- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
Kizlar
Gecen hafta 85,30
Bu hafta 84,70
Fark:600 gr
Günaydın kızlar bu hafta sabitim
Geçen hafta 91.6
Haftaya daha iyi bi sonuçla gelicem karşınıza
Gecn hafta 66.1
Bu hafta 67.3
Fark +1.2
Regl + sınav dönemi..
Listeyi boyle kötü etkilemek istemzdim.. Burda insan kilo alınca iki kere üzülüyor, bi kilo aldım diye bi de listeyi kötü etkiledim diye..
77.8 Geçen hafta
78.9 bu hafta
Ben takımdan çıkmayı düşünüyorum kızlar. İş değişiklikleri bana oldum olası yaramadı. Zaten 2 aydır kilo verebildiğim de yok Takımı olumsuz etkiliyorum. Öyle olunca da kendim için değil takım için kilo verme psikolojisine girip stres yapıyorum. Ne dersiniz?
geçen hafta:69.4
bu hafta:69.2
fark:-200
Kızlar bende de durumlar çok kötü
Geçen hafta : 80
Bu hafta : 81.0
Gelen kilo : +1
Maalesef. Herkesten özür dilerim listeyi kötü etkilediğim için.
Bu son artım kızlar. Artık hep eksilerde olacağım.
Çok moralim bozuldu.
Bu hafta ne olmuşuz böyle kızlar. Ben de iyi beslendim ama spor yapamadığım için çok verememişim.
Geçen hafta:77,4 kg
Bu hafta: 77,1 kg
fark:300 g
Şuana kadar takım ortalamamız -%0,29. Ebru ve Özlem kaldı. ben 1 saat kadar dışarı çıkıyorum. Geldiğimde sonuç listesini yayınlarım.
72.9
Sabitim bende
keşke hepimiz pes etmeden devam edebilsek. tebrik ederim seni Ece.Kızlar haftaya toparlıycam toparlamam lazım gibi lafları bırakalım artık an itibariyle bırakmak lazım diyet değil yaşam tarzı olmalı sağlıklı yaşam.. Akşam kendimizi tutamadıktan, bu hafta koptu gitti yerine bunları yaptım ama şu dakikadan itibaren doğru olana geri döndüm demedikten sonra sürekli bahaneler ya da ciddi durumlar çıkacak karşımıza ben 11 gün sonunda 4 farklı ama küçük kaçamak yaptım hepsinde de devam dedim baktım sayı artmış tarihi sıfırladım ve bugün tekrar başlattım Sakın eleştiri falan diye anlamayın ben özellikle kendimde farkettiğim hepimizde biraz olsun gözlemlediğim şeyler bunlar.. Bir de sizinle paylaşayım dedim
çok merak ettim şimdi menünü, yazarsan çok sevinirim :)Ben menümü yazıcam ama son zaman bildiklerimize biraz ters geleceğinden kararsız kaldım. Kafa karıştırmak istemem.. Gerçi herkes kendini biliyor, kendimi böyle frenleyebildiğimi düşündüğüm için böyle değiştirdim düzenimi ama ne bileyim çekindim sankibende bilmiyorum kızlar galiba kendimi yalnız hissettiğimden şu sıra buraya bile gelemiyorum
Mantı çok değildir umarım.selam herkese
menümm
kahvaltı 7:45
2 dilim tam tahıllı ekmekle beyaz peynirli domatesli tost
1 yumurta
2 zeytin
öğlen 12:30
1 kase domates çorba
3 köfte biber domates
1 bardak ayran
1 kase (1orta boy) patatesden salata
ara
1 bardak sütlü çikolata 2 tane dore
akşam 16:30
mantı
1.5 lt ye yakın su içmişimdir birazdan spora gidicem ordada 1.5 içerim 1 saat da plates
Afiyet olsun. Güzel menü.Bugunkü menümü yazıyorum. Son 3 günün en iyi menüsüydü benim için.
