Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar habere bakın :)

Şişmanlık nedeniyle evlikleri sona eren Bihter Cihay ve Vahdet Altun, toplantıda yaşadıklarını anlattı.

Çift 3 yıl önce evlendiklerini obezite nedeniyle bir süre sonra yaşamlarının kabusa dönüştüğünü, sürekli kilo alınca boşanmaya karar verdiklerini söyledi. Bihter Ciha, evliliklerine ilişkin, "İki büyük boy pizzayı yedikten sonra son dilim için kavga ediyorduk" derken çözümü boşanmada bulduklarını söyledi. Boşandıklarında kendisinin 115, eşinin de 168 kilo olduğunu anlatan Cihay, 60 kiloya düştüğünü belirterek şöyle devam etti, "10 ay önce birbirimizden habersiz ameliyat olduk. Kilo verdikten sonra karşılaşınca da yeniden evlenmeye karar verdik. Burada pasta kestik. Ancak düğünümde tekrar gelinlik giyeceğim."

70 kilo verdi

168 kilodan 98 kiloya inen Vahdet Altun da, ameliyat sayesinde yeniden evlendiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Yeniden doğmuş gibiyim. Artık, açlık hissi kalmadı. Biraz daha kilo vermek istiyorum" dedi. Toplantıda getirilen pastadaki mumu üfleyen çift, birbirlerine pasta yedirirken, doktora "Yiyebilir miyiz?" diye sorarak, espri yaptı

Kime obez denir?

Vücut kitle endeksine göre; vücut kitle endeksi 30’un üzerindeyse kişiyi biz obez, 40’ın üzerindekilerin morbit obez, 50’yi geçtiğindeyse süper obez olarak kabul ediliyor.

AlınTıdır...

ben bi ara 90 kiloydum ve 48 beden giyiyordum canım.diyet sonrasında 62 olmuştum ve 38 beden giymeye başlamıştım.bu harika bir duygu.başaran birçok kişi var.hayal falan değil.doğum kilosu daha hızlı verilir.gör bak sen de buralarda başarı hikayeni yazacaksın

funda uyumsuzun filmini izledim.gerçekten çok sürükleyiciydi.güzel kitap seçmişsin

Gülnihalcim inşallah canım. 93 kilo ile 48
Bedendim. Şimdi 80 le 44 beden biraz dar geliyor ama oluyor.
Ne kadar güzel 62 kilo. Gözlerimin önünde canlandırdım kendimi de süper. Evlenirken ki kilomdu.
Buraya kadar çok güzel geldim 7 li rakamları bu hafta görmeyi umuyordumbu hafta da 3 gün resmen cozuttum. 3 gün yedim +1 im ya bu nasıl bir haksızlık. Bir hafta uğraşıyorsun 500 gr gidiyor. 3 gün yiyince 1 kilo geliyor. Ama bu sefer bırakmıyacağım insanların 13 kg a verdiği tepkileri bir 10 kilo daha verince çok merak ediyorum. Şu anda bile herkes çok güzel olmuşun diyorlar o zaman ağızları açık kalacak.

ay valla okuyunca çok gaza geldim :) dilerim hayallerimiz bir an evvel gerçekleşir :)

Bahane bahaneeee
Kızlar listeye göre üstümüzdekine mi altımızdakine mi bakacağız ebru yazmiştı da kafam karıştı simdi de baktım bulamadım.
Bir üstümüzdekine cnm:)
Fundaaaa sen bana bakacaksin cnm..
ay valla okuyunca çok gaza geldim :) dilerim hayallerimiz bir an evvel gerçekleşir :)
Inşallah inşallah

öncesi sonrası fotoğraflarım var.istersen bakabilirsin.moral olur.haa bir de bu 3 gün yedim bir kilo aldım sorunu var.o kilo değil canım.yediklerinin birazı midende birazı barsaklarda..2 gün dikkat etsen hemen gider.takma kafana.asıl o bir hafta uğraşıp verdiğin 500 gr gerçek..
13 kilo..çok iyi vermişsin.

Gelelim kuru fasulyenin faydalarına. Ece' cim kaptan sende gel demişsin. Ben de diyorum ki kırıtarak ben hep burdayım zaten çocuklar

İş yerindeyim. Sürekli hastalarla uğraşıyorum arada da geçmişi okumaya çalışıyorum. Bütün geçmişi okudum ama tek tek alıntı yapamadım. Aklımda kalanları yazıyorum.

