Kızlar ben ugramadım kimsede ugrayamamış valla herkesin bir bahanesi var herkes yemek mi yiyor yoksaaaaa
Zaten tartının azizliğine ugradım pili zayıflayan tartının eksik tartma olasılığı % kaç morallarimm çok bozukiş yerinde her gün daha beter duruma giriyorum Allah sonumu hayır etsin.Stresten herbir yerim ağrıyor.Dün sancıyla acile gittim.Ama iyiyim şimdi akşama bir aksilik olmazsa çılgınlar gibi spor yapmayı planlıyorum tartıya acayip bozugum.Cumaya kadar detox tarzı bişeyler yapmam lazım varmı önerileriniz?
Dünkü menum
10:00
1 poğaca
6 zeytin
Yarım yumurta
14:30
1 mandalina
19:00
1 tabak tavuk çorbası
1 dilim ekmek
2,5 L su
1 türk kahvesi
Kızlar herkes hasta bu aralar.bende şifayı kaptım sanırım boğazıma iğneler batıyor sürekli astım bronşit oluyorum kışın ne yapsam bilemedim.boğaz yanmasına ne iyi gelir ki
Geçmiş olsun Gülnihal.dün berbat bir mide ağrısıyla günü geçirdim.menü de mecburen az oldu
sabah 9
3-4 tuzlu bisküvi
akşam 6
yarım kase çorba
yarım tabak patates yemeği
1 dilim ekmek
Fundacım sana da geçmiş olsun.Kızlar ben ugramadım kimsede ugrayamamış valla herkesin bir bahanesi var herkes yemek mi yiyor yoksaaaaa
Zaten tartının azizliğine ugradım pili zayıflayan tartının eksik tartma olasılığı % kaç morallarimm çok bozukiş yerinde her gün daha beter duruma giriyorum Allah sonumu hayır etsin.Stresten herbir yerim ağrıyor.Dün sancıyla acile gittim.Ama iyiyim şimdi akşama bir aksilik olmazsa çılgınlar gibi spor yapmayı planlıyorum tartıya acayip bozugum.Cumaya kadar detox tarzı bişeyler yapmam lazım varmı önerileriniz?
Ben de sauna kemeri almıştım, unutmuşum bile. Şimdi siz söyleyince hatırladım.ben de almıştım ama şu an kanepenin içinde yatıyor.zayıflama adına işe yaradığını söyleyemem.ama masajı güzel ve rahatlatıcı
11.11 menüm
09:00
2 dlm ekmekten yağsız tost
13:30
1 porsiyon yağsız hamsi
marul
17:30
1 servis kaşığı mantı
2 yk yoğurt
19:30
1 mandalina (yemeyi planlıyorum)
2 lt su.
Bugünkü menum
08:00
1,5 dilim ekmek
8 zeytin
Kk peynir
1 salatalık
12:00
2 servis kaşığı patlıcan yemeği
1 dilim ekmek
13:00
Birkaç lokma poğaca
15:00
Yarım mandalina
18:00
1 tabak kadar patlıcan yemeği
Salata
1 dilim ekmek
3 L su
2 b. türk kahvesi
selam kızlar ben geldim yemeğimi yedim spora gidicem şimdi de
menüm 7:45
2 kepçe tarhana çorba
1 yumurtadan omlet
öğlen 12:30
1 kase tavuk çorba
1 porsiyon kuru fasülye
2 yk kadar pilav
akşam 17:00
1 kase tarhana çorba
1 porsiyon saç kavurma (yağsız yaptım)
1 kase yoğurt
2 ltye yakın su içtim spordada 1 -1.5 içerim 1 saat da step yapcam :)
Kızlar ben ugramadım kimsede ugrayamamış valla herkesin bir bahanesi var herkes yemek mi yiyor yoksaaaaa
Dünkü menum
10:00
1 poğaca
6 zeytin
Yarım yumurta
14:30
1 mandalina
19:00
1 tabak tavuk çorbası
1 dilim ekmek
2,5 L su
1 türk kahvesi
Bugünkü menum
08:00
1,5 dilim ekmek
8 zeytin
Kk peynir
1 salatalık
12:00
2 servis kaşığı patlıcan yemeği
1 dilim ekmek
13:00
Birkaç lokma poğaca
15:00
Yarım mandalina
18:00
1 tabak kadar patlıcan yemeği
Salata
1 dilim ekmek
3 L su
2 b. türk kahvesi
geçmiş olsun canım.kış başlamadan hastalıkları başlıyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?