aynen öyle canım.saf protein sadece.Yalnızca protein mi alınıyordu atak döneminde?
haftasonu adet oldum.bu hafta oruç tutmayacağım.dünkü menümü yazayım.çok saçma oldu ama tatlı krizim tuttu.bu gün toplarım inşallah
sabah:
sucuklu yumurta
3 pişi
bol peynir
bal
çilek reçeli
salatalık,domates
patates kızartması
3 dilim ekmek
ara:
1 çikolatalı gofret
ara:
1 bardak kola
1 kase leblebi
akşam:
1 kase pirinç çorbası
1 tabak tavuklu patates
salata,az yoğurt
ara:
1 kase aşure
Slm kızlar. Gelemedim iki gündür. Bebişim hasta. Bronşit olmuş.
İş yeri de yoğundu ancak gelebildim. Bu aralar iş yerinde de sorun var. Sıkıntılı geçiyor anlayacağınız.
Slm kızlar. Gelemedim iki gündür. Bebişim hasta. Bronşit olmuş.
İş yeri de yoğundu ancak gelebildim. Bu aralar iş yerinde de sorun var. Sıkıntılı geçiyor anlayacağınız.
Slm Funda, kahvaltıda türlü ağır gelmedi mi? akşam yemeğinin saati geç olmuş. Neden gelemeyecksin ki? Özleriz seni, gelmeye çalış lütfen.Selam kızlar. Dün giremedim. Bundan sonra da herhalde biraz zor olacak gelmem. Ama yine de burdayım. Dünkü menüm.
9:00
2 tabak türlü
1 dilim ekmek
16:00
2 efes extra
biraz cips
(kutlama vardı da, ondan valla...)
21:00
2 dilim ekmek
biraz zeytin
Gülnihalcim, sen de yazmışsın zaten, arada böyle oluyor. Hele regl öncesi.haftasonu adet oldum.bu hafta oruç tutmayacağım.dünkü menümü yazayım.çok saçma oldu ama tatlı krizim tuttu.bu gün toplarım inşallah
sabah:
sucuklu yumurta
3 pişi
bol peynir
bal
çilek reçeli
salatalık,domates
patates kızartması
3 dilim ekmek
ara:
1 çikolatalı gofret
ara:
1 bardak kola
1 kase leblebi
akşam:
1 kase pirinç çorbası
1 tabak tavuklu patates
salata,az yoğurt
ara:
1 kase aşure
Slm Ebru, geçmiş olsun. Benim kızım da hasta. Dün hiç uyumadık, boğaz enfeksiyonu olmuş.Slm kızlar. Gelemedim iki gündür. Bebişim hasta. Bronşit olmuş.
hayırlı olsun canım :) diyet yapmaya başlayacaksın hemen ve o kilolar gidecek:)Kızlar merhaba, ben geldim. Bir iyi bir kötü haberim var. İyi haber nişanlandım. Kötü haber en son 78 kilo idim. Şimdi 82 kiloyum. Napcammmm bennnn. Karnım kocaman olduuuu. Pantolonlarım sıkmaya başladııı. Çok stresliyimmm.
hayırlı olsun canım :) diyet yapmaya başlayacaksın hemen ve o kilolar gidecek:)
Ayy hiç veremeyecekmiiö gibi geliyo. Nasıl vermiştüm ben 6 kilo. En iyisi ben menülerimi yazayım. Nasıl diyet yapılıyou unuttum.
Menüm sabah 08.00
1 haşlanmış yumurta
1 adet poğaca
Öğlen 12.00
1 tabak kelle paça corbas
Küçük pidenin yarısı
Akşam 18.00
2 kaşık bulgur pilavı
2 tane ızgara tavuk ızgara
4-5 tane patates dilimi
Bikaç tane de diyet bisküvi
90 dakika yürüyüş
2 lt su
Yerken az görünüyor da yazarken cok geldi yediklerim.
Zencefil çayı iç canım.Kızlar herkes hasta bu aralar.bende şifayı kaptım sanırım boğazıma iğneler batıyor sürekli astım bronşit oluyorum kışın ne yapsam bilemedim.boğaz yanmasına ne iyi gelir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?