Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aaa hemşehrim sevindim nerede oturyorlar yolun düşerse bende olursam görüşelim ya hu:)

Aaa hemşehrim sevindim nerede oturyorlar yolun düşerse bende olursam görüşelim ya hu:)
Çok sevinirim Funda. Biz sömestr tatilinde gideceğiz. Ocak sonu gibi yani. İller bankasa yakın oturuyoruz, ulus mahallesi olarak geçiyor. Siz nerde yaşıyordunuz?

Çok sevinirim Funda. Biz sömestr tatilinde gideceğiz. Ocak sonu gibi yani. İller bankasa yakın oturuyoruz, ulus mahallesi olarak geçiyor. Siz nerde yaşıyordunuz?
Yakınmış be yaa Sarıgüllük de bizimkiler de Oyuncakistanın orda:) valla denk düşerse bende orda olursam inşallah görüşelim.

Yakınmış be yaa Sarıgüllük de bizimkiler de Oyuncakistanın orda:) valla denk düşerse bende orda olursam inşallah görüşelim.
Evet çok yakın. Umarım denk gelir, görüşürüz :)

Gülnihal, fotolarına baktım. 10 yıl gençleşmişsin valla. Ah şu kilolar insanı nasıl yaşlı gösteriyor.

*** 13. TAKIM 386. ETAP***

Akkat (76.3/77.4/+1.1/-%1.44)
cerenberen16 (80/80/0/%0) kilosu sabit
dilarasahra (86.3/85.3/1/%0.58) Geçen hafta bildirim yapmayan üyenin kilosu 2'ye bölündü
Hepbera (69.6/69.4/0.2/%0.29)
LAydLiNe (///%)
mavera87 (///%)
Ozlem (///%)
Yazagelen (78.2/77.8/0.4/%0.51)

13. Takım ortalaması : %

Adaş senin boy kaçtı ya? Ben 68 kiloda bile senin 90'lık halin kadar zayıf olmadım.
Ağır spor falan mı var, kas mı var? Yoksa 1,90 boy mu var?

Adaş senin boy kaçtı ya? Ben 68 kiloda bile senin 90'lık halin kadar zayıf olmadım.
Funda, ben de aynı fikirdeyim. Sen 90 kg kadar görünmüyorsun. Görünüşte 65 kg ancak edersin.

Gül bebeğim gül yalan değil valla size elektrik üretecem diye eşim bi yandan ben bi yandan çalışıyoruz:)
Ebru çok sevinirim ya ama antep bu aralar karışık şu suriye olaylarından dolayı evler felan da çok pahalı yaşanır mı? yine de yaşanır valla:)

Evet çok yakın. Umarım denk gelir, görüşürüz :)

Gülnihal, fotolarına baktım. 10 yıl gençleşmişsin valla. Ah şu kilolar insanı nasıl yaşlı gösteriyor.
İnşallah canım

Boyum 1.73 fundacım ilkokul ve lise dönemi spor yaptım çok.Kas kütlem fazla voleybolcuydum lisanslı ahh gençlik ahhh!!!Bi de geçen yıl diyetisyene gittiğimde 10 kg ödem var demişti tuz mu yiyorsun sadece dedi müthiş ödem topluyorum bende anlamadım.

Funda, ben de aynı fikirdeyim. Sen 90 kg kadar görünmüyorsun. Görünüşte 65 kg ancak edersin.
Yok kızlar okdar da değil ya foto açısından ve siyah giymemden kaynaklanabilir.sağlam bi popo var şişmanım ama orantılı o yüzden iri oldugum yanımda normal bi insan durdugunda daha çok belli oluyor.bi de hangi fotoya baktınız beyazlı olan 70 civarlarındayım.

Hepsine baktım ben, sen yine zayıflamaya devam et ama kesinlikle kötü görünmüyorsun.

Kizlar gecen hafta 86,30

Bu hafta 85,30

Fark:1 kg
Tebrik ederim canım. Gayet güzel ama mesajlarıma hala cevap alamadım. Bu sorunu çözmemiz lazım.

Günaydın hatun kişiler
Geçen hafta 92.4
Bu hafta 91.6
Fark 800gr
Malasef tuvalete gidemedim şişlik var felaket regl kaynaklı sanırım haftaya daha iyi bu sonuçla gelcem insallah
Sadece kol değil her bir yerim acıdı hele pazar günü step hocası var ona girince 5gun çekiyorum acısını birde ebrucum ben izne ayrıldığım da kaç kiloydum ?

Çok güzel bir sonuç. Sanırım ayrıldığın kiloya çok yaklaştın diyecektim ki ayrıldığın kilonun altına bile düşmüşsün. Listenin genel durumuna göre istersen seni listeye alabilirim. Ama listeye girdiğin zaman daha dikkatli olacaksın. Tamam mı? Cevabını bekliyorum. 5 gün çekiyorsan eğer iyi gidiyordur. Spora devam.

