Süper canım, aman dikkat et, rahatlama psikolojisine girme.Günaydın kızlar mutlu haftasonları :) bugün tartıldım -1 çıktım mutluyum :) en son geçen cuma tartılmıştım ..
Yalnızca protein mi alınıyordu atak döneminde?Dukan yap cnm atak yap bu hafta en az 2 kg gider:)
yok girmem diyecektim ki bu hata olurdu tamam canım dikkat edeceğim sağol :)Süper canım, aman dikkat et, rahatlama psikolojisine girme.
evet ama insan hep arada kalıyor :)Kratay cok mantıklı anlatıyor değil mi ece? Arastırmaya devam et, bn de daha bitirmedim kitabı
Bugun sınavlarımdan birini atlattım kızlar, sbh 7 de evden cıktım , okulda calıstım, cok yorgunum.. Biraz saglıksız besleniyoruum 2 gundur .. Sınavlar yuzunden..
Ee siz neler yaptınız hanımlar?
Ececim kaç kiloydun, hatırlayamadım. İçerik olarak iyi ama az olmuş menün.11.00 : 2 kk peynir, 3er dl domates salatalık, 5 zeytin, 2 dl kepekli ekmek
16.00 : 1 kase tarhana çorba, 3 yk ciğer, 1 kase yoğurt
16.30 : tek bir tane peynirli çubuk kraker (paket değil içinden 1 tane)
2 lt su, 30 dk tempolu 90 dk yavaş yürüyüş, 20 mekik
Araştırmalarını bizimle paylaşırsan biz de öğrenmiş oluruz :)Şu leptin hormonuna ilişkin araştırmalarım devam ediyor. Özellikle Karatay'ın dedikleri çok mantığıma uydu.. Ceviz fındık gibi şeyler almayı düşünüyorum kahvaltı için
Sınavlarında başarılar Tuba, sağlıksız da olsa menülerini bekliyoruz.Kratay cok mantıklı anlatıyor değil mi ece? Arastırmaya devam et, bn de daha bitirmedim kitabı
Bugun sınavlarımdan birini atlattım kızlar, sbh 7 de evden cıktım , okulda calıstım, cok yorgunum.. Biraz saglıksız besleniyoruum 2 gundur .. Sınavlar yuzunden..
Ee siz neler yaptınız hanımlar?
Rahatlamışsındır baya, ben de bu hafta diyete odaklanacağım. :)Vizeler bitti şimdi ödev kitap kurslar ve diyetle baş başayım.. kızlar toplanın hele neler yaptınız ne ettiniz anlatın :)
ben başladım Ece ama istersen dönüşümlü yapabiliriz.Kaptanım menü takibi tam olarak kime verildi?
Havvacım sen Tuba'nın menülerini içerik, miktar ve zamanlama açısından kontrol edeceksin. Özlem de senin menülerini kontrol edecek. Hergün menülerimizi paylaşıp sorumlu olduğumuz kişiyi de takip edip yorumlamamız gerekiyor yani.Canım ben neyi nasıl kontrol edeceğimizi anlamadım ki
Canım en iyisi sen yap :) bende ihtiyacın olduğunda yardım ederim kontrol ederimben başladım Ece ama istersen dönüşümlü yapabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?