Bırakıp gitme hamilelik olursa olur Ebrum onu da düşünmüyorum zaten kilo vermeden.Süper bir sonuç. Bütün ödem gitmiş. Listenin durumuna göre eğer bu hafta 0,30 un altında kalırsak seni de listeye alalım. Ne dersin? Bi daha bırakıp gitmeyeceksin dimi?
Ne demek efenim her zaman.Ellerine sağlık canım. Harikasın
Gerçi Konyada da çok ucuz değildir evler kiralar 1000 civarı.İnşallah Ebrum güzel yerdir Antep inşallah güzel olur.Dedim yaa canım Müdür olacak olunca maaşı da ona göre olacak. Eee bende çalışıyorum. İnşallah güzel olur herşey. Kısmet yani.
Sen bilirsin ebrucum listeye alıp almama konusunu.Yeterli görüyorsan beni tamamdır haftaya da olabilir sıkıntı değil regl oldugum hafta olmasın da:)*** 13. TAKIM 386. ETAP***
Akkat (76.3/77.4/-1.1/%-1.44)
cerenberen16 (80/80/0/%0) kilosu sabit
dilarasahra (86.3/85.3/0.5/%0.58) Geçen hafta bildirim yapmayan üyenin kilosu 2'ye bölündü
Hepbera (69.6/69.4/0.2/%0.29)
LAydLiNe (64/63.9/0.1/%0.16)
mavera87 (///%)
Ozlem (///%)
Yazagelen (78.2/77.8/0.4/%0.51)
13. Takım ortalaması : %
Havva ve duruma göre Funda listeye girecek bu hafta. Tuba ve Özlem' in bildirimleri gelsin. Durum yine çok iç açıcı durmuyor. Eğer ortalama 0,30 un altında çıkarsa ikisini de almayı düşünüyorum. Hiç olmazsa diğer haftalar listemiz kötü etkilenmesin.
Funda canım ben ayrıldığım kilodan fazlayım bi de izne ayrılanların farklı hesaplama oluyordu yanılmıyorsam yüzde değişebilir yani.
Evet geri dönmek üzere ayrıldı yazmıştı ebru.354. etap 90 kilo olarak ayrıldım.Sen de mi izne ayrılmıştın canım? Kaçıncı etapta ayrılmıştın?
Yazagelen Funda' cım en son benim yazdığım listeden devam et canım olur mu?
Funda en son hangi etapta kaç kiloyla ayrıldığına baktın mı? Ben bakayım mı?
Normalde izne ayrıldığın kilona dönmeden takıma almıyorum ama senin yolun çok uzun. Mesela Havva izne ayrıldığı kilosuna indi öyle aldım. Ama hazır listemiz kötü durumdayken alayım diye düşündüm seni. O nedenle sordum. İzne ayrıldığın kilona bir bak ona göre karar verelim.
Evet geri dönmek üzere ayrıldı yazmıştı ebru.354. etap 90 kilo olarak ayrıldım.
O da benim yazdığım liste değil mi Ebrucuğum? Yeni bir liste mi yazacaksın?
Hadi ya... Ben onu atlamışım. Yeni üye gibi düşünüyorum, ortalama çıkartacağız sanıyorum.
Tamam o zaman.
Ebru kilom fazla oldugu icin bildirimde bulunmadi yazmistin oyle ayrildim
Tebrik ederim canım
Evet çok yakın. Umarım denk gelir, görüşürüz :)
Gülnihal, fotolarına baktım. 10 yıl gençleşmişsin valla. Ah şu kilolar insanı nasıl yaşlı gösteriyor.
Yazagelen funda harikasın, sıcagı sıcagına hesapları yapıyorsun , sen varken sırtımız yere gelmez:)
Bu aksamki formasyon dersime gitmeyecegim, yarın sınavım var, bugun coook calısmam lazım.. Dua edin kızlar..
Bu arada ben bu hafta 3 gun oruc tuttum, herhalde onun etkisi oldu iyi kilo verdim..
Dünkü menumu yazayım
Sahur
2 yumurta tavada
Salatalık
Ceviz
Peynir zeytin
İftar
4 tane hurma
4 tane ceviz
1 avuc kadar kavrulmamıs fıstık
(İftr saatinde dersteydim, bunlarıda derste yedim:) )
Gece eve gelince 1 dilim burma kadayıf yedimkayınpederim diyarbakırdan getirmis, dayanamadım..
Su 1 lt anca.. Oruclu olunca..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?