Canım ben genel anlamda menülerini beğendim sadece ara öğünler fazla geldi.menüm
kahvaltı 7:45
1 yumurta haşlanmış
1 dilim çavdar üzerine labne
ara
1 tane dore
öğlen12:30
1 kase sebze çorba
3 tane izmir köfte
2-3 çatal erişte
ara
1 tane form limonlu bisküvi
akşam 17:00
yarım balık
1 tabak yeşil mercimek
1 domates
1saat step 2-2.5 lt su içtim şimdide soda içiyorum
tane dediğin paketin içinden bir tane sanırım canım, yani dilerim öyledir. Kaldı ki onlardan 1 tane yiyeceğine hele ki dore, daha iyi bir şeyler olabilirdi onun haricinde çok güzel tebrikler :)menüm
1 yumurta haşlanmış
ara
1 tane dore
1 kase sebze çorba
3 tane izmir köfte
2-3 çatal erişte
ara
yarım balık
1 tabak yeşil mercimek
1 domates
Mutlaka hazırla Fundacım, ben kahvaltıyı yapmayınca ya da geciktirince mutlaka gün içinde çok yiyorum.Hosbuldum fatma memnun oldum.yok kiymet biliyorum da iste bazen sinirim tavan yapiyor.ya aslinda asil mesele mutlu olmayi bilmiyoruz biz bence.daha bundan 3 yil oncesine kadar zir agliyordum isim yok ben ne yapacagim diye simdi bundan dert yaniyorum insanogluna yetmiyor iste kilomdan da belli degil mi doymuyorum bir turlu!!! :)
Canim normalde gun icinde kahve disinda bisey koymuyordum agzima aksam basliodum yemeye halbuki sabah ogle duzgun yiyebilsem aksam saldirmayacagim biseylere.ama yarin is yerine goturecegim daha duzgun menuler goreceksiniz bundan sonra:)
ara öğünü yemem gerekiyor bu ara bi dengesizlik var şekerim düşüyor bayılma noktasına kadar geliyorum o yüzden aralarda şekerli bişeyler yemeye çalışıyorum canım yoksa ağzıma 3 tane kesme şekeri birden tıkıyorlar ve gün içinde kendimi hiç iyi hissetmiyorum ve arada yediğim küçük az şeyler ana öğünlerde saldırmamı engelliyor mesela bu gün yediğim o dore sayesinde kompostoyu tepsime bile almadım :)Canım ben genel anlamda menülerini beğendim sadece ara öğünler fazla geldi.
tane dediğin paketin içinden bir tane sanırım canım, yani dilerim öyledir. Kaldı ki onlardan 1 tane yiyeceğine hele ki dore, daha iyi bir şeyler olabilirdi onun haricinde çok güzel tebrikler :)
ekmeğin türü ne canım onu hiç yazmamıışsın da aslında bi ara bende ekmeği çok araştırdım tam tahıllı bir dilim ekmek nerdeyse ihtiyacımız olan bir çok vitamini içeriyor hatta benim diyetisyenimin verdiği listede her öğünde 2 dilim ekmek vardı ama insan yemeyince alışıyor bende makarnaya kadar ekmekle yerdim şimdi sadece sabahları 1 dilim yiyorum ekmeği araştırınca acaba yanlış mı yapıyorum diye de düşünmedim değil haniKızlar alıntı yapıyorum deminden beri. Alıntılamıyor. Genel anlamda cevap vereyim. Ekmeksiz doymuyorum canım ben. Bir de ekmeği çok seviyorum. Akşam da az yememin sebebi artılarda olduğum için. Zaten ikindi de peynirle ekmek yediğim için çok aç değildim. Şu an çok aç değilim. Sonralara doğru acıkmam umarım.
Afiyet olsun Zeynepcim.Kızlar bende menümü yazayım
Sabah 6.30
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 domates
Ara 11.00
3 adet eti burçak
Öğlen 13.30
1 tabak yoğurtlu ıspanak yemeği
1 dilim ekmek
Ara 16.00
1 dilim ekmek ve 1 kk peynir
Akşam 18.30
Bol salata
1 dilim ekmek
1.5 litre su spor maakesef yok
Dore nedir Havva? Bugün güzel beslenmişsin. Afiyet olsun.menüm
1 yumurta haşlanmış
ara
1 tane dore
1 kase sebze çorba
3 tane izmir köfte
2-3 çatal erişte
ara
yarım balık
1 tabak yeşil mercimek
1 domates
canım yine de bir şey eklemeye çalış bundan sonraKızlar alıntı yapıyorum deminden beri. Alıntılamıyor. Genel anlamda cevap vereyim. Ekmeksiz doymuyorum canım ben. Bir de ekmeği çok seviyorum. Akşam da az yememin sebebi artılarda olduğum için. Zaten ikindi de peynirle ekmek yediğim için çok aç değildim. Şu an çok aç değilim. Sonralara doğru acıkmam umarım.
engelleyebiliyorsan o şekilde ve 1 taneyse çok da sorun değil o zamanara öğünü yemem gerekiyor bu ara bi dengesizlik var şekerim düşüyor bayılma noktasına kadar geliyorum o yüzden aralarda şekerli bişeyler yemeye çalışıyorum canım yoksa ağzıma 3 tane kesme şekeri birden tıkıyorlar ve gün içinde kendimi hiç iyi hissetmiyorum ve arada yediğim küçük az şeyler ana öğünlerde saldırmamı engelliyor mesela bu gün yediğim o dore sayesinde kompostoyu tepsime bile almadım :)
kesinlikle paketin içinden 1 tane:)
küçük 1 lira boyutunda çikolatalı bi bisküviAfiyet olsun Zeynepcim.