Süper bir sonuç. Bütün ödem gitmiş. Listenin durumuna göre eğer bu hafta 0,30 un altında kalırsak seni de listeye alalım. Ne dersin? Bi daha bırakıp gitmeyeceksin dimi?

Günaydın
Maalesef kilom aynı.
Gecen hafta : 80
Bu hafta : 80
Bir türlü şu 7 li rakamları göremedim
Hiç olmazsa + da değilsin Zeynep. Bu hafta senden çok iyi bir performans bekliyorum. Ona göre. Haftaya umarım 7 li rakamları göreceksin.

Havvacım ebru yerine baktım ben
*** 13. TAKIM 369. ETAP *** ETAP DOKUZUNCUSU
OoOturtleOoO ( 92.1/92.1/0/%0)Bildirim yapmadı. Geri dönmek üzere ayrıldı. kilon buymuş:)
Ellerine sağlık canım. Harikasın

İlerdeki mesajları okumadım henüz bu konuda karar verildi mi bilmiyorum ama menü listesi için ben gönüllüyüm. Ben için de iyi olur, kafam dağılır belki.
Menü listesi senindir canım. Excelde de iyisin zaten. O zaman bugünden itibaren oluştur lütfen listeyi. Takıldığın yeri sorabilirsin.

günaydın güzeller.....
geçen hafta:69.6
bu hafta:69.4
giden:200 gr
Günaydın Nihal cim. Az da olsa gitmiş. Oruca devam mı?

cihaza bi ayar çekeyim geliyorum
Kolay gelsin.

Geçen hafta: 78,2
Bu hafta: 77,8

İki gün içinde bu hale getirdim.
Kötü bir sonuç ama hafta içi ve geçen haftaya göre çok güzel. Tebrikler.

Arkadaşlar hepinizi tebrik ederim. Bu hafta çürük halka benim. Bana vereceğiniz hertürlü cezaya razıyım.
Geçen hafta 76.3
Bu hafta 77.4
Fark: 1,1 kg
Yüzde: -%1,44
Ahhh Fatma ahhh çok kötü bir sonuç. Bu kalıcı değildir ama dediğin gibi takımı çok kötü etkiledi. Haftaya telafisini yap lütfen.

Dedim yaa canım Müdür olacak olunca maaşı da ona göre olacak. Eee bende çalışıyorum. İnşallah güzel olur herşey. Kısmet yani.

Gelelim benim kilo bildirimime

Geçen hafta :64

İki gün önce :65.5

Bu hafta: 63.9

Zor kurtardım vallahi. Ucunu bırakınca toparlayamıyorsun. Hepinizden son üç haftam için özür diliyorum. Çünkü 3 haftada sadece 100 gr verdim. İnşallah haftaya telafi edeceğim. Bu kez çok kararlıyım.

*** 13. TAKIM 386. ETAP***

Akkat (76.3/77.4/-1.1/%-1.44)
cerenberen16 (80/80/0/%0) kilosu sabit
dilarasahra (86.3/85.3/0.5/%0.58) Geçen hafta bildirim yapmayan üyenin kilosu 2'ye bölündü
Hepbera (69.6/69.4/0.2/%0.29)
LAydLiNe (64/63.9/0.1/%0.16)
mavera87 (///%)
Ozlem (///%)
Yazagelen (78.2/77.8/0.4/%0.51)

13. Takım ortalaması : %

Havva ve duruma göre Funda listeye girecek bu hafta. Tuba ve Özlem' in bildirimleri gelsin. Durum yine çok iç açıcı durmuyor. Eğer ortalama 0,30 un altında çıkarsa ikisini de almayı düşünüyorum. Hiç olmazsa diğer haftalar listemiz kötü etkilenmesin.

Kızlar numaramı atmadığım kim var? Özel mesaj olarak gönderdim ama göndermediklerim var arada. Yazarsanız gönderirim. Ya da bilenler bilmeyenlere göndersin

Funda ve Havva cevap bekliyorum sizden liste konusunda. Mutlaka yazın ki ona göre hazırlayalım listeyi.

Hemen bende yazıyorum.
Gecen hafta : 73
Bu hafta : 72.9
Fark :100gr
Yüzde :%0.14

Özlemle beraber %0.03 çıkıyor ortalama. Tuba daha gelmedi ama Funda'yı listeye almadan biraz zor toparlarız.

Tuba ile beraber %16 oldu.

Funda girerse %0.48 oluyor.

An be an hesaplama yapıyorum şu an.

Son düzenleme:
Gecen hafta 66,8
Bu hafta 66,1
Fark 700 gr

Kaptancım bana face den atarmısın numaranı, burdaki mesaj kutum dolu, silemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…