Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tey Allam yaa:)Bu erkekler beni öldürecek!!! Bundan önceki diyet maceramda da aynı şeyi yaşamıştım mevzu aynıııı kişi aynııı:)
Bir toy var bizim serviste tekniker ne zaman rejime başlasam benim bile vücuden farkına varmadığım değişikliğin takipçisi.Mevzumuz benim kilolarım durdu durdu pat diye funda hanım kilo vermişssiniz dedi kaldım yine öyle geçen seferde regl döneminde duraksamıştı kilo vermem o zamnki yorumu da Funda Hanım buaralar duraksadınız sanki???

Bu nasıl iş arkadaş gram gram ölçüyomu bu adam beni popoma mı bakıyo ne yapıo nerden anlıyor benim bile farketmediğim değişikliği attı tuttu desem bu ikinci olamaz yani.Herzamanki gibi tersledim bak dedim teşekkürler iltifat saydım bunu ama sen böyle şeylere takılma benimle böyle mevzular içerisine girme dedim ya ben netcem bu çocugu saf diye dışa vuruyor düşüncelerini gerçekte hepsi böyle düşünüyo mu ya hımmm bunun basenler biraz küçüldü ya da göbeği eridi felan diye.

Lanet olsun yaaaaa şişmanlık başa bela işte sinir oluyorum herkesin gözü üzerinde kıçında memende ben böyle bir ortamda hamileliği nasıl geçirecem hiç bilmiyorum hımmm yapmış bişeler bu diye mi düşünecekler offf ben mi takılıyorum bir tek beni mi rahatsız ediyor bu mevzu???

salı ve perşembe hasta yoğunluğu çok olur bizde nedendir bilmiyorum.gelsin tepsi tepsi kanlarrr

salı ve perşembe hasta yoğunluğu çok olur bizde nedendir bilmiyorum.gelsin tepsi tepsi kanlarrr
Bence insanların pazartesi evde canı sıkılıyor salı ben bir doktora gideyim diyor. Perşembe de haftasonu geliyor cuma bir günde iş bitmesse diye perşembeden işleme başlıyayım diye düşünüyor.

Tesekkur ettim adasim.sizin masallahiniz var vallahi samimi bir ortam yakalamissiniz katkim oluyorsa ne mutlu:)

Sana yazdığımı göndermeden önce kazara silmişim sanırım. Ama yemek konusunda dediğim için artık cevap zaman aşımına uğradı.

Ebru oku oku bitmedi valla.
Ben de buralardayım aslında ya. :)

Çok şanslısın. Koca, anne, abi, komşu fark etmez, yüz yüze sık sık görüştüğün ve beraber rejim yaptığın biri olması çok güzel. :)

Toy demişsin ama kaç yaşında bu?
Yüzünden falan çok belli ediyorsan ordan da anlayabilir. 2-3 kilo verildiğinde vücutta çok fark olmaz ama yüzde olabilir çünkü insanların en alışkın olduğu yeri yüzümüz.

Yani yaşını bilmeden bir şey diyemiyorum. Ama belki öyle diyerek seni motive ve takdir ettiğini sanıyor olabilir. Bir de niye "Bana böyle şeyler söyleme." dedin böyle basit bir konu için. Ortam mı kötü, kafasının içindekinden mi şüphen var?

Bir de kusura bakmasınlar ama o bir şeyleri yapmadan çocuk olmuyor. Zaten evli kadınsın, bir tek hamile olunca mı "Anaaa yapmış." olacak. Öyle düşünenlerle de başa çıkılmaz zaten. Yani o kadar kötü bir ortam varsa işin zor.

Çocuktum ışte o zaman eskidendi evde de yalnızdım hep hani birikir birikir de tutamazsin ya içinde öyle bi anda başladım sonra arada kalktım işığı açtım bi ara sonra ışığı kapattım sonra baktım gün değişmiş falan çok yazmıştım çok da mutlu olmuştum

23-24 yaşında Funda şimdi sen söyleyince düşündüm de burda olmasam belki de o tepkiyi vermezdim.Küçük yobaz kalabalık ama iğrenç bir yerdeyim ilçe olarak iş yerimde ki çoğu kişi de buralı.e 3 yıldır burda kala kala benim de bakış açım onlarınkine benzemeye başladı.Mesela kısa kol giyemiyorum artık nerde olursam olayım.Geçen oryantasyon için izmie gittiğimde daha çok hissettim bunu bir insanlara baktım bir kendime farkı fena halde farkettim.Canım doktora gittiğim zaman bile hayırdır hııııı bi durum mu var modunda herkes.Anlayacağın işim zor.