Yazagelen Funda' cım bu aralar tehlikeli durumlardasın. Hem yazıyorsun hem diyet. Birinden biri kaçıyor mutlaka. Dengeyi sağlayıp ikisini de ihmal etme. Bu arada bende şuan 32 yaşındayım ama sorsan 18 imde hissediyorum kendimi. Sanırım hepte öyle hissedeceğim.

Zeynep' cim hayal değil canım 38 beden. Ben 85 kiloyla başladım ve en son bir tane pantolon almıştım 44 beden di. Şuan 38 giyiyorum ve hedefim 36 altı. Seninde başaracağına inanıyorum. Sadece bırakma kendini. Hedefine ulaştığın zaman dünyanın en mutlu insanı sen oluyorsun.

Tuba cım derslerini ihmal etme ama her gün mutlaka menü yaz. Menü yazmazsan olmaz. Artık menü takibi yapıyoruz. Mutlaka yazılmalı. Hatta menü listesi için bir gönüllü istiyorum. Kim takip eder?

Nihal' cim seni de tebrik ediyorum harika kilo vermişsin ama koruyamamışsın. İnşallah bu kez hedefe ulaştığında kilon kalıcı olur. Biliyorsun ki korumak vermekten de zor.

Fatma' cım çocuk için sanırım yaşını dert ediyorsun. Bence dertlenme artık 40 ın üstende de doğum yapan bir sürü insan var. Ama daha önceden de söylediğim gibi çocuk konusunu daha detaylı düşün. Önemli olan senin yeniden hazır olup olmaman. Arada yaş farkı olunca çok zor oluyor. Ben zorlandım.

Ayrıcı genel bir konu var. Menülerin hepsini okudum. Bütün menüler sorunlu. Çok az yemekle zayıflamazsınız bunu sakın unutmayın. Düzenli ve dengeli beslenmezseniz eğer kilo veremezsiniz. Verseniz bile diyeti bıraktıktan sonra verdiğinizden de fazlasını alırsınız. Özlem, Zeynep ve Funda'lar menüleriniz olmamış. Fatma' nın menü çok kaçmış. Ece seninkini de çok beğenmedim. Bol karbonhidratlı olmuş. Sadece Dilara' nın ve Nihal' in menüler güzel. Bu hafta sanırım yine sonucumuz çok iyi olmayacak ama paylaşım açısından kendimizi toparladığımızı düşünüyorum. Lütfen herkes boşta kalan bütün vaktini takımla geçirsin. Paylaşımımız düştüğü an direkt dağılıyoruz ve toparlanmamız çok zor oluyor. Bunu herkes farkettmiştir. Bu nedenle bol bol takımla ilgilenin lütfen. Kaçırdığım mevzular olabilir. Hatırlatın lütfen.

Haaa birde kabızlığa en iyi çözüm sabah aç karnına ve ayaktayken içinlen bir bardak su. Lütfen her gün deneyin. Kesin çözüm. Ama mutlaka ayakta için suyu.

slm kızlar
iş yerindeki ağ sistemimizde bir sorun var dün akşam telefonla bugunde bu saate kadar aralıksız bu işle muhattabım gece geç yatınca sabah yüzümü bile iş yerinde yıkadım Allahtan üzerimi evde giyebildim:)servise son saniye yetiştim ve dünden hazırladığım erzak cantamı alamadım anlayacagınız bugun de aç kaldım

Aç kalman kötü olmuş Funda' cım yaaaa. İnşallah sorun halledilmiştir. Sizin işin kötü tarafıda eve iş götürmek sanırım. Allaha şükür öyle bir derdim yok. İş işte kalıyor. Yoksa çok zor çokk...

Ben de diyorum "Nerelerde bu Tuba?"
Bugünlük kelime hedefimi doldurdum, tüm günümü kitaba ayıracağım. Biterse filmini de izlerim artık.
Başarılar sınavlarında. :)

Ya ben yemiyorum işte abur cubur. Olay orda. Normalde de yemiyorum. Anca ayda bir gün bira içersem yanına cips alırsam alırım. Onun dışında tatlıyı sevmiyorum da.... Dün de sevmeden yedim. Ufaktan bir arıza var galiba ben de.

Sen iyi yapmışsın ama. Özellikle uzatıyorlar önüne onları, kilo vermeni istemiyorlarki bütün yakışıklılar onlara kalsın.
Sakın yeme onların uzattıklarını.

funda uyumsuzun filmini izledim.gerçekten çok sürükleyiciydi.güzel kitap seçmişsin

Bir arkadaşım fragmanı atmıştı. Ama nedense daha başında içime doğdu bendeki kitap olduğu. Fragmanı kapatıp konusuna baktım aynı. Daha da izlemedim. Allahtan gördüğüm oyuncuları da tamamen unuttum, şimdi aklımda canlanana karakterlerle ilerliyor hikaye. İnşallah film bu yüzden bana dezavantaj olmaz.

