Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

O nasi oluyo cnm sadece lapa mi yiyorsun tum
Gun

Günaydın. Dünkü Menüm

09:00
3 dilim ekmek
salata
zeytin

17:30
Kızarmış hamur 5 adet
Kızarmış patates 1 porsiyon

Hahahaha. Ne güzel.

Kelebekcim akşam yoğurdun yanında soslu fıstık yerine daha doyurucu birşey yeseydin daha iyi olurdu. Diğer öğünler iyi olmuş afiyet olsun.
Böyle bir günün ardından ayran görmek istemezdim herhalde :) İşe yaradı mı Tubacım?
Günaydınnnnnnn
Günaydın Zeynepcim nerelerdesin?
Günaydın. Dünkü Menüm

09:00
3 dilim ekmek
salata
zeytin

17:30
Kızarmış hamur 5 adet
Kızarmış patates 1 porsiyon

Hahahaha. Ne güzel.
Bu ne Funda, bütün gün aç durmuşsun sonra kızartmaları indirmişsin. Hiç olmamış. Bugün telafi etmelisin.

Kızlar her ne kadar karşı olsam da acil toparlanmak için şok diyete başladım. Zararlı olduğunu biliyorum ama acil kilo vermem lazım.
09:00 2 haşlanmış patates
11:00 2 haşlanmış patates
13:00 1 haşlanmış patates
15:00 2 dlm ekmek, 2 dlm peynir (bu diyette yok ama çok acıktığım için)
18:00 2 badem (bu da yok)

1,5 lt su

bugün de sebze günü. yalnızca sebze yemem gerekiyor, bakalım başarabilecek miyim.

günlerden sonra ilk kez yürüyüşe gidiyorum ben, görüşürüz..

günaydınlarrr...................

kendini niye yalnız hissediyorsun canım.biz buradayız.lütfen yaz.

O nasi oluyo cnm sadece lapa mi yiyorsun tum
Gun

evet bugün pirinç lapasına başladım.adet ödemini en güzel bu attırıryor.1 çay bardağı pirinci haşlıyorsun.içine baharat ekleyip yiyebilirsin ya da sade..kahvaltı dahil tek yenen bu..iki gün diyorlar ama tek gün yapılınca da çok etkili.sabahtan 1 su bardağı pirinç haşladım.akşama kadar ağır yavaş yerim.rahmetli babaannem böbrek hastasıydı.ödemi çoktu, sürekli lapa yerdi.o yedikçe ben de yerdim.lapayı severim yani...........

afiyet olsun fatmacım.kısa süreli şok diyetlerin pek zararı olduğunu düşünmüyorum.sonuç açısından çok motive edici.inşallah yarın güzel bir rakam görürsün.bende lapaya başladım.bakalım ne olacak

dünkü menüm...........
sabah 9:
yarım simit
kk peynir
çay
öğle 1:
yarım tabak kabak yemeği
az yoğurt
ara:
1 mandalina
ara:
1 elma
akşam 6:
1 tabak çorba
az yoğurt
1 salatalık

Afiyet olsun cnm..aslında pek sağlıklı degil bu şekilde beslenmek ama bende ara ara yapıyorum minimum duzeyde beslenerek günü kurtarmaya çalıştığım zamanlar oluyor bazen.:)
Inşallah faydasini görürsün..

Dünkü menum
08:00
1 fincan inek sütü ile nescafe

13:00
1 kase tavuk çorbası

18:00
1 kase mercimek çorbası
3 küçük mücver
2 dilim ekmek

Akşamda cig köfte yedik

2 L su
2 kahve

Çok berbat bir menu

Dünkü menum
08:00
1 fincan inek sütü ile nescafe

13:00
1 kase tavuk çorbası

18:00
1 kase mercimek çorbası
3 küçük mücver
2 dilim ekmek

Akşamda cig köfte yedik

2 L su
2 kahve

Çok berbat bir menu

mmmmmmmm....çiğ köfteee..afiyet olsun canım.hep aynı hatayı yapıyoruz.sabah hafif başlayıp akşama yükleniyoruz.neyse ki bugün durumu kurtarabilirsin

canım çok zor bu ya..tek besinle diyet yapamıyorum ben..geçen hafta öğlenleri bikaç kez tavuk yedım hala midem bulanıyo tavuktan soğudum..şöyle ödem attırıcı en azından 3 gün uygulayabileceğimiz başka diyet yok mu acep?fikri olan?

kızlar bu hafta motivasyonum çok düşüktü..neden bilmiyorum çok keyifsizdim..haftaya acilen toparlamam lazım.

selam herkese
menümm
kahvaltı 7:45
2 dilim tam tahıllı ekmekle beyaz peynirli domatesli tost
1 yumurta
2 zeytin
öğlen 12:30
1 kase domates çorba
3 köfte biber domates
1 bardak ayran
1 kase (1orta boy) patatesden salata

ara
1 bardak sütlü çikolata 2 tane dore

akşam 16:30
mantı

1.5 lt ye yakın su içmişimdir birazdan spora gidicem ordada 1.5 içerim 1 saat da plates

birde kızlar instagramda bi diyetisyenin sayfasında gördüm göğüs göbek karın kol ve ön bacak kaslarını çalıştıran ve günlük sadece 15 sn ile başlanan plank hareketi buldum ona başladım dün ve bu gün kaslarımın hepsinde o ağrıyı hissettim en güzel yani sadece 15 sn olması zaten:))

Havva gündüz iyiymiş aslında. Akşam olmamış.

Tatlıcım iyi bulmussun. Benim de eskidrn göbeğimde hiç yağlanma olmazdı kilo alsam bile. Ama şimdi kilo alıp vermekten iyice yağlandım. Her yanım yağ içinde. Bide gelinlik giyicem.

Kızlar haftaya toparlıycam toparlamam lazım gibi lafları bırakalım artık an itibariyle bırakmak lazım diyet değil yaşam tarzı olmalı sağlıklı yaşam.. Akşam kendimizi tutamadıktan, bu hafta koptu gitti yerine bunları yaptım ama şu dakikadan itibaren doğru olana geri döndüm demedikten sonra sürekli bahaneler ya da ciddi durumlar çıkacak karşımıza ben 11 gün sonunda 4 farklı ama küçük kaçamak yaptım hepsinde de devam dedim baktım sayı artmış tarihi sıfırladım ve bugün tekrar başlattım Sakın eleştiri falan diye anlamayın ben özellikle kendimde farkettiğim hepimizde biraz olsun gözlemlediğim şeyler bunlar.. Bir de sizinle paylaşayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…