Arkadaşlar hepinizi tebrik ederim. Bu hafta çürük halka benim.Bana vereceğiniz hertürlü cezaya razıyım.
Geçen hafta 76.3
Bu hafta 77.4
Fark: 1,1 kg
Yüzde: -%1,44
Aaa hemşehrim sevindim nerede oturyorlar yolun düşerse bende olursam görüşelim ya hu:)Fundacım malesef ben de işyerindeki erkek arkadaşlar başkalarının vücudu hakkında konuşurken şahit olmuştum. Zayıf da olsan bakan bakıyor, hatta arkandan konuşuyor. Böyle erkeklerin çoğu karısına, kardeşine kıskançlıktan adım attırmıyor ama kendi her haltı işliyor.
Aaa Funda ben GAziantep'liyim. Şuan Bursa'da yaşıyorum ama tüm ailem hala orda.
O yetmez, şöyle ağırından spor falan verin ki, zorlanayım.Sana haftaya listeyi hazırlama cezası veriyoruz.
Ebru rahatladı valla sayemizde.
Çok sevinirim Funda. Biz sömestr tatilinde gideceğiz. Ocak sonu gibi yani. İller bankasa yakın oturuyoruz, ulus mahallesi olarak geçiyor. Siz nerde yaşıyordunuz?Aaa hemşehrim sevindim nerede oturyorlar yolun düşerse bende olursam görüşelim ya hu:)
Yakınmış be yaa Sarıgüllük de bizimkiler de Oyuncakistanın orda:) valla denk düşerse bende orda olursam inşallah görüşelim.Çok sevinirim Funda. Biz sömestr tatilinde gideceğiz. Ocak sonu gibi yani. İller bankasa yakın oturuyoruz, ulus mahallesi olarak geçiyor. Siz nerde yaşıyordunuz?
Aaa hemşehrim sevindim nerede oturyorlar yolun düşerse bende olursam görüşelim ya hu:)
Evet çok yakın. Umarım denk gelir, görüşürüz :)Yakınmış be yaa Sarıgüllük de bizimkiler de Oyuncakistanın orda:) valla denk düşerse bende orda olursam inşallah görüşelim.
Funda, ben de aynı fikirdeyim. Sen 90 kg kadar görünmüyorsun. Görünüşte 65 kg ancak edersin.Adaş senin boy kaçtı ya? Ben 68 kiloda bile senin 90'lık halin kadar zayıf olmadım.
Ağır spor falan mı var, kas mı var? Yoksa 1,90 boy mu var?
Gül bebeğim gül yalan değil valla size elektrik üretecem diye eşim bi yandan ben bi yandan çalışıyoruz:)Alemsin Funda güldürdün beni akşam akşam.
Eşimin çalıştığı firma Antep' e mağaza açmayı düşünüyor. Bir bakarsın hoppp Antep' teyizNe güzel olur valla ama diyet konusunu naparız onu bilmem
İnşallah canımEvet çok yakın. Umarım denk gelir, görüşürüz :)
Gülnihal, fotolarına baktım. 10 yıl gençleşmişsin valla. Ah şu kilolar insanı nasıl yaşlı gösteriyor.
Boyum 1.73 fundacım ilkokul ve lise dönemi spor yaptım çok.Kas kütlem fazla voleybolcuydum lisanslı ahh gençlik ahhh!!!Bi de geçen yıl diyetisyene gittiğimde 10 kg ödem var demişti tuz mu yiyorsun sadece dedi müthiş ödem topluyorum bende anlamadım.Adaş senin boy kaçtı ya? Ben 68 kiloda bile senin 90'lık halin kadar zayıf olmadım.
Ağır spor falan mı var, kas mı var? Yoksa 1,90 boy mu var?
Yok kızlar okdar da değil ya foto açısından ve siyah giymemden kaynaklanabilir.sağlam bi popo var şişmanım ama orantılı o yüzden iri oldugum yanımda normal bi insan durdugunda daha çok belli oluyor.bi de hangi fotoya baktınız beyazlı olan 70 civarlarındayım.Funda, ben de aynı fikirdeyim. Sen 90 kg kadar görünmüyorsun. Görünüşte 65 kg ancak edersin.
