Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gönülcüm senin de söylediğin gibi öğlenden sonra olmamış. Zayıflamak istiyorsak bunlardan uzak durmamız gerkiyor. Sana söylüyorum ama benim de yenik düştüğüm oluyor, duygusal krizlerimizi yiyerek değil farklı aktivitelerle kapatmamız gerekiyor. Yoksa sonumuz kötü olur.
Canım acıkmadın mı. Meyveleri 3 e kadar yemek gerekiyor. Eğer yemediysen yoğurt ye istersen.
Acıktım tabi ama son haftalarda kilo aldım o nedenle minimumda tutuyorum beslenmemi.

Fundacım hayırlı olsun işin. Nasıl geçti ilk iş günün? Ortam nasıldı? Umarım seni mutlu edecek bir iştir.

Menüm

08:00
2 dilim ekmek
biraz zeytin

14:30
1 tabak ezogelin çorba
Yarım falafel dürüm

20:00
2 dilim ekmek
Biraz zeytin
Afiyet olsun canım. Dürüm büyük değilse beğendim. Ekmek biraz fazla olmuş.

günaydın çıtır adayları

Kızlar merhabaa :) Ben yeme düzenimi galiba biraz da işime öyle geldiğinden yeniden düzenlemeye karar verdim.

hayırdır prenses nasıl değiştirdin?

Geçmiş olsun Gülnihal.
Fundacım sana da geçmiş olsun.
Ben de sauna kemeri almıştım, unutmuşum bile. Şimdi siz söyleyince hatırladım.

teşekkür ederim canım

Gunaydın hanımlar
Bugun tum gun ayran mı içsem diyorum, ayran ve ceviz ..

ödem atmak için ayran içeceksen pirinç lapasını tavsiye ederim.net 1 kilo verdiriyor.sudan tabi

günaydın kızlar..Cuma'ya az kaldı nasıl gidiyor ?

şimdiden sıkıntısı bastı dilaracım.sabah +1 im.perşembe lapa düşünüyorum

Gunaydın kizlar..
---
Fundacigim işin hayırli ve uğurlu olsun cnm..

Günaydın.
Sağol Özlemcim. :)

Gunaydın hanımlar
Bugun tum gun ayran mı içsem diyorum, ayran ve ceviz ..

Bütün gün ayran mideni bulandırmaz mı? Bana öyle olur gibi geldi.

Fundacım hayırlı olsun işin. Nasıl geçti ilk iş günün? Ortam nasıldı? Umarım seni mutlu edecek bir iştir.

Afiyet olsun canım. Dürüm büyük değilse beğendim. Ekmek biraz fazla olmuş.

Sağol canım. Geçti gitti işte. Ortam bildiğin iş ortamı, gıcık insanlarla dolu. Para gelsin de, mutlu oluruz elbet.

Dürüm pek büyük değildi canım. :)

dünkü menüm..............
sabah 9
2 dilim ekmek
2 kk peynir
çay
öğle 1
1 kase çorba
ara:
1 elma
akşam 6
1 tabak bol domatesli az yağlı biber kavurması
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek
ara:
1 bardak kendi imalatım vişne suyu

Menüm

08:00
2 dilim ekmek
biraz zeytin

1 tabak ezogelin çorba
Yarım falafel dürüm

20:00
2 dilim ekmek
Biraz zeytin

Senin menulerine alısamadım fundacım ya
Çok acıkırsın Tuba. katı besin almamış olacaksın. Bu arada menülerini bekliyoruz.

Bir gunluk vucuda nefes aldırayım ya, ayran tok tutuyor cevizle de guzel oldu, ben de ilk defa deniyorum,iki saat arayla ayyran ve ceviz.

Fundacım ayranı sevdiğim için midemi bulandırmıyor.

Sabah tartıdaki rakam beni buna mecbur bıraktı, hem regl şişkinliği, hem de regl öncesi tatlı krizleri, +2 çıktım , çok fena çok...

Ben de mi yapsam ki tuba. Ben de de durum çok fena. Bu ara ciddi bir konsantrasyon problemi var bende.

Ben de mi yapsam ki tuba. Ben de de durum çok fena. Bu ara ciddi bir konsantrasyon problemi var bende.
Canım yap istersen, bem gunu tanamlayabilirsem insallah ayranla , super olur, yarın da öğlene kadar ayran içsem belki cumaya biraz kurtarabilirim.. Yarın hem sınavım vr, hem de aksam formasyon dersim..

Bu tada kızlar kendime yeni bir hedef koyum, 62 olunca saçlaarımı boyatıcam:) benim için farklı bi deneyim olucak, daha önce hiç boyatmadım, bir kere mor , bir kere de kırmızı balyaj attırmıstım bir kac tanecik.. Simdi ombre dusunuyorum:) esim de sevmez gerci:)

ilginç bir ödülahhhh....62 ne güzel bir rakam

Merhaba kızlar.. Moralim bozuk biraz bir kaç gündür de gelemedim. Bir kaç kaçamak yaptım ama abartmadım çok şükür eskisi gibi .. örneğin tek bir tane peynirli çubuk kraker, 2 yudum pamuk şeker, 2 tane yulaflı (şekerliydi) bisküvi vb.. Ya bu insanlar yanlarındakini bir anda nasıl unutabiliyor anlamıyorum. Bir anda yabancı gibi kötü bir cisimmiş gibi bakabiliyorlar. canım çok sıkkın kendimi çok yalnız hissediyorum

Hayırdır tatlım neye sıkıldın.

Kızlar ben akşamları kaçamaksız atlatamıyorum. Gerçi düne göre daha iyiyim bugün. Menümü yazıyorum.

Sabah 08.00
2 haşlanmış yumurta
3 zaytin
Yarım salatalık
Yarım domates
1 kk kaşar peynir

Öğlen 12.30
2 tane ızgara tavuk baget
Yarım porsiyon bulgur pilavı

Akşam 17.00
En küçül yoğurtlar varya hani bir öğün olanlar ondan bitane
1 paket soslu fıstık
Avuç içi kadar kahveli draje

Suyu 2.50 lt yapıcam
Spor gün içinde 45 dakika yürüdüm tempolu ama 15 dakika 15 dakika şeklinde

Akşamı yoğurtla geçiştirsem iyiydi aslında.

Bemim de yarın ki hedefim sabahı ve öğleni yine böyşe kaçamaksız atlatmak. Akşam sadee yoğurt yemek ve 45 dakika yürüyüş yapmak.

Kızlar bugun toplam 1,5 litre ayran içtim, ama suan midem agrıyor.. Fazla geldi herhalde,
Bugunku menum

9:45
1 buyuk bardak ayran
3 tane ceviz

12:15
1 buyuk batdak ayran
2 tane ceviz

Ara
7 tabe hurma

1 bardak ayran
7 tane zeytinyaglı sarma

16:45
1 bardak ayran

19:00
1 kase nohut yemegi
Azcık yogurt

Su 1,5-2 lt

İnşallah faydasını görürsün canım. Yarın da devam ediyor musun ayrana.

Kizlar selam

Sabah 9,30 1 dilim ekmek,peynir,1 domates,5 zeytin

Öğle 13,00 1 tabak pırasa,1 kase mercimek corbası,1 kase yoğurt,1 dilim ekmek

Akşam 20,00 ton balıklı salata koca bir tabak,1 avuc kuru üzüm,1 muz

Spor 45 dk,2 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…