Mersin'desin sen değil mi? Profilde öyle yazıyor. O kadar kötü bir yer miymiş orası ya?
Başka yere taşınma şansınız var mı? Bana konuşması rahat tabi ama, orası da size ters herhalde. Bir ömür nasıl geçecek öyle bir yerde?

:):) O okul döneminden kalma funda mersin güzel yerdir üniyi orda okudum.Şu an Maraşın ilçesindeyim Elbistandayım.

:):) O okul döneminden kalma funda mersin güzel yerdir üniyi orda okudum.Şu an Maraşın ilçesindeyim Elbistandayım.

off funda tam yerindesin..tutucu ortamlarda kadın olmak daha zor.biz doğu görevini urfada yapmıştık.ankaradan urfaya ilk gittiğimde sarı uzun saçlarım vardı.kot giyiyorum.üstüne askılı tişört giyiyordum.eşimin yanında beni taciz ettiler, başımız belaya giriyordu.hemen o haftasonu saçımı kestirdim ve siyaha boyatmıştım.kolsuzların yerini de hemen uzun kollular aldı.başka çare yok.6 ay sonra ankaraya gezmeye gittiğimde halime bakıp çok üzülmüştüm.insan dar çevrede daralıp kalıyor

yazar fundacım fotoğraf yorumun çok hoştuoturan boğa halim nasılmış değil mi.o fotoğraftaki oğlum evet.ama 2 yıl önceki hali.ergenlik öncesi erkek çocukları şişman ve kısa oluyorlar.şimdi spora da gidiyor ablası.1.83 boyunda 74 kilo

Benim babam da urfalı ama yıllardır Gaziantepte yaşıyoruz urfa antep maraş kültürleri yakın birbirine yetiştirilme tarzı olarak da çok açık giyinmedim hiçbir zaman ama bu yöreler de malesef durum böyle canım.Toplum neyi götürür dikkat ederim rahatsız olacağıma ayak uydurmayı seçiyorum ama burası başka ya açık kapalı o bu şu değil kendinden olmayanı sindiremiyorlar illa buralı olmalısın yobazlıktan kastım o aslında.Aslında Elbistan en büyük ilçelerden biri koskaca iki termik santral ,linyit işletmesi, şeker fabrikası var memur çok fazla ama öyle kapatmış ki kendini gelen buraya ayak uyduruyo :)

hımmm..antep doğunun parisi derler.güzel şehir.çok da tursit alır.elbette orada yaşamakla elbistan bir değil.
neden illa buralı olmalısın diye tutturmuşlar.dışarıya çok kapalı demek ki.tayin imkanın yok mu canım

Yazdıklarınızi okuduktan sonra ilk defa kendimi İstanbullu olduğum için şanslı hissettim. Hep daha küçük şehirlere özenirdim ama 20 milyon insanın olduğu yerde kimse kimseye uyamayacağı için herkes kendine göre takılıyor. Düşünemiyorum sizin yaşadıklarınızı. Bol bol sabır ve şans diliyorum.

Heee, iyiymiş o zaman.

--------------------

Kızlar sizden acil yardım rica ediyorum.
Elimde patlıcan, kabak, patates, soğan, biber ve salça var. Türlü yapayım diyorum ama hangi sebzeyi ne zaman koyacağım, hepsini bir arada atsam pişme sürelerinde problem falan çıkar mı?

Malesef torpil olmadan imkansız.
Kesinlikle büyükşehirde yaşadığın için şanslısın ben bi nebze alıştım ama çoluk çocugun gelecegini düşünemiyorum burda.canım ben soğan biber vs hepsini üst üste koyuyorum patetesi en üste koyabilirsin hatta domates en üstte sonra salçanı sulandır ve üzerine dök.

ne kadar kalacaksın canım orda? bazen insanalra hiç anlam veremiyorum herkes önündeki işe baksa sağa sola bakıp başkalarının huzurunu kaçırmasa noluyor yani ne zevk alıyorlar bundan hiç anlamıyorum

soğanı biberle kavur az yağda salçayıda ekle patatesi ekle en geç o pişer onlardan patatesi bi 5 dk kavur sonra kabağı ekle onuda 2 dk kadar kavur en son da patlıcanı ekle evde sarımsak varsa sarımsak ekle soğanı kavururken hepsini kavur suyunu çekene kadar varsa kekik ekle suyunu çekince 1 çay bardağı kadar su ekle kısık ateşte tencerenin kapağını kapatıp pişir üzerine de azcık yoğurt koy ye çok da güzel olur:)

kısık ateşte aynı zamanda pişerler.ama accık et koy

Çok teşekkürler kızlar. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…