Dore nedir Havva? Bugün güzel beslenmişsin. Afiyet olsun.
1 liradan biraz daha büyük gibi sanki ya :) bak şimdi merak ettim yarın arkadaşıma söyliyimde gidip baksınküçük 1 lira boyutunda çikolatalı bi bisküvi
Ben sabah açken yeşil çay içiyorum ılık. iyi geliyor.Kızlar ya ben geçen ay 5 gün erken gelen bir regl yaşamıştım, ayın 2sinde olmuştum. Regl olucam belli ama ne zaman. bulantı falan başladı, Ama kabızlığı çok yaptı bu sefer ya çıkamıyorum wcyeayağımda şişmeye başladı kırgınlıkta yapıyor ne yapacağımı şaşırdım kırgınlık daha tam bastırmadı allahtan öyle olursa nasıl çalışırım bilmiyorum şu kabızlık için ne yapayım
Mutluluk yolculuktur varış noktası değildüşündüğümü kısaca yazayım dedim ders çalışıyorum
Yazmış kadar oldun zaten canım ama lütfen yazıya konsantre olurken su iç abartmadan çay bitki-meyve çayı iç leblebi ye salatalık havuç ye ama sandviç ve tatlı yeme.. Canım bu yazı işi bittiğinde canın sıkılır üzülürsün dikkat et şimdiden onun için.. Şu an tam hissetmeyebilirsin ama tut kendini yeme
inşallah :)
güzel olmuş menün canım ama akşam çok az değil mi ya en azından çorba olsaydı keşke :)
sonu hiç beklemediğin anda biten romanlar gibi bişeyler yemiştir yemek sıcak bi çorba beklerken menünün sonu geldi şok diyet mi uyguluyorsun canım:s
özlemin menüsü gibi olmuş insan yemek salata en azından yoğurt beklerken menü tak diye bitiyor bi eksik olmuş
yazma aşkı böyle bişey bende yazın bi keresinde tam 28 saat boyunca aralıksız yazmıştım da yediğim sadece çikolata kahveydi ben bişey diyemiycem zaten takımdan çok şeyler diyen olacaktır
sanırım sende ekmeksiz doyamayanlardansın ekmek çok geldi gözüme birde akşam sanki azmış gibi
ara öğünü yemem gerekiyor bu ara bi dengesizlik var şekerim düşüyor bayılma noktasına kadar geliyorum o yüzden aralarda şekerli bişeyler yemeye çalışıyorum canım yoksa ağzıma 3 tane kesme şekeri birden tıkıyorlar ve gün içinde kendimi hiç iyi hissetmiyorum ve arada yediğim küçük az şeyler ana öğünlerde saldırmamı engelliyor mesela bu gün yediğim o dore sayesinde kompostoyu tepsime bile almadım :)
kesinlikle paketin içinden 1 tane:)
ekmeğin türü ne canım onu hiç yazmamıışsın da aslında bi ara bende ekmeği çok araştırdım tam tahıllı bir dilim ekmek nerdeyse ihtiyacımız olan bir çok vitamini içeriyor hatta benim diyetisyenimin verdiği listede her öğünde 2 dilim ekmek vardı ama insan yemeyince alışıyor bende makarnaya kadar ekmekle yerdim şimdi sadece sabahları 1 dilim yiyorum ekmeği araştırınca acaba yanlış mı yapıyorum diye de düşünmedim değil hani
Kizlar menum
Sabah 9,30 beyaz peynir ,cay
Ogle 13,30 tavuk gogsu bir porsiyon,1 kase yogurt
Aksam 20,00 5 cinekop az yagli,1 porsiyon salata daha sonra 1 muz
Spor 45 dk,2 lt su
Kızlar ya ben geçen ay 5 gün erken gelen bir regl yaşamıştım, ayın 2sinde olmuştum. Regl olucam belli ama ne zaman. bulantı falan başladı, Ama kabızlığı çok yaptı bu sefer ya çıkamıyorum wcyeayağımda şişmeye başladı kırgınlıkta yapıyor ne yapacağımı şaşırdım kırgınlık daha tam bastırmadı allahtan öyle olursa nasıl çalışırım bilmiyorum şu kabızlık için ne yapayım
Kızlar bende menümü yazayım
Sabah 6.30
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 domates
Ara 11.00
3 adet eti burçak
Öğlen 13.30
1 tabak yoğurtlu ıspanak yemeği
1 dilim ekmek
Ara 16.00
1 dilim ekmek ve 1 kk peynir
Akşam 18.30
Bol salata
1 dilim ekmek
1.5 litre su spor maakesef yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?