Gönülcüm senin de söylediğin gibi öğlenden sonra olmamış. Zayıflamak istiyorsak bunlardan uzak durmamız gerkiyor. Sana söylüyorum ama benim de yenik düştüğüm oluyor, duygusal krizlerimizi yiyerek değil farklı aktivitelerle kapatmamız gerekiyor. Yoksa sonumuz kötü olur.Kızlar menümü yazıyorum. Kötü örnek olsun diye. Sabah ve öğle. İyiydi aslında ama akşam duygusal bir krize girdim farkedeceğinüz gibi
Sabah 08.00
1 kase ezogelin corba
Öğlen 12.30
1 porsiyon zeytinyağlı haşlanmış sebze
1 tane de islim kebabı mı deniyor. Patlıcanlı içinde köfte var. Üstüne kürdan batırılıyor. Ondan yedim.
16.00
1 tane ev yapıyımı ıslak kek
3 tatlı kurabiye
4 susamlı cubuk
Daha bişey yemedim yemicem de
Bana kızabilirsiniz hatunlar.
Acıktım tabi ama son haftalarda kilo aldım o nedenle minimumda tutuyorum beslenmemi.Canım acıkmadın mı. Meyveleri 3 e kadar yemek gerekiyor. Eğer yemediysen yoğurt ye istersen.
Fundacım hayırlı olsun işin. Nasıl geçti ilk iş günün? Ortam nasıldı? Umarım seni mutlu edecek bir iştir.Selam takımcım.
İyi dileklerini iletenlere çok teşekküre ederim. :)
Pil azalınca çok sıkıntı oluyor, hemen değiştir canım. Hayırdır, acile gidecek kadar ne oldu? Umarım önemli bir şey değildir.
Özlemcim çok az menü.Öğleni daha sıkı yemelisin.
Bugünün menüsü güzel olmuş ama... :)
Afiyet olsun canım. Dürüm büyük değilse beğendim. Ekmek biraz fazla olmuş.Menüm
08:00
2 dilim ekmek
biraz zeytin
14:30
1 tabak ezogelin çorba
Yarım falafel dürüm
20:00
2 dilim ekmek
Biraz zeytin
Çok acıkırsın Tuba. katı besin almamış olacaksın. Bu arada menülerini bekliyoruz.Gunaydın hanımlar
Bugun tum gun ayran mı içsem diyorum, ayran ve ceviz ..
Kızlar merhabaa :) Ben yeme düzenimi galiba biraz da işime öyle geldiğinden yeniden düzenlemeye karar verdim.
Geçmiş olsun Gülnihal.
Fundacım sana da geçmiş olsun.
Ben de sauna kemeri almıştım, unutmuşum bile. Şimdi siz söyleyince hatırladım.
Gunaydın hanımlar
günaydın kızlar..Cuma'ya az kaldı nasıl gidiyor ?
Bu hafta iyi gidiyordum ama regl oldum. Şuan çok şişkinim. iki gün var daha bol spor yapayım diyorum.günaydın kızlar..Cuma'ya az kaldı nasıl gidiyor ?
Gunaydın kizlar..
---
Fundacigim işin hayırli ve uğurlu olsun cnm..
Gunaydın hanımlar
Fundacım hayırlı olsun işin. Nasıl geçti ilk iş günün? Ortam nasıldı? Umarım seni mutlu edecek bir iştir.
Afiyet olsun canım. Dürüm büyük değilse beğendim. Ekmek biraz fazla olmuş.
Menüm
08:00
2 dilim ekmek
biraz zeytin
1 tabak ezogelin çorba
Yarım falafel dürüm
20:00
2 dilim ekmek
Biraz zeytin
Çok acıkırsın Tuba. katı besin almamış olacaksın. Bu arada menülerini bekliyoruz.
Canım haklısın bu ara çok yoğunum. Birazdan dünkü nü yazayım. Akşama da bu günkü nü yazarım.Zeynep, Ebru, Funda(gubsej) ve Tuba, menüleriniz gelmiyor....
Ben de mi yapsam ki tuba. Ben de de durum çok fena. Bu ara ciddi bir konsantrasyon problemi var bende.Senin menulerine alısamadım fundacım ya
Bir gunluk vucuda nefes aldırayım ya, ayran tok tutuyor cevizle de guzel oldu, ben de ilk defa deniyorum,iki saat arayla ayyran ve ceviz.
Fundacım ayranı sevdiğim için midemi bulandırmıyor.
Sabah tartıdaki rakam beni buna mecbur bıraktı, hem regl şişkinliği, hem de regl öncesi tatlı krizleri, +2 çıktım , çok fena çok...
Canım yap istersen, bem gunu tanamlayabilirsem insallah ayranla , super olur, yarın da öğlene kadar ayran içsem belki cumaya biraz kurtarabilirim.. Yarın hem sınavım vr, hem de aksam formasyon dersim..Ben de mi yapsam ki tuba. Ben de de durum çok fena. Bu ara ciddi bir konsantrasyon problemi var bende.
Canım yap istersen, bem gunu tanamlayabilirsem insallah ayranla , super olur, yarın da öğlene kadar ayran içsem belki cumaya biraz kurtarabilirim.. Yarın hem sınavım vr, hem de aksam formasyon dersim..
Bu tada kızlar kendime yeni bir hedef koyum, 62 olunca saçlaarımı boyatıcam:) benim için farklı bi deneyim olucak, daha önce hiç boyatmadım, bir kere mor , bir kere de kırmızı balyaj attırmıstım bir kac tanecik.. Simdi ombre dusunuyorum:) esim de sevmez gerci:)
Merhaba kızlar.. Moralim bozuk biraz bir kaç gündür de gelemedim. Bir kaç kaçamak yaptım ama abartmadım çok şükür eskisi gibi .. örneğin tek bir tane peynirli çubuk kraker, 2 yudum pamuk şeker, 2 tane yulaflı (şekerliydi) bisküvi vb.. Ya bu insanlar yanlarındakini bir anda nasıl unutabiliyor anlamıyorum. Bir anda yabancı gibi kötü bir cisimmiş gibi bakabiliyorlar. canım çok sıkkın kendimi çok yalnız hissediyorum
Kızlar bugun toplam 1,5 litre ayran içtim, ama suan midem agrıyor.. Fazla geldi herhalde,
Bugunku menum
9:45
1 buyuk bardak ayran
3 tane ceviz
12:15
1 buyuk batdak ayran
2 tane ceviz
Ara
7 tabe hurma
1 bardak ayran
7 tane zeytinyaglı sarma
16:45
1 bardak ayran
19:00
1 kase nohut yemegi
Azcık yogurt
Su 1,5-2 lt
İnşallah faydasını görürsün canım. Yarın da devam ediyor musun ayrana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?