- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
Kolay gelsin valla :)Zeynepcim evet dediğim gibi sınavlarım baslıyor, cok yogun bu ara, hem vizeler hem formasyon, hem ev.. Hem cocuklar hem koca:)
Canım bence biraz da bahane böyle şeyler. Bana da çok diyorlar bir de emzirdiğim icin ama ben çok inanmıyorum yaa. Aslında kafanda bitirdiğin zaman inan hiçbirşey canın istemiyor.
Kendini tut ve zayıfladığında giyeceģin güzel kıyafetleri düşün.
Ben çok bunaldığımda alış verişe çıkıyorum ve 44 ü isteyince moralim bozuluyor yeme duygum körükleniyor. Amacım 40 beden olmak. 40 ı giydiğim an benden mutlusu olmaz. Belki 38 bile giyerim hayal işte.
Gülnihalcim inşallah canım. 93 kilo ile 48ben bi ara 90 kiloydum ve 48 beden giyiyordum canım.diyet sonrasında 62 olmuştum ve 38 beden giymeye başlamıştım.bu harika bir duygu.başaran birçok kişi var.hayal falan değil.doğum kilosu daha hızlı verilir.gör bak sen de buralarda başarı hikayeni yazacaksın
ay valla okuyunca çok gaza geldim :) dilerim hayallerimiz bir an evvel gerçekleşir :)Gülnihalcim inşallah canım. 93 kilo ile 48
Bedendim. Şimdi 80 le 44 beden biraz dar geliyor ama oluyor.
Ne kadar güzel 62 kilo. Gözlerimin önünde canlandırdım kendimi de süper. Evlenirken ki kilomdu.
Buraya kadar çok güzel geldim 7 li rakamları bu hafta görmeyi umuyordumbu hafta da 3 gün resmen cozuttum. 3 gün yedim +1 im ya bu nasıl bir haksızlık. Bir hafta uğraşıyorsun 500 gr gidiyor. 3 gün yiyince 1 kilo geliyor. Ama bu sefer bırakmıyacağım insanların 13 kg a verdiği tepkileri bir 10 kilo daha verince çok merak ediyorum. Şu anda bile herkes çok güzel olmuşun diyorlar o zaman ağızları açık kalacak.
Bahane bahaneeeeKızlar size danışmak istediğim bir konu var. Yazıp çıkacağım öğleden sonra yine sınavım var. ben 1 haftadır abur cubur yemiyorum. Arkadaşım dün gece dedi ki hiç olmazsa arada bizden al çok küçük miktar da olsa. Göz hakkıdır dedi. Bi de bu canı isterse göğsü şişer durumu vardır ya. Nedense bundan çok korkuyorum. Bir de regl dönemim ya göğsüm şişerse bilinçaltım can istemesine bağlayacak çok düşündüğümden biliyorum. Yani siz ne düşünüyorsunuz. Nedense ağrı çekme düşüncesi canımı sıkıyor. Aslında gece düşünürken daha çok bahane gibi geldi ama ne bileyim. Size anlatayım yorum alayım dedim hem böylece bahane ise geçer, kuruntu ise gider diye düşündüm..
Bir üstümüzdekine cnm:)Kızlar listeye göre üstümüzdekine mi altımızdakine mi bakacağız ebru yazmiştı da kafam karıştı simdi de baktım bulamadım.
Inşallah inşallahay valla okuyunca çok gaza geldim :) dilerim hayallerimiz bir an evvel gerçekleşir :)
Gülnihalcim inşallah canım. 93 kilo ile 48
Bedendim. Şimdi 80 le 44 beden biraz dar geliyor ama oluyor.
Ne kadar güzel 62 kilo. Gözlerimin önünde canlandırdım kendimi de süper. Evlenirken ki kilomdu.
Buraya kadar çok güzel geldim 7 li rakamları bu hafta görmeyi umuyordumbu hafta da 3 gün resmen cozuttum. 3 gün yedim +1 im ya bu nasıl bir haksızlık. Bir hafta uğraşıyorsun 500 gr gidiyor. 3 gün yiyince 1 kilo geliyor. Ama bu sefer bırakmıyacağım insanların 13 kg a verdiği tepkileri bir 10 kilo daha verince çok merak ediyorum. Şu anda bile herkes çok güzel olmuşun diyorlar o zaman ağızları açık kalacak.
