Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Uyumsuz'un filmini izledim. Daha doğrusu Uyumsuz adında bir film izledim.
Hayatımda bu kadar değiştirilmiş bir uyarlama görmedim. Başı-sonu farklı yerlerde, her şey farklı işliyor, karakter ilişkiler farklı. Aynı temel fikirle yola çıkılan başka bir film olmuş. O yüzden yorum yapmayacağım.

Bugünkü menum
10:00
2 dilim ekmek
Az sucuklu 1 yumurta
Domates,salatalık
Çay

14:00
1 avuç üzüm
300 ml yeşil çay

20:30
2 dilim eekmek
1 sis kıyma
Salata

2,5 L su
30 dk sans

Öğle öğününü yapmamışsın. Yediklerin zararlı olmasa da dengesiz olmuş biraz. :)

-------

Bu da benim dünkü menüm kızlar.

10:00
2-3 avuç ay çekirdeği

16'ya kadar
2 dilim ekmek

20-21 gibi (şekerim düşüp de ellerim titremeye başlayınca, mecburen...
3 dilim ekmek
salata
1 tabak mercimek çorba
3 mandalina

ne kadar kalacaksın canım orda? bazen insanalra hiç anlam veremiyorum herkes önündeki işe baksa sağa sola bakıp başkalarının huzurunu kaçırmasa noluyor yani ne zevk alıyorlar bundan hiç anlamıyorum
havva cikamiyorum burdan malesef hem torpil lazim hem de esim maden muhendisi calisma alani yok pek fazla.ancak ozellesirse istedigimiz sehre gidebiliriz bakana gore termik kalmayacakmis 2015 sonuna kadar ama benim umudum yok pek.Ogretmenler gibi puan vey rotasyon imkani yok.

anladım canım peki merkez nasıl uzakmısınız merkeze yani uzak değilse evinizi oraya taşısanız zor mu olur sizin için en azından çevre komşu değişikliği iyi olur sizin için yada alışveriş için bile merkeze gitsen -tamamen merkezin elbistan gibi olmadığını düşünmek istiyorum-

canim merkez maras buraya 2.5 saat malatya daha yakin 1.5 saat ama yollari cok kotu daglik bolge oldugundan.alisverise hatta herseye antebe kaciyoruz antep de 3 saat.tahmin edersin ki butceye zarar hatta mevzu antep oldugu icin gelsin kilolar modundayiz yuvalamalar icli kofteler baklavaalr neler neler:)zaten ozellesme durumunda antebi tercih etmeyi hic dusnmuyorum orda 637737377737 kilo olurum ben:)

ayyy fundaaa:)) aldığın maaş yola gider öyle zormuş ya bilmedim ki en azından 2015 i bekle sabret bakalım gün doğmadan neler doğar anladığım kadarıyla yani senin durumunda olan insanlar da var azınlık da değilsiniz gibi tanışma ortamı falan olmuyor mu diğer senin gibi olanlarla

canım ben de fundayı dinleyince ne kadar şanslı lldugumuzu anladım. Gerçekten çok zor şartlarda çalışiyor.
Funda çok sabırlısın gerçekten. Ben ne kadar sabredebilirdim bilmiyorum.

Funda eş durumu olmuyor mu sizde. Eşin de mi devlet memuru.

Funda menü çok kötü. Toparlan. Acilen.

menümmm
kahvaltı 7:45
4 tane yağsız fırında pişmiş sigara böreği en uzunu parmak kadardı
2 çay kaşığı labne
1 yumurta
1 bardak şekersiz çay

öğlen 12:30
yarım kaseden az domates çorba
2 tavuk baget
2 yk kadar pilav
2 yk kadar puding

ara
2 tane küçük sigara böreği
1 mandalina

akşam 17:00
1 koca tabak ıspanak
1 kase yoğurt
2 yk acılı domates

birazdan spora gitcem 1 saat plates yapcam 2-2.5 lt su içtim

Fundacım inşallah en kısa sürede daha güzel bir yere gidersin. Gerçekten şartların zor. Bir de taşra da ögretmen olnak daha kolaydır. Çünkü aynı ortamda senin gibi düşünen çok olduğu için günler daha eğlenceli geçer. Ama memur az ve iletişimleri daha zayıf olur. Benim genel olarak gözlemim bu.

Valla 3 yildir ellbistanda ust uste 3 haftadan fazla bulunmamisimdir cuma cikip pazar geliyoruz tum sermayeyi yatirdik bile biz:)is yerinde tek bayanim iki tane erkek arkadas var kafa dengi de bi yere kadar erkeklerle muhabbet.esimin is yerinden bayan arkadaslarim var da bi ben onalra gidiom bi onlar bana geliyo tek sosyal aktivitemiz bu ne bi cafe ne sinema ne tiyatro ot gibi iste:)burali olmayanda duramioki her hafta biyerlere kaciolar:)
evet zeynepcim 3 kurum var burda biri komuru cikariyor esim orda calisiyor bende elektrik ureten santraldeyim ailecek sizin kosu bantlariniz calissin diye cirpinioz kiymetini bilin yavrularrr:)

Alemsin Funda güldürdün beni akşam akşam.