Sabah 08.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk kaşat peynir
1 tane boyoz
Çeyrek simit
Öğlen 12.00
1 porsiyon havuç tarator
1 porsiyon tavuk yemeği
Simidin geri kalanı
Akşam 17.00
1 porsiyon tavuklu salata
Spor 45 dakika parça parça yürüyüş
Su 2 lt
Dilaracım afiyet olsun.Kızlar menum
Sabah kepekli tost
Öğle 13.00 4 köfte,1 kasesehriyeli çorba,1 kase salata
Ara 1 öuz
Akşam 20,00 1 kase çorba tarhana,1 kase kuru fasulye,2 dilim ekmek,2 mandalina
Spor 45 dk,2 ltsu
Umarım en kısa zamanda atlatırsın Ececim sıkıntılarını. Ben de şuanda karamsar bir dönemde olduğum için fazla yorum yapmayayım. Seni depresyona sürükleyebilirim. :)evet tabi ki bir benim sorunlarım yok. Benim ki daha çok ruhsal sanırım.. Sürekli bir ilgi beğenilirlik isteği bile olabilir. Aslında tam olarak öyle bişeyde yok bilmiyorum ya çok şükür pek sıkıntım da yok tembelliğimden pek hoşlanmıyorum evet evet en çok içimi sıkan bu şimdi çözdüm sanırım
Fundacım bence hata yaparsın. ben de geçen hafta izne ayrılmaya karar vermiştim. Saolun sizlerin desteği ile ayrılmadım, iyi ki de ayrılmamışım. yoksa iyice salardım. Ya pes edip ömür boyunca fazla kilolu kalacaksın, ya da pes etmeden biraz zorlanarak zayıf bir iş kadını olacaksın. Üstelik kilo vermek iş hayatında başarıyı destekliyor.77.8 Geçen hafta
78.9 bu hafta
Ben takımdan çıkmayı düşünüyorum kızlar. İş değişiklikleri bana oldum olası yaramadı. Zaten 2 aydır kilo verebildiğim de yok Takımı olumsuz etkiliyorum. Öyle olunca da kendim için değil takım için kilo verme psikolojisine girip stres yapıyorum. Ne dersiniz?
*** 13. TAKIM 387. ETAP***
Akkat (77.4/77.1/0.3/%0.39)
cerenberen16 (80/81/-1/%-1.25)
dilarasahra (85.3/84.7/0.6/%0.70)
gubsej (94.5/94.3/0.2/%0.21)
Hepbera (69.4/69.2/0.2/%0.29)
LAydLiNe (63.9/64.2/-0.3/%-0.47)
mavera87 (66.1/67.3/-1.2/%-1.82)
OoOturtleOoO ( 91.6/91.6/0/%0) kilosu sabit
Ozlem (72.9/72.9/0/%0)kilosu sabit
Yazagelen (77.8/78.9/-1.1/%-1.41)
13. Takım ortalaması : %- 0.34
Ne yapacağım peki ben ya? Bana bir fikir verin.
Kelime hedeflerimi bile tutturamıyorum zamansızlıktan, bütün bol keseden yazılmış kelimelerim iş mevzusunda eridi gitti. Buraya gelip iki satır yazacak zamanı anca buluyorum. Hiçbir şeye vakit yetiştiremez oldum. Pişman olmaya başladım işe girdiğime. Asıl hedeflerim yatmaya başladı.
Bana bir çıkış yolu gösterin o zaman kızlar. Varsa bir çaresi elimden geleni yaparım.
Günlük 2 saat yolum var gidiş-geliş. Ev taşınınca metrodan sonra 20 dakika yürür oldum, bunun 10 dakikası da yokuş. Gün geliyor 11 saat çalışıyorum ama ortalamam 9 saat. Minimum yolu eklesem her gün 11 saat yapıyor. Bırakın dizi izlemeyi, kitap okumayı, nanowrimo'yu bile yetiştiremiyorum. Hayatın gerçeği çalışmak, çalışmak zorundayım ama bu kadar zamansızlığı beklemiyordum. Stresten hiçbir çözüm bulamıyorum ben.
11 saat iş + 1 saat yemek-banyo + yatağa giriş süreciyle beraber 9 saat uyku. Yaptı mı bana 21 saat.Neyi nasıl yetiştireyim geri kalan zamanda?
Artık akşam okurum cevaplarınızı.
hayır fundacım çıkmak kabullenmek falan olmaz. Kabullenmek demek devam etmek demek. Çıkmıyorsun bugün değilse yarın hep birlikte çözümler bulacağız77.8 Geçen hafta
78.9 bu hafta
Reset falan değil bugün itibariyle başladık canım di migünaydınlar hanımlar......hayırlı cumalar olsun hepimize....
an itibariyle resetlenmek lazım...kesinlikle sana katılıyorum.....
menüyü ne zaman göreceğiz...az sonra...mı:))))
hepimiz yapacaz bunu.. Ben tek değilim sizinleyim. Dahası devam etmek pes etmekten daha kolay. Pes edersen aşamalı pişmanlıkların, bu yola girmeni sağlayan olay ve düşüncelerin tekrarı söz konusu..keşke hepimiz pes etmeden devam edebilsek. tebrik ederim seni Ece.