slm kızlar
iş yerindeki ağ sistemimizde bir sorun var dün akşam telefonla bugunde bu saate kadar aralıksız bu işle muhattabım gece geç yatınca sabah yüzümü bile iş yerinde yıkadım Allahtan üzerimi evde giyebildim:)servise son saniye yetiştim ve dünden hazırladığım erzak cantamı alamadım anlayacagınız bugun de aç kaldım
Allahım Allaım Allahım
Kızlar mahvettiniz beni, ne kadar cok gecmiş birikmiş, yuzlerce mesaj okudum, ben okurken bir yandan gecmiş artarak birikiyor.. Dünden beri okuyoeum ancak bitirebildim.. Masallah masallah nazar degmesin takımımıza.. Ne muhbbetler donmus ne sorunlar BlTılmıs, ne fikirler verilmiş... Aile ortamı gibi burası:)
Fundacım uyumsuz filmini izledim, gayet guzeldi: ) bir Ksamda 160 sayfa okumus olmana sasırmıyorum yani, heyecanlı ilerliyordur:)
Kızlar benim vize donemim basladı, bu aralar cok sık gelemeyebilirim.. Fırsat buldukca gelmeye calısıcam gabi.. Simdi parka getirdim kızımı, istnabul bugun cok guzel:) sıcacık
anam kısalta kısalta anca bu kadar kısaltabildimmaşallah benden daha çok çene varmış :) :) regl falan farketmez. Eğer bir hafta öncede kesersen canın istese de istemiyor Gece arkadaşım cips uzattı, çikolata uzattı ama ı ıh dedim olmaz dedim. Vicdan yaptırdılar yine de almadım. bugün olurum gibi geliyor ama olmayadabilir ne regl miş anam ya..
Canım regl olacağım için anında çıkıyorum wcye o yüzden bugün pek su içemiyorum sınavımda var ya çalışmam lazım. yine de olabildiğince içiyorum ama. Şişme konusunda haklısın canım tüm söylediklerinde yemediğiimiz için değil yediğimiz için
funda uyumsuzun filmini izledim.gerçekten çok sürükleyiciydi.güzel kitap seçmişsin
Fundaaaa sen bana bakacaksin cnm..
öncesi sonrası fotoğraflarım var.istersen bakabilirsin.moral olur.haa bir de bu 3 gün yedim bir kilo aldım sorunu var.o kilo değil canım.yediklerinin birazı midende birazı barsaklarda..2 gün dikkat etsen hemen gider.takma kafana.asıl o bir hafta uğraşıp verdiğin 500 gr gerçek..
13 kilo..çok iyi vermişsin.
Yazagelen Funda' cım bu aralar tehlikeli durumlardasın. Hem yazıyorsun hem diyet. Birinden biri kaçıyor mutlaka. Dengeyi sağlayıp ikisini de ihmal etme. Bu arada bende şuan 32 yaşındayım ama sorsan 18 imde hissediyorum kendimi. Sanırım hepte öyle hissedeceğim.
Ayrıcı genel bir konu var. Menülerin hepsini okudum. Bütün menüler sorunlu. Çok az yemekle zayıflamazsınız bunu sakın unutmayın. Düzenli ve dengeli beslenmezseniz eğer kilo veremezsiniz. Verseniz bile diyeti bıraktıktan sonra verdiğinizden de fazlasını alırsınız. Özlem, Zeynep ve Funda'lar menüleriniz olmamış. Fatma' nın menü çok kaçmış. Ece seninkini de çok beğenmedim. Bol karbonhidratlı olmuş. Sadece Dilara' nın ve Nihal' in menüler güzel. Bu hafta sanırım yine sonucumuz çok iyi olmayacak ama paylaşım açısından kendimizi toparladığımızı düşünüyorum. Lütfen herkes boşta kalan bütün vaktini takımla geçirsin. Paylaşımımız düştüğü an direkt dağılıyoruz ve toparlanmamız çok zor oluyor. Bunu herkes farkettmiştir. Bu nedenle bol bol takımla ilgilenin lütfen. Kaçırdığım mevzular olabilir. Hatırlatın lütfen.
Haaa birde kabızlığa en iyi çözüm sabah aç karnına ve ayaktayken içinlen bir bardak su. Lütfen her gün deneyin. Kesin çözüm. Ama mutlaka ayakta için suyu.
slm kızlar
iş yerindeki ağ sistemimizde bir sorun var dün akşam telefonla bugunde bu saate kadar aralıksız bu işle muhattabım gece geç yatınca sabah yüzümü bile iş yerinde yıkadım Allahtan üzerimi evde giyebildim:)servise son saniye yetiştim ve dünden hazırladığım erzak cantamı alamadım anlayacagınız bugun de aç kaldım
Ben de diyorum "Nerelerde bu Tuba?"
Bugünlük kelime hedefimi doldurdum, tüm günümü kitaba ayıracağım. Biterse filmini de izlerim artık.
Başarılar sınavlarında. :)
Ya ben yemiyorum işte abur cubur.Olay orda. Normalde de yemiyorum. Anca ayda bir gün bira içersem yanına cips alırsam alırım. Onun dışında tatlıyı sevmiyorum da.... Dün de sevmeden yedim. Ufaktan bir arıza var galiba ben de.
