Olur aslındaFunda ve Havva cevap bekliyorum sizden liste konusunda. Mutlaka yazın ki ona göre hazırlayalım listeyi.
Tebrik ederim canımKizlar gecen hafta 86,30
Bu hafta 85,30
Fark:1 kg
Maşallah kiz çok iyi başladınGünaydınnn ne uyudum ben ya akşam 7 den sabah 7'ye listede değilim ama bende kilomu bildireyim
Geçn hafta:97.50
Bu hafta:94.50
Fark:3000gr
Ödem regl hepsini geçirdim muhtemelen yağdan gitmedi çok ama olsun:)Lavaboya da çıkmadım haftaya çok daha iyi olacak inşallahhh.
Haftaya inşallah cnmGünaydın
Maalesef kilom aynı.
Gecen hafta : 80
Bu hafta : 80
Bir türlü şu 7 li rakamları göremedim
Teşekkür ederim canım:)Havvacım ebru yerine baktım ben
*** 13. TAKIM 369. ETAP *** ETAP DOKUZUNCUSU
OoOturtleOoO ( 92.1/92.1/0/%0)Bildirim yapmadı. Geri dönmek üzere ayrıldı. kilon buymuş:)
Tebrikler cnmgünaydın güzeller.....
geçen hafta:69.6
bu hafta:69.4
giden:200 gr
O listelerle yine de iyiGeçen hafta: 78,2
Bu hafta: 77,8
İki gün içinde bu hale getirdim.
Haftaya telafi edersin canımArkadaşlar hepinizi tebrik ederim. Bu hafta çürük halka benim.Bana vereceğiniz hertürlü cezaya razıyım.
Geçen hafta 76.3
Bu hafta 77.4
Fark: 1,1 kg
Yüzde: -%1,44
Her zaman ki gibi fundanin kilosuna sizde inanamadiniz demi bende inanamıyorum o 90da ben 200 olmalıyımAdaş senin boy kaçtı ya? Ben 68 kiloda bile senin 90'lık halin kadar zayıf olmadım.
Ağır spor falan mı var, kas mı var? Yoksa 1,90 boy mu var?
Gelelim benim kilo bildirimime
Geçen hafta :64
İki gün önce :65.5
Bu hafta: 63.9
Zor kurtardım vallahi. Ucunu bırakınca toparlayamıyorsun. Hepinizden son üç haftam için özür diliyorum. Çünkü 3 haftada sadece 100 gr verdim. İnşallah haftaya telafi edeceğim. Bu kez çok kararlıyım.
bende yokKızlar numaramı atmadığım kim var? Özel mesaj olarak gönderdim ama göndermediklerim var arada. Yazarsanız gönderirim. Ya da bilenler bilmeyenlere göndersin
Haftaya daha iyi bi sonuç alacaksın bence :)Hemen bende yazıyorum.
Gecen hafta : 73
Bu hafta : 72.9
Fark :100gr
Yüzde :%0.14
Tebrikler cnmGecen hafta 66,8
Bu hafta 66,1
Fark 700 gr
Kaptancım bana face den atarmısın numaranı, burdaki mesaj kutum dolu, silemiyorum
Afiyet olsun cnm burmaya ne desem bilmedimYazagelen funda harikasın, sıcagı sıcagına hesapları yapıyorsun , sen varken sırtımız yere gelmez:)
Bu aksamki formasyon dersime gitmeyecegim, yarın sınavım var, bugun coook calısmam lazım.. Dua edin kızlar..
Bu arada ben bu hafta 3 gun oruc tuttum, herhalde onun etkisi oldu iyi kilo verdim..
Dünkü menumu yazayım
Sahur
2 yumurta tavada
Salatalık
Ceviz
Peynir zeytin
İftar
4 tane hurma
4 tane ceviz
1 avuc kadar kavrulmamıs fıstık
(İftr saatinde dersteydim, bunlarıda derste yedim:) )
Gece eve gelince 1 dilim burma kadayıf yedimkayınpederim diyarbakırdan getirmis, dayanamadım..
Su 1 lt anca.. Oruclu olunca..
Havva bekleme ama benim listeyi paylaş canım. Havva yıda ekledim.
Teşekkürler:)Oldu da bitti bile.
