İyi sabretmişsin Gülnihal. Arada bir şok iyi oluyor.dünkü menüm...............
sabah:1 kase haşlanmış pirinç
öğle:1 kase haşlanmış pirinç
akşam:1 kase haşlanmış pirinç
1.5 litre su
sonuç +1 kilodan -200 e..........
Günaydın kızlaaar :)
Evet ben de kesinlikle katılıyorum.Kaptanım neredeyse 1 hafta belki daha fazla oluyor şu kabızlık içi söylediğin vardı ya o günden beri cevaplayacam cevaplayamadımgerçekten de onu bende deneyimlemiştim daha önce :) uyanır uyanmaz suyu içince neredeyse tüm gün etki ediyor :) Hatta bilimsel bir merak bile uyandı içimde bilgin ve hatırlatman için geç de olsa teşekürler :)
evet canım 1 gün yaptım.daha önce iki gün de yaptığım oldu ama 2. gün pek bi etkisi olmadı.yani tek gün yetiyor.zaten 2 gün lapa bıktırıyor.bence denemelisin.en azından moral olur.eşin spordan anlıyor galiba.senin pestilini çıkarmış baksana
seni böyle görmek ne güzel fatmaiş başvurusu yaptın mı canım
Evet bu hafta perşembe menüm belli o zaman yuppi:)Valla arkadaşıyla kendi çaplarında spor yapıyorlar ama taktikler enteresan:)pilates topuna yumruk attırdı bana keni topun arkasında bu arada:) gıcık aldığın birini düşün ve kendini paralarcasına yumrukla dedi okaaaaa çok var ki gıcık aldığım tepindim resmen:)yarım saat takıldım onunla ama pestilimi çıkardı.evet canım 1 gün yaptım.daha önce iki gün de yaptığım oldu ama 2. gün pek bi etkisi olmadı.yani tek gün yetiyor.zaten 2 gün lapa bıktırıyor.bence denemelisin.en azından moral olur.eşin spordan anlıyor galiba.senin pestilini çıkarmış baksana
Evet kesinlikle kasmadan eğlenceli hale getirip bir yolunu bulmalıyız.evet canım kesinlikle yumruk harekatının zamanı geldi.bişeyler düşünsün herkes.böyle olmuyor.
Fatmacım eline sağlı.*** 13. TAKIM 387. ETAP***
Akkat (77.4/77.1/0.3/%0.39)
cerenberen16 (80/81/-1/%-1.25)
dilarasahra (85.3/84.7/0.6/%0.70)
gubsej (94.5/94.3/0.2/%0.21)
Hepbera (69.4/69.2/0.2/%0.29)
LAydLiNe (63.9/64.2/-0.3/%-0.47)
mavera87 (66.1/67.3/-1.2/%-1.82)
OoOturtleOoO ( 91.6/91.6/0/%0) kilosu sabit
Ozlem (72.9/72.9/0/%0)kilosu sabit
Yazagelen (77.8/78.9/-1.1/%-1.41)
13. Takım ortalaması : %- 0.34
Funda benimde belli haftaya perşembeki listem. 80 nin altını görmek umuduyla lapayı deniyeceğim.Canım bende kafaya koydum şu pirinç lapasını haftada 1 gün mü yaptın.Forumdan okudum da püsküüt her perşembe yapıyomuş moral açısından çok iyi olacak benim en az yağ kadar ödemim de var en azından perşembe detox olur geri kalan günler de sporla yağdan götürürm diye düşünüyorum.Zaten bugun oturup bir program yapacam sporu görev olarak değil de günlük zorunlu işim gibi algılamaya çalışıyorum.Geçenlerde 30 dk koşu yaptım terledim aa çok iyi dedim sonra eşim geldi gel sana kültür fizik hareketleri yaptırayım dedi 3 gündür ağrıdan duramıyorum ben spor yaptıgımı zannediyodum 30 dk koşuyla harketler öyle bir çalıştırdı ki beni karın kaslarım ağrıyor hala.
Fatmacım eline sağlı.
Kızlar listenin durumu içler acısı. Bazen diyorum izne ayrılayım. Sonra daha çok alıp geliyorum. Yar bana bir çare.
Nerde kiloları yüklenip geri geliriz.izin aldığında gideceğin yer daha çok ilo verdiriyorsa bizi de al yanına
Funda benimde belli haftaya perşembeki listem. 80 nin altını görmek umuduyla lapayı deniyeceğim.
aslında pzt,salı,çarş protein ağırlıklı menüler yapsam...perş lapa...hımm..güzel olur
Kızlar 1 su bardagi pirinc mi haslanıyordu lapa için? Nasil oluyor?
Bende 1 gün denesem iyi olur.:)
Artık 70li rakamları görmek istemiyorum çok sıktı.
Hepimizin morale ihtiyacı var..:)
Hahahah bizi lapacilar bizi:)Kızlar bu hafta halimiz berbattı! Hiç bu kadar kötü durumda gormemiatim bu takımı.. Bahane yok, iradeye sahip olmadan olmaz bu iş.. Basta kendim olmak üzere kilo alanları kınıyorum
Fundacım arkadasların da dediği gibi ayrılmamalısın takımdan, hepimiz tarafından bittecrübe sanit ki ayrıldıktan bir sure sonra kürkçü fükkanına geri dönülüyor, en acısı da burda gram gram verilenler kilo kilo alınmıs olarak oluyor bu geri dönüş..
Ben seni cok iyi anlıyorum, 9 daki derse yetişmek için vden 7 cıkmak zorunda olan biri olarak.. Fatmanın dediği gibi yolları degerlendirmek zorundayız, istanbul boyle..
Ececim leptinden bahseden bendim:)
Bu hafta ben de pirinç lapasını yapayım bari, sürüden ayrılanı kurt kapar:)
Ozlem sende benim gibi kahvecisin desene.afiyet olsun ben begendim.mercimekli patlican nedir kuzum?Bugünkü menum
08:00
Kk kadar tost ve çay
13:00
1 su bardagi mercimek çorbası
1 mücver
Avuç içi kadar ekmek
16:30
3 yk mercimekli patlıcan
17:00
2 mandalina
2 türk kahvesi
2 L su
Siskinligim var bugün fazla yiyemedim..
Evet cnm bazen abartıyorum nnescafe fincanında da ictigim oluyor türk kahvesini.Ozlem sende benim gibi kahvecisin desene.afiyet olsun ben begendim.mercimekli patlican nedir kuzum?
canım sen nerelisin hep senden çıkıyor böyle değişik tarifler:)Evet cnm bazen abartıyorum nnescafe fincanında da ictigim oluyor türken kahvesini.
Mercimekli patlıcan ;
Patlıcan,domates,yeşil mercimek,salca,istenirse soğan ve biber tencereye konulup ocakta pişiriliyor..
Himmm nefis biseye benziyor degisik seyler deneyesim var benim de bunu yapmaliyim.detayli anlatirmisin ozlem ne kadar mercimek mesela.su koyuyosundur bi de hi?Evet cnm bazen abartıyorum nnescafe fincanında da ictigim oluyor türk kahvesini.
Mercimekli patlıcan ;
Patlıcan,domates,yeşil mercimek,salca,istenirse soğan ve biber tencereye konulup ocakta pişiriliyor..
Evet cnm hazırlanan malzemenin yarısı kadar su koyuyorum.daha çokta olabilir ama ben biraz katı seviyorum.Himmm nefis biseye benziyor degisik seyler deneyesim var benim de bunu yapmaliyim.detayli anlatirmisin ozlem ne kadar mercimek mesela.su koyuyosundur bi de hi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?