- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
Ara öğün hiç yok canım .. oldukça da zaman girmiş.. Akşam hoşuma gitmedi pek ya :) En azından bir çorba bir salata olmalı diye düşünüyorum genelde :)Menü
07:30 1 tane haşlanmış yumurta
12:00 1 kepçe çorba
1 tabak Yoğurtlu Kıymalı ıspanak
18:15 1 tane haşlanmış yumurta
1.5 kk beyaz peynir
10 tane zeytin
suyu saymadim 2 lt olur yatmadan 2 fincan sade şekersiz Nescafe 1 fincan yeşil çay
Akşamı bilerek protein yaptım zeytin olmasa daha iyi olurdu. Uzun zamandır ara öğün yapmıyorum ama haklısın olsa iyi olurdu. Excel de bir liste yapıp menü yazanlara bir tik atacağız onun takibini yapacak birini arıyorumAra öğün hiç yok canım .. oldukça da zaman girmiş.. Akşam hoşuma gitmedi pek ya :) En azından bir çorba bir salata olmalı diye düşünüyorum genelde :)
Canım menü listelerini kontrol demişsin o nasıl olacak ben yardımcı olabilirim
Tamam canım uygunsa senin için de bendeAkşamı bilerek protein yaptım zeytin olmasa daha iyi olurdu. Uzun zamandır ara öğün yapmıyorum ama haklısın olsa iyi olurdu. Excel de bir liste yapıp menü yazanlara bir tik atacağız onun takibini yapacak birini arıyorum
Ben geldiim :)
09,30: kahvaltılıklardan tereyağ, 2,5 dl kepekli ekmek, 5 zeytin, 3er dl domates salatalık
11,30: 10 leblebi
13,30: yr kase tarhana çorba, 1 mandalina
16,30: yr kase mantar çorbası, 3 köfte, 2 dl domates, 1 dl ekmek
20,00: limonlu soda
100 dk yürüyüş, 1,5 lt su..
Canım çok çekti canım yaMenü çok güzel akşamın çok erken olmuş birde sodan limonlu değilde sade olsaydı daha iyi olurdu yürüyüş çok fazla hepsi tempolu muydu? Su az olmuş ama sana göre mükemmel.
Canım çok çekti canım yaMenü çok güzel akşamın çok erken olmuş birde sodan limonlu değilde sade olsaydı daha iyi olurdu yürüyüş çok fazla hepsi tempolu muydu? Su az olmuş ama sana göre mükemmel.
tam araştırılacak konu :) eğer işe yararsa düşünülürKızlar ders arası verdim gecmiş okudum yine, oğlenden beri 3 sayfa birikmiş, iyi gidiyorsunuz:)
Ara ogun konusulmus, ben bu konuda en az 5 saat bogazımızdan su-sekersiz cay dısında birsey gecmemesi gerektiğini düşünüyorum, karatayın bu gorusu bana cok mantıklı geliyor, leptin yani yag yakmaya yarayan hormon 4-5 saat sonra salgılanıyor, o arada birsey yiyince leptin bozuluyor.. Ay bir sure bu konuya dikkat edince, insan leptini bozmaya kıyamıyor, leptinim bozulmasın, yatayım da leptin salgılayım (en cok gece 2-5 Rası salgılanıyormus) .. Öyle yani leptini bebek gibi korumaya baslıyor insan:)
Menün sporun ve suyun harika canım. Tek dert akşam yemeğinin saati. Sana bir kaç keredir yazıyorum konu hakkında hiç bir cevap vermedin. Neden geç yiyorsun? Kış mevsimi için 20:00 çok geç bir saat. Ayrıca imkanların nasıl bilmiyorum ama biraz daha paylaşımını artırırsan sevinirim.Kızlr menüm
Sabah 9,30 kepekli tost
Öğle 13,30 tavuk haslanmıs bir porsiyon,1 kase yoğurt