Gözün aydın. :)
Afiyet olsun, o kadar olur artık.Yazagelen funda harikasın, sıcagı sıcagına hesapları yapıyorsun , sen varken sırtımız yere gelmez:)
Bu aksamki formasyon dersime gitmeyecegim, yarın sınavım var, bugun coook calısmam lazım.. Dua edin kızlar..
Bu arada ben bu hafta 3 gun oruc tuttum, herhalde onun etkisi oldu iyi kilo verdim..
Dünkü menumu yazayım
Sahur
2 yumurta tavada
Salatalık
Ceviz
Peynir zeytin
İftar
4 tane hurma
4 tane ceviz
1 avuc kadar kavrulmamıs fıstık
(İftr saatinde dersteydim, bunlarıda derste yedim:) )
Gece eve gelince 1 dilim burma kadayıf yedimkayınpederim diyarbakırdan getirmis, dayanamadım..
Su 1 lt anca.. Oruclu olunca..
Haklısın kaptan. Bu hafta 1.ler sırrını paylaşıyora ben yazacağım.Aynı anda listeyi düzenlemişiz canım. Ben alfabetik olarak sıraladım. Paylaşım yaparken benim listeyi al lüften. Ellerine sağlık liste için. Haftaya liste hazırlama sırası Fatma da yine. Fatma bu ikinci oldu biliyorsun dimi?
Funda' cım liste için ellerine sağlık.
Kızlar ben şimdilik kaçıyorum. İşaret dili kursu başlayacak. Akşama görüşürüz inşallah. Menümü de yazayım gitmeden.
Dünün menüsü
Kahvaltı (07:30)
1 tane haşlanmış yumurta
Yarım kk beyaz peynir
4 tane zeytin
Öğle (12:00)
1 kepçe çorba
1 orta boy snitzel + salata
Ayran
Akşam (17:00)
2 ince dilim kek
2 servis kaşığı yeşil fasulye
2 dilim normal ekmek
2 lt su, 2 fincan şekersiz sade nescafe
İkisi farklı demek ki, ben aynı sanıyordum.Doğru bir karar vermişsin Fatmacım. :) En iyisi her zaman önce kendini kurtarmaktır.
Az yemeye alıştırmaya çalışıyorum kendimi yine. O yüzden 2 gündür minimum yiyorum.
Yoo, zor değil aslında. İstersen araştırabilirsin. Ama vejetaryen değil, vegan benimkiler. :)
İkisi farklı demek ki, ben aynı sanıyordum.
Kıskançlıktan kavga ederler; erkek kompleksliyse, kadın kariyer ve maddi olarak daha öndeyse kompleksten kavga ederler; önemli günleri hatırlamamaktan kavga ederler, birbirlerine zaman beklenen zamanı ayırmamaktan olabilir, kadın evlilik ve çocuk ister, erkekler istemez o yüzden olabilir, aklıma ilk gelenler bunlar.Kızlar... Stres içinde bir garibana yardım lütfen.
İki sevgili karşı cinsle aldatmak dışında nasıl bir konudan kavga eder? Ben benimkiyle hiç etmiyorum çok şükür, o yüzden aklıma adam gibi bir şeyler gelmiyor. Karı-koca gibi değil, sevgili gibi düşünün. Yani para kavgası, ev işleri kavgası da olmaz.
Yazıma devam etmeye çalışıyorum ama böyle bir sorunum var. Aklınıza gelirse, ya da çevrenizde tuhaf kavgalar eden çiftler varsa yazıp bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Veganlık daha zormuş.Yok canım, farklı. Vejetaryen etyemez demek.
Vegan ise hayvansal kaynaklı hiçbir şeyi tüketmez. Peynir, yumurta gibi yiyeceklerin yanında; ipek, deri gibi malzemeler de dahil.
Ha bir de bir arkadaşım (kız olan) sürekli kararları kendisi vermek istiyor, o nedenle sürekli kavga ediyorlar.Kızlar... Stres içinde bir garibana yardım lütfen.
İki sevgili karşı cinsle aldatmak dışında nasıl bir konudan kavga eder? Ben benimkiyle hiç etmiyorum çok şükür, o yüzden aklıma adam gibi bir şeyler gelmiyor. Karı-koca gibi değil, sevgili gibi düşünün. Yani para kavgası, ev işleri kavgası da olmaz.
Yazıma devam etmeye çalışıyorum ama böyle bir sorunum var. Aklınıza gelirse, ya da çevrenizde tuhaf kavgalar eden çiftler varsa yazıp bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?