İzleyince ben de yazarım fikrimi buraya.

Fundaaaa sen bana bakacaksin cnm..

Ben sana sadece bakmak değil, kısmetse sana kafa tutmak istiyorum Özlemcim. Valla bak, sabahtan beri 4-5 kupa çay, iki dilim de ekmek yedim. Başka bir şey yok.

Ağzıma geleni esirgemem ama ona göre. Gerçi senin menüler iyi oluyordu ama göreceğiz.

Otururkenki foto fenaymış. Neyseki geçmiş o günler.
Bu arada fotodaki cipsli oğlan senin mi? Böylesine benzeyen başka anne-oğul görmedim ben. Tabi seninse... ki herhalde öyledir. Yaşı çok genç duruyor ama bacaklar tombul. Aman dikkat, azıcık dır dır et, almasın o da kilo.

Kaçmaz ya, niye kaçsın. Yapabilmeliyim bence. Birkaç gün mide küçültme açlığı yaşayayım da, sonrası rahat olur. :)
Yazı yazarken tek aradığım şey çay. O da kafeinden dolayı çayı büyülü bir iksir olarak gördüğüm için. :) Atıştırma huyum yok o konuda.

Ya hep öyle derler değil mi? Ama bence herkesin ağzında olsa da gerçekten genç ruhlu insan sayısı az. Ne mutlu sana o zaman! Bak be ruh olarak senden daha yaşlıyım, 18 değil, 21'im.

Hahaha, "Fundalar" olduk.
Kaptancım senin de menüleri alalım lütfen.

Bu aralar oldukça toparlandık. Funda'nın gelmesi iyi geldi bize, sağolsun. :) Bir muhabbet tutturduk öyle devam etti. E

Tesekkur ettim adasim.sizin masallahiniz var vallahi samimi bir ortam yakalamissiniz katkim oluyorsa ne mutlu:)

Benim menümde geliyor canım merak etme sen bomba gibi olacak. Dünkü çok kötüydü. Hatta dur hatırladığım kadarıyla yazayım. Sabah bir tane peynirli poğaça, öğle 1 kepçe çorba, 1 orta boy muz, 1 tane köfte iki kuşbaşı parça tavuk ve birazcık salata, akşam 1,5 lavaş arası beyaz peynir 1 servis kaşığı zeytinyağlı barbunya, iki tatlı kaşığı çikolata, yaklaşık 2-3 dilim beyaz ekmek. Gördüğün üzere dehşetengiz kötü bir menü. Bunları da buraya sırf utanabilmek için yazdım. Yoksa alıp başımı gidiyorum. Ama bugün ki menüm çok güzel oldu şükür. Akşam yemeğimi hazırlıyorum yedikten sonra yazacağım inşallah. Bu arada bu gün uzun zamandan sonra ilk defa yeşil çay içtim. Çok iyi geldi.

Paylaşım işini toparladık ta muhabbette sen eksiksin. Sende olsan uçarız gibi geliyor.

sorun daha bitmedi ama saldim cayira aman yaaa napim elimden gelen bu.aslinda acikmadim migde kucultme operasyonu oldu bu hafta benim icin diyete hazirlik:)iyi odem attim ama ara verip birden boyle kesince vucut sok oldu.su duraklama zimbirtisina gelmeden diyetisyenin yazdigi protein diyetini uygulayacagim sporla destekleyip yarisirken en dusuk 89 gordum ilk hedefim bi an once onu yakalamak kocayla beraber yapnca diyet isi baya zevkli aslinda:)sizi ve seni anlatmama gerek yok full motivasyon iyi ki varsin ebrum:)

Sende iyi ki varsın kuzum. Eşinle birlikte yapmanız daha da güzel. Eminim en kısa zamanda istediğiniz kiloya inersiniz.

Menü

07:30 1 tane haşlanmış yumurta

12:00 1 kepçe çorba
1 tabak Yoğurtlu Kıymalı ıspanak

18:15 1 tane haşlanmış yumurta
1.5 kk beyaz peynir
10 tane zeytin
suyu saymadim 2 lt olur yatmadan 2 fincan sade şekersiz Nescafe 1 fincan yeşil çay

tebrik ediyorum vurabileceğin en iyi yerden vurmuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…