çok merak ettim şimdi menünü, yazarsan çok sevinirim :)
Umarım en kısa zamanda atlatırsın Ececim sıkıntılarını. Ben de şuanda karamsar bir dönemde olduğum için fazla yorum yapmayayım. Seni depresyona sürükleyebilirim. :)
yukarıda da yazdım canım bulacağııızNe yapacağım peki ben ya? Bana bir fikir verin.
Kelime hedeflerimi bile tutturamıyorum zamansızlıktan, bütün bol keseden yazılmış kelimelerim iş mevzusunda eridi gitti. Buraya gelip iki satır yazacak zamanı anca buluyorum. Hiçbir şeye vakit yetiştiremez oldum. Pişman olmaya başladım işe girdiğime. Asıl hedeflerim yatmaya başladı.
Bana bir çıkış yolu gösterin o zaman kızlar. Varsa bir çaresi elimden geleni yaparım.
Günlük 2 saat yolum var gidiş-geliş. Ev taşınınca metrodan sonra 20 dakika yürür oldum, bunun 10 dakikası da yokuş. Gün geliyor 11 saat çalışıyorum ama ortalamam 9 saat. Minimum yolu eklesem her gün 11 saat yapıyor. Bırakın dizi izlemeyi, kitap okumayı, nanowrimo'yu bile yetiştiremiyorum. Hayatın gerçeği çalışmak, çalışmak zorundayım ama bu kadar zamansızlığı beklemiyordum. Stresten hiçbir çözüm bulamıyorum ben.
11 saat iş + 1 saat yemek-banyo + yatağa giriş süreciyle beraber 9 saat uyku. Yaptı mı bana 21 saat.Neyi nasıl yetiştireyim geri kalan zamanda?
dünkü menüm...............
sabah:1 kase haşlanmış pirinç
öğle:1 kase haşlanmış pirinç
akşam:1 kase haşlanmış pirinç
1.5 litre su
sonuç +1 kilodan -200 e..........
Fundacım, yolda geçen 2 saatini mutlaka değerlendirmelisin.Yani yolda yazma işini ya da okuma işini yapabilirsin. Bilgisayarına yada telefonuna izlemek istediğin diziyi yada filmi indirip yolda izleyebilirsin. uzun zaman evde kalınca birden panikledin galiba, bence ayrılma işten.Ne yapacağım peki ben ya? Bana bir fikir verin.
Canım bende kafaya koydum şu pirinç lapasını haftada 1 gün mü yaptın.Forumdan okudum da püsküüt her perşembe yapıyomuş moral açısından çok iyi olacak benim en az yağ kadar ödemim de var en azından perşembe detox olur geri kalan günler de sporla yağdan götürürm diye düşünüyorum.Zaten bugun oturup bir program yapacam sporu görev olarak değil de günlük zorunlu işim gibi algılamaya çalışıyorum.Geçenlerde 30 dk koşu yaptım terledim aa çok iyi dedim sonra eşim geldi gel sana kültür fizik hareketleri yaptırayım dedi 3 gündür ağrıdan duramıyorum ben spor yaptıgımı zannediyodum 30 dk koşuyla harketler öyle bir çalıştırdı ki beni karın kaslarım ağrıyor hala.
Fundacım, yolda geçen 2 saatini mutlaka değerlendirmelisin.Yani yolda yazma işini ya da okuma işini yapabilirsin. Bilgisayarına yada telefonuna izlemek istediğin diziyi yada filmi indirip yolda izleyebilirsin. uzun zaman evde kalınca birden panikledin galiba, bence ayrılma işten.
kızlar aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu ne hal bende dahil motivasyon yerlerde bu böyle olmayacak bende ümitsizliğe düşmek istemiyorum.Yanlış nerde?Ters giden bişeyler var.buna çözüm bulmadan olmaz kimse bir yere gitmesin lütfen!!!Bir eksiklik var belli bence bunu masaya yatıralım takımdan beklentimiz ne?niçin burdayız?hedefimiz nedir?Regl döneminde neler yapmalıyız?Spor olmadan bu iş olur mu?lütfen herkes eteğindeki taşları döksün her hafta toparlanalım toparlanalım olmuyor.Yeter bitsin gitsin modundayız ama emek çaba olmadn olmuyor.102.6dan 89a inmişken 97.5 le aranıza döndüm şimdi 89a ulaşmak için çırpınıyorum.Evet paylaşım eksikliği var ben kendi adıma menü yaz çık durumunu sevmiyorum.müthiş gaza ihtiyacımız var aynı zamanda kontrol mekanizmasına 2 li gruplar kursak daha mantıklı gibi sporunu hedefini menülerini konrtol amaçlı tabi ebrunun onayıyla ne dersiniz?sizin önerileriniz nedir???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?