Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ha bir de bir arkadaşım (kız olan) sürekli kararları kendisi vermek istiyor, o nedenle sürekli kavga ediyorlar.

Teşekkür ederim Fatmacım. Karar verme konusu üzerinde bir şeyler yapabilirim. :)

Bakış açısıyla alakalı sanırım biraz, bana zor gelmiyor. Alternatif ne alabilceğimi bildikten sonra hiçbir problem yaşamıyorum. Ama ben hep sebzeleri ve meyveleri daha çok seven biri oldum. :)

Eline sağlık.

dünkü menüm............
sahur:
1 haşlanmış yumurta
kk peynir
1 yk pekmez
1 biber
çeyrek ekmek
çay

iftar:
1 tabak patates oturtma
az salata
1 kase yoğurt
ara:
1 elma
ara:
1 çb tarçınlı süt

3-4 bardak su

bugünden itibaren birgün normal yemek yiyip ertesi gün sadece çorba, salata, yoğurt yiyeyim diyorum.belki böyle hızlı gider

bugünden itibaren birgün normal yemek yiyip ertesi gün sadece çorba, salata, yoğurt yiyeyim diyorum.belki böyle hızlı gider
Bilmiyorum Gülnihal, ben bu hafta çok azimliyim ama açıkçası ne yapacağımı bilmiyorum. Şok diyet mi yapsam bu hafta aldığımı vermek için acaba. Diyetisyene randevum vardı bu hafta utancımdan ona da gidemedim.

çok tatlısın fatma yaaaa........iyi bir kilo versen sana süper moral olur..ben denemedim ama önceki takımda elma diyeti yapan arkadaşlar vardı.hızlı kilo vermişlerdi.bir hafta dene istersen sonra diyetisyene gidersin eski yöntemin neyse ona devam edersin

Fatmacım ben seninkini edicektim. Bu hafta okul çok yoğundu ama yazılılarım bittiği için rahatladım. Bu hafta takipteyim.

dışarı rahat çıkamamak, kız/erkek kuzen ya da arkadaşlarla sık biraraya gelmek zorunda olmak, istediğim gibi mesaj atmıyorsun ya da çok mesaj atıyorsun vs.. hepsini gördüm çevremde

Bu günkü menüm
Sabah 6.30
1 domates
1 kk peynir
1 dilim ekmek

Ara 10.00
Bitter nestle gofret

Öğlen 13.00
1 tabak kuri fasulye
1 bardak domates suyu
1 dilim ekmek

Akşam 18.00
1 porsiyon ızgara et
Bol salata

2 litre su
Maalesef spor yok

Ellerinize sağlık kızlar

Menum
Kahvaltı 7:30
1yumurta
1dilim çavdar ekmeği üzerine 1tatli kaşığı labne

Öğlen12:30

1kase mercimek
1kepce kıymalı kabak ve yoğurt
Tuzsuz yağsız salata

Ara
1fincan türk kahvesi
2kucuk yağsız sigara böreği

Akşam17:45
1tabak kısir
Marul
Şekersiz çay

1.5lt şu içtim

Canım ben neyi nasıl kontrol edeceğimizi anlamadım ki

KızAr menüm

Sabah 9,30 bir dilim ekmek,2 kk peynir,8 zeytin

Öğle 13,30 bir kase mercimek çorbası,1 kase salata,1 kase kapuska

Akşam 1 kase yayla çorbası,2 kase salata,2 ekler pasta dayanamadım tatlıya

Spor 45 dk leslie 4 mil,2 lt su

Dukan yap cnm atak yap bu hafta en az 2 kg gider:)

Kıskançlık canım saçma sapan sebeplerden bile tartışabiliyorsun bazen.en büyük tartışma sebebi bu heralde benim için:)

dışarı rahat çıkamamak, kız/erkek kuzen ya da arkadaşlarla sık biraraya gelmek zorunda olmak, istediğim gibi mesaj atmıyorsun ya da çok mesaj atıyorsun vs.. hepsini gördüm çevremde

Kıskançlık canım saçma sapan sebeplerden bile tartışabiliyorsun bazen.en büyük tartışma sebebi bu heralde benim için:)

Sağolun kızlar. :)

Kıskançlık çok uygun aslında. Yanlış anlama- kıskançlık karışımı bir şey düşünüyorum ama zaman farklı olduğu için uyarlaması bugün kadar kolay değil. :) Bol şans dileyin içinizden bana . :)

------------

Menüm

12:00
2 tabak türlü
2 dilim ekmek

15:00
2 mandalina

19:00
2 tabak türlü
2 dilim ekmek

Günaydın kızlar...
Fundacım bol şans.
menüyle ilgili olarak sebze ve meyve olması iyi. zamanlama olarak çok geç başlamışsın güne. Su miktarını yazmamışsın.

Günaydın kızlar mutlu haftasonları :) bugün tartıldım -1 çıktım mutluyum :) en son geçen cuma tartılmıştım ..

07.11 menüm
08:30
yeşil çay
09:30
2 dlm ekmek
1 yumurta
2 dlm peynir

12:30
2 yk aşure

18:00
1 porsiyon haşlanmış tavuk
4 yk bulgur pilavı

2 lt su.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…