Akşam 20,00 bir tabak karnıbahar,1 kase mercimek çorbası,1 mandalina,1 elma
Spor 45 dk,2 lt su
Hımm tam okumamıştım Karatay teyzeyi. Leptini biliyorum ama öğün arası nasıl işe yaradığı hakkında bir fikrim yok. Ama işe yarıyor olacak ki dünkü menümden sonra, dün sabah tartıda 65,5 i görmüştüm çünkü. Bu sabah 64.6 çıktım. Yani birden bire 0.9 gitti. Çoğu ödemdi biliyorum ama ara öğün yapmamamın da yararı galiba. Haa bu arada çok acıktım ama tuttum bir şekilde kendimi. Eğer tutmazsak zaten sonu hüsran oluyor. Leptin işini düşüneceğim. Hatta düşünmekle kalmayıp deneyeceğim.Kızlar ders arası verdim gecmiş okudum yine, oğlenden beri 3 sayfa birikmiş, iyi gidiyorsunuz:)
Ara ogun konusulmus, ben bu konuda en az 5 saat bogazımızdan su-sekersiz cay dısında birsey gecmemesi gerektiğini düşünüyorum, karatayın bu gorusu bana cok mantıklı geliyor, leptin yani yag yakmaya yarayan hormon 4-5 saat sonra salgılanıyor, o arada birsey yiyince leptin bozuluyor.. Ay bir sure bu konuya dikkat edince, insan leptini bozmaya kıyamıyor, leptinim bozulmasın, yatayım da leptin salgılayım (en cok gece 2-5 Rası salgılanıyormus) .. Öyle yani leptini bebek gibi korumaya baslıyor insan:)
Menün görünüşte çok güzel. Ama sağlıksız. Bunu da cumaya kesin eksi çıkmak için yaptığını biliyorum ama lütfen cumadan sonra menülerini düzelt. Dolu dolu ve sağlıklı olsunlar. Su ve spor güzel.Bugünkü menum
10:00
2 dilim ekmek
Az sucuklu 1 yumurta
Domates,salatalık
Çay
14:00
1 avuç üzüm
300 ml yeşil çay
20:30
2 dilim eekmek
1 sis kıyma
Salata
2,5 L su
30 dk sans
Günaydın canım umarım hepimiz için çok güzel bir gün olur çünkü yarın cuma.Günaydın herkese. Güzel bir gün geçirmeniz dileyiğle.
Evet Ebrucugum aynen öyle ve midemi az yemeye alismasinida istiyorum.Menün sporun ve suyun harika canım. Tek dert akşam yemeğinin saati. Sana bir kaç keredir yazıyorum konu hakkında hiç bir cevap vermedin. Neden geç yiyorsun? Kış mevsimi için 20:00 çok geç bir saat. Ayrıca imkanların nasıl bilmiyorum ama biraz daha paylaşımını artırırsan sevinirim.
Hımm tam okumamıştım Karatay teyzeyi. Leptini biliyorum ama öğün arası nasıl işe yaradığı hakkında bir fikrim yok. Ama işe yarıyor olacak ki dünkü menümden sonra, dün sabah tartıda 65,5 i görmüştüm çünkü. Bu sabah 64.6 çıktım. Yani birden bire 0.9 gitti. Çoğu ödemdi biliyorum ama ara öğün yapmamamın da yararı galiba. Haa bu arada çok acıktım ama tuttum bir şekilde kendimi. Eğer tutmazsak zaten sonu hüsran oluyor. Leptin işini düşüneceğim. Hatta düşünmekle kalmayıp deneyeceğim.
Menün görünüşte çok güzel. Ama sağlıksız. Bunu da cumaya kesin eksi çıkmak için yaptığını biliyorum ama lütfen cumadan sonra menülerini düzelt. Dolu dolu ve sağlıklı olsunlar. Su ve spor güzel.
Günaydın canım umarım hepimiz için çok güzel bir gün olur çünkü yarın cuma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?