Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dün gelemedim. 2 sınavım vardı, ondan sonra da bisiklet binmeye gittik ama ben binmedim :) yürüdüm sadece
dünün menüsü:
sabah(10 civarı): 5 zeytin, 3er dilim domates salatalık, 2 dl kepekli ekmek, 10 gr krem peynir
14.00 civarı: 1 tabak et sote, biraz salata, 2 dl kepekli ekmek
18.00: yr kase mercimek çorbası, yr tabak taze fasülye, 1 kase yoğurt
yr lt su, 1 saat yürüyüş

Bugün su ve spor günüm olacak.. 3te sınavım var. suya ağırlık vereceğim ve spor yapacağım sınavlar bittiğine göre günlük minimum 1,5 litre su içmeye başlayabilirim :)

11.00 : 2 kk peynir, 3er dl domates salatalık, 5 zeytin, 2 dl kepekli ekmek
16.00 : 1 kase tarhana çorba, 3 yk ciğer, 1 kase yoğurt
16.30 : tek bir tane peynirli çubuk kraker (paket değil içinden 1 tane)

2 lt su, 30 dk tempolu 90 dk yavaş yürüyüş, 20 mekik

Şu leptin hormonuna ilişkin araştırmalarım devam ediyor. Özellikle Karatay'ın dedikleri çok mantığıma uydu.. Ceviz fındık gibi şeyler almayı düşünüyorum kahvaltı için

Kratay cok mantıklı anlatıyor değil mi ece? Arastırmaya devam et, bn de daha bitirmedim kitabı

Bugun sınavlarımdan birini atlattım kızlar, sbh 7 de evden cıktım , okulda calıstım, cok yorgunum.. Biraz saglıksız besleniyoruum 2 gundur .. Sınavlar yuzunden..

Ee siz neler yaptınız hanımlar?

Vizeler bitti şimdi ödev kitap kurslar ve diyetle baş başayım.. kızlar toplanın hele neler yaptınız ne ettiniz anlatın :)

evet ama insan hep arada kalıyor :)

Günaydın kızlar..
Ececim kaç kiloydun, hatırlayamadım. İçerik olarak iyi ama az olmuş menün.
Şu leptin hormonuna ilişkin araştırmalarım devam ediyor. Özellikle Karatay'ın dedikleri çok mantığıma uydu.. Ceviz fındık gibi şeyler almayı düşünüyorum kahvaltı için
Araştırmalarını bizimle paylaşırsan biz de öğrenmiş oluruz :)
Sınavlarında başarılar Tuba, sağlıksız da olsa menülerini bekliyoruz.

08.11 menüm
09:30
2 dlm tb ekmeği
1 yumurta
2 yk sucuk
3 zeytin
çay

14:30
1 servis kaşığı kısır (bol sebzeli)
1 servis kaşığı börülce salatası
1 patatesli börek
2 çatal pasta
Gün vardı, öğle yemeği ile birleştirdim.

18:30
1 porsiyon ciğer sote
domates, soğan

2 lt su.

Kaptanım menü takibi tam olarak kime verildi?
ben başladım Ece ama istersen dönüşümlü yapabiliriz.
Canım ben neyi nasıl kontrol edeceğimizi anlamadım ki
Havvacım sen Tuba'nın menülerini içerik, miktar ve zamanlama açısından kontrol edeceksin. Özlem de senin menülerini kontrol edecek. Hergün menülerimizi paylaşıp sorumlu olduğumuz kişiyi de takip edip yorumlamamız gerekiyor yani.

Selam kızlar. Dün giremedim. Bundan sonra da herhalde biraz zor olacak gelmem. Ama yine de burdayım. Dünkü menüm.

9:00
2 tabak türlü
1 dilim ekmek

16:00
2 efes extra
biraz cips
(kutlama vardı da, ondan valla... )

21:00
2 dilim ekmek
biraz zeytin

kızlaar :) nerelerdesiniz yahu.. bugünden rapor
12,00: 4er dilim domates salatalık, 20 gr krem peynir, 7 zeytin, 2 dl kepekli ekmek
15,00: çay+1elma
18,00: 1 kase ezogelin çorba, 1 tabak mercimek yemeği, 3 yk havuç salatası, 1 dl kepekli ekmek

2 lt su, 30 dk yürüyüş, 30 mekik

Srlam kızlar
Bugun aftasonunun azizliğine ugradım, yazabilecegim dogru durust bir menum yok, cok dagınık oldu.. Yarın oruc tutucam insallah.. Simdi cocukları yatırdım, kahvemi aldım ve derse oturdum.. Oersembe ve cumartesi sınavlarım var.. İyi aksamlar herkse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…