Eşimin çalıştığı firma Antep' e mağaza açmayı düşünüyor. Bir bakarsın hoppp Antep' teyiz Ne güzel olur valla ama diyet konusunu naparız onu bilmem

yazılanları da okudum pek bir şey kalmamış bana.. Allah sabır versin :)

Fundacım allah razı olsun sizden. Ćok iyisin.
Kız ben koşu bandının çalışmamasına razıyım. Sen yeter ki kurtul oradan.

Ebru kurtar beni bu tembellikten bu ara. Hiç bir şey yapasım yok.

9.00: 2 kk peynir, 1,5 dl kepekli ekmek, 2 dl salatalık 1 dl domates, 5 zeytin, şekersiz çay
13.00: yr kase mercimek çorba, yr tavuk haşlama, yr kase yoğurt
19.00: 1 kase şehriye(az) çorba, 2 yk makarna, yr kase yoğurt, yr kıymalı kabak
su içemedim yr lt sadece, 1 saat yürüyüş

Sabah 9,30 kepekli tost,cay

Oglen 12,30 kapuspa bir tabak,1 kase mercimek corbasi,1 dilim kepek ekmegi

Aksam 20,00 1 kase tarhana corbasi,1 kase taze fasulye,1 elma

Spor 45 dk leslie,2 lt su

Fundacım allah razı olsun sizden. Ćok iyisin.
Kız ben koşu bandının çalışmamasına razıyım. Sen yeter ki kurtul oradan.

Ebru kurtar beni bu tembellikten bu ara. Hiç bir şey yapasım yok.
O tembellik bende de var Zeynep. Napcam bilmiyorum. Benimde iş yerimde sorunlar var. Hepimiz kadınız ama kadınlardan iş arkadaşı olmuyor. Bir çekememezlik, bir kuruntu. Kuyu kazıyorlar resmen. Funda bence sen şanslısın canım bırak erkek olsunlar. Onların beyni düz mantık. Eminim o çocukta seni motive etmek için söylüyordur. Hem söylemese ne çıkar. Hoş güzel kadınsın. Mutlaka birilerinin dikkatini çekiyorsundur. Takma gitsin. Sen şöyle kilo verdikten sonra gör asıl onları.

Menün gayet güzel canım. Ama şu makarnaları çıkart artık akşam menünden. İki kaşık bile olsa etkiliyor kilo vermeni.

ben geldimmm bu plates beni benden aldı bi başka diyara bırakıp geldi kolumu dahi kaldıramıyorum :s
Ne güzel ne güzel. Keşke benim de vaktim olsa da bende gidebilsem pilatese. Çok zevkli ama dediğin gibi özellikle kolları mahvediyor. Kollarımızı çalıştırmadığımız belli oluyor. Bence seve seve git.

Bugünkü Menüm

18'e kadar dağınık
4 dilim ekmek

18:00
1,5 tabak türlü
Funda bu neee yaaaaaa çok çok çok sağlıksız. Böyle gidersen hasta olacaksın. Biraz meyve ye. Başka şeyler ye. Ekmekle hayat geçmez. Hele şu zaman ki ekmeklerin hiç birinin bir faydası yok zararı var.

Sabah 9,30 kepekli tost,cay

Oglen 12,30 kapuspa bir tabak,1 kase mercimek corbasi,1 dilim kepek ekmegi

Aksam 20,00 1 kase tarhana corbasi,1 kase taze fasulye,1 elma

Spor 45 dk leslie,2 lt su
Dilara' cım söylemeyim söylemeyim diyorum ama olmuyor canım. Çok güzel menülerin var. Çok güzel kilo veriyorsun. Ama sadece böyle gelip menü yazmayla olmuyor. Dün de sana cevap yazdım daha önceden de hem geçmişi okumuyorsun(okuyorsan bile bir belirtisini göremedim) hem de mesajlara cevap vermiyorsun. Ayrıca muhabbete de ortak olman lazım. Bu şekilde ben çok rahatsız oluyorum. Lütfen daha sık gel.

Akşam bir sürü yazıyı alıntılamıştım. Bebiş izin vermedi bende bilgisayarı açık bırakıp sonra yazarım diye onunla ilgilendim. Bilgisayar kapanmış hepsi gitmiş. Şimdi hiç birisini hatırlamıyorum bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…