olacağım için anında çıkıyorum wcye o yüzden bugün pek su içemiyorum sınavımda var ya çalışmam lazım. yine de olabildiğince içiyorum ama. Şişme konusunda haklısın canım tüm söylediklerinde yemediğiimiz için değil yediğimiz için

Sende gel bacım tam olsun :) vizelerde başarılar benimde vize dönemim ama buraya uğramadan çalışamıyorum dizilere dalıyorum. İstanbul muu güzel mii yapma yaa zaten regl sıkıntım var. Para vizeler derken gidemiycem ocağa kadar.. nedense bi özlem hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…