Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dünkü menüm...............
sabah:1 kase haşlanmış pirinç
öğle:1 kase haşlanmış pirinç
akşam:1 kase haşlanmış pirinç
1.5 litre su
sonuç +1 kilodan -200 e..........
İyi sabretmişsin Gülnihal. Arada bir şok iyi oluyor.
Günaydın kızlaaar :)
Evet ben de kesinlikle katılıyorum.

Evet bu hafta perşembe menüm belli o zaman yuppi:)Valla arkadaşıyla kendi çaplarında spor yapıyorlar ama taktikler enteresan:)pilates topuna yumruk attırdı bana keni topun arkasında bu arada:) gıcık aldığın birini düşün ve kendini paralarcasına yumrukla dedi okaaaaa çok var ki gıcık aldığım tepindim resmen:)yarım saat takıldım onunla ama pestilimi çıkardı.

evet canım kesinlikle yumruk harekatının zamanı geldi.bişeyler düşünsün herkes.böyle olmuyor.
Evet kesinlikle kasmadan eğlenceli hale getirip bir yolunu bulmalıyız.

Fatmacım eline sağlı.
Kızlar listenin durumu içler acısı. Bazen diyorum izne ayrılayım. Sonra daha çok alıp geliyorum. Yar bana bir çare.

Funda benimde belli haftaya perşembeki listem. 80 nin altını görmek umuduyla lapayı deniyeceğim.

aslında pzt,salı,çarş protein ağırlıklı menüler yapsam...perş lapa...hımm..güzel olur

Kızlar 1 su bardagi pirinc mi haslanıyordu lapa için? Nasil oluyor?
Bende 1 gün denesem iyi olur.:)
Artık 70li rakamları görmek istemiyorum çok sıktı.
Hepimizin morale ihtiyacı var..:)

Kızlar bu hafta halimiz berbattı! Hiç bu kadar kötü durumda gormemiatim bu takımı.. Bahane yok, iradeye sahip olmadan olmaz bu iş.. Basta kendim olmak üzere kilo alanları kınıyorum

Fundacım arkadasların da dediği gibi ayrılmamalısın takımdan, hepimiz tarafından bittecrübe sanit ki ayrıldıktan bir sure sonra kürkçü fükkanına geri dönülüyor, en acısı da burda gram gram verilenler kilo kilo alınmıs olarak oluyor bu geri dönüş..
Ben seni cok iyi anlıyorum, 9 daki derse yetişmek için vden 7 cıkmak zorunda olan biri olarak.. Fatmanın dediği gibi yolları degerlendirmek zorundayız, istanbul boyle..

Ececim leptinden bahseden bendim:)

Bu hafta ben de pirinç lapasını yapayım bari, sürüden ayrılanı kurt kapar:)

Bugünkü menum
08:00
Kk kadar tost ve çay

13:00
1 su bardagi mercimek çorbası
1 mücver
Avuç içi kadar ekmek

16:30
3 yk mercimekli patlıcan

17:00
2 mandalina

2 türk kahvesi
2 L su

Siskinligim var bugün fazla yiyemedim..

Funda benimde belli haftaya perşembeki listem. 80 nin altını görmek umuduyla lapayı deniyeceğim.

aslında pzt,salı,çarş protein ağırlıklı menüler yapsam...perş lapa...hımm..güzel olur

Kızlar 1 su bardagi pirinc mi haslanıyordu lapa için? Nasil oluyor?
Bende 1 gün denesem iyi olur.:)
Artık 70li rakamları görmek istemiyorum çok sıktı.
Hepimizin morale ihtiyacı var..:)

Hahahah bizi lapacilar bizi:)
Ha soyle birlik olalim yav.persembe burasi fix menu olacak desenize:)

Ozlem sende benim gibi kahvecisin desene.afiyet olsun ben begendim.mercimekli patlican nedir kuzum?

Ozlem sende benim gibi kahvecisin desene.afiyet olsun ben begendim.mercimekli patlican nedir kuzum?
Evet cnm bazen abartıyorum nnescafe fincanında da ictigim oluyor türk kahvesini.
Mercimekli patlıcan ;
Patlıcan,domates,yeşil mercimek,salca,istenirse soğan ve biber tencereye konulup ocakta pişiriliyor..

Evet cnm bazen abartıyorum nnescafe fincanında da ictigim oluyor türken kahvesini.
Mercimekli patlıcan ;
Patlıcan,domates,yeşil mercimek,salca,istenirse soğan ve biber tencereye konulup ocakta pişiriliyor..
canım sen nerelisin hep senden çıkıyor böyle değişik tarifler:)

Evet cnm bazen abartıyorum nnescafe fincanında da ictigim oluyor türk kahvesini.
Mercimekli patlıcan ;
Himmm nefis biseye benziyor degisik seyler deneyesim var benim de bunu yapmaliyim.detayli anlatirmisin ozlem ne kadar mercimek mesela.su koyuyosundur bi de hi?

Himmm nefis biseye benziyor degisik seyler deneyesim var benim de bunu yapmaliyim.detayli anlatirmisin ozlem ne kadar mercimek mesela.su koyuyosundur bi de hi?
Evet cnm hazırlanan malzemenin yarısı kadar su koyuyorum.daha çokta olabilir ama ben biraz katı seviyorum.
Mercimegi zevkine göre istediğin ölçüde koyabilirsin.ben mercimegi bol seviyorum o yüzden fazla koyuyorum.
Göz ayarı koyuyorum herşeyi sabit bir ölçüsü yok elime ne.kadar ggelirse ve zeytinyagini unutmayalım.
Biraz karışık anlattım sanki.

Merhaba kızlar, bugün biraz moraliniz bozulmuş. Canımızı sıkmayın. Önemli oşan vazgeçmesen devam etmek. Ben şehir dışında olduğum için tartılamadım. Ama haftaya cuma ben de kilo bildirimi yapacağım. Pirinç lapasını okudum yazdıklarınızdan. Pirinci sadece su ile haşlıyor muyuz. Bir ölçüsü varmı. Tuz yada başla baharat koyabilir miyiz. Ben de denemek istiyorum. Öpücükler.

Kızlar bize acilen bir kaptan yardımcısı lazım. Herkes bir tavsiyede bulunsun. Gönüllü varsa benim için daha iyi olur. Paylaşım alanında bir oylama yapılmış ve oy kullanmaya sadece biz kalmışız. Çok utandım bugün. Benim gelemediğim zamanlarda birilerinin ilgilenmesi lazım bu paylaşım topiğiyle. Herkesten bir isim bekliyorum en kısa zamanda. Daha önce Funda' ya teklif etmiştim o da kabul etmişti. (Yazagelen) Fakat Funda bu aralar anladığım kadarıyla çok yoğun. Geçmişi okuyamadım. Ama en kısa zamanda bütün geçmişi mutlaka okuyacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…