- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
Ben menümü yazıcam ama son zaman bildiklerimize biraz ters geleceğinden kararsız kaldım. Kafa karıştırmak istemem.. Gerçi herkes kendini biliyor, kendimi böyle frenleyebildiğimi düşündüğüm için böyle değiştirdim düzenimi ama ne bileyim çekindim sankibende bilmiyorum kızlar galiba kendimi yalnız hissettiğimden şu sıra buraya bile gelemiyorum
Canım umarım yarın sabah seni motive edecek bir sonıc alırsın.
Canım üzme kendini..herkes mutsuz ,herkesin sorunları var emin ol yalnız değilsin..Ben menümü yazıcam ama son zaman bildiklerimize biraz ters geleceğinden kararsız kaldım. Kafa karıştırmak istemem.. Gerçi herkes kendini biliyor, kendimi böyle frenleyebildiğimi düşündüğüm için böyle değiştirdim düzenimi ama ne bileyim çekindim sankibende bilmiyorum kızlar galiba kendimi yalnız hissettiğimden şu sıra buraya bile gelemiyorum
Canım merak ettimi. Birazcık kopya versene neden kendini yalnız hissediyorsun. Duygusal birşey mi yoksa mevsimsel mi?
evet tabi ki bir benim sorunlarım yok. Benim ki daha çok ruhsal sanırım.. Sürekli bir ilgi beğenilirlik isteği bile olabilir. Aslında tam olarak öyle bişeyde yok bilmiyorum ya çok şükür pek sıkıntım da yok tembelliğimden pek hoşlanmıyorum evet evet en çok içimi sıkan bu şimdi çözdüm sanırımCanım üzme kendini..herkes mutsuz ,herkesin sorunları var emin ol yalnız değilsin..
Kızlar haftaya toparlıycam toparlamam lazım gibi lafları bırakalım artık an itibariyle bırakmak lazım diyet değil yaşam tarzı olmalı sağlıklı yaşam.. Akşam kendimizi tutamadıktan, bu hafta koptu gitti yerine bunları yaptım ama şu dakikadan itibaren doğru olana geri döndüm demedikten sonra sürekli bahaneler ya da ciddi durumlar çıkacak karşımıza ben 11 gün sonunda 4 farklı ama küçük kaçamak yaptım hepsinde de devam dedim baktım sayı artmış tarihi sıfırladım ve bugün tekrar başlattım Sakın eleştiri falan diye anlamayın ben özellikle kendimde farkettiğim hepimizde biraz olsun gözlemlediğim şeyler bunlar.. Bir de sizinle paylaşayım dedim
Ben menümü yazıcam ama son zaman bildiklerimize biraz ters geleceğinden kararsız kaldım. Kafa karıştırmak istemem.. Gerçi herkes kendini biliyor, kendimi böyle frenleyebildiğimi düşündüğüm için böyle değiştirdim düzenimi ama ne bileyim çekindim sankibende bilmiyorum kızlar galiba kendimi yalnız hissettiğimden şu sıra buraya bile gelemiyorum
77.8 Geçen hafta
78.9 bu hafta
Ben takımdan çıkmayı düşünüyorum kızlar. İş değişiklikleri bana oldum olası yaramadı. Zaten 2 aydır kilo verebildiğim de yok Takımı olumsuz etkiliyorum. Öyle olunca da kendim için değil takım için kilo verme psikolojisine girip stres yapıyorum. Ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?