Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın hatun kişiler
Geçen hafta 92.4
Bu hafta 91.6
Fark 800gr
Malasef tuvalete gidemedim şişlik var felaket regl kaynaklı sanırım haftaya daha iyi bu sonuçla gelcem insallah

Sadece kol değil her bir yerim acıdı hele pazar günü step hocası var ona girince 5gun çekiyorum acısını birde ebrucum ben izne ayrıldığım da kaç kiloydum ?

Günaydınnn ne uyudum ben ya akşam 7 den sabah 7'ye listede değilim ama bende kilomu bildireyim

Geçn hafta:97.50
Bu hafta:94.50
Fark:3000gr

Ödem regl hepsini geçirdim muhtemelen yağdan gitmedi çok ama olsun:)Lavaboya da çıkmadım haftaya çok daha iyi olacak inşallahhh.

Günaydın
Maalesef kilom aynı.
Gecen hafta : 80
Bu hafta : 80
Bir türlü şu 7 li rakamları göremedim

Funda süpersin. Tebrikler.

Sadece kol değil her bir yerim acıdı hele pazar günü step hocası var ona girince 5gun çekiyorum acısını birde ebrucum ben izne ayrıldığım da kaç kiloydum ?

Havvacım ebru yerine baktım ben
*** 13. TAKIM 369. ETAP *** ETAP DOKUZUNCUSU
OoOturtleOoO ( 92.1/92.1/0/%0)Bildirim yapmadı. Geri dönmek üzere ayrıldı. kilon buymuş:)

Günaydın
Maalesef kilom aynı.
Gecen hafta : 80
Bu hafta : 80
Bir türlü şu 7 li rakamları göremedim
Zeynep teşekkür ederim inşallah devamı gelir.Zaten şu rakam değişikliklerinde bi takılıosun sanki 79.9u görünce gerisi gelecek gibi gayret tatlım bu hafta gör şu 7 leri benim de hedef 8leri görmek:)

Teşekkür ederim Gülnihal önerilerin için, hepsi çok değerli, hepsini uygulamaya çalışacağım.

Afiyet olsun, her zamanki gibi güzel menü :)

Fundacım bedenlerimiz yaşlansa da ruhumuz yaşlanmıyor. Bu çok normal. En güzeli de bu değil mi? Keşke hiçbirimiz 20 li yaşlardaki hatta çocukluğumuzdaki sevincimizi kaybetmemek. Umarım sen de hiçbir zaman kaybetmezsin.
Şu kitabı ben de okuyayım.

İlginçmiş Ececim, evlendiklerinde eskiye dönmezler umarım. Pasta kesmek kalori açısından pek iyi bir başlangıç olmamış. :)

Bu dertten ben de çok muzdaribim. Ama sanırım önemli olan kaçamaklardan hatta kilo aldıktan sonra bile pes etmeden devam edebilmek.

İlerdeki mesajları okumadım henüz bu konuda karar verildi mi bilmiyorum ama menü listesi için ben gönüllüyüm. Ben için de iyi olur, kafam dağılır belki.

Fundacım malesef ben de işyerindeki erkek arkadaşlar başkalarının vücudu hakkında konuşurken şahit olmuştum. Zayıf da olsan bakan bakıyor, hatta arkandan konuşuyor. Böyle erkeklerin çoğu karısına, kardeşine kıskançlıktan adım attırmıyor ama kendi her haltı işliyor.

Aaa Funda ben GAziantep'liyim. Şuan Bursa'da yaşıyorum ama tüm ailem hala orda.

Funda bu neee yaaaaaa çok çok çok sağlıksız. Böyle gidersen hasta olacaksın. Biraz meyve ye. Başka şeyler ye. Ekmekle hayat geçmez. Hele şu zaman ki ekmeklerin hiç birinin bir faydası yok zararı var.

Birkaç gün mümkün olduğunca az yemeye çalışıyorum Ebrucum. Beni en kandıran şey de ekmek olduğu için arada parça parça ekmek koparıyorum. Biraz kilo vereyim, midem küçülsün, daha normal yerim.

İlerdeki mesajları okumadım henüz bu konuda karar verildi mi bilmiyorum ama menü listesi için ben gönüllüyüm. Ben için de iyi olur, kafam dağılır belki.

Fatmacım senin benim menülerimi yorumlaman da gerekiyor. Aşağıdan yukarıya...

--------------

Günaydın kızlar.
Ebrucum listeye giren/çıkan var mı bu hafta?
Varsa kaçıncı etaptan hesaplanacak onu yazabilir misin sana zahmet...

Burası eskisi gibi çok hareketli olmuş. Çok mutlu oldum kızlar. 2 gündür gelemedim ama aklım burdaydı. Eşimle aramız daha da kötü oldu, eskiden ona yardım ediyorum homeofis. Şimdi o işimi de kaybettim. tamamen işsizim artık yani.
Ben de kararımı verdim önce iş bakacağım. Bu kararda sizin de desteğinizin çok etkisi var. Bu arada tek konum zayıflamak olacak. İş aramak ve zayıflamaya yoğunlaşacağım.

Bugünkü Menüm

18'e kadar dağınık
4 dilim ekmek

18:00
1,5 tabak türlü
Fundacım hiç olmamış canım. Tek yönlü beslenmişsin.

Ah Fundacım en zor menüler sana ait, ama olsun ben zoru severim :) senin için özellikle vejeteryan beslenmeyi araştıracağım. :)

Arkadaşlar hepinizi tebrik ederim. Bu hafta çürük halka benim. Bana vereceğiniz hertürlü cezaya razıyım.
Geçen hafta 76.3
Bu hafta 77.4
Fark: 1,1 kg
Yüzde: -%1,44

Doğru bir karar vermişsin Fatmacım. :) En iyisi her zaman önce kendini kurtarmaktır.

Az yemeye alıştırmaya çalışıyorum kendimi yine. O yüzden 2 gündür minimum yiyorum.

Yoo, zor değil aslında. İstersen araştırabilirsin. Ama vejetaryen değil, vegan benimkiler. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…