Sen iyi yapmışsın ama. Özellikle uzatıyorlar önüne onları, kilo vermeni istemiyorlarki bütün yakışıklılar onlara kalsın.
Sakın yeme onların uzattıklarını.
Bir arkadaşım fragmanı atmıştı. Ama nedense daha başında içime doğdu bendeki kitap olduğu.Fragmanı kapatıp konusuna baktım aynı. Daha da izlemedim. Allahtan gördüğüm oyuncuları da tamamen unuttum, şimdi aklımda canlanana karakterlerle ilerliyor hikaye. İnşallah film bu yüzden bana dezavantaj olmaz.
İzleyince ben de yazarım fikrimi buraya.
Ben sana sadece bakmak değil, kısmetse sana kafa tutmak istiyorum Özlemcim.Valla bak, sabahtan beri 4-5 kupa çay, iki dilim de ekmek yedim. Başka bir şey yok.
Ağzıma geleni esirgemem ama ona göre.Gerçi senin menüler iyi oluyordu ama göreceğiz.
Otururkenki foto fenaymış. Neyseki geçmiş o günler.
Bu arada fotodaki cipsli oğlan senin mi? Böylesine benzeyen başka anne-oğul görmedim ben. Tabi seninse... ki herhalde öyledir.Yaşı çok genç duruyor ama bacaklar tombul. Aman dikkat, azıcık dır dır et, almasın o da kilo.
Kaçmaz ya, niye kaçsın. Yapabilmeliyim bence.Birkaç gün mide küçültme açlığı yaşayayım da, sonrası rahat olur. :)
Yazı yazarken tek aradığım şey çay. O da kafeinden dolayı çayı büyülü bir iksir olarak gördüğüm için. :) Atıştırma huyum yok o konuda.
Ya hep öyle derler değil mi? Ama bence herkesin ağzında olsa da gerçekten genç ruhlu insan sayısı az. Ne mutlu sana o zaman! Bak be ruh olarak senden daha yaşlıyım, 18 değil, 21'im.
Hahaha, "Fundalar" olduk.
Kaptancım senin de menüleri alalım lütfen.
Bu aralar oldukça toparlandık.Funda'nın gelmesi iyi geldi bize, sağolsun. :) Bir muhabbet tutturduk öyle devam etti. E
sorun daha bitmedi ama saldim cayira aman yaaa napim elimden gelen bu.aslinda acikmadim migde kucultme operasyonu oldu bu hafta benim icin diyete hazirlik:)iyi odem attim ama ara verip birden boyle kesince vucut sok oldu.su duraklama zimbirtisina gelmeden diyetisyenin yazdigi protein diyetini uygulayacagim sporla destekleyip yarisirken en dusuk 89 gordum ilk hedefim bi an once onu yakalamak kocayla beraber yapnca diyet isi baya zevkli aslinda:)sizi ve seni anlatmama gerek yok full motivasyon iyi ki varsin ebrum:)Aç kalman kötü olmuş Funda' cım yaaaa. İnşallah sorun halledilmiştir. Sizin işin kötü tarafıda eve iş götürmek sanırım. Allaha şükür öyle bir derdim yok. İş işte kalıyor. Yoksa çok zor çokk...
Sende iyi ki varsın kuzum. Eşinle birlikte yapmanız daha da güzel. Eminim en kısa zamanda istediğiniz kiloya inersiniz.sorun daha bitmedi ama saldim cayira aman yaaa napim elimden gelen bu.aslinda acikmadim migde kucultme operasyonu oldu bu hafta benim icin diyete hazirlik:)iyi odem attim ama ara verip birden boyle kesince vucut sok oldu.su duraklama zimbirtisina gelmeden diyetisyenin yazdigi protein diyetini uygulayacagim sporla destekleyip yarisirken en dusuk 89 gordum ilk hedefim bi an once onu yakalamak kocayla beraber yapnca diyet isi baya zevkli aslinda:)sizi ve seni anlatmama gerek yok full motivasyon iyi ki varsin ebrum:)
tebrik ediyorum vurabileceğin en iyi yerden vurmuşsunYa ben yemiyorum işte abur cubur.Olay orda. Normalde de yemiyorum. Anca ayda bir gün bira içersem yanına cips alırsam alırım. Onun dışında tatlıyı sevmiyorum da.... Dün de sevmeden yedim. Ufaktan bir arıza var galiba ben de.
Sen iyi yapmışsın ama. Özellikle uzatıyorlar önüne onları, kilo vermeni istemiyorlarki bütün yakışıklılar onlara kalsın.
Sakın yeme onların uzattıklarını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?