Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım ben genel anlamda menülerini beğendim sadece ara öğünler fazla geldi.

tane dediğin paketin içinden bir tane sanırım canım, yani dilerim öyledir. Kaldı ki onlardan 1 tane yiyeceğine hele ki dore, daha iyi bir şeyler olabilirdi onun haricinde çok güzel tebrikler :)

Kızlar alıntı yapıyorum deminden beri. Alıntılamıyor. Genel anlamda cevap vereyim. Ekmeksiz doymuyorum canım ben. Bir de ekmeği çok seviyorum. Akşam da az yememin sebebi artılarda olduğum için. Zaten ikindi de peynirle ekmek yediğim için çok aç değildim. Şu an çok aç değilim. Sonralara doğru acıkmam umarım.

Mutlaka hazırla Fundacım, ben kahvaltıyı yapmayınca ya da geciktirince mutlaka gün içinde çok yiyorum.

QUOTE="Yazagelen, post: 37622550, member: 222282"]Ben bugün menü yazmayayım kızlar. Tatlıyı kafamdan atamayınca mecburen bol bol tatlı yedim çünkü yazıma konsantre olamıyordum. Sandviç tabi bir de, bol bol. 3000 kalori bende de vardır diyip geçeyim bugün. [/QUOTE] Geçme Funda, yaz arkadaşım. Yaz ki yüzleş.

Canım ben genel anlamda menülerini beğendim sadece ara öğünler fazla geldi.
ara öğünü yemem gerekiyor bu ara bi dengesizlik var şekerim düşüyor bayılma noktasına kadar geliyorum o yüzden aralarda şekerli bişeyler yemeye çalışıyorum canım yoksa ağzıma 3 tane kesme şekeri birden tıkıyorlar ve gün içinde kendimi hiç iyi hissetmiyorum ve arada yediğim küçük az şeyler ana öğünlerde saldırmamı engelliyor mesela bu gün yediğim o dore sayesinde kompostoyu tepsime bile almadım :)

tane dediğin paketin içinden bir tane sanırım canım, yani dilerim öyledir. Kaldı ki onlardan 1 tane yiyeceğine hele ki dore, daha iyi bir şeyler olabilirdi onun haricinde çok güzel tebrikler :)

kesinlikle paketin içinden 1 tane:)

ekmeğin türü ne canım onu hiç yazmamıışsın da aslında bi ara bende ekmeği çok araştırdım tam tahıllı bir dilim ekmek nerdeyse ihtiyacımız olan bir çok vitamini içeriyor hatta benim diyetisyenimin verdiği listede her öğünde 2 dilim ekmek vardı ama insan yemeyince alışıyor bende makarnaya kadar ekmekle yerdim şimdi sadece sabahları 1 dilim yiyorum ekmeği araştırınca acaba yanlış mı yapıyorum diye de düşünmedim değil hani

Afiyet olsun Zeynepcim.

Dore nedir Havva? Bugün güzel beslenmişsin. Afiyet olsun.

canım yine de bir şey eklemeye çalış bundan sonra
engelleyebiliyorsan o şekilde ve 1 taneyse çok da sorun değil o zaman

Kızlar ya ben geçen ay 5 gün erken gelen bir regl yaşamıştım, ayın 2sinde olmuştum. Regl olucam belli ama ne zaman. bulantı falan başladı, Ama kabızlığı çok yaptı bu sefer ya çıkamıyorum wcye ayağımda şişmeye başladı kırgınlıkta yapıyor ne yapacağımı şaşırdım kırgınlık daha tam bastırmadı allahtan öyle olursa nasıl çalışırım bilmiyorum şu kabızlık için ne yapayım

Evet kızlar haklısınız çok az yedim bugün.
Az yemeye alışmam lazım bu ara cok yiyorum çünkü.
2 haftadirda yerimde sayıyorum.bu hafta eksiyi görmem şart!
Spor olarak 20 dakika dans ettik şimdi,koşmuş kadar oldum..

Ben sabah açken yeşil çay içiyorum ılık. iyi geliyor.

Kizlar menum

Sabah 9,30 beyaz peynir ,cay

Ogle 13,30 tavuk gogsu bir porsiyon,1 kase yogurt

Aksam 20,00 5 cinekop az yagli,1 porsiyon salata daha sonra 1 muz

Spor 45 dk,2 lt su

canım tam buğday unu ekmeği yiğiyorum. Kızlar ben ekneği azalttığım zaman kabız oluyorumm çkl ilginç ama bu dikkatimi çekti.

Kizlar menum

Sabah 9,30 beyaz peynir ,cay

Ogle 13,30 tavuk gogsu bir porsiyon,1 kase yogurt

Aksam 20,00 5 cinekop az yagli,1 porsiyon salata daha sonra 1 muz

Spor 45 dk,2 lt su

Dilara menü harika csnı.

Günaydın beni güzel takımımın çıtır hatunları. Çok vaktim yok şöyle azıcık bir geçmişe bakayım dedim ne mümkün bitirebilmek. Maşallah ne güzel kaynatmışsınız. Hem de boş laflarla değil dolu dolu yazarak. Şimdi hazırlanıp çıkmam lazım iş için. En kısa zamanda geçmişin kalan kısmını bitiririm. Öpüyorum hepinizi.

canım kabızlık için kayısı ve ılık su dene..gerçi son zamanlarda o da bende pek işe yaramıyor.çok rahatsız olduğumda magnesia diye bir toz ilaç var onu suyla karıştırıp bir kaşık içiyorum çok rahatlatıyor..ama herzaman değil tabi,çok gerek duyarsan.ağrı fln da yapmıyor tavsiye ederim..önce kayısıyı denemen daha iyi olur tabi.

güzel menü cnm afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…