Kıskançlıktan kavga ederler; erkek kompleksliyse, kadın kariyer ve maddi olarak daha öndeyse kompleksten kavga ederler; önemli günleri hatırlamamaktan kavga ederler, birbirlerine zaman beklenen zamanı ayırmamaktan olabilir, kadın evlilik ve çocuk ister, erkekler istemez o yüzden olabilir, aklıma ilk gelenler bunlar.
Veganlık daha zormuş.
Ha bir de bir arkadaşım (kız olan) sürekli kararları kendisi vermek istiyor, o nedenle sürekli kavga ediyorlar.
Kızlar,
İki liste oluşturdum.
Biri menü yazma listesi, kim yazdı kim yazmadı şeklinde.
Diğeri menü kontrol listesi, kim kontrol etti, kim etmedi şeklinde.
Lütfen bugünden itibaren menülerimizi mutlaka yazalım ve sorumlu olduğumuz kişinin menüsünü, sporunu ve suyunu kontrol edelim.
Bilmiyorum Gülnihal, ben bu hafta çok azimliyim ama açıkçası ne yapacağımı bilmiyorum. Şok diyet mi yapsam bu hafta aldığımı vermek için acaba. Diyetisyene randevum vardı bu hafta utancımdan ona da gidemedim.bugünden itibaren birgün normal yemek yiyip ertesi gün sadece çorba, salata, yoğurt yiyeyim diyorum.belki böyle hızlı gider
Bilmiyorum Gülnihal, ben bu hafta çok azimliyim ama açıkçası ne yapacağımı bilmiyorum. Şok diyet mi yapsam bu hafta aldığımı vermek için acaba. Diyetisyene randevum vardı bu hafta utancımdan ona da gidemedim.
Fatmacım ben seninkini edicektim. Bu hafta okul çok yoğundu ama yazılılarım bittiği için rahatladım. Bu hafta takipteyim.Kızlar,
İki liste oluşturdum.
Lütfen bugünden itibaren menülerimizi mutlaka yazalım ve sorumlu olduğumuz kişinin menüsünü, sporunu ve suyunu kontrol edelim.
dışarı rahat çıkamamak, kız/erkek kuzen ya da arkadaşlarla sık biraraya gelmek zorunda olmak, istediğim gibi mesaj atmıyorsun ya da çok mesaj atıyorsun vs.. hepsini gördüm çevremdeKızlar... Stres içinde bir garibana yardım lütfen.
İki sevgili karşı cinsle aldatmak dışında nasıl bir konudan kavga eder? Ben benimkiyle hiç etmiyorum çok şükür, o yüzden aklıma adam gibi bir şeyler gelmiyor. Karı-koca gibi değil, sevgili gibi düşünün. Yani para kavgası, ev işleri kavgası da olmaz.
Yazıma devam etmeye çalışıyorum ama böyle bir sorunum var. Aklınıza gelirse, ya da çevrenizde tuhaf kavgalar eden çiftler varsa yazıp bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
*** 13. TAKIM 386. ETAP***
Akkat (76.3/77.4/-1.1/%-1.44)
cerenberen16 (80/80/0/%0) kilosu sabit
dilarasahra (86.3/85.3/0.5/%0.58) Geçen hafta bildirim yapmayan üyenin kilosu 2'ye bölündü
gubsej (90/94.5/-0.14/%-0.16) 354. Etapta izne ayrılan üyenin kilosu 33'e bölündü.
Hepbera (69.6/69.4/0.2/%0.29)
LAydLiNe (64/63.9/0.1/%0.16)
mavera87 (66.8/66.1/0.7/%1.05)
OoOturtleOoO ( 92.1/91.6/0.03/%0.03) 369. Etapta izne ayrılan üyenin kilosu 17'ye bölündü.
Ozlem (73/72.9/0.1/%0.14)
Yazagelen (78.2/77.8/0.4/%0.51)
13. Takım ortalaması : % 0.12
Canım ben neyi nasıl kontrol edeceğimizi anlamadım kiKızlar,
İki liste oluşturdum.
Bilmiyorum Gülnihal, ben bu hafta çok azimliyim ama açıkçası ne yapacağımı bilmiyorum. Şok diyet mi yapsam bu hafta aldığımı vermek için acaba. Diyetisyene randevum vardı bu hafta utancımdan ona da gidemedim.
Kızlar... Stres içinde bir garibana yardım lütfen.
İki sevgili karşı cinsle aldatmak dışında nasıl bir konudan kavga eder? Ben benimkiyle hiç etmiyorum çok şükür, o yüzden aklıma adam gibi bir şeyler gelmiyor. Karı-koca gibi değil, sevgili gibi düşünün. Yani para kavgası, ev işleri kavgası da olmaz.
Yazıma devam etmeye çalışıyorum ama böyle bir sorunum var. Aklınıza gelirse, ya da çevrenizde tuhaf kavgalar eden çiftler varsa yazıp bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
dışarı rahat çıkamamak, kız/erkek kuzen ya da arkadaşlarla sık biraraya gelmek zorunda olmak, istediğim gibi mesaj atmıyorsun ya da çok mesaj atıyorsun vs.. hepsini gördüm çevremde
Kıskançlık canım saçma sapan sebeplerden bile tartışabiliyorsun bazen.en büyük tartışma sebebi bu heralde benim için:)
Fundacım bol şans.Sağolun kızlar. :)
Kıskançlık çok uygun aslında. Yanlış anlama- kıskançlık karışımı bir şey düşünüyorum ama zaman farklı olduğu için uyarlaması bugün kadar kolay değil. :) Bol şans dileyin içinizden bana . :)
------------
Menüm
12:00
2 tabak türlü
2 dilim ekmek
15:00
2 mandalina
19:00
2 tabak türlü
2 dilim ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?