Hepsine baktım ben, sen yine zayıflamaya devam et ama kesinlikle kötü görünmüyorsun.Boyum 1.73 fundacım ilkokul ve lise dönemi spor yaptım çok.Kas kütlem fazla voleybolcuydum lisanslı ahh gençlik ahhh!!!Bi de geçen yıl diyetisyene gittiğimde 10 kg ödem var demişti tuz mu yiyorsun sadece dedi müthiş ödem topluyorum bende anlamadım.
Yok kızlar okdar da değil ya foto açısından ve siyah giymemden kaynaklanabilir.sağlam bi popo var şişmanım ama orantılı o yüzden iri oldugum yanımda normal bi insan durdugunda daha çok belli oluyor.bi de hangi fotoya baktınız beyazlı olan 70 civarlarındayım.
Tebrik ederim canım. Gayet güzel ama mesajlarıma hala cevap alamadım. Bu sorunu çözmemiz lazım.Kizlar gecen hafta 86,30
Bu hafta 85,30
Fark:1 kg
Günaydın hatun kişiler
Geçen hafta 92.4
Bu hafta 91.6
Fark 800gr
Malasef tuvalete gidemedim şişlik var felaket regl kaynaklı sanırım haftaya daha iyi bu sonuçla gelcem insallah
Sadece kol değil her bir yerim acıdı hele pazar günü step hocası var ona girince 5gun çekiyorum acısını birde ebrucum ben izne ayrıldığım da kaç kiloydum ?
Süper bir sonuç. Bütün ödem gitmiş. Listenin durumuna göre eğer bu hafta 0,30 un altında kalırsak seni de listeye alalım. Ne dersin? Bi daha bırakıp gitmeyeceksin dimi?Günaydınnn ne uyudum ben ya akşam 7 den sabah 7'ye listede değilim ama bende kilomu bildireyim
Geçn hafta:97.50
Bu hafta:94.50
Fark:3000gr
Ödem regl hepsini geçirdim muhtemelen yağdan gitmedi çok ama olsun:)Lavaboya da çıkmadım haftaya çok daha iyi olacak inşallahhh.
Hiç olmazsa + da değilsin Zeynep. Bu hafta senden çok iyi bir performans bekliyorum. Ona göre. Haftaya umarım 7 li rakamları göreceksin.Günaydın
Maalesef kilom aynı.
Gecen hafta : 80
Bu hafta : 80
Bir türlü şu 7 li rakamları göremedim
Ellerine sağlık canım. HarikasınHavvacım ebru yerine baktım ben
*** 13. TAKIM 369. ETAP *** ETAP DOKUZUNCUSU
OoOturtleOoO ( 92.1/92.1/0/%0)Bildirim yapmadı. Geri dönmek üzere ayrıldı. kilon buymuş:)
Menü listesi senindir canım. Excelde de iyisin zaten. O zaman bugünden itibaren oluştur lütfen listeyi. Takıldığın yeri sorabilirsin.İlerdeki mesajları okumadım henüz bu konuda karar verildi mi bilmiyorum ama menü listesi için ben gönüllüyüm. Ben için de iyi olur, kafam dağılır belki.
Günaydın Nihal cim. Az da olsa gitmiş. Oruca devam mı?günaydın güzeller.....
geçen hafta:69.6
bu hafta:69.4
giden:200 gr
Kolay gelsin.cihaza bi ayar çekeyim geliyorum
Kötü bir sonuç ama hafta içi ve geçen haftaya göre çok güzel. Tebrikler.Geçen hafta: 78,2
Bu hafta: 77,8
İki gün içinde bu hale getirdim.
Ahhh Fatma ahhh çok kötü bir sonuç. Bu kalıcı değildir ama dediğin gibi takımı çok kötü etkiledi. Haftaya telafisini yap lütfen.Arkadaşlar hepinizi tebrik ederim. Bu hafta çürük halka benim.Bana vereceğiniz hertürlü cezaya razıyım.
Geçen hafta 76.3
Bu hafta 77.4
Fark: 1,1 kg
Yüzde: -%1,44
Dedim yaa canım Müdür olacak olunca maaşı da ona göre olacak. Eee bende çalışıyorum. İnşallah güzel olur herşey. Kısmet yani.Gül bebeğim gül yalan değil valla size elektrik üretecem diye eşim bi yandan ben bi yandan çalışıyoruz:)
Ebru çok sevinirim ya ama antep bu aralar karışık şu suriye olaylarından dolayı evler felan da çok pahalı yaşanır mı? yine de yaşanır valla:)
İnşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?