Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

haftasonu adet oldum.bu hafta oruç tutmayacağım.dünkü menümü yazayım.çok saçma oldu ama tatlı krizim tuttu.bu gün toplarım inşallah
sabah:
sucuklu yumurta
3 pişi
bol peynir
bal
çilek reçeli
salatalık,domates
patates kızartması
3 dilim ekmek
ara:
1 çikolatalı gofret
ara:
1 bardak kola
1 kase leblebi
akşam:
1 kase pirinç çorbası
1 tabak tavuklu patates
salata,az yoğurt
ara:
1 kase aşure

Slm kızlar. Gelemedim iki gündür. Bebişim hasta. Bronşit olmuş.

İş yeri de yoğundu ancak gelebildim. Bu aralar iş yerinde de sorun var. Sıkıntılı geçiyor anlayacağınız.

Selam herkese, ebrucum kolay gelsin canım..

Gulnihalcim, menun cok cok cook kotu olmus, farkındaymıssın zatne insllah toparlarsın bu hafta 4 gunumuz var..

Benim de dunku menum cok kotuydu, hem sımavlara calıstıgım için yine duzelsizlesti, hem de reglim yaklasıyor, tatlı istiyor canım.. Öyle yani.. Simdi kızımı uyutup calısmam lazım ama bir turlu uyumadı

Gülnihalcim hiç olmamış.

İş yeri de yoğundu ancak gelebildim. Bu aralar iş yerinde de sorun var. Sıkıntılı geçiyor anlayacağınız.

geçmiş olsun canım.aman bronşit çok önemli biliyorsun.işyerini boşver.sağlık personeli olarak al birimizi vur öbürüne..sen bebişine iyi bak canım

Slm Funda, kahvaltıda türlü ağır gelmedi mi? akşam yemeğinin saati geç olmuş. Neden gelemeyecksin ki? Özleriz seni, gelmeye çalış lütfen.

Gülnihalcim, sen de yazmışsın zaten, arada böyle oluyor. Hele regl öncesi.

Slm Ebru, geçmiş olsun. Benim kızım da hasta. Dün hiç uyumadık, boğaz enfeksiyonu olmuş.

Kızlar menü yazma ve sorumlu olduğumuz kişinin menüsünü takip etme konusunda aldığımız karara uymuyoruz.
1.menüler herkes tarafından düzenli olarak paylaşılmıyor.
2.Birinci maddenin yetersizliği yüzünden menüler kontrol edilmiyor.
Bu konuda daha hassas davranmamız lazım.

selam kızlar
menüm 7:45
kahvaltı
1yumurta
1 dilim çavdar üzerine labne
öğlen 12:30
1 kase sebze çorba
1 parça kırmızı et fırında 1 yk patates püresi
1 mandalina

3:00
1 mandalina

18:00
1 kase tarhana çorba
1 tabak brokoli salatası
4 ince dilim tavuk göğsü 1 biber

1.5 -2 lt su içtim birazdan temizlik yapıp 60 mekik çekcem

Kızlar merhaba, ben geldim. Bir iyi bir kötü haberim var. İyi haber nişanlandım. Kötü haber en son 78 kilo idim. Şimdi 82 kiloyum. Napcammmm bennnn. Karnım kocaman olduuuu. Pantolonlarım sıkmaya başladııı. Çok stresliyimmm.

hayırlı olsun canım :) diyet yapmaya başlayacaksın hemen ve o kilolar gidecek:)

hayırlı olsun canım :) diyet yapmaya başlayacaksın hemen ve o kilolar gidecek:)

Ayy hiç veremeyecekmiiö gibi geliyo. Nasıl vermiştüm ben 6 kilo. En iyisi ben menülerimi yazayım. Nasıl diyet yapılıyou unuttum.

Menüm sabah 08.00
1 haşlanmış yumurta
1 adet poğaca

Öğlen 12.00
1 tabak kelle paça corbas
Küçük pidenin yarısı

Akşam 18.00
2 kaşık bulgur pilavı
2 tane ızgara tavuk ızgara
4-5 tane patates dilimi
Bikaç tane de diyet bisküvi

90 dakika yürüyüş
2 lt su

Yerken az görünüyor da yazarken cok geldi yediklerim.

Kızlar menüm

Sabah 9,30 iki dilim peynir,çay

Öğle 13,00 haşlanmış tavuk göğsü üç dilim kadar,1 kSe yoğurt

Akşam 20,00 5 adet çinekop,1 büyük kase salata,1 muz

Su 2 lt,45 dk yürüyüş

Canım hiç olmamış.az yemiş olsanda sağlıklı şeyler yememişsin.poğaça fln bırakmalısın hamur işlerini.cumaya kadar toparlanırsın merak etme toparlan:)

Kızlar herkes hasta bu aralar.bende şifayı kaptım sanırım boğazıma iğneler batıyor sürekli astım bronşit oluyorum kışın ne yapsam bilemedim.boğaz yanmasına ne iyi gelir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…